Какво се случи в семейството ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво се случи в семейството ми
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2187 пъти
Здравейте. Преди повече от 16 години родителите ми се разделиха, бях едва на 3 години. Минаха се две години откакто не са се виждали с баща ми. И майка ми нямаше избор и си намери приятел където една година се опознаха и той заживя при нас. И ето го кошмара. От дългия работен ден всяка вечер първата работа беше да вземат алкохола в ръка и цигарата. В началото беше спокойно, когато изведнъж започнаха проблемите. Всекидневни караници, хвърляне на чаши и дори се е стигнало до бой. Бях на 7 години, животът ми се срина майка ми спря да ми обръща внимание. През вечер полицията идваше да ги предупреждава да престанат. Но така и си продължиха докато на майка ми не и заминаха три зъба и половин коса и дотам връзката им приключи. Имахме за кратко спойствие с дядо докато вече на майка ми не й хрумна да ходи до поредния пордей с пияници. Захвана се с поредния алкохолик и бивш затворник и него домъкна, нищо хубаво не се чуваше за нея. Пак всичко отначало. Алкохол, бой, полиция и дори преследване. Живяхме в апартамент на третия етаж и пияния й любовник се бе покатерил до терасата след като се разделиха. След тази случка не можа да се спре и продължи с глупостите, на път бе да умори и дядката от нейните неща. През 2008 г. се запозна официално с по възрастен мъж ама и той чашата обичаше. Откакто се разделиха с баща ми не съм дете а извънземно, ненаучено и по цял ден вкъщи, ненамерила приятели. Живееща в страх и мълчание. И от миналите случки в детството ми сега възможно ли е да ми се случва да съм толкова ината и невъзпитана 19 годишна чийто живот не знай как да си го владей. Как да престана с ината и с недоказаните обищание как да се боря като съм така емоционална слаба и не мога да се браня с думи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: e87115b893
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, определено не ти е било лесно в детството, но нямаш оправдание на 19 г. вече - можеш да се изнесеш, да живееш спокойно някъде, да работиш и да си самостоятелна - нямаш оправдание и за необразоваността си както и за характера си щом ти самата си усетила, че имаш трески за дялане.
Няма иначе перфектни хора и дори хора с перфектно детство стават убийци и по-лошо!
Всичко зависи от нас самите. Положителното при теб е, че поне ти пука и си се осъзнала, а това е първата стъпка. Млада си и тепърва ще се развиваш като личност и човек, но няма как да се случи това докато живееш с майка си и нейните приятели. Остави я да живее както иска, но вече имаш избор!
Успех

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4d599b0f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лоша работа, но вече си на 19, пълнолетна си и можеш, а в твоя случай дори трябва, да се изнесеш от вас възможно най-бързо. Не пишеш дали учиш или работиш, но ако не правиш нито едно от двете, намери си работа и се изнасят на квартира. Колкото и да ти е трудно, все ще си по-добре отколкото у вас с поредния пияница-приятел на майка ти.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 75a4de674a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Идеална тема за урок на много жени с навирени носове, дето лесно си дават съвети, да зарязват семействата си, да си търсят любовници, и ето резултата. В повечето случаи, такава е съдбата на децата, майката си вее байрака, а децата мизеруват. Жени вижте се какво струвате без здраво семейство, пълни бо..уци!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b4d75ff0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1.
Не мисля, че имаш основание да пишеш така. На 19 години да работи и да учи при подобно положение, че няма на кого да разчита... Момичето е объркано, потиснато и нещастно. Заобиколена е от враждебност. Аз бих посъветвал авторката да си изгради преоритети и да ги следва изолирайки се от околните проблеми, доколкото може. Ако може да се премести при роднини, да учи задочно и да работи.. Да си намери приятел, да се отпусне и да осъзнае, че живота е цветен и без алкохони пари. И ми се иска да се развикам на майка и.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e8d4bd43c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Намери си едно свястно момче. Под свястно не разбирай някой с големи мускули и малък мозък, който се прави на голям тарикат. Намери си някой който ще те обича истински, и на който и през ум няма да му мине да ти посегне или да праив простотии. Обичай го и бъди всеотдайна, искай и от него същото. Успех:)

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6d9bdcab84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами момиче съчувствам ти.За това си невъзпитана.Ти си жертва на кофти родители.Моят съвет е да отидеш на психолог и да поговориш с него.Имам и друг съвет-открий книгите!Те са много важно да знаеш!!! УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 30d5e7d19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   , , Пазете мъдростта си за себе си, другите имат нужда от съчувствие! "-ебахти тъпото правило

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8a9c822797
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не разбрах какво искаш да кажеш с "Как да престана с ината и с недоказаните обещания".

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3d3dda3d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Никога, никога не забравяй, че ти определяй сътбата си и също така, не се влияй от миналото си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9c5232cfea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имаш нужда от промяна на мирогледа и езиковата си култура. Както по-горе друг те посъветва - чети книги. Опитвай се да четеш и на глас. Потърси клипове с литературно четене и чуй как го правят. Учи нещо, образовай се. Изживяла си тежко детство, но е минало - няма смисъл да се филмираш в него, разумно е да си извадиш поуките и да действаш по настоящето си. Избягвай пиячи, пияници, престъпници, пушачи и подобни категории съмнителни субекти - ще ти създават много проблеми. Може включиш някакъв спорт или танци в ежедневието си - също ще подобри увереността ти.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: afcba58a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 1, заслужаваш да преживееш същото като авторката и тогава някой да ти каже, че "нямаш оправдание". И откъде знаеш, че е "необразована", може да е завършила миналата година, или да завършва тази, писала ли е за това? ! А познаваш ли я, че знаеш, че има "трески за дялане", а какъв е еталона, по който трябва да се "издяла" - твоя ли?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 30d5e7d19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти сама си си виновна

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e87115b893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От 1 до 14 - Много злоба, много нещо и то към напълно непознат човек! Ще те зарадвам може би, но моето детство е било дори по-тежко от това на Авторката - дъщеря на алкохолик съм, на психически болна майка, израстнала съм в ужасна бедност, караници и тормоз, включително от баби, включително майка ми ни е била редовно и точно затова си позволявам да давам такива съвети - на 19 г. не бях вече вкъщи и това е добе така!
И да - колкото и да ти е било тежко детството, това не може да ти е оправдание, за да си самият ти Задник!
Оправдание за задници няма!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 86fb042989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От 14 до 16 - да, несправедливостта винаги предизвиква "злоба" в мен, а коментарът ти беше такъв.
Първо - хората преживяват нещата по различен начин, на всеки "тежкото детство" се отразява в различна степен.
Второ - не знаеш дали авторката е "задник" или не. Аз също не знам, но на мен ми звучи като човек със смачкано самочувствие и себе уважение, затова реших да я "защитя"...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker