Живот в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Живот в чужбина
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2903 пъти
Семейна съм от 20 години от които 13 години живяхме в България. От 7 години сме в чужбина, имаме един син, който тази година ще навърши 21 години. Всичко вървеше добре до момента, в който сина завърши образованието си и реши да се върне в Бг. Аз отначало бях против, но се примирих с неговата идея постепенно.

И така върна се, намери работа и то доста добра и добре платена, защото се занимава с информатика, но проблема е, че живее в една къща с родителите на мъжа ми. И започнаха интригите от страна на майката и, бащата на моя съпруг.

По телефона говорят и докладват за състоянието на спалня, кухня и т.н. Има ли чинии за миене, кой пуши от приятелите му, има си и приятелка, която аз познавам и която е едно изключително добро и възпитано дете. Те говорят с мъжа ми по телефона и срещу нея и така нашите отношения постепенно започват да охладняват. Защото вместо да си кажем нещо смислено, ние коментираме това което са му подали като информация по телефона.

Не знам на 42 години съм и досега не съм имала такива проблеми. А сина ми за годините си е много зрял. Всяка вечер разговарям, имам контакт с него и моите впечатления са съвсем различни. Но родителите още откакто се оженихме имат някакъв проблем с хората около себе си, но аз тогава бях на 21 имах повече търпение. Много ме боли, че съпруга ми вярва на глупостите им, а аз просто се отдалечавам от него. Не знам как да постъпя, дайте съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: e70719f147
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом получава добри пари какво търси при старите? Добре известно е каква бомба са две поколения под един покрив.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dba0c015ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мечо Пух е прав. Иначе и аз се върнах в Бг-то наскоро, много ми харесва тук, но си имам свое жилище. Наемите вече не са кой-знае, колко високи. Изобщо, оставете синът ви сам да се оправя, не е малък вече. Друг път като се оплаква, кажете - мили, оправяй се, не си малък. Оставете старите да се развиват. И на тях им кажете да се оправят, гледайте си своя собствен живот!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc82462b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами проблемат не е в синът ти а в старите. Тое нормално момче даже бих казала и мъж вече на неговите години да води приятели в къши и да си има приятелка. Доколкото разбрах от писането ти теб те яде това че родителите на съпругът ти си кореспондират с него ти си извън играта и той вярва на тях а не на теб и съответно вие двамата имате за какво да си говорите. Досущ позната история- имала си късмет че години наред сте далече от тях и не ви се бъркат във вашите работи. Мен питаш ли ме, делят ни 7 км. и преди да вземем каквото и да е семейно решение първо моя го коментира с тях. Вярва на тях за всичко а не на мен и винаги се съобразява с това което те кажат. Нашите караници винаги са били заради това, както и ти пишеш вместо да си кажем нещо смислено то винаги -майка каза еди какво си, майка каза това да го направим така така нататаче. Моят съвет е синът ти да заживее отделно и колкото се може по-далече старите от вас и вашето дете. Знам че някои ще ме критикуват, знам че и аз ще остарея и децата ми и внуците ми ще ми липсват, но щом възрасните влияет негативно върху брака на младите-колкото по-далече, толкоз по добре. С поздрав :Жна 35

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker