На път всички да се разделим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

На път всички да се разделим
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1763 пъти
Здравейте.Аз съм момиче на 13 години и бих искала да споделя своята история. Баща ми почина преди около 5 години, след около година, почти две майка ми започна да има с взаимотношения с друг мъж и той ми стана втори баща. От 2012 до 2017 година аз имах страхотно детство.Също имам и брат...
Всичко си беше прекрасно докато брат ми не се влюби в едно момиче на почти моите години и оттам всичко се започна. Не знам как брат ми може да бъде толкова наивен и да го разиграва момиче на годините на самата мен. Той учеше и работеше едновременно, след като я срещна той напусна и работа и закъса и с ученето и със самото си бъдеще. Последните си пари ги изхрачи за нея. Вторият ми баща е тираджия,имаме сигурен доход,той всеки месец ни изпраща достатъчно пари.
И тук отново идва ред на брат ми. Както казах, той просто не е на себе си и даже не мисли адекватно заради това момиче.А сега на всичкото отгоре баща ми е поставил ултиматум на майка ми, или брат ми или той. От една страна това е брат ми, той и е син, от друга страна не се прибира вкъщи и ако не е баща ми няма какво да си сложим на масата. Всеки ден майка ми се кара с баща ми от другия край на Европа и плаче , а аз просто не мога нищо друго да направя освен да седя и да гледам как цялото ми семейство се разваля. Брат ми ще ходи по акъла на онова момиче, баща ми иска да не живее повече с нас и оставаме само аз и мама. Моля ви кажете не какво аз да правя а майка ми в случая защото искам всичко да си е както преди, според вас дали ще е най-добре брат ми да се премести от жилището в което живеем, защото всичко се започна от него,ако баща ми си тръгне това е края, брат ми няма да се хване на работа или да се върне отново да учи защото онова момиче му е промила главата .Всички роднини сме говорили с него на тази тема с това момиче и е готов даже от едно сплотено семейство да развали всичко , на него даже не му пука, единствено за онова момиче. Моля ви споделете мненията си, какво бихте сторили на мястото на майка ми ,какво бихте направили. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4f0f518b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ти лично нищо не можеш да направиш. не става ясно дали брат ти е пълнолетен, но щом е учил и работил, приемам, че е така.
щом за него това момиче е по-важно от цялото му семейство, то трябва да се изнесе, да живее с нея и да се издържат. в крайна сметка животът е негов, парите - също, така че може да прецени за какво да ги харчи, ако сам ги печели.
не е в правото си да иска от втория ви баща, така че за мен той е напълно прав да поставя ултиматум, още повече щом издържа цялото семейство (не пишеш дали майка ти работи).
за мен решението е: брат ти се изнася, останалите живеете без него. разбирам, че искаш семейството си в стария му вариант, но това за момента явно не непостижимо. не изключвам варианта ако отиде да живее с момичето да разбере, че тя не е толкова прекрасна, да се разделят и да се върне с подвита опашка.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 34ba5b9605
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Милите! Аз мисля, че майка ти трябва да е твърда с брат ти и да го накара да се изнесе. Като види, че трябва да се оправя сам, много бързо ще му дойде акъла в главата и работа ще почне и ще учи, няма къде да бяга. Много тъжно би било родителите ти да се разделят, особено щом баща ти явно е добър човек и ти е дал добро детство и се грижи за вас. Трябва майка ти да разбере, че като държи брат ти у вас и му позволява да си руши бъдещето, няма да помогне нито на вас, нито на него. Той трябва да се опомни! Ако искаш даже й дай да прочете това. Сигурна съм, че й е тежко, защото й е дете, но не му прави услуга в случая.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 25a7fc2dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не пишеш на колко години е брат ти. Ако е пълнолетен вашите няма какво да му мислят да го гонят на квартира да се оправя! Как така ще харчи чужди пари спечелени с пот на челото и ще пропилява бъдещето си заради някаква си пикла? Само така ще види истинското лице на оная използвачка, тя навярно на секундата ще го зареже остане ли без пукната пара и ще си търси следващата жертва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ddacadc101
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На колко години е брат ти? Да си избира пътя и да върви по него. Баща ти вторият е направил и прави достатъчно. Не може да казвате на някого, брат ти как да живее и какво да прави.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 44b3766b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо не разбрах. Колко е голям брат ти? Щом работи, сигурно е над 18. Следователно ще си прави каквото иска.
А на баща ти какъв му е проблемът с брат ти? Защо трябва да избира майка ти? Брат ти като голям човек да си хваща пътя и да се оправя.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 82d4c80bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами оставете брат ти да се изнесе на квартира. Нека живее и се издържа сам, ако е пълнолетен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker