Мечтая за семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мечтая за семейство
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1781 пъти
От известно време си мечтая да създам семейство, да си свия свое гнездо. Да си намеря жена и да създадем деца. Някаква вътрешна нужда се появи да закрилям някого. Мъж съм на 29 години и никога преди не съм се чувствал така. На 28 започнах така да се чувствам. Представям си как някой ме нарича "татко" и това незнайно защо ме изпълва с радост и гордост. Биологичният ми часовник явно смята, че ми е време? Друг чувства ли се така? Трябва ли да крия от момичетата с които се запознавам за това, да не ги уплаша?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: a652ef17d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мъжете не ми е известно да имате „биологически часовник“, защото сте в състояние до края на живота си да се плодите, но определено имаш някакъв хормонален или друг проблем. Разбирам ако имаше сериозна връзка да искаш повече - да споделиш живота си с любимата жена, но ти обратното си го подкарал - искаш да имаш дете и семейство и за това търсиш кобила за разплод. Ще те разочаровам, но от Ренесанса насам всеки се стреми първо към любов и от тази любов да се родят деца и семейство. И да - ще изплашиш нормална жена с желанията си, но още по-лошо - определен вид слабохарактерни жени, които нищо не умеят в живота ще се чувстват привлечени от теб в този момент и е много вероятно да завършиш използван от някоя жена-паразит примерно, която да ти роди дете, но после цял живот да те смуче и тормози.
И още по-лошо - такива пиявици рядко раждат повече от 1 дете. Защо да се хабят като вече са хванали някой будала.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 426b43367a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не слушай н1 нямаш проблеми, нормално е да искаш семейство, как веднага решиха, че човекът е "проблемен".

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 58f34377b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Дошъл е момента явно. Внимателно избирай жената, не допускай инстинкта ти за семейство да те подведе и да се хванеш за първата, която изяви желание да ти роди дете. За бъдешите ти деца е важно да им избереш качествена майка. Надявам се ме разбираш.
Поздравления за зрелостта ти, успех в търсенето и съм сигурна, че няма да се наложи да чакаш още дълго.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a3a0d6487b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е писано от мъж! Някоя не се е престрашила да си каже годините и затова пише по този начин.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3db1f3ca9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   4 мъж съм, представям си как прониквам в жена си и посявам семето си в нея. Нима не е това всъщност най-красивото ни творение - един нов, човек произлязъл от сливането на две тела в едно? Никога преди не съм имал чак такъв инстинкт и порив да любя и то с някаква цел, не само заради страстта и готиното.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ac62927aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо определяте желанието за дете за зрялост?
По тази логика всички роми са зрели...!!
Сега, не че всеки, който иска дете е задължително незрял. Изобщо не искам да кажа това. Просто желанието за възпроизвеждане няма абсолютно никаква връзка със зрелостта на човек.

Номер1, защо да има хормонален или друг проблем?
Номер4, защо да не е мъж? Какво е тази селяческа логика пак? В този сайт са се навъдили доста small and narrow minded people..

Иначе авторе, щом така ти идва отвътре - ами излизай да общуваш с жени. Какво постигаш с това да пишеш в интернет? (Хайде, бъди зрял)
Независимо за какво има желание човек, то с писане в интернет няма как да го осъществи.
А най - много да намери занимавка на няколко скучаещи селяка...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7d84775dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе стига с тея хейтове. Как да не е нормално. На мен пък ми се вижда супер нормално на твойта възраст. Добре, че не са всички незрели. И аз обичам бебетата и много ми харесва като забележа нещо такова у някой мъж. Не е нужно да го казва директно, но като стане дума за бебета някои проявяват нескрита радост. Направо греят от щастие. Или се радват на децата в парка и ги заговорят. Това е достатъчен сигнал за мен. Иначе да говориш на някоя аз искам бебе още на първите срещи е прекалено. Аз бих го приела добре, но повечето ще избягам.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1d47309d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много мило ми стана, когато прочетох поста ти, авторе. Ти в момента изпитваш най-чистите и красиви емоции. Какво по-хубаво от това да се събуждаш до любима жена и един малък палавник да те нарича "татко"? ! Доскоро смятах - може би защото аз късно се омъжих - че един мъж преди 35 години просто не е готов за брак. Но реалността ме опровергава. Желанието за близост и семейство е вътрешна потребност и може да заяви за себе си във всеки момент от живота ни. Някои пък чак като прехвърлят 40-те се замислят за това, че имат нужда от дом и уют. Моят баща се е оженил за майка ми на 39 години. Казвал ми е много пъти, че сериозно се замислил за семейство, когато си дал сметка, че ненавижда почивните дни и празниците. Тогава всичките му колеги кроели планове къде да отидат със семействата си, как да празнуват, кого да поканят, какво ще си сготвят... А той вечерял по ресторантите сам със себе си. Беше, лека му пръст, отличен баща. На мен предаде същото това отношение към дом и семейство. Много се радвам за теб! Желая ти да откриеш своята бъдеща съпруга и всеки ден да чуваш обръщението "татко"!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5cdb638e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Олее колко стадко... Радвам се, че все пак има мъже които изявяват желание за семейство и деца! Дано си намериш точното момиче за създаване на семейство, не е въпроса да е първата срещната или първата пожелала, а да е първата в сърцето ти, като я намериш пак пиши тук и да се грижиш за нея!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 316f549d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо казвате "семейство и деца"? Няма такова нещо като семейство без деца. Толкова сте нелепи някои хора..
Кога ще осъзнаете, че двойка без деца не е никакво семейство.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d4a283e7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, с тази тема си разтопил много женски сърца, гарантирам. Приятелят ми също мечтае за семейство, сподели ми го на по-късен етап от връзката ни, не в самото начало и сега работим по въпроса с изграждането на условия, а по-късно ще поработим и върху другата част.
Няма нищо лошо в желанието ти да се задомиш, ти си на добра възраст, вече трябва да си достатъчно самостоятелен и финансово стабилен за създаването на дом. Но не се втурвай към първата жена с добри яйцеклетки. Знай, че преди всичко, трябва да намериш добра партньорка, не просто да създадеш семейство, а да създадеш семейство с човек, на когото държиш и когото смяташ за достоен родител на твоите деца. Можеш още в самото начало да кажеш, че за теб продължението на всяка връзка е сериозно, но не и да предложиш брак първия месец, това го знаеш. Пожелавам ти много успех и се надявам мечтата ти да се сбъдне.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5527bfb7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При повечето хора все някога идва моментът, в който се чувстват емоционално готови да създадат дом и семейство. В крайна сметка това да имаме деца ни е заложено от природата и е напълно нормално в един момент да се прояви такова желание. Друг е въпросът, че хората сме различни и един се чувства готов още на 20, друг чак към 40. Така, че това което чувстваш е най-нормалното нещо на света! Та кой не би искам да види как е оставил нещо след себе си? Да види бъдещето чрез децата и внуците си. Ами сигурно 90% от хората имат такова желание.
Сега обаче остава по-трудната част, да намериш жената, която гледа в същата посока като теб и е точно толкова готова да бъде майка, колкото ти си готов да бъдеш баща. Защото понякога дори голямата любов не стига. А и да си родител е най-отговорното нещо на света, за това преди да решиш да станеш баща, е най-добре да намериш Жената, която не само ще бъде майка на децата ти, но и с която ще споделиш остатъка от живота си (е, поне в идеалният случай). За това, колкото и да ти се иска да станеш баща час по-скоро, първо намери нея, момичето, което иска да сподели живота си с теб и заедно да отгледате децата си. И не, не е добра идея да споделяш на първа или втора среща, че очакваш от нея да ти роди дете и то по възможност в рамките на следващите 9 месеца. Така най-много да я изплашиш. Нещата просто не стават така. Първо трябва да сте двойка, да сте сигурни, че да, той/тя е човекът, с който искам да бъда до края и едва след това да мислите за деца. Даже много двойки нарочно си вземат куче, просто да видят дали са достатъчно отговорни и зрели и дали могат да се справят с грижите за някой друг и едва след това мислят за бебе. Не си нито прекалено млад, нито прекалено стар да бъдеш родител, така че спокойно можеш да изчакаш още известно време докато намериш момичето, което да е майка на децата ти, но и партньор в живота. Защото децата са прекрасни, но ако между вас нещата не са ок, едно бебе няма как да оправи нещата, напротив. За това не бързай, изчакай и когато си сигурен, че е тя, тогава действай смело.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker