Кой път да поема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Кой път да поема
преди: 4 години, 13 дни, прочетена 1496 пъти
Здравейте,ще опитам да не разтягам локуми.
След един развод с едно дете последвах любовта в друг град на 2часа от моя.Дойдох заради него и новото начало.След 4 месеца почнах като чистачка за да стигат парите,защото той живее с майка си.Върнал се от чужбина защото баща му се разболява и умира,а тя изпада в депресия и спира работаУж има мигрена ,сърцето винаги излизало извън ритъм,женски болести имала С две думи болна горката на 60 няма кой да я гледа и издържа.Жената е имотна дава апартамент под наем на същият етаж,но наема е нисък и само това я издържа.Мина време и ме махнаха от скапаната ми унизителна работа.Детето свикна тук,но аз не намерих никой.Вечно с него или сама.Не свикнах и с неговите приятели.Смених работата ,пари трябват минаха 2 г и забременях ,толкова искано дете но страха от пари ще има ли как ще гледаме две деца и нея?Между другото нейната майка (90 +) се премести до нас за да я гледаме и помагаме Тя е друг тип човек Но свекървата не иска да се премести при нея ,щяла да и се кара че нищо не прави играе игри,спи до 10 ,а вечер до 1-2 стой будна.Бременността вървеше добре докато един ден разбрах ,че плода макар и в напреднала бременност загива.Тук думи нямам.Но дали от вируса сега ,от нерви по нея или моето дете ,аз се обвинявам за загубата и за пръв път се замислих да се преместим в града при нашите.Въпреки че е по-малък и няма много избор на работа.Апартамента на бабата стои празен уж под наем да го дава и свекървата да има някакъв доход .Мъжът ми предложи там да отидем,но тя иска пари ,а аЗ не виждам смисъл да се гъчкаме 3 на човека в две стай ,а тя тук в 4 да стои сама.Отделно че трябва да пътувам с колата защото мястото е далеч от работа ,а тук ми е на 5 Мин без кола.Вярно ще сме сами но тя пак ще звъни и иска нещо.Мъжът ми е съгласен да се върнем в моя град стига да намери работа.Но за сега такава не виждам.Тук детето ми е постоянно на всякъде с нас,на нея не разчитам да го гледа.Като се разболее го пращам при нашите.Ако се преместим там ще могат да ми помагат ще отдъхна от нея,защото самото и присъствие ме дразни.Аз да и оправям къщата и нашите пари да харчи.Искала качествена храна ,а не евтините боклуци които взимам,.За какво ми били Тея дрехи толкова много?Ако се преместим тя ще лудне още повече и ще обвини мен.Не зная какво да правя Ами ако живее като майка си още 30+ г. Аз не мога толкова да живея с нея ще стана в пенсионна възраст и пак ще уидаваме пари.Главата ми се блъска ден и нощ.Майка ми не ме иска в града за да не уморим жената,а и в тази криза работа трудно се намира.Искам си мое място без майка ми на главата и неговата също.Мисля че сме големи хора и трябва да живеем сами,но съвестта малко ме захапва ,ако вземе да се превзема и го накара да се върне,аз не мога да го задължа да остави нея заради мен.Мисля че това ще ни ряздели.Моля за съвет който е дочел романа ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 13 дни
hash: af5ba57bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   С тоя воденичен камък майка му вие не може да гледате детето, камо ли друго дете. Майка ми с 2 операции от рак на почти 70 работи. Тая депресия й е оправдание да не работи. Познавам хора с шизофрения, с биполярно, с лекарства до живот, които работят и се борят. А тяхното не е елементарна депресия. Ако е толкова болна, да вземе ТЕЛК, ама да взима и лекарства до живот, да я хоспитализират за малко и да видят що за депресия е това. Как не я е срам, не разбирам такива хора. Или я махнете от вас, или място при тоя човек нямаш. Доходите ти ще отиват под една или друга форма при майка му, а можеш да спестиш нещо за образованието на това дете, бъдещето му. Съжалявам за загубата ти, но с второ дете не знам как ще се оправите и тази майка.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: b2cacc351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо си се захванала с мъж, живеещ с майка си още, че и баба си?! Жени, научете се, че такива просто не стават! Изнесете се на квартира , в който и да е град. Пак ще ги наглеждате. Ако твоят се запъне, кажи му, че вече има семейство и е крайно време да избере вас.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 7b787aebcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И всичкото това за един мъж? Накратко взимай си детето и чао. Иначе много скъпо ще плащаш за един гол секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: 3bbab6d409
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   До 3

Може да е супер мъжага па, ся ти от де да знаеш?

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: afc555dc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката:Не иска да лежи в болница за телка за някакви си 100лв.Не иска да си разваля кефа по никакъв начин.Не сме и казвали за намеренията си,но с всеки изминал ден става по трудно.Когато и да отидем да пазарим се кара защо не сме и казали?Майка и можела да има нужда от нещо ,а жената си плаща всичко до стотинка,въпреки ,че аз и той сме искали да и подарим нещо, само сме се скатавали.Свекървата ходи всеки ден с часове там,но не иска да живее там.Ако помоля бабата ще ме разбере и ще се съгласи,но дъщеря и не Исках да разбера мнението на чужди хора да не би пък аз да съм егоистка и да не мисля правилно.Много благодаря за отговорите

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: b42b3355bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Може би изискваш прекалено.
Защо си усложняваш живота по този начин.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 518ce2fb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Оправиха ли се нещата Скъпа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker