Майка е болна от рак. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка е болна от рак.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1698 пъти
Здравейте! Момиче на 16 съм, но надали точно това има значение в тази публикация. От известно време чувах вкъщи някакви откъси от разговори, които винаги спираха щом вляза в стаята и знаех че става въпрос за операция на майка ми, но нищо повече. Питах баща ми за какво става въпрос, но той каза че не е човека, който да ми каже. Така започнах да се ровя из историята на гугъл хром след като майка ми е била на компютъра, да подслушвам до вратата разговорите между тях и да я чувам тайно от нас да плаче. След всички тези неща разбрах, че са и открили рак! Не е в начален стадий, доколкото разбрах, но се чувствам сякащ всеки момент мога да я загубя, а дори не го разбрах от нея това. Всъщност тя изобщо не знае че ог знам. От както разбрах просто не мога да спра да го мисля, не мога да се концентрирам и успеха ми от отличен падна на 2ки 3ки и 4ки макс. Моля, дайте ми съвет може ли да се излекува и как да спра да го мисля толкова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 00f04e27cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чети Новия Завет Библията и се моли на Господ Исус Христос да я излекува. Поклони се на Бог и Му се моли. Кажи й на цялото семейство да се моли. Чети молитвата Отче Наш и я спазвай. Благодари за всичко на Господа

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4b371fe197
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярвай и се моли на бога.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 64c55e7dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хей, здравей, едва ли ще си заинтересована от този съвет когато разбереш, че съм на 12, но ми се случи нещо подобно. бях на 6 когато майка ми е имала рак. не знех защо са я оперирали години наред. един ден докато си говорехме тя промени настроението си и ми каза, че е имала рак. заболя ме. болеше ме че не съм знаела, че мога да я загубя. затова моя съвет е говори с неянея. навярно знае повече от теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ecc3739a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, ракът не е задължителноно смъртна присъда. Така се получи при нас, че татко ми и майка ми имаха рак. Сега, благодаря на Бог, са добре и се моля все така да са! Горе главата и Вярвай! Господ винаги Помага! От сърце ти пожелавам майка ти да е жива и здрава! Прегръщам те!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e752dff084
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Почвам да си мисля, че този сайт е пропаганден на тиа сектанти. Което знам, че не е вярно но все по често засичам коментари от сорта "моли се на бог и всичко ще се оправи". не, нищо няма да се оправи ако седиш и чакаш бог да ти оправи живота. Конкретно в твоя случай няма какво да го "оправи" а имаш чисто човешката дилема, че има шанс това да са последните ти моменти с майка ти преди да си замине. Да, знам, че има хора които са прескочили трапа, и дано и в твоя случай да имаме положителен развой. Но аз пък лично познавам доста хора които не са имали този късмет, хем бяха добри хора. Много по добри от някои които се отърваха от тази коварна болест. Явно аз и бог имаме различна представа за това кой заслужава да изтекли късата клечка. От друга страна пък се сещам за един лаф - добрите хора си отиват първи. По мои наблюдения е верно.

По темата - това което бих те посъветвал е просто да поговориш с майка си и да и кажеш, че знаеш и няма какво да крие. Безмислено е да губите време в игра на котка и мишка. По добре да свалите картите и използвате пълноценно времето което ни е дадено на този свят. И да го изживеете така, че когато близките ни хора си заминат, да не съжаляваме за пропуснатите мигове.

Но пак казвам - дано нещата при майка ти се разминат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker