Самота, Изневяра, Болка или нещо друго. ...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Самота, Изневяра, Болка или нещо друго. ...?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1248 пъти
Здравейте и дано да ми помогнете. Ще съм благодарен на всякакви съвети, защото изглежда сам не мога да се справя! Ще се постарая да бъда кратък! Аз съм на 35 години от София, изглеждам доста добре (спортувам редовно и се храня здравословно), семеен съм от 12 години, имам две прекрасни деца, съпругата ми е страхотен професионалист в областта си (и е доста привлекателна), винаги съм си имал собствен бизнес и не съм имал финансови проблеми, но...! Всичко започна преди около 5 години. Захванах се с ново начинание а съпругата ми също започна в нова фирма. Говорехме си и правехме планове за бъдещето. Нейните родители ни помагаха с децата, за да сме по свободни и да се развиваме(ние живеем заедно с тях но на различни етажи). В началото всичко беше наред тя разтеше, а аз инвестирах. Но след 2 години от при мен нямаше възвръщаемост а тя крачеше с големи крачки нагоре. Получиха се и първите нотки напрежение и леки скандали. Все по често започнах да засичам съпругата ми заедно с шефа и на кафенце, на обядче (шефа е богат, умен, работлив, млад, мускулест и кара BMW). Никога не съм си мислел, че ще ми изневери но дяволчето на рамото постоянно ме ръчкаше (ето тя закъснява те са заедно, ето тя отива извънредно на работа той я е извикал и т. н. ). И като доказателство секса спря. Моето време беше по свободно, водех децата сутрин, взимах ги следобед, извеждах ги в парка, вечер ги приспивах и други неща. Тя почти винаги се прибираше късно или ако се прибере по рано сядаше с родителите си да си говори а аз сам горе с децата. Много ме болеше ВСЯКА вечер и опитвах да удавя болката но не се получаваше. Вместо това дяволчето ме навиваше и като се качеше горе вместо прегръдка и целувка - скандали! Така е вече 3 години. Пробвах да си тръгна няколко пъти но се връщах (не мога да изоставя децата си). От близо 2 години не сме се прегръщали камо ли секс. Както ви споменах спортувам и излеждам доста добре, а и ми се прави секс всеки ден активен съм представете си 2 години. Направо се побърквам. Тя ми отговаря, че се оправя сама да опитам и аз.. е нормално ли е? Ходих и при платена жена но не е същото, когато няма чувства. Може би ако си намеря любовница нещата ще се оправят незнам? Знам само, че в момента гасна и съм сам! Боли ме! Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4bb2efc6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът ти е, че жена ти е по-успяла от теб, и това те комплексира. Ето, виж, сам казваш кой е започвал скандалите първи. За това, сигурно, жената се е отделила от теб, и предпочита да бъде на работа или при родителите си, пред това да прекарва време с теб. Защото я натоварваш, и и правиш скандали. В днешно време, има успели жени, има и по-успели от мъжете си, но трябва мъжът да е силен, и да приема успеха на жена си, и да се радва заедно с нея. А ти, какво? Правиш и скандали, че се развива, амбициозна е, и не чака на мъжа си да я изхранва, а е взела животът в собствени ръце. Обикновено мъжете говорят как жените чакали на мъжа, гледали парите, колата и т. н. А сега когато имаш такава жена, която изобщо не се нуждае от парите ти, и другите ти екстри, виж какво става:

"В началото всичко беше наред тя разтеше, а аз инвестирах. след 2 години от при мен нямаше възвръщаемост а тя крачеше с големи крачки нагоре. Получиха се и първите нотки напрежение и леки скандали. Все по често започнах да засичам съпругата ми заедно с шефа и на кафенце, на обядче (шефа е богат, умен, работлив, млад, мускулест и кара BMW). Никога не съм си мислел, че ще ми изневери но дяволчето на рамото постоянно ме ръчкаше (ето тя закъснява те са заедно, ето тя отива извънредно на работа той я е извикал и т. н. ). "


И от горе на всичко, тези скандали са уж под предлог, че ти изневерява с шефа, а ти си тръгнал да ходиш при проститутки? ! Твоето не е ли изневяра? Да бяхте говорили, за да оправите брака си, да бяхте предприели някакви действия... Съвсем не я оправдавам и нея, де...

"Тя ми отговаря, че се оправя сама да опитам и аз.. е нормално ли е? "

Ми, не е нормално. В една двойка, сексът е между тях двамата! Няма място за 3-ти, 5-ти и 10-ти! И, обикновено, когато има проблем, сексуален, или някакъв друг, се говори с другия, казва се какво ви липсва, от какво имате нужда, има ли промяна в чувствата ви, защо така се получават нещата... И се изяснявате, и полагате усилия да оправите проблема, не да се оправяте САМИ!

Поговори с нея, направи ти първата крачка, и седнете някъде, на спокойно място, със спокоен тон, се изяснете. Питай я, дали все още те обича. Как вижда бъдещето ви заедно, дали иска да си дадете нов шанс, и да загърбите миналото, за да започнете на чисто. Кажи и, че липсата на секс, за теб е неприемлива. Ти си мъж, тя ти е жена, желаеш я... Искаш да си оправите взаимоотношенията, искаш всичко да си бъде както преди. Попитай я каква е причината да ти отказва секс. Тя не се ли нуждае от такъв. Вие си знаете... Може и да опитате терапия. Просто някой от вас трябва да направи първата крачка, а щом тя не я е направила до сега, то е редно това да си ти.

Не знам как ще се развият нещата, може жената да е съгласна да се борите за брака си, но го има и вариантът при нея всичко да е изстинало... Може да се получи и обратния ефект. Но, тогава поне ще си наясно с нещата, ще имаш време да скърбиш, да да те боли, но с времето, ще ти стане по-леко. А и, знаеш ли, може това да не е било жената за теб, а да я срещнеш в лицето на някоя друга. Съдбата си знае работата, ние просто трябва да и помогнем.

В любовните връзки, най-важно е откровеността, и да не се таят нещата, които са ни проблемни, а да им се дава гласност. Опитайте, каквото и да стане, ще е по-добре от сегашното положение.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d4badb2bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се измъчвате взаимно, децата са деца и за тях дори е по-добре да живеете отделно, защото вие не сте семейство. Какво виждат децата и какво усещат, скандали, напрежение. Ти също си човек и имаш право да живееш нали, имаш нужда от любов и от жена, което не означава, че няма да обичаш и да се грижиш за децата си. Освен това е много важно, че има кой да ви помага, но явно женати се е подхлъзнала, привлечена от парите и славата.
Имаше доста дълги периоди, когато в нашето семейство изкарвах доста повече пари от мъжа ми, но за разлика от вас, ние нямаме подкрепата някой кой да гледа децата, за да можем не само да се развиваме, но и да останем сами заедно някъде и да се насладим един на друг. Това срина всичките ми усилия в работа, просто в един момент не издържан на напрежението, няма как да си на висока позиция и да балансираш години наред между работа и деца, е аз избрах семейството, сега работя доста по-обикновена работа, по-малко пари, но имам повече време за семейството. Въпрос на приоритети.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 56aa0cdf60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добър знак е че споделяш. Нужна ви е професионална помощ. Там, ще ви разгадаят за минути и двамата. Ако няма как да се стигне до това, започни да я ухажваш, за да снемеш напреженито в нея и съответно в теб. Отнасяй се нежно и с уважение, като я обичаш. Коя жена ще е груба, ако ти се отнасяш с нея като с джентълмен? Може би тази, която няма чувства към теб. Някакви вечеря, разходка, почивка са добър старт. За да разбереш още, ще продължиш с постепенно стопяване на ледовете. Децата виждат и разбират, когато мама и тате не се обичат. Заради тях положи усилия да спасиш връзката ви. Заради себе си също. По въпроса за работата, започни нещо ново или подобри настоящото. Времето минава, оползотвори го с оздравителен план. Всеки проблем има решение. Ще достигнеш и до своето. Всичко ще се оправи и ще си научите уроците.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 27bc53de0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май основният проблем идва от това, че жена ти е по-успяла от теб. Е, да, но това си има цена, а именно много и често извънреден, труд. Дълбоко в теб мъжкото ти его е наранено, че тя се е справила по-добре и от там си тръгнал да си намираш оправдания за успеха й. А именно, че най-вероятно спи с шефа, защото винаги закъснява и не и се прави секс. А истината е, че жената най-вероятно се разсипва от работа и е нормално вечер да е като пребита и да не и се прави секс. А ти от своя страна имаш повече свободно време, не си чак толкова натоварен и съответно вечерта си свеж като краставичка и в палаво настроение, а тя само гледа да се добере до леглото и да се наспи. И ето... следва скандал! Така, че помисли как изглеждат нещата от нейна гледна точка. Съсипвам се от работа, прибирам се вкъщи и вместо да си почина, следват скандали. Е, при това положение, разбира се, ще предпочета да ида у нашите и да прекарам няколко спокойни часа с тях.
Така, че не слушай онова дяволче, което ти нашепва глупости, ами се опитай да разбереш жена си. Сигурна съм, че не ти изневерява, но понеже ти отказва секс, най-вероятно защото е уморена, в твоята глава се пораждат какви ли не глупави мисли.
Най-добре я убеди да си вземе по-дълга отпуска и двамата (най-добре оставете децата при родители й) идете на почивка. Като си почине хубаво ще видиш как пак ще преоткриеш жената, в която си се влюбил! И спри с тази ревност, че тя действа пагубно на отношенията ви. Най-много съвсем да я изнервиш и накрая да реши да ти изневери напук, само и само за да знае, че като правиш скандали поне има за какво.
За това, ако нещо ти тежи, седнете и поговорете спокойно, кажи и че понякога се чувстваш пренебрегнат и така. Ако те обича, ще се постарае да прекарва повече време с теб. Понякога човек така затъва в работа, че не си дава сметка, че ощетява семейството си. Та тя даже може и да не е забелязала, че нещо не е наред и се чуди защо и вдигаш скандали. Проблемите се решават с разговор и то спокоен, не с викане, заплахи и т. н.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker