Отгледан от жени и това дава резултати - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отгледан от жени и това дава резултати
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2855 пъти
Искам да разкажа моята неприятна за мен история, но факт. Вече съм на 19 години.
Имам семейство, което ценя и обичам. От малък съм залепен за майка ми и в продължение на 19 години изградихме много здрава връзка между майка и син, вместо да е между баща и син. Истината е, че баща ми никога не ми е обръщал достатъчно внимание, за него никога не е важно как се чувстват децата му, а винаги е гледал по-материално над нещата. Да имаме пари, да работи...
Майка ми също работи цял живот, но винаги е намирала време да пита как съм, какво съм правил, как е вървяло училището. Типичните майчински работи, предполагам.
През краткият си живот успях да изградя един по-спокойно поведение, което не е типично за мъжете, които аз познавам. По-просто казано, не се държа мъжки.
Сексуално ме привличат жени и изключвам вероятността да съм гей, но мога да кажа, че с това поведение, което показвам към момичетата лесно могат да си помислят това. Аз се държа равно с тях. Интересувам се от мнението им, какво чувстват, искам да споделяме неща, да мечтаем заедно, да бъдем приятели, да създадем семейство. НЕ гледам над тях като сексуален обект, което би трябвало да правя на тези години - да ги искам за секс и т. н. НИТО пък искам жена, която цял живот да ми бъде робиня - да ми готви, да ми пере, да чисти. Искам жена с амбиции, мечти и постоянство, жажда за успех. Аз съм същият, предполагам затова критериите са ми такива.
ТУК ИДВА И ПРОБЛЕМЪТ ЧИТАТЕЛИ.. Аз съм възпитан и попил като уроци, как трябва да се държи мъжът - да бъде доминант в семейството, да е по-горе от жената, да не чисти, да не помага в домакинството, да говори колко див и бесен е в леглото в компанията на момичета, да се държа за чатала от време на време, да отправя сексуални закани към момичета ('ще те скъсам.. искам това и това.. '), да псува, да пие без мярка (последните 4 са за 18-20 годишните) и ако е възможно жена му да носи пари в тях, той само да пие кафета, пуши, пие вечер). Всички неща не съм ги гледал от баща ми, разбира се. Той гледа да изкарва парите, да се грижи за нас, но никога не би чистил, готвил, нито пък да се държи неприлично в присъствие на други жени, деца и т. н., той псува по-често във всякаква компания, аз също псувам, но само пред приятели, никога не бих си позволил да псувам пред майка ми, баща ми, баба ми или някой близък роднина.
Къде мислите, че ми е проблемът? Какво да направя, за да нямам толкова ниско самочуствие, да не се чувствам сякаш съм мъж само полово...?

Благодаря предварително, ако публикувате това, тъй като е много важно за мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 811a512040
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 19 си и предполагам, се чувстваш по-различен от останалите и затова имаш ниско самочувствие. Ще видиш за в бъдеще как с точно това си държание ще имаш доста по-голям успех сред жените, както и възможност за по-истинска и стойностна връзка. Не се опитвай да се променяш, или да се държиш като останалите, ако момичета на тази възраст обичаш по горе упоменатия тип момчета, то като по-големи се научаваме да ценим именно момчета като теб. Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bb448239e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бaщa ти е примерът зa мъж, нa който жените гледaме с нaсмешкa и се чудим зaщо и е нa женa тaковa добиче.
Просто не бъди кaто него.
В горнaтa чсст си посочил един нормaлен, урaвновесен човек, продукт от възпитaнието нa мaйкa ти. Успялa е въпреки него ( бaщa ти) дa ти предaде кaчествa и ценности зa нормaлен млaдеж.
Тези тaм с пиене, сексуaлни "зaплaхи" и подобни- отврaщaвaт. Не си мисли, че им се рaдвaме. Пък кaто се и почесвaт по пaкетa, нямa кaкво дa си мислим освен, че е неумитник някaкъв.
Ти реaлно проблеми нямaш, имaш добро възпитaние от мaйкa си и лош пример от бaщa си, който знaеш, че НЕ бивa дa следвaш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 73f27c6de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

3.   Какво е понятието "мъжко държание"?
Да се държиш като мъж не означава да се държиш като диво прасе, да сумтиш и вечно да си намръщен и ядосан - това го праят циганите и чалгарите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6c9e522f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правилно си захванал началото на проблема - а именно прекалената ти обвързаност с майка ти и липсата на адекватен мъжки ролеви модел. Допълнително, вероятно е майка ти да е подронвала авторитета на баща ти на моменти, което още повече те е настроило срещу него (това е много типично за много български семейства и води до големи негативи). Решението е да се откъснеш от мама - физически и емоционално. Ако живееш с вашите - премести се. Самонаблюдавай поведението си и съзнателно реши какво искаш да промениш и го промени. Изисква се определена доза осъзнаване за това, но щом си стигнал до тук ще се справиш. Не знаеш колко много мъже са като теб, но не го осъзнават или дори и да го осъзнават, го прикриват с някаква "мачовщина", която да скрие нежността им. Важно е да приемеш и мъжкото и женското в себе си, не само женското, но и не само мъжкото, и същевременно да осъзнаваш, че си мъж и като такъв имаш определена роля в обществото. От тази привързаност към мама се получава и т. нар. емоционален инцест (може да прочетеш в нета) и има няколко неща, които се случват там. Едното, както сам си установил, е да проектираш майка си върху всички жени, с които общуваш - т. е. ти искаш да общуваш с тях, както общуваш с майка си, а не както трябва мъж да общува с жена. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3dcf3c4b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Проблемът е в страхът ти от евентуално неодобрително мнение и отношение от страна на 18-20 (а и не само) годишни простаци. Псуване, вулгарен език и пиене, са признак на слабост и комплекси, не на мъжественост. Явно в средата си имаш тракива индивиди и ти свалят самочувствието. Мъжко поведение е мъжът да си държи на принципите, които са добри, да има стабилно и отговорно поведение, защото животът е в общество и трябва да се съобраюзяваме с околните. Нахалните и наглите ще намаляват с развитието на човешкия вид.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e9a5615ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Единственият ти проблем е, че мислиш че трябва да се промениш :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f1c48ac6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Нима искаш да станеш част от ТАЗИ паплач?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3899f6135c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Първо едно голямо БРАВО на майка ти, че те е отгледала добре! Сега си мислиш, че те е учила само на глупости, че не е мъжкарско да помагаш вкъщи и да приемаш жените за равни, но ще ги видиш тия големите "мъжкари" на които искаш да приличаш как ще страдат един ден. Защото 18 годишна може и да впечатлиш с поза, мускули и арогантно поведение, ама една жена на 20 и няколко само ще ти се изсмее на акъла и ще потърси мъж, който я уважава и знае как да се отнася с нея, а не псува и не се перчи за да скрие ниското си самочувствие. Така, че това, което сега приемаш за недостатък само след няколко години ще ти е от голяма полза и ще благодариш на майка си за това! Да не говорим, че ти какви жени иска да впечатлиш? Разни кухи лейки, за които не е проблем да ядат бой, стига мъжът до тях да носи златни ланци и да се държи като гангстер или истинско момиче с цели, интереси и мечти? Но такова момиче не се привлича с псувни, пиене и просташко поведение! Така, че много скоро ще разбереш, че майка ти ти е направила огромен подарък! А другите дето сега се имат за много печени само след няколко години ще пускат тук злобни теми, че "всички жени са кучки, к... ви и меркантилни боклуци", защото с това си поведение просто няма как да привлекат нормална жена, а само кухи лейки и кифли, за които парите са единствената цел в живота.
За това живей си живота и не се мъчи да приличаш на пещерняк, защото така нормалните момичета ще избягат, а ще останат само разни кифли.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ce1f2a2f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Много си си добре.
Просто трябва да се изнесеш да живееш самостоятелно, да почнеш работа и да спреш да се събираш с такива елементарни селски бекове, които се напиват и говорят простотии - горе добре ти писаха, че това са абсолютни комплексарчета, които напред във времето са масово отхвърляни от жените!
А и ще ти кажа, че ти е супер голям бонус, това че умееш да разговаряш свободно с жените - знаеш ли колко много мъже си остават без жена, а са вече по на 30-40 години, само защото не могат да водят нормален разговор с хора от женски пол...
Когато и ти и някое момиче почувствате химия един към друг, това, че можеш да разговаряш с нея ще ти е само плюс (а в никакъв случай минус) да стане "работата" между вас!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7291570c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, авторе! Според мен действително имаш проблем, но хубавото е, че си го осъзнал и си все още на 19 години. Аз осъзнах тези неща доста по-късно и сигурно това е една от причините, че нямам сексуален опит, макар че вече съм прехвърлил 25. Моят съвет е - опитай се да говориш по тези теми с баща си, той самият е трябвало да се сети, че имаш нужда от "мъжки разговор". Ако не се получи, търси контакт с други по-възрастни мъже, които могат да са ти ролеви модел - разбира се не простаци, а сериозни, улегнали хора. По отношение на майка ти - научи се да поставяш някакви граници, особено ако е от онези майки, които искат да знаят всичко и да контролират децата си във всеки един момент. Предполагам скоро ще станеш студент - ако специалността ти позволява, намери си някаква почасова работа паралелно със студентството, за да имаш собствен доход, това дава самочувствие и известна доза независимост. Казваш, че не гледаш на жените като на сексуален обект, ако някое момиче те харесва обаче, тя най-вероятно ще иска да гледаш на нея като на сексуален обект. Целувал ли си досега момиче, ако да, какво усети? Може би имаш проблем с потискане на сексуалността си, затова те попитах.
Пиши ако имаш нещо друго и успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: db63c24efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   За съжаление е типичен проблем за момчета отгледани от самотни майки. И аз съм в същото положение, дори и да не бих описал връзката си с майка си като много близка. Трябва да си наясно, че човекът е преди всичко животно и се ръководи от инстинкти. Най-вече когато става дума за глад или сексуален нагон, разлика кой знае каква с животното няма. Поне на ниво вид. Така че повечето хора (мъже и жени, не се заблуждавай за жените! ) имат естествена тенденция да проявяват определено стадно поведение. Единственият начин да не го проявиш, е да живееш в някаква затворена среда. Такава се явява семейство без баща, и училище което по някаква причина не попиваш като гъба. Като се има предвид каква джунгла е училището в момента, причини да не намериш поведенчески примери там бол... Това са причините за проблемът ти...

Как да го преодолееш... Трябва да излезеш навън и да имаш контакти с реални жени. Защото образът който майка ти е създала като жена е грешен. Имаш само една майка, и не очаквай качествата и отношението и към теб да имат нещо общо с другите жени които ще видиш. Представата ти за тях е погрешна. Това е проблема пък да имаш добра майка, създава ти грешна представа за жената като цяло... Никоя жена не може да ти каже какво трябва да ти е отношението към жената. Затова си мъж, сам да го разбереш...

Тъй че трябва да отидеш навън и да ги опознаеш. Като трябва и на шут се прави. Животът е театър, не трябва да се възприемаш толкова насериозно. Ако някоя роля не работи, пробвай друга. Чак когато си изградиш реален поглед върху жените, можеш да имаш някакви нормални взаимоотношения с тях.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4458e44d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Да, баща ти не е модел за подражание. Но много правилно си усетил, че майка ти не може да те възпита като МЪЖ. Затова послушай мъжките коментари в темата. Можеш да бъдеж мъжкар и без да се чешеш между краката, да псуваш и т. н. На първо време е задължително да живееш самостоятелно-без майка си. После полека всичко ще се нареди. На жените им е удобно да си послушен и под чехъл.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 019107353c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Много си си добре брат, аз съм отгледан от баща ми, защото майка ми и писна от него и си създаде друго семейство в чужбина на което адски завиждам а мен ме оставиха тука да му търпя пиянските изцепки побоищата и тъпизма обаче като стана на 18 се изнасям и аз и остава сам като куче! Ти си си спестил всичко това, имал си добър живот, добро възпитание не виждам какъв ти е проблема. Да се държиш мъжки не значи да си чешеш топките да пиеш и да живееш в кочина, нагледал съм се на това и не искам да бъда подобен паразит. Майка ти в случая е по големия пич че те е отгледала сама, така че си супер и ще имаш най готините жени сигурен съм. Успех

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e603bd9fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Авторе, добре си осъзнал ситуацията си предвид възрастта си (19 г. ).

Послушай мъжете от горните коментари - изнеси се от вас и си намери почасова (а по-нататък - и по-добра) работа. Започни да общуваш по-непринудено с жените на твоята и по-малка възраст, емоционалният инцест от страна на доминантните майки е много вреден за младите мъже и е основна причина за развиване на психични проблеми, поради неуспех с жените, следвайки модела на поведение, насаден ти от майка ти.

Иначе е вярно, че по-зрелите жени повече ще оценят вниманието и диалогичността ти, но тези на твоята възраст предпочитат по-агресивни и мъжкарски действащи (но и съобразителни) мъже.

Съветът на коментиралия по отношение на театралните роли и играенето им - е точно в десетката - послушай го.

"На жените им е удобно да си послушен и под чехъл. "
Запомни добре този чудесен факт - при 3 пъти повторение на груба грешка от страна на жена, с която се обвържеш - и слагай ултиматум и й обясни, че с този подход ще те загуби - ако не слагаш жените на място (какъвто е изразът - "слагам на място") от време на време - те ще ти се качат на главата - но не толкова, колкото доминантната ти майка.

Все пак се опитай да поддържаш прилични отношения с баща си и майка си (да се обаждаш да ги питаш как са здравословно и посещения 2-3 пъти в месеца) дори и след като се изнесеш да живееш сам, за да не останат с много лоши чувства към теб на старини.

Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c637eb87b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хахахаа, кой ли пак изрови тема от времето на древните Елини :)
Всъщност хич не е смешно, а някак тъжно даже...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8ca7fa09e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравей,
Две неща не ми харесаха в поста ти. Не гледаш на жените като на сексуални обекти - това не е нормално. Един хетеросексуален мъж трябва да приема жената като сексуален обект, както и тя него. Как ще създадете семейство иначе - щъркелът ли ще ви донесе детето? За да привлечеш една жена, трябва да ѝ покажеш, че я желаеш сексуално. В което няма нищо лошо и срамно. Християнската култура ни учи погрешно да се срамуваме от сексуалността си. Ти си здрав млад мъж и ти се ебе. И това изобщо не изключва уважение, зачитане, разбиране.
Друго - липсата на мъжки модел. И аз съм израсъл доста дистанциран от баща ми. И това е проблем. Но се оправя с изграждане на мъжки приятелства. Търси начин да си около мъже и да имате типично мъжки отношения - да гледате футбол, да спортувате заедно, да пиете бира.
Трето - самочувствие. Престани да мислиш какво трябва да направиш, за да се харесаш на една жена. Това е най-сигурният начин да не ѝ се харесаш. Прави неща, които на теб ти допадат. Развий хобита, интереси. Няма нищо лошо да се държиш добре с една жена, но доброто държание не бива да е с цел търсене на одобрение.
Спри да се самоупрекваш, че не си някое говедо-побойник. Колкото и да са модерни този тип мъже, те привличат най-вече комплексирани, неуверени и емоционално нездрави жени (друг въпрос е, че са толкова много). Такава ли искаш до себе си?
И накрая нещо, което на мен ми помогна. Напиши в гугъл Doctor Glover и разгледай сайта му.
Успех и горе главата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker