След близо 5 години раздяла, тя ми заяви, че иска да се върне при мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След близо 5 години раздяла, тя ми заяви, че иска да се върне при мен...
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 9299 пъти
Привет на всички. Става въпрос за първата ми любов. Познаваме се от 10 години. Връзката ни започна 2-3 месеца след запознанството ни, като на шега, но се оказа много сериозна и продължи 4 години и 8 месеца. Всичко беше О.К., бяхме като едно семейство, докато аз не влязах в родната казарма. Даже и докато бях войник нещата вървяха добре и точно месец и полувина преди да се уволня, нещата между нас се развалиха. Поне успя да ме изчака да се уволня и тогава да ми бие дуспата. Две седмици след уволнението ми, тя ме отряза, точно, когато нещата щяха да се подредят, така както си бяхме мечтали преди да отида в армията. Преживях раздялата много трудно, даже и до преди две години, още тъгувах за нея. След раздялата останахме приятели, казах и, че в знак на благодарност за това, че ме е изчакала да се уволня и тогава е прекратила отношенията между нас, а не докато съм вътре. И така...

Всеки път, когато я виждах душата ми трепеше и искъх да бъде с мен, но тя категорично ми заяви, че нещата между нас са приключили и можем да бъдем само приятели. Дори тя стигна до гудеш, но там нещата се развалиха, остана неомъжена, скараха се. Ревеше за другия пред мен, след като са се скарали, но нали сме само приятели и искаше да си излее тъгата пред мен. А пък аз в същото време плачех за нея и за мен. Стига толко подробности. С течение на времето аз спрях да я обичам, спрях да мисля за нея и тогава наистина я чувствах много блиска приятелка. Раните вече ги няма, но все пак от всяка по дълбока рана остава белег, който напоня за нараненото място, въпреки, че не боли.

Срещнах жена в която се влюбих. Много по силна обич в сръвнение с първата ми любов. И в момента сме заедно. Кроим планове за създаване на семейство. Много се обичаме. Прекалено много. Аз споделих на първата си любов за бъдещата ми съпруга. Нали сме приятели. Тя се зарадва и очите и се напалниха със сълзи. Попитах я защо? Тя отговори! ,,РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ, ЧЕ НАЙ-НАКРАЯ НАМЕРИ ЖЕНА С КОЯТО ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ,, С това мисля да спра да ви запознавам с детайлите на моята история.
Животът е пълен с изненади. Преди един ден ми звъни телефона. Първата ми любов. Излязахме в едно заведение ( нали сме приятели ) Бъдещата ми жена знае за нея, споделил съм и, няма нищо против да сме приятели с нея даже те двете се познават.

Та по същество - след почти 5 години разделени, тя ми заяави ,, ИСКЪМ ДА СЕ ВЪРНА ПРИ ТЕБ, ДА ТИ СТАНА ЖЕНА, ДА СЪЗДАДЕМ СЕМЕЙСТВО И ДА ТИ РОДЯ ДЕЦА,,
Останах като гръмнат. Нищо не можех да кажа, глътнах си езика. Тя тръгна да ме целува, но аз се отдръпнах. Това, мили хора, е моята история.

Въпросът ми към вас е следният: Защто тя прави така? Защо се рови в нещо, което отдавна е истинало и заздравяло? Защо след 5 години? Защо сега, а не когато аз имах нужда от нея? Защо поглежда в белезите, които тя самата е оставила?

Тази жена ме обърка. Създаде безброй много въпроси в главата ми.

Ще следя с интерес вашите мнения и коментари. Ще се радвам да ме посъветвате и да прочета вашите разсаждения. Пожелавам на всички хубави мигове в живота и се ОБИЧАЙТЕ!!! ЖИВОТЪТ Е ПЪЛЕН С ИЗНЕНАДИ, както разказвам в моята история. Нищо не се знае всеки миг от живатът ни може да бъде прекрасен
ОБИЧАЙТЕ СЕ МИЛИ ХОРА!!!! Това е.
Момче 25 години от София

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7cc3bb158b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Явно не и е провървяло през тия пет години, за които пишеш. Но би трябвало да се сети, че ти през тия години ще гледаш да си уредиш живота... не е ли вече късно да се връща... ако бяха пет месеца, да се замисли човек, а то пет години! Не е редно, какво е това иди ми дойди ми... ако и твойта ситуация беше като нейната, можеше да се съберете, а така... тя явно не е човек, на който може да се разчита

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 4ce98064d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Допуснал си грешка, като си я оставил в обкръжението си, макар и само като приятелка. Тя е предател спрямо теб, а към предателите прошка няма. Сега е на път още веднъж да ти обърка живота. Разкарай я, за да не се сещаш за стари рани. Тя винаги ще те ранява. Разкарай я и ще си по-добре. И при мен се случи почти същото, но я разкарах изцяло и ми е по добре, защото не срещам всеки ден жена, която ме е предала. :)))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 4e4597d4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило, момче ти трябва сам да решиш какво искаш-да се върне миналото при твоята първа любов или да погледнеш в настоящето където си срещтнал подходящата жена за теб. Не чакай някой друг да ти помогне,а сам провокирай промяната около самият теб. Непрекъснато се случват такива неща-хората се срещат в подходящото или неподходящото време и осмислят живота си така както те сами си го устроят.

Това е поредният ти житейски урок-научи го доколкото можеш и давай напред.Ако мислиш,че заслужава и имате някаква перспектива защо пък да не опиташ ако сърцето ти подсказва,че има някаква възможност отново да се върнеш към първата ти любов в миналото, направи от своя страна някакав опит да възобновите вашата връзка.Но не непременно и не на всяка цена,а само при условие,че и двамата го искате и можите да си простите за грешките в миналото.

Но има и друг вариант-новата ти любов с която искаш да свържиш живота си и да сте заедно въпреки,че някаде там,в миналото има една жена която копнее за теб въпреки всичко.

В едно съм сигурна обаче приеми нещата от хубавата им страна,приеми нещата за даденост,усмихни се и погледни наоколо.Сигурна съм,че ако поискаш и ще видиш много сърдечни целувки.И една от тях вероятно ще я дадеш на точния за теб човек-може би на този, с когото мечтаеш да бъдеш.... а, може би на друг с който ви свързват много хубави моменти.

В живота винаги има баланс-редуват се хубаво и лошо...за теб хубавото тепърва предстои! Гледай напред и вярвай в съдбата!Желая ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 5dbc10ed09
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ами прочетох историята ви и може би 1-вата ви любов най-накрая е разбрала колко много значите за нея, колко мн ви обича и иска да си ви върне обратно, но аз мисля, че след като се чувствате по-добре с 2-рата останете с нея! Вече имате и планове за в бъдеще... Апък и ако напуснете сегашната ви приятелка тя ще се чувства ужасно както вие сте се чувствали, когато 1-вата ви любов ви е напуснала. Така че мисля да останете с 2-рата а и с нея се чувствате много по-добре!

Това е просто моето мнение :) както решите така. Каквото и да решите пожелавам ви успех!!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0b277497a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Зарежат ли те веднъж ще те зарежат и втори път само че с по- тежки последици !

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b43de9d32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Здравей!
Според мен, тъй като си заявил за старата си любов, че 2-рата жена е жената на живота ти и мислиш да създаваш семейство с нея... на 1-вата и е станало кофти и се е породила ревност. Просто вижда как ти си щастлив, влюбен, а тя самата няма никого, самотно и е..., създала си е излюзията, че иска да е с теб, именно, защото ти вече не мислиш за нея и си щастлив с друга.

Това са нормални неща и често се случват. Ако се върнеш към миналото бъди сигурен, че нещата ще се повторят. Щом разбере, че си нейн ще ти бие дуспата. Бъди с човека, в който си влюбен и обичаш истински. Този, който те кара да си щастлив и дава всичко за теб.
Успех!:)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 875481eb9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Наранят ли те веднъж - ще те наранят и втори път, същото е когато и мъж те удари - не е за вяра-пак ще го направи. Ако някой те е предал веднъж, дори и с най-големите и ласкави обещания да ти се изтърси - след време пак ще те предаде! Пък и миналото си е минало-какво го ровиш! Продължавай напред, на 25 -стига съжалява-всичко е пред теб!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f2e7716cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От автора: Благодаря на всички!!! Все пак септември месец е сватбата ми :))) Моята сватба с жената, която обичам. За първата ми любов-тя е отдавна затворена страница в живота ми и никога няма да се върна при нея. Оставаме само приятели. Дано и тя намери пътя в живота си и баде щастлива. Просто като чух тези думи от нея се ,,парализирах,, :) и много въпроси се появиха в главата ми, обърках се и така...

Аз имам вече друг живот с друга жена и с нея съм щастлив и се чувствам добре. А относно първата любов, бях убеден, че някой ден, ще ме потърси, но ще баде късно :)

Още веднъш благодаря на всички!!! Бъдете щастливи!!!
А когато ми се роди детенце, ще пиша пак в този сайт :)))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0b277497a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аз на твое място ще изключа първата тотално от живота си, защото тя ще се престори на съгласна с всяко твое решение и ще бъде милата и добра приятелка, докато не ти съсипе живота пак . Помни ми думата - патил съм от същото нещо ! Тя ако е стабилна сама ще те остави на мира, обаче явно крои някакви планове - дано не съжаляваш за приятелството и.....желая ти късмет.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3ada413449
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Всичко добро и успех. Дай Боже всекиму. Нека да е жив и здрав бебока, който ще имаш

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 34f7ee5cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласна с номер 1 и номер 10. Това момиче, така наречената първа "любов", не изпитва към теб нищо повече от носталгия, примесена със злоба към щастието ти, докато на нея очевидно не ти е провървяло. Тя използва приятелството с теб като камуфлаж, за да те държи в периметъра си и да се набърква в отношенията ти с други момичета, като по този начин си внушава, че е незабравима, незаменима и т.н. Ако преустановиш всякаква връзка с нея, ще си спестиш много глупости.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 989dfcabdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Здравей, аз мисля че нетрябва да се връщаш към миналото още повече когато тя ти е споделяла ти си търпял и не си казвал нищо , колкото и да те е боляло. А сега тя чува че при теб всичко е ок и ревноста и е замъглиала акъла! Давай на пред за да бъдеш истински щастлив!!! Пожелавам ти да имаш най - доброто и сплотено семейство с жената която обичаш повече от първата си любов! УСПЕХ ЧОВЕЧЕ !!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0b277497a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Те такова животно нема - едната да ми е жена а другата да я чувам за приятелка като резерва. Като гледам май си заслужаваш първата да те прецака още веднаж.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cdf6146885
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей ще ти напиша в моя случай как е и ще ти кажа какво мисля. Поддържам мнението тук на № 10. Не позволявай първата любов да ти обърка живота в никакъв случай радвай се че си намерил жена, която обичаш и иска да е с теб..., а първата любов именно, защото вижда, че си уреждаш живота се сеща, че може ти да си за нея--------ЛЪЖОВНО Е знай.

А ето моя случай----имах дълга връзка появи се жена--приятеля ми реши, че иска да е с нея повярвай ми тогава умрях бях за в лудница отслабнах не приличах на човек, говоря ти за дълги години връзка, в която той не се осмели да напраивм семейство. Но ето сега той е срещнал нея и ме остави- да, но мина време и тя го изиграла не знам какво точно се е случило, но тя е или с бившия мъж ,или приятел се е събрала, или е намерила нещо ново и го разкарала него- с него подновихме вече правихме бебе, не се получи бебето, за което много ме боли както и да е--

Мина време тя се завърна той пак се отдръпна от мен усещах моментите, когато тя е на линия и когато го отблъсква. Колкоото и да го обичах не можех да го гледам в тези моменти, защото аз съм тази, която го чака години да бъде с мен , не съм поглеждала друг мъж и сега виждах как тя се чуди кога и с кой да се начеше и той лапа въдици. Ето това ще почувства и твойта приятелка, а нея ще я най - боли, когато вижда, че ти се поддаваш на манипулациятя на другата, а в същото време ще си изиграния ПАК. Но тогава вече може втората и да не те приеме ПОМИСЛИ и не прави грешки. Щом като тя те е зарязала и постъпила по този начин с теб , щом като толкова години била до теб и не е напарвила крачка към теб , а сега вижда, че си с друга и действа това я прави подла...

Някой по горе беше писал като те види в кърпа вързанв пак ще те разкара така, че недей да мислиш за първата любов мисли за тази жена, с която си в момента. Аз ако съм намерила човека до себе си и бивщия да почне да ми говори такива не бих се замислила НИКОГА той ме предаде ТОЙ ме предаде за втори път и то предполагам точно, защото има манипулация от другата страна, НО ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ ,а колко боли.

ВЪРВИ НАПРЕД С ТАЗИ ,КОЯТО Е ДО ТЕБ НЕ ТАЗИ, КОЯТО Е "СЕ Е СЕТИЛА СЕГА НЕЩО СИ"И 5 ГОДИНИ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА И СЕГА ПРОСТО ТЕ ОБЪРКВА НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАЙ. Може да ти звуча объркано, но ти пише излъгана жена от мъж, който е манипулиран от друга, която явно не и пука за него. Не позволявай да се получи същото.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: bf560e7dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ти си голям глупак бе пич кво се занимаваш със стари истории.Зарежи я и си гледай новата жена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker