Мъжът ми тотално се промени! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми тотално се промени!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4024 пъти
Здравейте, аз съм жена на 31, а съпругът ми е на 40. От две години и половина сме заедно, а от 5 месеца сме женени. Не знаех с кого да го споделя, тъй като приятелките ми обичат да поклюкарстват, но все пак сме приятелки, за да се приемаме с недостатъците. Та, както и да е. С мъжът ми се познаваме много по-отдавна - запознахме се, защото работихме на едно и също място, но като цяло бяхме на здравей-здрасти 2-3 години и не се бяхме поопознали, докато една вечер не излязохме с общи колеги и си допаднахме. И така след около месец срещи, най-накрая решихме да обявим връзката си официално. Отначало той беше много мил и нежен. Отнасяше се добре към мен, правеше ми подаръци и изненади... като цяло мъж-мечта. Преди няколко месеца, както споменах решихме да се оженим спонтанно. Нито той ми е предлагал, нито аз на него просто взехме решението някак си изведнъж и има-няма след две седмици се оженихме, по-скромно, пък и за две седмици няма как да се организира цяла сватба. И тогава дойде преломният момент, в който всичко се промени или може би малко след това. Някак си отношението му към мен се промениха и стана по строг и студен, дори бих казала на моменти груб. Вече не ми прави подаръци, изненади, сексът вече не е същия - няма я тази тръпка. Като го казвам това не си мислете, че е като онези "мъже" от филмите, които се напиват и бият жените си... не е до такава степен, въпреки че кажи-речи всеки уикенд се събира с приятели и се напива и съм го правила на проблем, дори вдигнахме скандал за това. Имам чувството, че се омъжих за съвсем различен човек от това, за което го мислех. Моля ви дайте ми съвети, мислех си дори да пробваме при семеен психолог или там както се казва, за да разрешим проблема и да сме, както преди, но силно се съмнявам, че ще се съгласи. Не искам да се разделям с него, защото го обичам, но като че ли той вече не изпитва същите чувства, каквито е изпитвал някога. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 8e419f5752
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   " но като че ли той вече не изпитва същите чувства, каквито е изпитвал някога. " - и какво ще направи семейният психолог, ще му налее чувства ли? Защо търсите промяната все в мъжете. Точно обратното се получава, без брак жената е по сдържана и внимателна, а след като сключи брак, става неузнаваема. Причините са много, но на първо място е тази, че жената си мисли, че е вързала вече бика за рогата и няма къде той да й избяга. Става по сприхава, по взискателна, по обидчива. Това се усеща от мъжа и той се променя, усеща грозящата го опасна промяна. Започва семейната борба, жената се опитва да го превъзпита, мъжът всячески се бори да запази надмощието си и ето резултата, авторката го описва. Авторке, никакви психолози няма да ви помогнат, търси причината за промяната на мъжа си, само в твоето поведение. Като всяка жена и ти си мислиш, че правиш най доброто за мъжа си, но дълбоко се лъжете. За да задържиш брака си за дълго, трябва да станеш още по мила и разбрана, отколкото си била. Ако на мъжът му е уютно в къщи, повярвай ми, няма да иска да излезе от дома. От всичко, мъжете най обичат семейният уют и спокойствието. Тогава те са щастливи и правят и жените си щастливи. Ето това е психологията която ще промени мъжа ти към добро.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7cc2093a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Изчакай с децата, внимавай да не забременееш, докато не си изясниш това положение.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3516d39ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Човек не се променя изведнъж /освен ако нещо извънредно и стресово не се е случило в жвота му/. Той си е бил такъв. Просто, след като сте се оженили, вече е нямало защо да пази поведение. Вероятно преди брака не сте живяли дълго заедно. А когато не живееш с някого, няма как да опознаеш и лошите му черти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: a559fdfdd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   По-скоро слепотата от влюбването ти е преминала, нали си чувала, че любовта е сляпа? :) Странно ми е как така спонтанно сте решили да сключите брак. Това е сериозна стъка, иска се повече време за нея, когато първоначалните емоции са поотминали и опознаването е по-комплексно, включващо и неромантичните неща от живота, които преобладават в него.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 05b2499cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ти си писала, че не искаш да се разделяш с него, но най - добре ще е точно така да направиш, защото направите ли дете ще стане още по - лошо. И ще е много лошо за самото дете, защото непрекъснато ще имате разногласия и дразнения и всичко това ще се отразява на детето.
Запитай се всъщност наистина ли обичаш този човек такъв какъвто е или всъщност обичаш идеята, че имаш мъж.
Ако е второто, както и аз мисля въщност, то тогава отлитай. Потърси човек, който ще ти се отдава така както желаеш, човек който ще ти бъде истинска емоционална опора, а не такъв, с който да се чувстваш самотна и пренебрегната - то тогава по - добре да си си само по принцип, реално, наистина.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ea0182df60
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Така ли искаш да живееш цял живот? Само на 31 си. Не е срамно да сгрешиш, все още си в началото на тази връзка и имаш шанс да живееш по-добре. Може да се изнесеш, ще почнат пак подаръците, обещанията, до първото дете и после още по-лошо ще стане. Не обяснявай много на приятелките си, просто не вървят нещата и толкова. Изнеси се, премисли, отиди някъде сама и направи най-доброто за себе си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: aa73ac857c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Същото се случи и с мен, но бяхме тогава по на 23. Коренна промяна след брака и в крайна сметка се разведохме, щото не го изтраях. Не казваш дали има деца от друга жена, но на 40 години ако още се развява с приятели и не мисли за наследници, значи нещо не е наред. Най- важното е. промяната в отношенията ви. Ако не вървят сега, никога няма да потръгнат. Късмет и дано бързо вземеш правилното решение!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d82b09ab16
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Най-важното е да обясниш на съпруга си, че бракът е доброволно начинание - не е длъжен да остава в него, ако не иска, и не е до живот. Или казано по друг начин, нито си му в кърпа вързана, нито ще чакаш смъртта да ви раздели, ако нещата не вървят. Това незабавно ще върне тръпката, ако изобщо нещо може да я върне. Много хора смятат, че като се оженят - нещата са сигурни и спират да се стараят, дори и да се вълнуват от връзката си и от другия човек, разчитат на предсказуемост, а това не е вярно - бракът е приключение с неочакван край и е по-голямо предизвикателство от свободната любов, защото иска повече усилия, за да останете заедно. Всъщност това и до тебе се отнася, не само до него - ако искате да имате връзка, ще се борите за нея, ако ли не - никой не ви държи насила заедно - развод и който от къде е.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c1099b9782
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   ... Ами вече те е вързал. За какво му е да се напъва да ти прави подаръци и изненади. Сега си показва истинското лице.
Повечето мъже са точно такива като мъжа ти... включително и моя. Това е жестоката истина...
И аз искам подаръци, изненади и мили думи, но няма. Старая се да съм спокойна, добра, разбираща и подкрепяща. Но и това не е достатъчно явно... така ще си я караме.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1f1efffce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката... много ви благодаря за съветите! Мисля да спретна един по-сериозен разговор за взаимоотношенията ни и нас като цяло. Ще дам поне още един шанс на брака си... няма начин с лека ръка да захвърля всичко. Ако трябва ще си починем един от друг за 1-2-3 седмици, колкото е нужно и ако нещата продължат така може и да започна да мисля за развод, макар че не искам да се стига до там. Отново благодаря

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3f3ec62e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Здравейте на всички!
Аз самата приключих една такава връзка съвсем скоро с дете на 6 години и слава богу без брак. Просто все се надявах човека да се промени към по- добро, но уви...
С годините нещата става все по- зле и благодарение на безхаберното му отношение към мен и детето аз се чувствах нищожество. Грижата за всичко беше само моя. Дори и за сметките и накрая просто аз се отвратих от него. И той е на 40, даже малко повече. Такива хора не се променят. Тръгнах си с детето и започнах живота си от начало, но ако все още нямаш дете мисли.... Дай си сметка какво искаш от живота, искаш ли да превъзпитаваш стар ерген? От сега ти казвам, че няма да стане. Успех от мен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker