Съвет" как да продължа" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Съвет" как да продължа"
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1349 пъти
Първо искам да помоля модераторите да добавят историята ми защото се нуждая от съвет.
Здравейте на всички които четете историята ми. Аз съм момиче на 19 години. Живея живота си без родители и от 5 годишна съм по домове. Имам майка която е в чужбина но на нея въобще не й пука за мен. Нито е дошла да ме види, нито ме търси да ме чуе как съм, нито нищо, просто аз за нея не съществувам. Но мен много ме боли това че не се интересува от мен, а само от братята ми. Преди ми беше казала че ще ми прати пари колкото хората да не кажат нещо. Опитвам се да я отрежа, но не мога. Въпреки че не ме търси и не се интересува за мен аз не мога без нея. Опитвам се но не мога и това е. Бих искала някакъв съвет или нещо да ми кажете защото се нуждая от помощ. Другият проблем който имам е че аз постоянно и със всеки се карам. Опитвам се да не правя конфликти, но постоянно си мисля че хората ми мислят лошото и не знам как да си помогна. Стигнах до тук от много преживян тормоз психически физически и сексуален. Като малка бях нежелано дете и сега това дава отражение. Просто някой човек като ме погледне малко така или някой хора като си говорят винаги си мисля че е заради мен, после осъзнавам че не е заради мен. Много ми е трудно. Не знам как да се оправя. Как да не се карам с хората просто не съм научена и не знам как да действам в определени ситуации. Найстина понякога си мисля за какво съществувам. Не вярвам че всичко ще се оправи защото така е от много време. Дайте ми някакви съвети, ако ме разбирате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: da660d59c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поела си по правилния път - осъзнала си нещата. Трябва ти време и макар още горчив опит, докато се научиш сама. Просто се мъчи да си правиш поуки и следващият път да реагираш както смяташ че е правилно. В един момент вероятно ще преминеш в другата крайност , ще станеш меката Мара и ще почнат и теб да тъпчат, но така ще намериш баланса си. Зарежи я майка ти. Явно те счита за грешка. Съвсем нормално е майката да е най яркият образ за един човек, но твоят копнеж е толкова силен, защото имаме склонност да придаваме особена тежест на нещата от които имаме нужда, но никога не сме имали. И в любовта е така и във всичко останало. Опитай да не пиеш вода. Колкото повече време минава, толкова повече се нуждаеш от нея.За щастие нуждата от друг човек, макар и майка, не е жизнено необходима. Трудно е, но се пребори. Изгради се като самодостатъчна личност, за да не прехвърлиш тези си дефицити един ден на партньорът си или децата си.

Успех! умно момиче си, ще се справиш!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d9c41d28a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря. Много ми помогна.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e3861d4068
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Родителската любов, която на някои от нас ни липсва в повечето случаи се отразява на самите нас- търсим я навън, а когато не я получим се държим зле с останалите, чувстваме се разгневени..
Живота е даден и за да се учим от грешките си, да придобиваме опит сами, защото няма кой да ни научи. Нека не те мъчат мислите за майка ти, тя е избрала своя път.. остави я колкото и тежко да звучи и се съсредоточи върху своя живот! Най- важна си ти в момента, обгради се само с хора, които имат нужда от присъствието ти и те ценят! Тези хора няма да заместят родителите ти, но поне ще знаеш, че въпреки огромната липса имаш хора за които значиш нещо!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9d926aef9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за съвета.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: cc82131889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също съм растяла по домове. От 4 годишна и те разбирам напълно и на мен винаги ми се е искало майка ми да е до мен. Желая ти много успехи. Поговори с нея искрено каци ѝ как се чувстваш. Жена на 23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker