Проблем с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с майка ми
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 860 пъти
Здравейте, на 20 години съм, имам или имаме сериозни проблеми с моята майка. Живея заедно с баба ми, брат ми и майка ми, за тези 20 години всеки божи ден вкъщи се вика, обижда се от страна на майка ми, удря баба ми а когато аз се намеся тя почва да удря и мен нарича ме боклук и т.н, оставяли сме я без пари не сме знаели какво и е. Всяка вечер пие по една малка чашка ракия не знам дали се дължи на това. Не може да говори тихо винаги крещи, обижда ни.. Щяла да се откаже от мен, много ми е тежко хора много, искам да се махна от тук но не искам да оставям баба ми, казва на баба ми че иска да умре, чумата да я удари и разни такива, знам че дори и да пиша една кратка история от всичко това нищо няма да се промени, но исках да споделя с някои и може би да получа съвет но надали ще е от полза.Искам просто спокойствие не искам да имам такава майка.. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: dde85d6988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много е важно да се знае в чий имот живеете. Ако е на баба ти, спокойно може да изкарате майка ти на улицата без жал!!!
Ако обаче е на майка ти имота... единствен вариант е да излезеш на квартира, да се погрижим баба ти да бъде настанена в някой дом където ще се грижат за нея и поне няма да я бият, а майка ти да си гние сама. Съжалявам, но това е положението, майка ти е изключително отровен човек и трябва да бягате от нея и да си остане с отровата си само за нея.
В никакъв случай не препоръчвам домашно насилие, но можеш един път да и извиеш ръката когато бие баба ти, да я обездвижиш само колкото да и покажеш, че физическата сила вече не е на нейна страна! Да се стресне малко. Или викай полиция ако не искаш да и падаш на нивото.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2a04a131c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Изнеси се на квартира и вземи баба ти при себе си. Работи, учи и като си финансово стабилна ще можеш да се отделиш . Ако и другите го направят ще оставите майка ти сама да живее.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8ffafe8ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти не си длъжен да се грижиш за баба си. Тя носи последствията от това, което е възпитала. Изнасяй се. Не я знаеш дали тя не е натворила мизерии на майка ти, за да си е сама и да си живеят двете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 32dd9a228f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Другите ще ти кажат ти да се изнесеш,но аз ще ти каже да я изгоните тая мастия от вкъщи,за да не ви тормози.Съюзете се 3 на 1 и я изхвърлете от вкъщи. И тримата ще сте спокойни и ще ви е по-добре. Пък, ако не искаш,послушай другите и се изнеси.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6c8bf414e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В същото положение съм, но съм на 23. Постоянно ме заплашва, че ще остана на улицата защото живеем в жилището на бившия и мъж, тъй като той е баща на сестра ми. Моят баща съм го виждала 2-3 пъти през целия си живот, и не ми е дал почти нищо за да ме подкрепи в живота. Не живеем с баба, но тя всеки ден я заплашва по телефона и я кълне. Кълне и мен да умра, освен това прави интриги и лъже, че аз и сестра ми я тормозим. Наистина живея в един истински ад, нито аз нито сестра ми искаме да имаме нещо общо с нея или с втория ми баща. Но нямаме възможност да се изнесем и търпим пиянските и запои. Имам чувството, че целия ми живот вече е заминал по този начин.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 286698b889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моето мнение е че "всяка крушка си има опашка".
Ако е както твърдиш, че за 20г всеки ден има викове и обиди, значи баба ти така е възпитала дъщеря си и сега си бере плодовете. Все пак преди 20г ти си била малка но баба ти е била с 20г по млада и не е направила нищо.
Обаче мен ми прави впечатление изречението
"оставяли сме я без пари не сме знаели какво и е"
този израз ме кара да мисля, че има вероятност майка ти вика за да я чуете и да ви накара да мислите, ако всички у вас чакате на нея тя да измисли как да оцелявате само с нейните доходи. Разбирам че искаш спокойствие, но твоето спокойствие не пълни хладилник, не плаща сметките, а за човек поставен в положение да издържа трима с ниския си доход и всеки от другите двама редовно да споменава собствените си нужди без да прави сметка от къде ще вземе пари тази жена, единствения й начин е да вика и като не вдявате и да обижда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aa9e808457
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Баба ми е майка на моята майка, имота до колкото знам все
Още се води на баба, не бих казала че точно я бие, удря я по ръката дърпа и блузата, все пак баба ми е възраст жена не мога да я водя по квартири, та аз тепърва си търся работа.А относно изгонването не мога да го направя защото я обичам колкото и да е намирала е пари на заем за да имаме ние, за най-малкото вика, брат ми е по-особен характер.Меси се във всичко ако излезна някъде пита къде отиваш с кои и т.н. Не мога да направя такова нещо и да изгоня майка ми от дома ни, колкото и слаба да съм психически и плача за най-дребното нещо и ме боли няма как хора... Честно казано вече свикнах с всичко това всяка вечер крясаци, блъскане на врати, обиди но понякога и моето търпение си има граници, баща ми живее отделно на квартира не са разведени но от няколко години той не живее с нас.Намирала съм снимки под леглото на друг мъж с който майка се вижда, 2 пъти идва у нас даже дори не съм го и погледнала няма и да го направя.Благодаря ви, че се отзовахте на призива ми за помощ но надали има какво да се направи, дано след време се изнеса и да живея по-спокойно. ПРИЯТНА ВЕЧЕР! ❤️

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker