Как да спася баща си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да спася баща си?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1464 пъти
Баща ми е алкохолик. Преди 2 седмици постъпи в болница, и го оперираха. Сега е на командно дишане. Лекарите каэаха че освен сърцето, никой друг орган не работи! Той е млад мъж, само преди месец навърши 47 години! Има шанс да живее макар и минимален НО... трябва да го эакараме в Турция! Трябва да го транспортираме с частна линейка до Истанбул, където ще ни чака екип от доктори! Но всичко това е много скъпо, искам да ВИ попитам нещо; Дали ще ми отпуснат кредит до 30-50 хиляди евро? ! Аэ съм младо момиче на 24 години. Работя като магаэинерка и вэимам около 450 лв. на месец но беэ трудов договор. Моля ви ОТЧАЯНА СЪМ!!! Искам баща ми да живее, но при таэи липса на пари, не энам какво да правя! Дайте съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1cf6546524
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче за жалост няма да ти отпусне никой такъв кредит срещу такива доходи и без договор. Приеми че всеки един от нас му е драснато колко да живее и дори и да имаш парите няма гаранция за това само се моли и разговаряй с близки и приятели на родителите ти ако някой някак може да помогне.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 03b40872af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не му помогнахте по-рано? Всъщност, вероятно сте се опитвали, но той не е искал да промени нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 95976b3f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   за съжаление баща ти е избрал да се самоубие бавно и почти е успял. Не мисля, че някой ще ти отпусне такъв кредит, а и не виждам как ще го погасиш. Съжалявам, но приеми, че си отива, той така е избрал

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 667c9e59bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знаеш ли, това което ще ти го кажа е коравосърдечно, но баща ти сам си е виновен. Та той е алкохолик. Дълги години се е наливал с алкохол и малко по- малко се е убивал сам. И за какво? Сега да падне на твоите плещи, на младата си добросърдечна дъщеря. Според мен остави нещата така. Знам, звучи бездушно, но ако изтеглиш кредит първо, че няма да ти отпусант без ТД, а и даже да ти дадат ще се поробиш до старини да връщаш тези пари. Не си заслужава! А майка ти къде е в тази картинка, ако мога да запитам?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3a42e6990a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако имаш имот да ипотекираш или продадеш, това е шансът, за кредит за съжаление няма да се получи. Ако е на името на баща ти, издействай попечителство над него и ще можеш да правиш сделки от негово име. Все пак, ако мозъкът е засегнат или изобщо няма мозъчна дейност, освен от малкия мозък, то баща ти може да постои в това състояние, но няма да се върне. Нека ти кажат прогнози за състоянието му и най-вече за следболничния период. Ти и сега можеш да го вземеш вкъщи и да го гледаш на апаратно дишане. Но ако му трябват сериозни рехабилитации, в бг няма да ги получи, за чужбина е много скъпо. Има ужасни състояния, по-ужасни от смъртта. Безнадеждните. Как лекарите от Турция могат да ти дадат надежда, виждали ли са изследванията му и епикризата му изобщо? Или това само си го чела някъде? Разбирам, че в отчаянието си си готова да се хванеш за всяка сламка. Но все пак, разори се само при реален шанс, а не илюзорен. Ако има шанс, всичко си струва. Ако няма, остава болката. Съжалявам за теб и за това, което ти се случва.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ef3ce73a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може някой от Банките да ти отпусне но срещу ипотека на недвижим имот, Но риска е голям да не изгубиш жилището си. Друг вариант, да помолиш Нова Телевизия да ти пуснат на сайта си банкова дарителска сметка. Желая успех на вас и на баща ви да се въстанови.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7544f7a3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката: Благодаря эа мненията Ви! От години аэ и майка ми, му говорим да остави това проклето пиене! Той не слушаше никой! Но все пак ми е баща, жал ми е эа него! Боли ме сърцето, че според докторите има шанс да живее, но трябва да го иэпратим в Турция, а ние нямаме никакви пари! Готова съм цял живот да връщам кредити, на банки само той да живее! Но не энам коя банка би ми дала такъв голям кредит? Моля ви оставяйте мнения и съвети! Благодарна съм на всички!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d89f2d58ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За съжаление дори да намериш пари, много вероятно накрая пак няма да оживее. И ще изплащаш куп пари заради отчаян опит да помогнеш на самоубиец. Хората ти казват, че има минимален шанс, а заемът не е минимален, а е реален.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 540c062cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче, баща ти е направил своя избор-избрал е да пие вмето да помисли за семейството си, за твоето бъдеще и за това как ще се чувствате вие.... Сега си плаща за това.
Не чувствай вина и не се измъчвай. Ти и майка ти сте опитали да му помогнете, но той е отказал... Какво повече може да направите. Забрави за кредити и т. н., няма смисъл и не си струва.
Ти помисли за своя живот след като баща ти не е помислил за теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 95976b3f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   номер 3 съм. А сигурно ли е, че минималният шанс не е само за да ви вземат парите, които нямате? Не отхвърляй и тази възможност.
А всъщност говорили ли сте с лекарите в Турция? Те разгледаха ли случая или просто така са ти казали? Как по-точно ще го лекуват и от какво всъщност е опериран?
И съжалявам, но минималният шанс клони към 0. По принцип съветвам хората да се борят, но както описваш нещата, се съмнявам изобщо да има смисъл

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 160efe0d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От опит ти казвам не можеш да помогнеш на някой, който не иска да му бъде помогнато. Минах през това с майка ми и баща ми. Само че баща ми почина, а за майка ми, е тя също не иска да и бъде побогнато. Алкохолизмът е една голяма въртележка която никога не спира. Всичко е отново и отново. Моят съвет е да се похружиш за себе си, защото ти си най-голямата жертва в случая и ти имаш шанс да промениш живота си.

Р 20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker