Течение без инфекция? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Течение без инфекция?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2075 пъти
Здравейте. Предварително ще помоля това да бъде публикувано, защото многократно съм писала теми за раздел "здраве", но не са виждали бял свят... а на мен ми е важно.

Значи имах неотдавна вагинална инфекция, по спомени беше гарднерела. Явно съм го прихванала отдавна, но чак края на 2014г на посещение при гинеколог ми го откриха. Лекувах го половин година вече, беше упорито, докато преди няколко седмици не ми излезнаха резултатите, че всичко е чисто. Обаче аз открай време си го имам течението и не съм му обръщала внимание. Дори след като се излекувах, то не спря. Усетих промяна дотам, че е леко намаляло. Имах малко по-специфична миризма, която също се оправи. Но продължава да ми зацапва бельото, а то е някакво гъсто, прилича на полусварен белтък.. друг път на спагета.. Създава ужасен дискомфорт и не намирам разлика в това, в кой период от цикъла съм. Ходейки до тоалетна, понякога между устните имам доста от този секрет, насъбрал се през часовете... и като висне като макарон, полудявам. Друг е въпросът, че като тръгнем да го правим с приятеля ми, непосредствено преди проникване вижда тези белотии. (винаги сме с презерватив, да не отварям друга тема. )

Гинекологът ми каза, че нищо ми няма. Трябва ли да разчитам на това, че изследванията са ми хубави? Има ли някое друго момиче, минало през това? Какво да предприема, не се издържа така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: f72d1bb859
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Смени лабораторията и си пусни секрет.
Смени и гинеколога. Вероятно имаш някакъв вид гъбична инфекция.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e5902104b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз съм на 16 и имам същия проблем. Много е не приятно аз си слагам ежедневки. На мен също са ми правили лабораторни изследвания и съм чиста. Обаче аз имам и киста и съм се замисляла, че може това да е причината. Ако намериш някакво решение пиши. :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b842ed67ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами гинеколога не смятам да го сменям, понеже е много добър семеен приятел и е супер точен във всичко, което прави.
Ами да де - пускаше ми микробиология. В началото резултатът показваше, че липсват лактобацили, отделно цитонамазките ми бяха пап 2 Ц заради възпалението.. Но след 2 курса, всичко се изчисти. Пак ви казвам, виждам промяната. Просто подобието на течение още го има и дразни.
Гъбична инфекция? никога не съм имала, жестоко се съмнявам да е това. Плюс това нямам нищо съмнително, било то сърбежи, изменения по кожата, лош мирис и т.н. Просто извиращи...''белтъци''.

Мисля си, че съм чиста, но идеята зад ''историята'' ми е да разбера има ли други като мен с точно така описано течение и въпреки това здрави?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a5a9e3de3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей. до скоро се лекувах от бактериална вагиноза. два пъти си правих изследвания микробиология и показват, че нямам нищо. въпреки това гинеколожката ми изписа на няколко пъти разни лекартсва, които ползвах и ме пооправиха. само че продъллжавах да имам течение като твоето.
бактериалната вагиноза е вид замърсяване, не винаги е резултат от гъбички или нещо такова. и при мен си беше замърсяване.
отделно от лекартсвата, които ползвах дълго време, това е като странична реакция - да се наруши киселнинността на влагалището и така то не може да се самопредпазва и получаваш инфекция и течение, но не гъбички. идеята е да възстановиш киселинната среда, което не става толкова бързо.
даже и на друг лекар ходих за всеки случай, и тя ми взе други изследвания от секрет, които също показаха, че нямам нищо. тя също каза, че е от нарушената киселинност на влагалището. и ми каза какво да ползвам. продават се без рецепта!
едното са лактобацили/пробиотик на капсули, които ги слагаш във влагалището си всяка вечер. съхранява се в хладилник, защото са живи лактобацили. казва се Лактажин http://apteka.framar.bg/30014963/лактажин-капс-10

от аптеки Марешки е на добра цена, не гледай тази в сайта. под 20 лв беше. мини един курс. другото е Лактобар http://apteka.framar.bg/30016061/лактобор-интимен-вагинален-гел-7

него ми каза да го ползвам профилактично. примерно по 1 на 15 дни, докато се нормализират нещата. на самата опаковка има и други дозировки, може и по тях да се водиш. да ти кажа още след първото нещата много се оправиха при мен. почти нищо нямам вече.
иначе яж повече кисело - кисело мляко, кисели краставички, кисело зеле, ако намериш. в такъв вид ферментирали храни ги има тези лактобацили, които са нужни за връщане на киселинността. макар че киселото мляко не е никак истинско...
а пих и една опаковка Имунобор Биотик, който също е пробиотик.
успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker