Как да се справя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да се справя?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1348 пъти
Не знам от къде да започна, но ще опитам да обясня. Преди години 3-4 ми прилоша от тогава се чувствах различен човек, затворих се, мислех, че нещо ми има в главата ми бяха какви ли не ужасни мисли. Бях пълна със страх. Затоворих се в продължение на доста време. От преди половин години започнах да излизам, но ме хващаше все още страх, корема ме свиваше, завиваше ми се главата и все едно ще пропадна. Пример, както си гледам и ми става нещо дали ще ме разберете не знам, треперях цялата и все едно не съм тук, не съм реална, чувах, виждах, но гледам от страни, изпитвах ужас и паника. Не знам как да постъпя а кръвното след това което ми се случи беше 170 на 110. на 15 години съм. Моля ви обяснете ми как да постъпя. Правили са ми кардиограма, ЕЕГ, щитовидната, всичко е точно, но уви. И с тези мисли съм толкова нещастна постоянно ми се плаче, смея се на сила, само мисля за смисъла на живота, защо живея и как ще йм е на близките ми без мен. В ужасно състояние съм. Също така видя някой симптом на болест и си я преписвам. Гледам нещо и мисля, че ще се случи и с мен. Тези ужасяващи мисли и физическите ми симптоми ме плашат много, все едно полудявам. Ще ви бъда благодарна найстина. Моля модераторите да публикуват историята ми, по-точно описаният ми проблем. Благодаря отново.!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b5a3538814
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че това, което описваш се нарича параноя. Не знам как да ти помогна, но потърси професионална помощ възможно най-скоро.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7f4e17caef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш психически проблеми, говори с психолог или психотерапевт, всичко ти е на нервна почва. Успокоявай си нервите и всичко ще се нормализира. Най вероятни виновници са бушуващите ти ХОРМОНИ. В пубертета е така, после всичко ще утихне и ще настъпи спокойствие. Споко, не се паникьосвай, всички млади минават през този ад.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 342a1854b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А на психиатър ходила ли си?
Ако не - отиди
Подобни физически неразположения може да се дължат и на психична основа

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 999ec55bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравейте когато прочетох историята ви все едно я бях писала аз преди две седмици изпитах същото без причина както бях на работа зави ми се свят, неможех да дишам сви мисе стомаха и имах все едно буца в гърлото изтръпнах и до сега съм така цяла седмица стана незнам защо се случва немога да ви дам съвет защото май изпитваме едно и също

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 277970818f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Паник атака е! Очевидно е. Бягай на психолог.. и си помисли какво искаш да разказваш на внуците ти един ден.. че си била депресирана хипохондричка? Съмнявам се ;)

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a17026b849
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прочети зa симптомите при aктивaция нa ДНК. Всичко, което си изброилa до тук, съвпaдa с някои в нaчaлото, включително, че лекaри не откривaт нищо...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6ebb278f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И при мен е същото, с разликата, че преди година и нещо ми стана лошо и припаднах на улицата. От тогава и аз сякаш нещо си внуших, но ми се вие и свят, като вляза в магазин или съм сред много хора почвам да треперя и ми става лошо. Знам как се чувстваш, всеки ден съм така, ама то вече съм си го втълпила това и даже и психолога не ми помогна. Файда, че ходех като си знаех своето. Може при теб да е от кръвното, моето е ниско и затова става така, но не знам при теб. Може и да е от това, на твоята възраст може и да е нормално, все пак си в пубертет, нещата може да отшумят след известно време. На мен ми казаха да ям повече калорична храна, защото бях почнала едни диети и да пия доста вода. Почти да пиеш по 2-3 литра, ще ти подейства или иди на психолог най-добре.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 58b8bdfb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разбирам те напълно, ужасен съм и аз! Аз съм на 17 години и съм футболист от доста време. През живота си, когато съм играл футбол съм гледал всякакви неща на футболния терен, хора пред мен са си чупили крака, глезени, ръце, рамена, ключици, късали са си връзки на колената, стъпалата, глезените и така нататък. От няколко месеца и аз имам такъв проблем, разбирам те! Когато видя по телевизията примерно да говорят за някой футболист или дори най-обикновен спортист, че е преживял тежка контузия и се налага тежка операция и си представям, че това съм аз, макар никога да не ми се е случвало да се контузвам лошо! Брутално е! Дори съм сънувал подобни сънища как си късам връзките на коляното и ми правят артроскопия (ако някой не знае какво е да провери в Google)! Дори плаках една вечер, сякаш съм развил някакъв страх/параноя или... не знам, но трябва да си избием някак си тези мисли от главата.
- Момче на 17

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fab302e716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ходих на психолог казаха ми, че е от нерви и ми няма нищо, даде ми валериан, обаче много ми се спи от него. Както казах имам всички изследвания. Просто ме е прекалено много страх за себе си. Не знам как да спра да мисля и да се тревожа за всичко около себе си. Между другото пуша.. но вече по-малко. Не мисля, че това кой знае колко ми вреди, но все пак вреди. Благодаря иначе :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker