Нормално или ненормално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нормално или ненормално
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1329 пъти
И така здравейте приятели моята история е свързана със семейството ми. Аз съм тинейджър и имам доста особено семейство с една дума не е като нормалните. Семейството ми има доста злоба. нямаме си доверие. караме се. но.... Според мен всичко започва от родителите.
От както се помня имам проблеми с майка ми тя се кара за всичко-държи се неадекватно не показва по никакъв начин любовта си към никой от семейството и е как да кажа... вманиачена по тема църкви и икони. Честно казано на мен и сестра ми ни е много трудно защото тя си знае нейното мисли че всички я мразят и баща "ни настройва срещу нея"което въобще не е вярно!? . Много ме изморява начина ни
на живот и всичката лоша енергия. И ми е болно до гледам семейството ни да се разпада пред очите ми. Не се чувствам добре и не правя нищо по въпроса. Тя ми убива желанието за всичко дори да се усмихна и най-лошото е. че баща ми ме разбира. но няма какво да направи. не иска да ни остави без майка. Единственото хубаво нещо е да творя но и него ми забраниха. тъй като успеха ми се понижи и сега просто ям. спя. даскало. седя в къщи пак спя. правя се че уча и така а това изобщо не е хубаво и сега като прочитам всичко това ми иде да се хвърля то някъде защото съм един търтей. Не знам по какъв начин да действам искам да направя нещо. Не искам на 15 години да седя в къщи и да рева да се чувствам постоянно изморена виновна и да не излизам. Дори едно от нещата. който си казваме със сестра ми е
имаме майка. но я няма
дано сте ме разбрали предполагам че и вашия живот е труден и че имате проблеми но според мен тези проблеми ще ни научат на нещо и ни правят по силни но понякога просто ти писва имаш просто нужда от психолог.
(предварително съжалявам за правописните грешки и ако звуча преиграно)
ако имате съвети и мнение пишете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 4ed953abdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е само при тебе, баща ми е алкохолик, не се интересуваше от мене и брат ми, майка ми в чужбина, помага на мене и брат ми финансово- добре че е тя, но е супер изнервена, за всяка дреболия се вдига голяма скандал, обвинения, изкарва наш лошите, че сме в заговор, с баща ми и това откакто се помня. Просто съм се убедила, че с подобен тип характер, колкото и да говорите, за промяна, за спокоен тон, без параноични страхове и липса на доверие, нещата едва ли ще се променят! Успех все пак, дано има промяна при тебе!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5768c70837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Радвам се че ме разбираш и ти съчувствам
Знам, че някой ден ще се оправят нещата, когато започнем на чисто и не допускаме негативизъма до себе си, защото живота не е толкова лош колкото изглежда. Благодаря ти и успех на теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker