Черните овце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Черните овце
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 925 пъти
Чувствали ли сте се сякаш ви подценяват, сякаш не се вписвате? Дори вкъщи се съмняват във възможностите ви? Опровергавате ли ги, или е по-лесно да ги оставите да си мислят, каквото решат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 614084cc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това идва от прекалената доброта и скромност, която в днешно време пречи адски много. Това пречи и в семейство и сред приятели и в работата...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 62313725b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така и съм сигурна че има и много други хора които се чувстват така. Не виждам смисъл да споря с тях защото за да се държат така-значи толкова им е акъла.
Ако не ми харесва как някой се отнася към мен го зарязвам и спирам да поддържам контакт защото знам че няма да се промени. Добрите и качествени хора на този свят са много малък процент

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3a3912d467
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хе,колко познато,сякаш за мен е писано.Аз съм точно това поради следните ми качества.На работа не злословя,не правя интриги,не крада,не вземам рушвети,старая се и доколкото мога гледам да се развивам.Е,няма такава злоба,завист,клюкарене по мой адрес и маса,маса мръсотии.Само чакам подходящия момент когато някой ще настъпи котето по опашката и....ще влезем в новините.
Вкъщи-имам малка спретната градинка,на която отделям доста време,в нея има какво ли не,например къщички за птици,хранилки,алпинеумчета,цветя и други неща изработени от мен,рядко купувам готови неща.Сутрин намирам в градината хвърлени торби с боклуци,памперси,много хора като минават плюят вътре,други гледат сиво и злобно,а веднъж някой беше влязъл и изпотъпкал нарочно много неща,защото имаше отпечатъци от обувки.За кражбите да не говорим.
Когато мога помагам на хората когато ме помолят,а като резултат получавам приказчици зад гърба си,номерца,завличане с пари и прочее балкански постъпки.
Та и на работа и в квартала съм черната овца незнайно защо.Е,аз няма да стана никога като заобикалящата ме сволач,такъв път съм си избрал в живота и го отстоявам с цената на всичко.Сега в тази здравна,финансова,духовна и душевна пандемия злобата,завистта,наглостта и всичко друго в българина като че ли избуя със страшна сила,всеки лъсна като тиган на месечина и показа истинското си лице.
Така че авторе щом ти също се чувстваш така значи най-често си има причина да си отхвърлен/а,а това означава,че си неминуемо на прав път.Мнозинството винаги греши,повярвай ми и нито е критерии,нито е еталон за поведение.Макар че си черна овца всъщност си бяла лястовица,а това рано или късно дава своите красиви и сладки плодове.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0d6a0dde0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да се съглася с 1... Навремето им викаха "черни овце". В днешно време по-правилното име е - "бяла овца" в черно общество. Бий за да те уважават, такъв е живота, особено днес. Може да не струваш 5 стотинки, но хората имат респект към теб стига да имаш самочувствие и да си гледаш интереса. Наобратно - подадеш ли им ръка, видят ли слабост, как да те захапят, ще те изядат, колкото и неща да си доказал в живота. Това са правилата на джунглата. И да, до голяма степен важи и за собственото ти семейство.

В тоя смисъл забележи как гледат примерно хора като Киану Рийвс. Неговото добродушно поведение им прави впечатление, но в позитивен смисъл, защото той вече е толкова нависоко, че не могат да го стигнат. Той си е аристократ, друг ешалон. Чак тогава ако покажеш добро, ще го оценят, защото не асоциират неговото добро като слабост. Примерно дори от приказките можеш да извадиш малко народо-психология - добрият трябва да е "рицар" или "принц", демек някой по-високо стоящ от тях, със синя кръв, по-силен, предизвикващ страхопочитание... Общество не може да разпознае някой като "добър" ако той идва от самото това общество, и е наравно с тях. Защото даването, както обичта те прави уязвим. И няма отстрещна равностойна страна която да го оцени, а звяр който надушва кръв...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 171c247042
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Понякога да,но това показва едно,вероятно го излъчвам,а защо е така?

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1810ec6f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, често и навсякъде се чувствам така! Животът става все по труден

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: b58f618227
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Да, и аз съм черна овца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker