Сексуален тормоз от страна на пастрока ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сексуален тормоз от страна на пастрока ми
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3206 пъти
Здравейте.
За първи път споделям история в подобен сайт, но имам нужда от съвет, защото не знам как да постъпя.
Майка ми от 12 години живее на семейни начала с един мъж , с когото винаги съм имала проблеми, тъй като непрекъснато настройва майка ми срещу мен. Проблемът е, че тя вярна на него.
Днес, за мой абсолютен шок и ужас, той реши да ме докара до града, в който живея, под предтекст, че съм била с много багаж. Не след дълго докато все още бяхме в колата започна на ми говори за секс и да ми задава въпроси от рода на "Като правиш секс свършваш ли?; Качваш ли се от горе? Колко пъти свървшат мъжете, с които си била? Пляскат ли те?" т.н.
Най-големият ужас за мен беше, когато се качи в апартамента ми и започна да ме обарва: отзад, по гърдите - на няколко пъти и да ми казва колко добре съм изглеждала. Хвана ми главата целуна ме по бузите и застана на самтиментри от мен и мисля, че искаше да ме целуне по устните. Аз веднага се дръпнах. След като ме опипа още няколко пъти си тръгна.
Не знам какво да правя. Не мога да кажа на майка ми тъй като винаги, благодарение на него, сме били в много обтегнати отнощения и знам, че тя няма да ми повярва. Приятелите ми ме посъветваха да го запиша следващият път и да се консултирам с адвокат, но аз се страхувам, че ако има следващ път може наистина да ми направи нещо. Моля ви дайте ми съвет, чувствам се в абсолютна безизходица.
На 23 години съм и никога досега не се бях чувствала толкова безсилна да защитя себе си. Страх ме е да се прибера в родния град дори само за да видя семейството си.
Моля ви помогнете ми със съвет. Много се страхувам и не знам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: fb9fe1d746
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, майка ти от удобство си затваря очите. Просто гледай никога повече да не оставаш сама с него и ако ходиш да посещаваш майка си, не пренощувай в нейното жилище или поне не сама, а си вземи як приятел, но като цяло е жалко, че си изпаднала в такава ситуация на първо време

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2ce191947a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я стигa, кaк ще се стрaхувaш от някaкъв дърт кaвaл! Хaйде сегa му дaй крилa кaто види, че те е стрaх, тaкъв комплексaр ще го вземе зa желaние и следвaщият път може дa те изнaсили кaто се опрaвдaе пред себе си, че искaш, aмa нaрочно се дърпaш.
Директно му звънни и му кaжи, че си говорилa с няколко здрaви момчетa, но тъй-кaто сa "откaчили" и сa искaли дa го потрошaт зa сегa си ги удържaлa зa дa не вкaрвaш ТЯХ в беля зaрaди някaкъв сдухaн стaрец, но aко имa следвaщ път...
Не покaзвaй стрaх, тези боклуци от стрaхa подхрaнвaт болното си въобрaжение!
Друг вaриaнт е в съобщение дa го попитaш нещо от родa нa "кaкво беше товa днес/вчерa" без дa уточнявaш. И дa го остaвиш дa пише нa воля. A после дa покaжеш съобщениятa нa мaйкa си, пък тя aко искa дa си стискa стaрецa, е, нейнa си рaботa, но не твоя.
A инaче лесно можеш и дa го "посъветвaш" чрез приятели...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0b5bdc52b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И защо въпреки това не пробваш да кажеш на майка си? Такива неща не трябва да се премълчават.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f4fa5d9458
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не трябва да се срамуваш нека той да се срамува от това което е направил!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 072f051280
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тоя пастрок е боклук и интригант-лъже и използва майка ти.... Ако мислеш, че майка ти няма да те вземе насериозно и ще неглижира притесненията ти говори с някой друг. Майка ти има ли сестра или добра приятелка на която да се доверява? Отиди при нея и и сподели. Разкажи за всичко, разплачи се, покажи колко си огорчена и разтревожена. Тя ще намери начин да говори с майка ти. Предполагам, че това действие е подсъдно, така, че може да подадеш и жалба в полицията.
Много деца са жертва на сексуално посегатество от втори бащи и други близки уж хора. И понеже е наистина гадно и шокиращо, когато детето(в случая ти като вече млада жена) и кажеш майките отказват да признаят истината и не вярват на думите на децата си. Това е факт...
Но пък има и жени, които се взимат в ръце и изритват гадняра от живота си, като например Камелия Воче и нейния втори мъж италианец, заради посегателство над дъщеря и.
Не чакай да има втори път, защото може и да се случи и нещо по-лошо и тогава ще съжаляваш, че не си била тъпана по-рано.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 53cbb9658d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Можеш ли да добавиш на колко години е той? Да не е някой педофил извратеняк или да си пада по млади момичета? Сигурно си пада по теб и пробва дали няма да му пуснеш. Иска да те бройка. Но той е втори съпруг на майка ти. Моят съвет е говори с майка си. Или друга опция, защо не споделиш с истинския си баща ако е жив и сте в добри отношения. Нека той се застъпи за теб и ти помогне! Нямаш ли сестра или брат да те посъветват? Само не се поддавай на страха защото така ще стане по-лошо! Бъди смела! Щом не ти е приятен дай му да разбере че неговата няма да стане, разкарай го или го заплаши че ще го кажеш на твоя истински баща. Нека той се страхува, а не ти! Поне такива съвети мога да ти дам. Чао и успех! Ж. на 45 г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 73eaa88d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи на майка си ,първо за да се опиташ да се защитиш,второ да получиш помощ от нея ,трето-да му покажеш ,че няма да си мълчиш и накрая-да покажеш на майка си с какъв човек живее.Всичко ще бъде в нейните ръце-ако тя не ти повярва,просто спира да съществува за теб .
И да ,можеш и жалба в полицията да подадеш,на го набие някой и т.н

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ff6ef7ac15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Запиши го и после и го пусни да разбере с каква отрепка живее ! Ако пак избере него пред теб просто се изнеси от вас прекъсни контакт с нея и я остави да си троши главата с него .Не разбирам защо не си се изнесла досега ами си търпяла всичко това ?ж.24

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 79281badbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Казваш всичко на майка си, ако не ти повярва - прав ѝ път. Това че те е родила обаче не ѝ дава право да се отнася с теб като втора ръка човек и най-малкото да търпиш простотиите на някакъв развратен дядка. За по-сигурно може да се посъветваш с роднини как да постъпиш. Особено най-преките роднини на майка ти - твоите леля/вуйчо, баба и дядо. Няма от какво да се срамуваш изобщо, защото ти не си виновната в случая, колкото и да ти се струва иначе. Ако споделиш с други хора предварително е много по-трудно майка ти да извърти историята срещу теб, което е вероятно да опита предвид досегашното ѝ поведение.
А цялата схема на въпросния тип е да вкарва на майка ти идеи че ти си настроена срещу нея, така че тя сама да се настройва срещу теб. Опитай да ѝ поговориш сериозно и спокойно, като ѝ кажеш че я обичаш и искаш най-доброто за нея. Споровете само затвърждават нейните предразсъдъци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 059df95744
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи в такава ситуация има два начина на поведение грешен и правилен, погрешния е твоя. Правилния е: завърташ се и му забиваш един в мутрата и после коляно в чатала, изкрещяваш му да си обира крушите като подчертаваш думите си с шут в задника му. После звъниш на майка си и казваш, че тоя дърт педал не искаш да го виждаш повече и ако иска да живее с него да го превъзпита да си държи оная работа в гащите иначе ще поръчаш на здрави момчета да го намерят и да му я отрежат, тя да го мисли. Обикновенно майките в такива ситуации си казват тая долна курвичка нещо го е изкушила ..ама като чуят заплаха почват да си мислят как да оправят нещата.
Сега при свършен факт.... остава ти единствено да го отбягваш и да се надяваш да не останете насаме или да не те посети скоро....защото си му дала надежди, че може да му се отвори парашута. На твое място бих отишла в полицията/прокуратурата и бих се оплакала, че те е заплашил и нападнал сексуално... да го привикат за един бърз разговор в районното и да му издадат ограничителна заповед.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fb4f24859c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Просто не се прибирай у вас. Не общувай с него. А ако случайно пак се опита го запиши на телефона. И после го покажи на майка ти. Но най-добре си стой в другия град и не се прибирай у вас. Нека майка ти-сама-да ти дойде нагости.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 257437f899
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом като майка ти вярва на него, а не на теб, отрежи ги и спри да ходиш там. Той очевидно е интригнт и настройва майка срещу теб, защото когато те изнасили, тя да не ти повярва. Ако някога го срещнеш, никога не оставай сама с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6f2e0785ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Както виждам всички коментатори са жени и всички ти вярват на историята. Както майка ти няма да ти повярва ако и кажеш, така и аз не ти вярвам, че историята ти е истинска. Ти обичаш да измисляш истории една след друга, това ти е развлечението на стари години, пък и нали си завършила българска филология, та писането на всякакви истории ти се отдава. А как невинно казваш, че пишеш за първи път история в подобен сайт. Де да беше така. Блаженни са верующите на твоите измислици.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 77b815f07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Боже мой! Най-добрата ми приятелка също има пастрок, но такива проблеми не е имала. Това е нещо ужасно! Веднага извикай няколко момчета да го натупат хубаво, и повече не се прибирай у вас.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f506d6519b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Такова нещо не трябва да се премълчава!!! Ако премълчиш, той ще знае, че се страхуваш от него, че се страхуваш да говориш за това, че ако кажеш, майка ти няма да ти повярва и ще се настрои срещу теб повече. Разчита, че ще мълчиш. И следващия път ще те нападне сексуално отново. Говори с майка си и кажи какво си преживяла! Иначе рискуваш да си съучастник в това, което той върши зад гърба на майка ти!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0af6abf924
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравейте,
Благодаря на всички за съветите, които ми дадохте, оценявам го много наистина. За тези, които имат съмнения, уверявам Ви историята е напълно реална и не съм писала тук с цел внимание или за да си запълня времето. Направих го, защото съм в безизходица и не знам как да постъпя.
Питахте ме на колко е години - на 54, тежи 150кг.
Още веднъж Ви благодаря, мисля, че вече знам какво да направя и ми предстои консултация с адвокат, за да изискам ограничителна заповед.
Благодаря за проявеното разбиране.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0f0e219d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Модератор, защо сте публикували коментар номер 16, който открито напада момичето с извратените си фантазии? То търси тук подкрепа и съвет как да се отърве от извратения си пастрок, който я преследва, а вместо това вижте какъв съвет получава цитирам. " Ах, моме, моме! що не му дадеш да те опъне! Не пишеш на колко е той но със сигурност е доста по-голям от теб. Ако пробваш с по-голям от теб ще ти хареса! Защо не се "възползваш" от ситуацията? Особено ако нямаш сериозен приятел в момента и си някоя хубавелка! Не искаш ли да ти се случи някоя "секс случка"? ! Той не е ли готин, красив или секси или е някой чичага с бирено коремче? Сигурно му се иска да забърше нещо младо! Дай му да те изчука един път и после дано да те остави на мира вече! " Много ви моля премахнете този коментар не му е мястото тук! Вие сте единствения сайт в който има някаква цензура над това какво се публикува във всички останали подобни съм виждала да всякакви обидни коментари към авторите много ви моля не го разваляйте!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6f2e0785ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Н 16 ти си голям наивник. Тогава аз ще попитам защо хората лъжат. Ами лъжата също е измислица. Теб до сега никой ли не те е лъгал? Самия ти никога ли не си лъгал? Хайде сега, отговори ми на тези въпроси и тогава питай защо някое момиче ще измисля и съчинява подобна история. Ами за да докаже на себе си, че може да съчинява и да беде интересна в собственните си очи. А и сигурен ли си, че авторката е момиче, а не някоя доста по-зряла жена. На мен ми се струва, че ако ти си млад мъж всяка жена ще те лъже и ти никога няма да се осетиш. Това си е твой проблем.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4bff016a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Историята си е истинска!Познавам момичето и изверга!Аз също я посъветвах да го запише !

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3f0b57f15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аз имах сходни проблеми с пастрока ми. Само че бях на 16 години. Беше ужасно, не исках да се прибирам в нас, учех в парка и чаках мама да си дойде. Беше ме страх да й кажа. Той се прибираше по-рано от работа и искаше да ме прегръща, да ми праеи масажи. Сутрин съм се събуждала и го виждам да седи на леглото ми да ме гледа и да ме гали по крака. Беше отвратително. Буца ми е в гърлото само като пиша. В крайна сметка казах всичко, мама беше ужасена, притесни се и го изгони. Бяха едни драми големи. Той започна да ме причаква пред училище, за да ме види. Следеше ме навсякъде, мислех, че ще ме изнасили в някой вход. От напрежение цикълът ми спря и имах проблеми. Не можех да се успокоя. Видя се, че това не работи и той е изперкал. Накрая го пратихме на лечение, посещаваше психолог много време, направи и операцив на щитовидна жлеза. След операцията беше като друг човек. Един ленив, спокоен, неузнаваем.
Аз простих! Сега съм жена на 32 и се чуваме всеки ден, той ми помага много. Невероятен дядо е. Никой не може да предположи, че е имало такива изпълнения. Не го мразя, съжалявам го и съм подала ръка и той го оценява. Странно е, но разчитам на него за много неща. Той ме караше на лекар като бвх бременна, той тича да взима сина ми от детска.
Това, живота е странно нещо!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 323201780d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   22, е автора и иска да се самозащити, само че и на мен ми се вижда измислица тази история.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6f2e0785ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ти може да познаваш момичето-ЖЕНАТА от друг сайт където бяхте от една банда и всички вие трите от бандата лъжехте безсрамно. Ами вие затова бяхте от един тим, защото и там измисляхте истории. Жени без никаква етика.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker