Безсъние. В опит да заспя болки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Безсъние. В опит да заспя болки
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1600 пъти
От извесно време имам болки в тила и задната част ня главата. Ходих на лекър и се оказа че имам възпален нерв. Всичко е окей. Но от 2 седмици имам неспокоен сън, сънувам нон стоп. А сега от 3 дни не мога да заспя. Спи ми се, усещам как се унасям, но изведнъж да разбуждам. И така с много опити да заспя вс е неуспешно. В последствие получавам болки и изтръпване на задната част на главата и врата. Пия седорелакс, чай от мента, маточина и успокоителен чай. Снощи включих и сънитворно, но пак не и не. Мисля да ида на психиатър. Някой имал ли е такъв или подобен проблем. Моля споделете. ПС личният ми лекар каза, че всичко е на нервна почва и ми трябва психиатър. Преди това имах и ПА-ки но сега се успокоиха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2fb95fe171
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на масаж, но релаксиращ за успокоение. Иначе не знам дали знаеш, но самото лежане без спане осигурява 80% от почивката. Ти трябва да се научиш да си лягаш и ставаш по едно и също време дори да не заспиваш. Аз имам проблеми със заспиването, но веднъж като заспя спя дълбоко. Заспивам за около 30 мин. като тайната ми е да чета чат-пат разни глупави любовни романчета или други леки книги и като заспя нарочно да си развивам в акъла действието от тези книги вместо да мисля за проблемите си. Без да се усетя заспивам. Просто проблемът е, че иначе ми витаят разни неща за планове например дори да нямам проблеми в момента и така може и цяла нощ да не заспя.
Сексът преди сън също помага много, но не и алкохола. Може да пиеш топъл чай с валериан, ройбос или топло мляко, но след млякото си измий зъбите
Аз имах проблеми болки в рамената и горната част на гърба след вдигане на тежко дълги месеци и много ми помогнаха масажи, но най-вече една паста Тигър от аптеката специално за рамена - от същия пройзводител е като „китайското чудо“, но е като мехлем. Има и кремчета с ибопрофен и помагат. Също помагат топли компреси.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 507c983487
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам ужасни проблеми със съня вече 6-7 години и шум в ушите от проблемите с тила и врата ги получих, което по принцип лекарите не могат да докажат, защото са крайно неуки, а и този тинитус е адски труден за лечение, за откриване за причините и като цяло си е мъка, но го получих от неправилна стойка, която "практикувах" между 15 и 18 годишен постоянно пред компютъра, от тогава на 18 за пръв път усетих шумът в ушите, започнах да се будя вечер, да сънувам и аз постоянно и животът ми да е кошмар (най-вече през нощите), през деня пак се раздвижвам, малко или много правя нещо по-въпроса, а и вдигах кръвно често от болките във врата се прехвърляше в главата и от психическата нестабилност вдигах кръвно. Ходих на ЯМР на врата и първи и втори прешлен, скенер на главата и всякакви други изследвания и на нито едно не ми откриха защо имам шум в ушите, както и болките във врата не ми казаха от какво са, не се показаха и на официалните изследвания, които споделих по-горе и като цяло си карам така. Да ти кажа честно човек... и на масажи ходя и вече започнах да разсъждавам, че явно така ще си страдам цял живот, има и хора с по-тежки болести, наранявания, липси на крайници и прочие и живеят, така че и аз ще се мъча и приспособявам, няма начин... Ако някой има идея и за моите мъки да сподели моля

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 171341c510
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имах същите оплаквания с изтръпването в задната част на главата и болката - при мен е следствие от разместени в следствие на травма шийни прешлени и притиснат нерв. Освободиха ми нерва с мануална терапия и забравих за проблемите. Не оставяй нещата така, защото това си е недостатъчно оросяване и предпоставка за исхемичен инсулт, ако продължи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 540bcd1245
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ходидих на психиатър и всичко се оказа на нервна почва. На сутрунта (на 3тия) ден губех себе си от безсъние чувстсвах се така сякаш всеки момент ще припадна и затова събрах силии отидох. Изписаха ми клонарекс и ципралекс. От първият ден насам спя от около 22:00 до 08:00. И се надявам след няколко седмици да спра клонарекса. А врята за него пих вимово, милгамма и болки успокояващо и там си релих проблема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker