Проблем със съня и секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем със съня и секса
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 1796 пъти
Здравейте, бих искала да попитам някой имал ли е подобен на моя проблем и как го е решил? Предварително благодаря за отговорите.
От около година имам връзка, която в последно време е много проблемна. Това очевидно се отразява и на някои физически състояния. В началото всичко започна, когато след поредната караница получих паник атака, задушавах се, имах сърцебиене, виеше ми се свят и ми се гадеше. Отидохме в спешен кабинет, понеже се случи през нощта и там ми биха инжекция, като казаха, че не е сериозно и е на нервна почва. Но от тогава насам (случи се преди месец и половина), аз не мога да спя спокойно, вечер се будя по много пъти. По отношение на съня, мисля че тези караници се отразиха не само на мен, но и на моят приятел, от около седмица започна да се стряска доста често по време на сън.
Другият проблем, който забелязвам е, че откакто започнахме да се караме толкова често в последно време, имаме проблеми в секса. Всичко започва прекрасно, има страст, но в един момент или аз се изнервям и не мога да свърша, или той. Преди такъв проблем не е имало.
Другото, което ме тревожи е, че вече ми се случва, понеже не могат да спя през деня, се опитвам да си наваксам следобед, но доста често се събуждам изключително напрегната, даже по-скоро бих казала ядосана и сякаш нещо ме тревожи и ми тежи, но няма конкретна причина в тези моменти, в които се чувствам така.
От около седмица се стараем да разговаряме нормално, ограничили сме караниците и вече си говорим спокойно. Бих казала, че успяхме да намерим някакъв баланс в отношенията ни, но тези проблеми, за които споменавам не изчезват... Бихте ли ми дали някакъв съвет? И само да спомена, че пробвах да пия валидол, за да видя как ще ми подейства, но нямаше ефект.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 17ef7d0064
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преживях нещо подобно точно преди 4 месеца и все още се възтановявам! Но това, което ще ти кажа е много важно: НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ПАНИК АТАКИТЕ! Аз направих грешката да ида на психоложка, която се оказа и психиатърка и ми изписа хапчета, които влошиха нещата и ги спрях! Бях много зле и в секса и във всичко, но отидох и си купих чай антистрес, мента и жълт кантарион! От сутринта до вечерта изпивах по 10 чая от всеки много мед! Гарантирам ти, че ще страт атаките и всичко ще си мине! Както може и да си вземеш от аптеката Bland изцяло на билкова основа е, но е много ефикасен! Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 35f20b7fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не ползвате услугите на психолог? Заедно, по - отделно няма значение. Разтоварете си напрежението пред специалист, явно от това имате нужда.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1003e2050d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На консултация с психиатър!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 74ad3a29a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих казал "Луди хора, луди, луди хора" -> в кръга на шегата.. Вижте поне си приличате вече, единия стреснат, другия също. Или психиатър да видиш какво те мъчи на "подсъзнателно" ниво или почвате с тревата да сте по-спокойни и това е решението за мене. Просто не знам какво толкова може да ви човърка да се стряскате на сън. Изневерявате ли си? - много комично е при вас. И по време на секс да се изнервяш - това не е нормално ама въобще.. Какво ви секва работата толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 868768da9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   3, не я пращай там, че има опасност да я приемат по спешност...

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1003e2050d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, това, което говориш не е вярно!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 78c2578b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пълни глупости чета за това ще коментирам. ПА се случват и понякога доста рядко. Показва, че си била под силен стрес и че си чувствителен човек. Ако се задълбочи и стане например всеки ден, тогава значи, че имаш Паническо Разстройство. И аз съм имала ПА няколко пъти. Много е важно да ги приемеш като нещо нормално, не се умира от него, не е страшно. Не се затваряй увас, защото така става по-зле и може да почне да те е страх от това да не се случи навън. Още в началото вземи прочети за ПА и се успокой. Продължи с ежедневните си задължения. Колкото до проблемите със съня те показват, че имаш неразрешени проблеми и съзнанието ти не ги оставя. Ако можеш ги разреши, поговори си със себе си, послушай вътрешното ти АЗ, а не страха. Ако не го направиш рискуваш да мине в депресия, ако вече не е минало. Човек, когато е депресиран или стресиран не му е до секс, което е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker