Колежките на майка ми, срам я е от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Колежките на майка ми, срам я е от мен
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2522 пъти
Здравейте, не знаех въобще в коя графа да я сложа тая история иии... мисля, че май това и е мястото почти?? ... Значи майка ми работи в един магазин и там естествено има колеги. Повечето, дори всичките са жени. Момиче съм. Тъ... беше към Нова година и влизаме двете с майка ми в една парфюмерия. И тъкмо от там излизаше една нейна колежка, аз се запознах с нея. (за да не повтарям постоянно колежката на майка ми ще и заменя името с измислено от мен, ще се казва Мария) На следващият ден майка ми беше на работа и Мария е питала майка ми, нали как съм иии... такива работи. И майка ми ми казва, че ми праща много поздрави. Мария питала майка ми дали имам фейсбук и майка ми и казала, че имам и и казала името миии...
Понеже аз имам много профили, защото аз не си помня паролите иии дааа... Тъ с тази колежка на майка ми си писахме по вайбър към 12 часът през нощта, естествено аз можех и по-рано да и пиша само, че тя беше втора смяна и дааа... И разменихме си профилите във фейсбук, тя ми прати скрийншот на профила ми за да ме пита дали това е той, защото както казах имам много. И разказва Мария на всичките колежки на майка ми! Сигурно и на майка ми, нищо, че тя знаеше, че съм си писала Мария! И всичките колежки започват да коментират аз в колко заспивам!!! И майка ми я е хванало срам... И майка ми ми каза за тва цялото. Значи на една от колежките на майка ми дъщеря й е моделка, и утре у други ден може да си покаже задника на някоя снимка, нооо тях ги интересува аз в колко заспивам!!! Смисъл ще си заспивам в колкото си искам, кво ще дойдат у нас да ме приспят ли? !!! Кои са те, та да ме коментират аз в колко заспивам, въобще кво ги интересува!? ! Дори майка ми не е ходила на родителска среща, защото съм получавала около 2-3, 4 най-много слаби оценки, и я е било срам да отиде, но родителите на онези мои съученици които се бият и правят страшни глупости, отиват, и тях ги е срам ама има от какво много повече! Слава Богу завърших годината с 6...
Имам чуството, че майка ми я е срам от мен и то много, а не разбирам защо???
Ако можете да ми дадете съвет какво да направя, да я блокирам ли Мария какво? Кажете ми моля, ако имате и Вие такива случки поне да знам, че не съм единствена... Благодаря ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3a9cda9137
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Учудих се, че някоя си искала да ти пише и ти хоп-готова. това се нарича хигиена на общуване. Не е задължително всеки, който иска нещо от теб да му го даваш. Нищо, че това може да е нещо невинно като разговор с колежка на майка ти. Подбирай си хората. Първо няма нужда да си във връзки с целия свят и второ, да, има хора които са злонамерени, тъпи, интриганти и т. н
Разговаряй с майка си и се обяснете. Кажи й, че това не е най-гоямият срам и че очакваш да бъде на твоя страна. Не се карай, обясни й като дъщеря на майка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 47128ab453
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква ти е работа да си пишеш с колежка на майка ти в 12 часа и да разменяте клюки във фейсбук. Имам чувството, че си някое градче, където времето е спряло, ама всички цъкат фейсбук. Ако имаш фейсбук е добре да подбираш кой добавяш, кой до какво има достъп. Подхлъзването е лесно и излишната комуникация води само до главоболие.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b504f50d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ами ще я е срам, жената, разбирам я. Ти с усилие се изразяваш на родния си език. То си е за срам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 24914fb1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ей дете не ти ли мина през акъла, че тая Мария иска са аи бърбори с теб та после от най - дребната дума да те одунва за да уязви майка ти. Как въобше ти дойде на ума да си пилеш с непозната жена и то късно вечер. Майка ти може и да я е срам. Може да няма от какво. Ама има такива хора. Ако не си идеална според нейните еазбирания ще се срамува. А не бива. Една майка трябва да застава до детето си винаги. Ако има нещо което я смущава трябва да разговаря с теб и ако се разберете някак чудесно. А не да се срамува и да страни. Ти майка си не можеш да промениш. Можеш поне да и кажеш как се чустваш. А тая Мария я разкарай. Работа нямат чуждите лелки да си пъхат гагата в живота ти.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8a58265737
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това са дребни проблеми. През живота си ще имаш много хора, които ще те критикуват, обвиняват, ще леят акъл, за да си повдигнат самочувствието. Ще свикнеш с още няколко такива случки. Нали ти си знаеш каква си, вярваш, че си сериозна! Тогава какъв е проблемът?
Не я блокирай, няма смисъл, щом не ти прави проблеми и не ти досажда

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5ca35278ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тази Мария нещо не е добре психически да ти кажа. Щом е стигнала до там да си пише посред нощ с подрастващи момиченца...
номер5 има право, номер6 също.
Избягвай да си контактуваш с разни лели и чичовци по принцип. Пораснали хора нямат работа да си правят лаф-мохабет с подрастващи момиченца и момченца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1b065ff063
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И от какъв зор ти е било да си пишеш с колежките на майка ти и да ги добавяш във фб? Пиши си и се виждай с твоите връстнички не се бутай още в света на големите и там където не ти е работа!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: be37509a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката съм
Ами могат ли да уволнят майка ми?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: be37509a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 3, с какво усилие да се изразявам на родния си език? Извинявай, ама мисля, че си го знам българския език!? Казах, че годината съм си я завършила с 6, по български имах 6! Не съм неграмотна, ако това искаш да намекнеш? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e32f2ef634
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Общо взето ми се струва, че Мария и колежките те използват за подмазване на майка ти, явно виждат каква е майка ти, че се срамува от незначителни неща. Искат да я замажат май, но не им се позволявай.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b504f50d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нищо, миличка, не намеквам. Директно ти го казвам: неграмотна си. Това е мнението на редактор с 25-годишен опит. Поне препинателните знаци научи! Положението със синтаксиса е драматично, там по-зле няма как да стане и е напълно безсмислено да хвърляш усилия - щом досега не си се научила на писмен изказ, няма как да стане.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: be37509a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Към 12
Значи има текстове с на ред с по 20 грешки! Има си в текста точки и запетайки. Да знам много добре, че няма в българският дума която да завършва на "Ъ", защото бях написала ''Тъ". Написала съм текста така както аз го чувствам. Като не ти изнася, недей да се занимаваш изобщо? ! Единственото нещо с което успя да ми помогнеш, беше да ми кажеш, че съм неграмотна! Извинявай, но не съм неграмотна! Нито ме познаваш, нито ми знаеш успеха в училище! Аз поисках някакъв съвет, а не някой да ми каже, че е редактор 25 години и, че съм неграмотна!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker