Защо търпите некадърни мъже в сериозни връзки/брак? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо търпите некадърни мъже в сериозни връзки/брак?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3099 пъти
Това не е феминистка и злобна към мъжете тема, а напротив. Не съм дошла да възхвалям жените, а им се чудя на акъла.
Едно от главните неща, което ме привлича в един мъж е възможността САМ да се оправя. Не да е живял с мама/леля, прочие - да му е слугувала до преклонна възраст, а примерно да се е наложил в живота като самостоятелен, можещ, независим мъж. Визирам отделно домакинство и емоционална независимост.
Външният вид не е първото, не и за пренебрегване, но не него гледам. Парите - никога. Не е важно колко изкарва, а да не се отпуска да не работи или да се комплексира. Аз съм почнала от нулата и стигнала доволно ниво, така че не можем да съдим, когато няма равен старт и много други възспиращи обстоятелства. Интелектът ме привлича, умни мъже.
Обаче най-вече искам мъжът да може сам да си готви, пере, чисти, простира - изобщо важните домакински задължения. На такъв мъж с кеф аз ще му готвя, оправям и т.н. Със сигурност няма да ме привлече мъж, който не може са си спържи 2 яйца сам и се оплаква ако за ден трябва да върши тези задължения. Значи аз съм стигнала до определено ниво в кариерата сама и не ми пречи да се грижа за дома си, но на мъжа ще му паднат топките ли, ако го направи? Пиша историята си, по повод това, че прочетох много истории за мамини синчета, както и една, в която жената слугува за мъжките вечери. Да, тя ще помогне, но не е ли нормално той да се погрижи след като си е поканил гости? Тия некадърни търтеи от къде ги намирате и защо ги търпите? Като се обвързвате, размер и подобни глупости ли гледате, или мъжът да го бива и да се отнася с уважение? Вие си знаете, но после се оплаквате.
В моето семейство и двамата готвим. Аз съм по супите и домашните гозби, така манджи да кажем. Мъжът ми е по тестените печива и сладкишите. По-голям сладкар не знам. И меси, и има нерви да пече. Другите домашни задължения са ни отменени честно казано от технологиите на 21-ви век - прахосмукачка робот, пералня със сушилня, съдомиялна машина и не мога да кажа, че аз не мога да ги поема, като дефакто е нищо работа. Но и на него не му пречи да натисне едно копче, мен като ме няма или съм заета. На пазар се допитваме, но като цяло пазарува без проблем, както и аз (в зависимост от графика, тъй като той има и нощни смени, аз съм редовно на работа). Не му трябва разговор 1 час, за да разбере какво да вземе. Избира и взима. А има мъже, които ще стоят гладни, но няма да си напазаруват и спържат няколко яйца или картофи.
И не, ако не може да готви, не е краят на света и не може някое от тези задължения да свърши. Но е хубаво като цяло да се опитва. Какво - вашите ви водят на скъпи ресторанти и вие се кефите, а като им вържете - цял живот слугуване на мъж, който не може нищо. Аз много повече ще се радвам на среща мъжът сам да ми сготви и да ми покаже умение, от сърце. И до ден днешен, ако иска да ме зарадва с романтика - да сготви ми е по-мило от скъп ресторант. Това не го прави смешен, жалък, мъж под чехъл. А точно показва, че и без мен или мама е можещ.
И понеже ще ме нападнете - а ти вършиш ли мъжка работа? За колите ни се грижат майстори, но и двамата можем да сменим гума примерно, а иначе от механиката не разбираме. Крушки, ремонти - и двамата участваме. Дърва не цепим, защото сме в блок и на парно. И двамата шофираме, което да не кажа си е необходимост в Бургас, 21-ви век, защото хем няма удобни опции като в метрото, хем не е малък град като Бяла Слатина да кажем, където от магазина до вкъщи да ти е 5 минути. Не съм от глезлите, които искат мъжът да ми носи тежките чанти и така, но му давам понякога да се почувства добре. Чисто физически е нормално да е по-силен, но във всичко участвам редом до него, както той до мен. Каним си гости - той налива и сервира пиенето, отсервира, аз нарежа салатка, сготвя нещо. Ако има сладкиш, той го е направил от по-рано. И така.
А като сме си ние не знам за това нещо да си сервираме и отсервираме. Който се наяде, слага неговите съдове в мияалната и до там. Нямаме капризи.
Не изтъквам мъжа и брака си, имаме си други проблеми като всяка двойка, но мисля, че това е нормално съжителство, не слугуване на принца на мама. Ако мъжът има много тежка работа или само той работи - да, тогава е желателно жената да се погрижи, но и обратното ВАЖИ! Защо тези безработните търтеи или такива с по-лек график ще си лежат? То изобщо според полове не трябва да се делят задълженията, а според купища други фактори.
И да, некадърността в жена е също толкова грозна и отблъскваща. Тия кифли, които не могат да хванат чинията от огромен маникюр. И един куп претенции.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 56986526ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Какво да ти кажа,имам приятелка която сама се оплаква че е като слугиня на приятеля и (живеят заедно от 2 години) но в същото време нищо не прави за да прромени това.Тя работеше като сервитьорка преди пандемията,а той работи зад бюро и очевидно при нея работата е повече физическа,но въпреки това нейния не може една чиния да сложи в миялната какво остава пък пералня да пусне,ама него мама и тате са го гледали до преди да се изнесе да живее с моята приятелка.Аз смея да кажа че моите гаджета всички са били оправни (даже по ирония доста по добри готвачи от ме) и например последното ми гадже живееше сам от 15 годишен (демек кажи-речи 6 години ) и когато и да съм ходила при него винаги е било чисто и иаги е готвил (да разхвърлял е но чисто си поддържа) та както ти сама казваш на такъв мъж с кеф ще му сготвя една манджа и ще му подредя нещата,От тази гледна точка аз също не бих търпяла подобен човек до себе си,какъвто ти описваш,но явно за всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5d82475c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с теб, авторке! И аз се чудя защо някои жени още търпят подобни търтеи. Мен би ме отвратил подобен "мъж".
Не може да очаква да му слугувам, това е обида и към него и към мен. Домашните задължения са общи!
Чета тука някои мъже които яростно дори нареждат как жената трябва да им слугува, не с тези думи разбира се. Повръща ми се... жалки пишк•носци опитващи се да минат за мъже.
Но пък е много лесно да се тества още в началото на една връзка за тези нещица...когато е още опознаване, а не е вече "любов"-
емоционална зависимост, изкривена представа т.н

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 807a4cb4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Защото те в началото се представят за по-различни от това, което са. Да има разни червени лампи, но по-младите и по-наивните жени се научаваме да ги разпонзаваме, няколко години по-късно. Малко по малко започват да се разкриват, като в началото използват разни оправдания за това, че не вършат нищо/не работят(или работят малко). Те все нещо са уморени, псосле нещо уж ги боли, после пък имат проблеми на работа уж, държавата ги подтиска(ако живеете в чужбина примерно), недоспали са т. н. нелепи обяснения. По-наивните ги съжаляваме и оставяме да си "почиват". Като ги помолим да измият чинииите примерно, те "забравят", ако много настояваш, отиват измиват 3 чинии и ги "заболява кръста", понеже "мивката е прекалено ниска" (да се разбира, че никога няма да мият повече от макс 3 чинии на два месеца, защото горкичките много ги заболява). После парите ви стават общи, защото той ти казва, че сте семейство и понеже уж много се обичате нали, той се представя за много ларж. Да, ама почва да харчи своята заплата и после част от твоята и ти си мислиш, че не може да си прави сметката и говориш с него да намалите разходите, обаче той продължава. И докато ескалира това по този начин
и се стигне вече до момент, в който абсолютно нищо да не върши и да ти харчи и парите и вече да не може да се намери оправдание за това, може да има и вече дете и да се чудиш дали детето няма да страда, ако се разделите. Е, накрая разбира се му биеш шута и цената, която плащаш за глупостта си, е загубено време, загубени пари и две-три хронични заболявания от стреса и от това, че си се изживявала като работен вол. Но не си представяйте, че той от първите два-три месеца, понякога и година се държи така. Не, той в началото върши нещо малко, през останалата част от времето има някакъв проблем и ти чакаш да отмине. Но после започва да има някакъв друг измислен проблем, докато накрая е почти изцяло на отглеждане. Някои жени имат малко опит и не ги разпознават такива в началото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9b935171a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Защото явно този мъж е bad boy,мъжкар, тежкар и жените им капе мед на душата, че най-вървежния на града ги е забелязал. Ако ги унижава, са негови до 10-тото си прераждане. Или целенасочено си избират мамини синчета, за да ги командорят.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f88c8622e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Два пъти ни обясни за професионалното си ниво. Другото беше пълнеж ...

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f2d66c4479
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ем и аз не го разбирам това, ама подобни индивиди явно са вървежни. Една приятелка си има такъв вкъщи - нищо не похваща, даже и пари не носи, преструва се че учи някакви вървежни неща (ту е маркетинг, ту е коучинг, ту е кодинг) докато всъщност май се забива с разни кифли онлайн. И само мърмори колко бил сбъркал че се хванал с нея... А не може да смени една крушка (страх го е да пипа ток!)...
Не знам как става така, но на тия някак все им минават номерата, а сума качествени мъже стоят сами или са в ролята на "най-добрия ѝ приятел-гей", докато я слушат как се оплаква от поредния кифльо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 801448e904
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   За мен във всяка връзка качествата на единия отговарят на качествата на другия, иначе връзката нямаше да съществува. Всяка жена, която търпи некъдърник има минуси в собствения си характер, които нормалния мъж не би могъл да търпи. Съвсем не става въпрос за домакинските задължения, а за комуникация, социализация, разбирания за дребните неща в живота и т.н.
Моя позната е уважаван в професията си счетоводител, но търпи некадърник, който все сменя работните си места и винаги получава доста по-малка заплата от нея. В същото време не пипа нищо в домакинстването или във възпитанието и образованието на двете им деца. И аз се питах, но разбрах, тя е отгледана в много, много бедно семейство, и сама си прави не възможни за осъзнаване ограничения, пести си парите от облекло и храна, не обръща внимание на мода, не отива да си купи един чифт модерни дрехи или обувки, лишава се от суха паста, за ресторант да не говорим. Тя е ходила на ресторант само на фирмените партита организирани от шефа й. Парите си тя влага в ремонти и обзавеждане на жилището им. Имат пет камерна дограма, кухня за 10 000лв и диван за 3500лв, а тя си шие чорапогащника с който ходи на работа и ходи из дома си с пеньоар за 10лв от онези шарените, които носят циганките. Вероятно в детството й е липсвал домашния уют и тя подсъзнателно е убедена, че уютът се дължи на скъпо обзавеждане.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d01f65faf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо феминистките не са злобни. Това е схващане на мързеливите мамини синчента, които си мислят че жените са създадени да им слугуват и, да ги гледат като малки деца. На твоя въпрос мога да отговоря търпят ги, или защото са насилници и нямат къде да отидат другаде, а това е мащабен проблем в българскити семейства и за съжаление никога не свършва добре за жените. Или защото со прекалено влюбени, за да видят истинското лице на мъжа срещу тях често пъти и манипулирани. А когато има и намесено дете тогава става изключително сложно, защото жената няма как сама да отгледа едно дете, и двамата са го правили и двамата носет отговорност. В България обаче не липсват безотговорни бащи.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 718d4d02d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Права си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 15 дни
hash: 7beb58814b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 28 години сме и двамата. Моят мъж живее от 19 годишен сам в друг град. В нас готви, чести, пере, глади и гледа синът ни на 10 месеца. Демек може всичко така нареченото " женска работа ". Пазарува той и пранира какво да вземе. Може да ремонтира вкъщи, сръчен е, може да смени разбира се крушка. Поддържа колата. Ходи на работа.
Просто до тук няма грешка.
Но една моя далечна леля каза, че не го харесвала, защото нямал висше.
Та седнах и се замислих над това, че все ще има някой да не харесва човек.
От моя страна аз съм амбициозна, работя от 19 годишна. В момента съм в майчинство, но продължавам да работя по втората ми работа. Имам висше образование, знам 2 езика.
Гледам синът ни, чистя, пера, гладя и готвя ( но нищо от тези неща не правя перфектно). Мъжът ми готви 10000 пъти по-добре от мен и ме обучава. Та баба му я чух да му казва по телефона " бабе " тая твоята също трябва да се научи да готви". Очевидно и мен баба му не ме много харесва.
Та от тук си правя изводи, че никога няма да бъдем идеални в очите на останалите. Ще бъдем обсъждани. Ще има все не доволен.
Ние сме заедно да се допълваме.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: 602e8e2ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Какво те интересуват другите? Нали в твоя брак се чувстваш добре. Само не разбрах с какво е кадърен мъжът ти? С това, че може да прави печива и ти помага в домакинството?
Моят съпруг не само, че не може да готви, но и не иска. Не му пречи да яде суха храна, ако няма нищо за ядене. Според него готвенето е отживелица от минала епоха, за покриване на нуждите ни има кръчми, заведения за готова и вкусна храна, и ресторанти. По тази причина или отскачам до тропс къщата до нас или излизаме на кръчма. Та не разбирам, той в категорията некадърници ли трябва да се впише?
Не пишеш дали имате деца? Ние имаме три - момче на 10 и две момичета близначки на 7. Смяташ ли, че некадърник може да гледа три деца?
Ж37

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 4b4286f66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Маце, всичко хубаво, ама с твоето "доволно ниво", откъде го извади това "спържи"??

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fe6041bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   Авторке съгласен съм до там с теб, че един мъж трябва да е оправен и да може сам да се справя с живота, включително и да се храни нормално. Разбирай под, което вкусна готвена домашна гозба. Но, ако живее сам. Ама черка сори, при наличието на жена в къщи, не се виждам с престилката да въртя баници и крем карамел. Предполага, че и на теб не би ти било приятно при наличие на мъж в къщи, да излезеш да озаптяваш някой откачил комшия, който е дошъл да се кара с теб на вратата, а мъжа ти да се да си пие джин тоника и да ти обещае, че при другия конфликт той ще защитава семейството.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 18770c7821
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Чингис Хан, я да те питам колко често се готви и колко често се озаптяват разгневени комшии (за 36 години живот един път не ми се е случило последното, но за сметка на това доста често си готвя).
Не излизай с тъпи оправдания за това да си търсиш не партньор в живота, а слугиня. В днешно време жените имаме равен шанс с мъжете за работа, достатъчно високи доходи, а ролята на мъжа доста се е изменила от времената на първобитно-общинния строй. 90% от мъжете не могат да извършват елементарни ремонти и поправки в дома, затова така или иначе се вика съответния майстор (електротехник, водопроводчик или какъвто е необходим).
Ха, да те попитам сега, за какво й е на една жена някой с претенции да играе едновременно роля на майка и слугиня, като може съвсем спокойно да си живее живота без такъв неандерталец? Защото веднъж на 10 години ще се наложи да свърши нещо "мъжко "(да ступа някой)? Ами ако съседът е по-силен и надделее? По твоята логика тогава жената би следвало да се ориентира към по-силния ..или? Не знам каква майка те е възпитавала, но имам предположения. Много лоша услуга ти е направила, защото те е осакатила откъм нормални човешки взаимоотношения. Всичко в този живот е въпрос на взаимност, а не издевателства над любимия човек (ако си способен да обичаш изобщо, защото на мен ми звучи като комплекскран женомразец).

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 37d6cb9751
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

17.   Всяка трета тема - колко е тежко домакинството. Спрете се, бре! Кое му е тежкото? Тежко е било на нашите прабаби да носят вода за пиене от единствената чешма в селото или да вадят кофи от кладенеца, че да изперат. Тежко е било да готвиш за цяло многолюдно семейство на едно огнище с дърва. Трудно е било със сигурност преди изгред слънце да си на крак, че да си готова със закуската и да сложиш на мъжете и обяд за нивата, да си нахранила добитъка, да си изринала обора и да си премела двора. Не е било лесно и сама да тъчеш плата, от който да ушиеш дрехи за домочадието, да предеш вълната на овцете, че да се облечете през зимата. И жените са го правили! Като помежду другото, някак си ей така - са отглеждали и по десет деца. Моята баба е живяла така. И никога не съм чула от нея лоша дума за дядо ми. Все ми казваше: "Гледай си чедо мъжа, че къща без мъж пала я палила! "
Аз съм жена, но въпреки това смятам за лигавщини целия този вопъл. - ах, колко съм уморена, ох, колко съм заета... С кое точно, мацко? Преди един час се прибрах от работа. Нарязах салатата да е полуготова. Начукаш и овкусих две пържоли да ги метнем на скарата. Прибрах по шкафовете чиниите от съдомиялната. Смених спалното бельо и пуснах пералнята. Засипах със захар малко ягоди за сладко, взех си душ и седнах да прегледам тук форума, докато чакам мъжа ми. Не смятам да съм се убила от работа, както и не смятам да занимавам с това съпруга ми така, както той не ме занимава с косене на трева, плащане на сметки, дребни ремонти и каквото и да било свързано с автомобили.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b6dc16455c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Много е прост отговорът на въпроса - такъв мъж я е поискал за жена, такъв е взела. Защото нали, не може да живее сама, часовникът тиктака, пък е време за дете, вече е на 30-35-40, а мечтаният не идва и даже на хоризонта не се задава, пък какво ще си помисли този и онзи, че е останала стара мома... И си живее с него, защото никой по-качествен не проявява интерес към нея. Освен само за секс, евентуално.
И аз на пазара търсих питая, мафай и маранг, ама като няма си купих ябълки. Това е положението.
Останалия "пълнеж" е да се похвалим, пред другите жени, че ние не сме взели кой да е, ами най-качествен мъжки екземпляр - по-по-най.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e44cb71886
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Абсолютно ясно е - преструва се на такъв, на какъвто не е. Такива мъже играят роли с години, понякога си сваля маската чак след раждането на детето и се почват обидите: не ставаш за майка и всичко останало възможно, рязко се оказва, че семейството на мъжа е против теб, въпреки, че контакт не са имали до момента, той си изкарва повечето свободни дни у тях и тук домакинството е като една прашинка. Защо седят жени в подобни връзки? Защото от обиди всеки ден, те са повярвали, че са зле и друг няма да ги взели, обезсърчили са се и са се свили в черупката си.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9455c92ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Хаха Чингисе, всезнайко, яко те затапиха.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ef4e153637
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Чингъз хане, ти си мега тъпо, комплексирана и злобно копеленце

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d4ff805e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   "Защо търпите некадърни мъже в сериозни връзки/брак?"
Защото по такива си падат. И после реват, как нямало нормални мъже и как трябвало да бъдат оправни и други такива неща. Обаче жените, никога не търсят вината в себе си, щото са богини...

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9e3b87f2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   16 Днешните закони са писани от п*дераси. А именно да мачкат мъжа като основна клетка на обществото и да облагоделства жената. Аз не мразя жените, които са признали превъзходството на мъжа и си знаят мястото. В кухнята, хола и други домашни помещения. Равенство няма как да има и никога не е имало, това е плод на болни феминстки мозъци. Две жени полицайки, няма как да арестуват например някой мъстит бандит с размерите на Бойко, защото той ще ги направи на пух и прах. Самият факт, че първата жена е направена от реброто на първия мъж говори сам по себе си, че равенство няма. Набийте си го в кухите тикви най-после. Иначе скоро ще взимам къща на една моя любима жена, ще я поосвежа и ще и транспортирам вещите. Тя това няма как да го направи, защото е жена и си знае мястото. И не забравяй, че винаги когато една жена на 30 откаже на един мъж, се ражда котка, която тя ще гали на 40 . Айде със здраве!









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: db7f0c49b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Номер 10, не съществува такова нещо като "прекалено влюбена жена". Има "прекалено хлътнала жена", което е коренно различно. Не бъркай любовта (следствие от преживени заедно случки, взаимност, заедно справяне с трудности, подкрепа, обич, вярност, уважение и т. н. ) с хлътването (често прибързано величаене на другия, приписването на несъществуващи добри качества у него, пренебрегване на поведението на другия за сметка на неговия привлекателен външен вид и/или пари, склонност към Стокхолмски синдром, безумното вярване как без този човек животът няма смисъл и т. н. )! Тези жени, които търпят безобразно отношение към себе си, просто са хлътнали и ги е страх от или от самота, или да не загубят въпросния чаровен и атлетичен идиот, който не ги уважава и ги прави на мармалад, или да не загубят условията на живот, които той им осигурява.

Познавал съм немалко такива жени, като най-пресният случай е отпреди седмици, когато една жена, с която се срещахме преди 4-5 години, ме потърси отново (беше ме търсила също и през 2019), след като за пореден път е била бита и обиждана от неин бивш, който е червив с пари. Тази няма оправия. Предпочита да бъде тормозена в лукс, отколкото да бъде галена и обичана в нормални условия с нормален мъж. Сама ми е казвала преди години, че нормалните мъже ѝ били скучни и нямало тръпка с тях. Е, тя хубаво изтръпна вече. Едва я познах - качила 30 кг за отрицателно време, наближава 35 години, с изтощена от боядисване и третиране с гореща преса коса с вид на сено, с вид на 50-годишна лелка и вече никой мъж не я иска. Няма я онази мацка със закачлив поглед, която гордо показваше гръд и бедра през тесните роклички. Гърдите ѝ се надпреварват коя първа ще достигне до пъпа ѝ, паласките се тресат отстрани, а двойната ѝ гуша май има намерение да става тройна. Еми, съжалявам - аз тази не я исках преди две години, когато беше напращяла и обираше мъжките погледи, защото е доста нахална и се мисли за заслужаваща всичко наготово, а сега ми е жал за този мъж, който би се прежалил да е с нея. Лошото е, че наистина има изгледи да завърти главата на някой льольо, защото има предостатъчно отчаяни мъже, склонни да се хванат с първата срещната заради възможността да топнат чушката.



Номер 13 написа:
"Смяташ ли, че некадърник може да гледа три деца?
Ж37"
Скромното ми мнение е, че един плащач без никакви затруднения може да плаща за отглеждането на три деца. Като не е задължително той да ги отглежда, стига да има паричен поток от негова страна. Това е често срещано по нашите земи. И не е лошо, стига жената да е съгласна на това всеки от двамата да поема някаква роля в семейството и да дават своя принос. Не е казано, че всичко трябва да умеят еднакво, или да го вършат заедно или да се редуват.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4428195f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Готино написано. Да, и аз така мисля като авторката ( : м30

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4b4286f66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Хубаво, авторке с ниво, ама какво е това ниво, където се използва думата "спържи"??

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b6dc16455c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Подробно пишеш за семейния ви живот, а за деца- нищо? Ако сте сами двама в къщи, изобщо не ми се хвали какви сте домакини. Това, че сте си готвели, правели сладкиши и пр. - ами значи сте чревоугодници, яде ви се, затова готвите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker