Шумни съседи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Шумни съседи
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 12155 пъти
Живеем в еднофамилна къща с брат на мъжа ми. Ние сме на втория етаж, той на първия. От малък брат му е разглезен от родителите им и винаги е получавал каквото пожелае. Винаги сме имали проблеми и кавги с него относно компаниите, които е събирал до сутринта с музика и алкохол. Детето ни не можеше да спи години наред нощем от пиянските оргии под прозорците ни. Опитвали сме и с разговори с него, и кварталния полицай е говорил с него и на полицията сме се обаждали нощно време-ефекта е нулев! Явно не го глобяват и той си живее безнаказан. Преди 1 година замина в чужбина и тогава живнахме-пълно спокойствие! Но преди 2 месеца се върна-доведе си и жена с 10 годишно момиченце. 4 нощи поред вилняха-бесни запой със силна музика. Извикахме полиция, но компанията се смееше на предупрежденията и последствията, които може да се случат. И от полицая нямаше респект. Чакат дете, в доста напреднала бременост е жена му. Тя също се смееше силно при посещението на полицията. Около компанията тичаше и 10 годишното и момиченце, слушайки псувните на пияниците. Девер ми е вече 30 годишен, не ненаживял се тийнейдджър. Възмутих се и от новодошлата-от скоро е в къщата ни, не се съобразява с другите хора, живеещи в нея-пуска музика да гърми и денем, при това е бременна, и тя има дете... Ум не ми го побира как издържат на тези децибели и ние как ще ги издържим! Явно бремеността и не е пречка за запой и джангър до среднощ! Как да постъпим-ние сме търпеливи и толератни хора, но когато става въпрос за спокойствието в къщата ни не искаме повече компромиси!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9aa4feae77
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Продайте етажа и се изнесете. Или пък го дайте под наем на някой барабанист или тромпетист и му обяснете, че денонощно може да репетира, а вие наемете друго жилище и плащайте с парите от наема на вашето. Общо взето нищо няма да загубите финансово.
Баба ми живее под такива съседи и войната продължава вече 8 години. Но те поне нямат роднинска връзка и ги разбирам. Не мога да повярвам обаче, че това е брат на съпругът Ви! Какви хора има само!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 48f899f780
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Горното е страшна идея - аз свиря на бас и колкото и да е тихо, вибрациите в панела се усещат т. е. когато на съм по корабите и казината, съседите ми откачат, от друга страна съм на 32 и не върви някак да тормозя децата им. Ако намерите някоя група и се разберете да им предоставите етажа за 1 година примерно, ще го разбиете.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3f499da867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От авторката-Немислимо е да продаваме етажа, защото процедурата е сложна -трябва да му предложим първо на него да я купи, а той няма толкова пари. Къщата е съсобственост-и двамата имат равен дял от нея, без негово съгласие не можем да продаваме. Ние сме добри хора, немислимо е да вдигаме шум за да им пречим-все пак има деца. Не искаме отмъщение, или война, а законови мерки, но кои са те, за да се впечатли той?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c8d755299a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   За съжаление единственото решения е да го убиеш. Няма друг начин.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a832e19e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Това са глупави съвети, номер 4! Но не се учудвам, то се вижда, че цял народ се е сдухал!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5e4951e22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хаха Номер 4:)...
Много кофти ситуация... Винаги може да се изнесете и да давате етажа под наем, но някак не ми се струва много честно. Защо винаги добрите хора да трябва да отстъпват... Но освен този вариант (бягате надалеч от тези чудаци) друго не виждам... Дано намерите най-доброто решение:). Успех!

Ginger~~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b985e6e34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   За съжаление в нашата държава няма свестен закон който по най обикновен начин, без много овъртания и вратички да защити правото на спокойствие на обикновенния данъкоплатец. Ако погледнем в момента действащите закони, единствено някой кретен който пречи най редовно на околните със силна музика и то най вече с ненормални баси от субуфери и тем подобни е във времевия интервал от 14:00-16:00 и 22:00-08:00. Така формулиран законът дава правото на всеки кретен, а с такива вече изобилстваме, през останалото време да си дъни музиката колкото му душа иска, независимо дали му е кеф или просто го прави на пук на другите. Къде ли не се рових из нашенските форуми и никъде не намерих законово основание с което да се спре такъв терор.
Та реших да потърся мнения са същия проблем по чуждите форуми. Знаете ли колко лесно е решен проблема в Щатите. Просто след като съседът ти пуска силна музика независимо в коко часът от денонощието е, и това ти пречи или просто го чуваш постоянно, органите са в правомощието да го санкционират веднага.
Не зная колко още трябва да траем ненормалниците около нас и да се стига до саморазправи че законотворците да напишат само едно изречени с което всичко да се реши

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 62126a7b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз имах този проблем години наред. Чалга денонощно, блъскане, топуркане, викове. Бях на долния етаж и всяка стъпка отекваше в мен. Жалби до полицията, викане на полиция, забележки, молби, обяснения, уговорки - нищо не помогна. В крайна сметка се получи така че се изнесох от там и съм много щастлива. По-точно обстоятелствата в живота ми ме принудиха да си тръгна (не шумът) и после си казах, че явно шумът ме е подсещал, че трябва да променя нещо в живота си. Със сигурност беше за добро. Та тогава си спомням, че много ровех по форуми, питах познати и знам, че на запад не е така. А в България имам два разказани ми случая от самите хора, продали жилищата си заради шумни съседи. Няма закон, който да ви подкрепи. Мислете за продаване. Като той няма пари ще продадете етажа на други хора. Не е толкова страшно да го продадете, колкото ви изглежда. И по-добре главоболия около продаването, отколкото разбити нерви. Изглежда като бягство наистина и аз не подкрепям бягствата, но с някои хора не можеш да се разбереш, а също и някои оттегляния са необходими и по-малкото зло. А и човек като губи не знае какво печели и какво си спестява.

Soul

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b4c64e9a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Няма как, ще се наложи мъжът ти да поступа брат си малко, със 2 избити зъба и счупени пръстчета трудно се пуска музика.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 493b68c97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Не знам, аз ли съм зле с нервите или просто не е нормално да не се съобразяваш с околните? Живея в центъра на София и кооперацията ни е доста стара. Подовата настилка е дюшеме и като стъпваш се чува на всякъде. Скърцане, думтене, какво ли не. И въпреки всичко, се съобразявам как ходя(под мен живеят младо семейство с 2 деца)За мое нещастие комшиите от горе са като слонове. Прибират се в 23 часа от работа и се започва:набиване на пети, думтене, блъскане на врати, изтърване на предмети, местене на легла и шкафове и това е ВСЯКА ВЕЧЕР! Помолих едно от лицата живеещи над нас да се съобразяват, поне в часовете от 23-8 часа, но ми заявиха, че не можели да летят... и това е! Някой да ми даде съвет как да процедирам с такива индивиди?

 
  ...

...
преди: 12 години, 29 дни
hash: b139ad1207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От личен опит ти го казвам с простаци няма да излезеш на глава...
избирай или здравето и семейството, или имота. Ако търпите ще почнете с мъжа си да се карате помежду си, защото мъжа ти е м/у чука и наковалнята в случая.

Ягода

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3c6f34f003
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Много е лесно просто нашите законотворци трябва да сшършат това: "Израелското министерство на защитата на околната среда въведе нов закон срещу прекомерния шум в жилищните райони.

Благодарение на новите правила израелците най-сетне ще могат да намерят спасение от шумни съседи, автомобили с вечно задействана алармена система и от самодейните рок групи в задния двор.

От вчера в Израел влезе в сила забрана за включването на телевизори, радио и музикални уредби със сила, която може да пречи на околните. Според инициаторите на новия закон, човек не е длъжен да страда 24 часа в денонощието, докато синът на съседа се учи да свири на някакъв музикален инструмент.

Само не зная защо това не се приема, толкова е просто едно две изречения в закона и край на саморазправите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 065a5f0172
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз пък имах същото сестра ми която е на 8 не можеше да спи от ежедневните чалги маанета азисовци и тн. вчера отивам долу на 5тия етаж е*аси майката съседите гърмяха с тая чалга сестра ми излезе боса по стълбите и каза хей 2 часа е аре намалете музиката е хората спът накрая слязох аз и им я спрях

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 17cbe15905
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Търсейки решение на проблема с шумните съседи попаднах на тази сайт. Съпричастен съм към всички "другари" със същия проблем като моя. Всичко това за думкането, скърцането, суркането и т.. н е вярно. А за законите, че хич ги няма и това. Имам познати, които спат като пънове и нищо не им пречи. Това ме навява на мисълта, че проблема на някой от нас може да е в нас самите и по конкретно в нервната система. Ще потърся още малко решение из нета, но ако не намеря мисля да се отдам на медитация, рецепти на Петър Димков и т. н.
А продаването на апартамента и местенето. Това е доста доста трудоемко и е като най, най, най-краен вариант.
СЪВЕТ: АКО НЯКОЙ ОТ ВАС МИСЛИ ДА СИ ПРАВИ ИЗУЛАЦИИ С КАМЕННИ; МИНЕРАЛНИ ВАТИ И Т. Н. ЩЕ КАЖА: ОСВЕН ЧЕ ЩЕ ДАДЕТЕ ПАРИ И ШУМА НЯМА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ НАПЪЛНО, ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ И ТОВА Е ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ СА КАНЦЕРОГЕННИ. МЕБЕЛИТЕ ОТ ПДЧ СЪЩО; НЕ СИ КВАРВАЙТЕ ОЩЕ КАНЦЕРОГЕННОСТ МАТЕРИАЛИ ОКОЛО ВАС. ТО НЕ СТИГА, ЧЕ ХРАНАТА, ВЪЗДУХА, ВОДАТА ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ЗАМЪРСЕНО, А СЕГА И ТАМ КЪДЕТО СПИШ. ПРОБВАЙТЕ С МЕДИТАЦИЯ И БИЛКИ, АКО ВЯРВАТЕ ЩЕ СТАНЕ И МОЖЕ ДА КОМБИНИРАТЕ И С ТАЗИ ЗА УШИ. КЪДЕТО СЪЩО ПРОУЧИХ ДОБРЕ ТЕМАТА. ИМА РАЗЛИКА В ТАПИТЕ ЗА УШИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИЗГЛЕЖДАТ ВСИЧКИ ЕДНАКВИ. ДАНО НЯМАМ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ И МИ ПУБЛИКУВАТ КОМЕНТАРА. УСПЕХ НА ВСИЧКИ

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e1ae31942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Живея в малък град, под прозорците на спалнята ми има кръчма с маси на открито, тонколони и пиянски кавги всяка вечер до един, два часа през ноща. Полицията(РПУ) е на 20 метра от нас. Повярвайте ми полицията защитава собственика на кръчмата, и които от съседите се обади на тел. на полицията след това на другия ден бива малтретиран от собственика на кръчмата и неговите приятели. Разбира се полицията не му пише актове а само устно го "предупреждава" кой е този който се е оплакал. Не смеем да се изкашляме вечер и търпим това с години.
Живеем в държава където мутрите и полицията са едно и също.
Проблема не е в законите, а в това че те не важат за всички.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 36f7318022
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Номер 10 - скъсах се от смях.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 68b15262e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Докато гражданското съзнание и управляващите не предприемат нещо тези малоумници, хора вампири, които нарочно правят шума ще си стоят ненаказано. Защо те да имат право на психотормоз, а другите да нямат право да ги стопират?
Саморазправата ли е вариантът в България?
И при мен денонощно ни тормозят 30 години. Опитвах всичко, но не помогна. Някой ги защитава и покровителства. Те са в общинско жилище и продължават да си намират причини всеки ден да тропат и хвърлят предмети по пода.
Правят го нарочно. Защо дава на хора като тези изроди да живеят в блокове@ Да живеят в къщи и да си тропат, колкото искат. Ама тогава ще трябва да тропат на себе си или на родителите си. Такива хора не трябва да живеят в блокове. Трябва да изискваме закон, който да изгони такива изроди, които го правят напук, нарочно и не се съобразяват с другите под себе си.
Тези болни мозъци. Трябва обществото да ги накара да се съобразяват с околните. Тези изроди не трябва да живеят сред хора, а в джунглата където да си тропат и крещят по всяко време.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 68b15262e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Виждам, че има коментар и ме наричат хейтър. Никого не мразя, а напротив обичам хората и се съобразявам. Напротив хейтъри са тези, които тормозят и блъскат на другите. Те не могат да се съобразяват с останалите, а гледат само себе си. За да тормозиш някого, значи не обичаш хората.
Явно сте един от тези хора. Сигурно дълбоко съм засегнала някого. Какво от това, че ще съчувствате на някого? Търсите ли някакъв изход и давате ли идеи за преодоляването? Явно не.
Значи хората да продължават да търпят нетолерантните или тъй наречените "хейтър"? Докога ще продължава обществото да спи?
Не желая злонамерени коментари по повод написаното, а искам да прочета мъдро решение по поставените проблеми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c23590dcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ето ти рецепта:)
Инсталираш хиляда вата RMS в къщи, надуваш до дупка
и заминаваш за един месец на почивка.
Шумните ти съседи просто няма да оцелеят толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 68b15262e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Препоръчаната рецепта е хейтърска.
Защо трябва да наказвам другите комшии заради тези, които са злобни, завиждащи и нарочно чукащи?
С тази музика ще подлудя целия вход.
Трябва да има закон за изселване в къщи на такива като тях. Там да си правят каквото искат и да тропат на себе си. Но съм сигурна, че тогава няма да тропат и блъскат, да хвърлят по пода предмети.
Ето защо отново казвам, че трябва всички да се обединим срещу такива "хора".
Очаквам всички потърпевши и други граждани да решат кога и по какъв начин да се опълчим срещу тях.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dce4e14af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Здравейте,
Аз имам същия проблем. Живея в къща на 3 етажа и съм на 1-вия съседите ми отгоре са несъобразителни, ходят на пети, махнали са килимите за по хигиенично ходят с обувки, а жената е 1. 50 висока и ходи с токове по всяко време и през нощта до тоалетна. Мъжът е от тези направи си сам и в 23. 00 ч. се сеща да кове или да мести мебели. Е тъка вече 2 г. те го купиха от наследници и не им пука. Ще го продават за да изкарат пари, но уви цената е нереално висока за да го купя аз, купувачи няма те са изнесли всичко даже и пердетата. Долу кънти всичко се чува. Казах им отговорът беше ние сме свикнали идваме от блок. Дадохме го под наем за повече пари докато продадем етажа. Е мъжът ми снощи на връх Коледа просто превъртя и в 2 ч. като най-големия простак започна да кове с един чук, да тряска врати за около 5 мин. имаше въпрос от тях какво правим та сме ги събудили? Е сега е 10. 00 ч. през деня и в момента пак се започва блъскане и ходене с токчета и на пети всичко кънти. Нищо че е нормално време но това влудява, а аз съм родена тук баща ми и починалите са построили къщата аз я поддържам от 20 г. като наследник. Мисля, че е не нормално да изоставя родния бащин дом които обитавам от 50 г. и сме родени 3 поколения тук заради едни ПЕЧАЛБАРИ който нямат елементарно възпитание.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0126cdd511
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ако се водят съсобственици, тогава можете без проблем да я продадете. За целта (ако той наистина няма пари), вие трябва да му предложите на него да изкупи имота (примерно е 50 000лв. )
В чл. 33 от Закона за собствеността:
"Чл. 33. Съсобственикът може да продаде своята част от недвижимия имот на трето лице само след като представи пред нотариуса писмени доказателства, че е предложил на другите съсобственици да купят тази част при същите условия и декларира писмено пред него, че никой от тях не е приел това предложение. "

Това ще рече, че ако сте решили да го продадете, пускате обява за 50 000лв, намират се купувачи, предлагате му на него да го изкупи ЗА СЪЩАТА ЦЕНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, не за по-голяма, нито за по-малка и изисквате съответните документи и доказателства за неговия отказ.
В този случай няма никакъв проблем да си продадете дела и да си живеете отделно и спокойно! Щастието ви е най-важно от всичко, помислете и за детето си, все пак!

Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 556144fa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Живея на 3-я етаж, комшийте ми под мен като ходят ги чувам, така стъпват на пети като коне са, тряскат врати така, че цялата къща се тресе. Напълно ви разбирам, но тези хора не мислят за околните, а само за себе си.
Аз на моите деца им казвам винаги да са тихи, не им позволявам да тичат, но все пак са деца, понякога малко им шумят. Ние стъпваме първо на пръсти и тогава на цяло ходило.
Въпреки това все сме лошите, като чувам вашите коментари, моите съседи са случили с нас, но ми се струва, че не оценяват колко усилия полагаме, за да сме тихи. А те с никой не се съобразяват.

 
  ...
преди: 7 години, 7 часа
hash: dbcc668e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз съм от Пловдив, мъж и вчера и днес продължава мазната чалга от 21:00 до 23:00. Имат ли право да пускат мазна чалга толкова късно? Съседите също чуват, но никой не иска да звъни. Аз съм си решил със слушалки и радио Фреш, но все пак да попитам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 530f7c7bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   А какво ще препоръчате за съседи, които готвят миризливи неща - пържено, печено, варено. Идва лято и просто става нетърпимо вкъщи заради тези отдолу.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a67bf8526a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   И аз бях от шумните съседи, след една забележка ( имам малко гаден характер но това не ми е проблем) показах среден пръст на съседа под мен той често псуваше мен и сестра ми тя е по тиха от мен а той все нея гледа да погне. Накрая реших да се изнеса тук никой почти не прави забележки слушам си музика до колкото силно ми е разрешено. На 52 години съм а съседа на когото показах два средни пръста се оказа млад мъж на 31 е в момента. Сестра ми е на 47 а дъщеря ми е на 19 Жена ми почина преди 1 година.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a67bf8526a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От номер 27 забравих да споменея, не слушам изобщо чалга. Ненавиждам я

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a7dc4aa2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Спасение от шумни съседи няма, защото им е разрешено да вдигат джангър до 22 вечерта. Достатъчно е да ви пилят по нервите със силна музика "само" от 17 до 22 вечерта всеки ден, за да полудеете. Можете да направите три неща : примирявате се и полудявате, но не е хубаво така. Или бягате от там, изселвате се другаде. Горе - долу приемливо решение, макар че вие правите лични жертви заради паразитите. Затова предпочитам третият начин : променяте ситуацията. Шумните ви съседи също имат слаби места, както всички хора. Вашата задача е да ги намерите техните слаби страни и да ги използвате. Няколко примера. Разлейте малко кока кола или вода с много захар пред входната врата на шумните дебили - така ще внесат лепката и в домът си. Донесете и разположете фекалии и трупове на умрели животни на видно място пред терасата и прозорците на шумните ви съседи - нека се наслаждават на гледката и миризмата винаги като погледнат навън или отворят прозорец. Съседите ви вероятно ползват асансьора - погрижете се дръжката на вратата му редовно да я намазвате с екстракт от люта чушка или чили сос - той полепва по ръцете на мръсниците, те се почесват, бъркат си в носът или ушите и полудяват. Вероятно имате кучкари и кучета във входа - тогава сварете малко пилешки дроб и сипете чорбата от него върху черджето на шумните съседи - така всеки ден ще си търсят черджето, което някое куче е замъкнало някъде си. Може и да влязат в конфликт с кучкарите, които също са много, ама много "симпатични" хора. Шумните ви съседи се случва и да спят, погрижете се в това време да им пуснете запис на пикаене или шум от църцореща вода, това ще ги накара да се напикаят, докато спят. Има и още много други възможности, но засега и тези стигат.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b0454edcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   И аз имам много голям проблем с шумни съседи, издаващи най-различни шумове почти по всяко време на денонощието. Въпросните шумове варират от много силно пускане на телевизор, който работи по цял ден, дори в повечето случаи до 1ч. през нощта. Уикендите почти винаги си канят гости, като си превръщат стаята в нещо като кръчма - говорят на силен тон, смеят се шумно, в това време гърми и телевизор. Отделно, доста често има шумни скандали между тях или се карат шумно на детето си. Всичко това е ежедневие, всеки ден и по цял ден . Аз съм много спокоен човек по принцип, но честно казано, тези ме влудяват. Тропам им по стената, но тия са такива безочливи дебили, че това като че ли ги озлобява още повече. Доколкото виждам, етажната собственост се управлява от Вход Мениджър, т.е. т.нар. професионален домоуправител. Днес мисля да се обадя на фирмата, но фактът, че домоуправителят дори не живее във входа ме кара да съм силно скептичен, че ще има някакъв ефект. Не виждам как ще се справим с тия профани - идейки такива, съм сигурен, че им липсват елементарни умения, за да могат да живеят сред други хора. Ние сме на квартира, а те вероятно са собственици на жилището си и изходът, колкото и да не ми се иска, ще е да се изнесем в.друга квартира. И поне ние ще се спасим, а следващите наематели ще трябва да търпят тормоза.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b0454edcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Пак съм аз от коментар 32: забравих да напиша, че като им тропам по стената, за да намалят децибелите, от другата страна се чуват псувни по мой адрес и закани за физическа саморазправа. Принципно, изобщо не ме плашат - аз съм висок 1.95 и съм доста здрав физически, но защо трябва да падам на тяхното селяндурско ниво и да се стига до грозни неща?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 277648e037
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Ако разбираш от електроника и антенни системи си направи генератор на инфра ниски честоти и подходящ излъчвател. Нямаш си на идея какво се получава. След няколко включвания изнасяш всичко от дома си без да те види никой. После повтаряш пак съвършено тайно всичко. Ефекта е умопомрачителен. Но не трябва да си във вас, когато го пускаш.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 55eb042c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   В този случай на времето правихме така - купуваш си сериозна стерео уредба, ако нямаш такава вече, с мощност към 100 вата, една хубава бас каса, и някакъв здрав метъл- Металика, Рамщайн или нещо друго по избор. Кат се разтропат и разбучат от горе, пускаш уредбата на макс, отваряш си биричка и влизаш в джаза няколко часа. При необходимост повтаряш колкото е нужно докато настъпи ефекта. Съседите ти като научат на изуст плейлистите с Рамщайн и останалите може да се сетят, че нещо грешат.
Така се решаваше този проблеми на времето, само гледай в часовете от 22 до 7 да си тих, щото ще имаш проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker