Свършен съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свършен съм
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1711 пъти
Момче на 21. Изгубих си всичките пари за хазарт, исках да забогатея за да се махна от България, но сега изгубих всичко останах с 12 лева, нямам работа. Уволниха ме преди 3 месеца защото съм некадърен, но тогава не ми дремеше, защото работата беше гадна и имах над 1000 лева. Прекъснах преди месец висшето, защото не исках да го уча, пък и баща ми го искаше аз не. Вече няма значение какво съм направил, въпроса е какво ще правя. Никога не съм бил щаслив тука и съм се изолирал отдавна от хората. Ако почна пак работа тука, пак ще ме тормозят колегите и ще имам гаден работодател, пък и аз нищо не умея, така че може би е справедливо. Не виждам друг начин освен да се самоубия и без това съм нещастен цял живот не е трябвало да се раждам на балканите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: b0ab3dd718
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хахаха ужас и аз съм същия бастун и изгубих 4 хиляди по същия начин за да забиогатея хахаха. Така забогатях, че нямам 1 стотинка. Повече няма да играя решил съм го. Наистина много голям крах настъпва и се обезсърчаваш. Ще ти мине споко. Просто трябва подкрепа. Виж са. Не е важно колко пари изкарваш, а е важно работата да не е стресираща и хората да не са лоши около теб и да ти минава бързо и лесно работния ден. Ето такава работа си търси и не гледай толкова парите. Няма да залагаш щото няма смисъл и след няколко месеца ще си стъпиш на краката
Това е. Друго решение няма според мен
И

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a5da7d45f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това със самоубийството е шега нали? Не мислиш сериозно?

Тъпата истина е, че никой на никого не е длъжен. И или се справяш или не. Не можеш да разчиташ на никого в този живот. Животът обича силните и смелите. Или се стягаш и си впрягаш живота в ред, или .. си оставаш на дъното, братле.

Проблемът е в корените. Познавам една книга, от един Цар, който е бил най-богатият и умният човек по онова време. И в нея разказва какво и как е правел и т.н. ала нищо от това не му носело удоволствие, а накрая се депресирал. Това е като една игра, която вече някой я е играл и ти споделя тайни ходове. Същото е и в живота. Някой вече е пробвал и е грешал и сега ни дава тези тайни наготово. Горещо ти я препоръчвам да я прочетеш не е дълга, а ще добиеш много мъдрост. Напиши в търсачката Еклесиаст. Там ще видиш всичко.

А и все пак без ценностна система не става в живота винаги ще страдаш - от грешните си избори, разбира се. Не от съдбата, нито от кармата (макар, че има доза истина, това което правиш на другите се връща към теб) или друго казано - каквото посееш, това ще пожънеш.
Започни от нулата. Иди на църква.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b26b387630
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът не е че си се родил на Балканите, а в теб самия. Ако беше се родил в Германия щеше да си маргинал на социални помощи, с които да живееш в стая 9 кв. м в общежитие с обща кухня, общ кенеф и баня и да ходиш да получаваш бракувана храна от супермаркетите, където стотици други подобни на теб се блъскат като животни за някакви келяви марули. Ако беше се родил в Америка, щеше да си още по-зле. Имаш само две опции - или се бориш срещу мързела си, или се вглъбяваш в себе си и се отказваш от всичко. На човек не му трябва много да живее, примерно и една дупка в земята му стига за да се подслони. Иди някъде на село, гледай там 2-3 кокошки, ако ще и корени копай за да се нахраниш, а през останалото време лежи в безтегловност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2afc4f1397
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мноооого си зле най лесно е да кажеш ще се самоубия, децка работа.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ab8da207ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Трябва да отидеш в Бангладеш или Камбоджа и бързо ще оцениш на колко хубаво място си се родил. Всеки иска обстоятелствата да му уредят живота и после да гледа отвисоко нещастниците под себе си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b7a40befe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо, събери смелост и кажи истината на родителите си. После, върви на психолог. след това, като се поуспокоиш, помисли какво ти харесва да правиш и поработи малко, колкото за самочувствието. Никой не си е постигнал мечтата с игри на хазард!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3a8edb0c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А в чужбина те чакат с червеното килимче на летището, мислиш ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker