Жена ми настройва детето срещу мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена ми настройва детето срещу мен!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1255 пъти
Не мога да повярвам, че съм съжителствал с такъв социопат, който умее да лъже и да те гледа в очите, а накрая да го съжаляваш.
Миналата година се разведохме официално с бившата ми жена след 10 години брак. Имаме момченце на 8 годинки. Хванах я на калъп - романтична вечеря с любовника си, във въпросния ден щях да съм нощна, но се размених с един колега и се върнах да я изненадам. То в хола беше сложена трапеза, пуснато гръцко и тия се прегръщаха. Простотия голям. Аз исках да ги убия, но се сдържах - стана само скандал, че целият блок чу и ги изгоних. После не се съгласих да я прибера, защото съм такъв човек - имам достойнство, обичах я, грижех се за нея, обожавам детето, но не мога да живея в лъжа.
Не съм останал с най-добрите чувства, но не съм тръгнал да злорадствам срещу майката на детето ми. Отказах да я приема обратно, а като причина за развода пред всички посочих непреодолими различия. От нейна страна обаче бях изкаран изрод и половина. Успя да накара всички да съжаляват нея докато в очите още ми се мазнеше. За детето се разбрахме за общи родителски права - седмица при мен, седмица при нея. Направо я заплаших, че ще започне война, ако намеси детето и ме отдели от него. Дотук добре. Напоследък усещам как детето бива настройвано срещу мен и му се говорят глупости. Че тате е лош и иска да убие мама. Че тате е "мерзавец", това му е било казано и той попита каква е думата. Ясно, че вещицата се опитва да го насъска и да провокира мен, но аз съм много балансиран, че да избухна на тия жалки обиди. Обаче не искам да успее, детето доста я обича, много е привързано и към мен. Аз не искам да го карам да избира, а тя точно това прави. Бях готов да останем в една къща без отношения заради него, но тя тогава каза - "След като ти слагаш край, аз не мога повече съпруг ли да имам, по-добре отделно да живеем". Почнах на цялото неуважение да се дразня вече. Също така детето е научило изрази като "педерас". То е смешно, но е жалко и долно. Тя разправя лъжи, мога да й го върна, но нашите отношения нямат общо с детето. Да се обърна ли към съда, да имам ли сериозен разговор с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: ac2945d88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземи си детето!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ac2945d88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обърни се към съда веднага!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b8bc42a718
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Забелязвам, че мъжете винаги се опитват да се изкарат невинни и жертви. Авторе, за да те нарече жена ти мерзавец, значи има причина. Не е било без нищо, и сигурно много й е писнало. Не вярвам, че жена, ако е щастлива в брака, ще търси любовник. Потърси вина и в себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5088b86224
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успокой се малко, детето е достатъчно голямо за да може да се говори с него. Може да му се обясни, че понякога мама е ядосана и говори неща които не са верни.
Плюс това живеем в България и колкото и да не ти се вярва, всяко 8г дете лесно научава неприятни думи, то има достъп до интернет, ходи на училище, където и децата на неговата възраст ползват мерзавец и педерас без да ги осъзнават.
Детето ти е объркано, до вчера е имало родители с за пред него нормални отношения, а сега майка му мисли колко е лош баща му, а баща му я мисли за вещица и я заплашва. Когато споменв за баща си пред майка си или за майка си пред баща си вижда омразата в погледите им. Авторе ако на теб на 8г ти се случи да виждаш омразата в очите на родителите ти, на 8г за детето родителите са всичко целият му свят и изведнъж те се мразят.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2670f8ac62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За да се обърнеш към съда първо трябва психолог да ти даде заключение за детето.
Попитай адвокат при какъв точно психолог да го заведеш, даже да ти препоръча такъв който и друг път е правил заключения за съда.
Чак тогава можеш да заведеш ново дело срещу нея за отнемане на родителски права, с право на свиждания с придружител и задължителен курс при психолог за нея- да се научи как да комуникира с детето.
Определено жена ти освен крайно злобна има и признаци на социология, никой нормален човек не причинява нещо подобно на детето си- да му трови съзнанието за собствена изгода, в случая емоционална (душевна чикия).
Не оставяй нещата така, но не отговаряй със същото пред детето. Действай по най- бързия начин и без тя да се усети.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 40c2ceb178
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Обърни се и поискай пълни права. Чак ти се чудя защо не си я издал тази курва още в началото! Иначе добре те разбирам и съм сигурна, ме точно това прави. Свекърва ми е същата - в лицето е най-мазната, сама издва да се умишлква, а зад гърба ти настройва всички срещу теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f2d30ac048
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, защо и пазите имиджа на тази изневеряваща бивша? Кажете на роднини и приятели как сте я хванали да ви изневерява, кажете на съда също, намерете любовника и го помолете да свидетелства и детето ще ви го присъдят на вас!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 721625e125
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Плати на двама мангала да и запушат устата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6ba071534f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бори се за детето си кажи истината в съда, че средата в която майката го отглежда не е здравословна, което е самата истина иначе нямаше да се научи на мръсни думи на такава крехка възраст! Бори се докато не го е отдалечила още повече от теб! Мой бивш колега сега страда, че не е виждал сина си от години. Той хваща си бившата си жена как малтретира детето в негово отсъствие биейки го с пръчка и на секундата подава молба за развод. Онази и роднините и обаче имат връзки и успява да спечели делото и не само го печели ами и отдалечава детето от баща му. Човекът до днешен страда, че не може да бъде до детето си и не го е виждал от поне 2 - 3 г. ( вече 15 годишно) макар и да има още един син на 7 месеца от втората си жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8ed1510f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не си и дал втори шанс. Може да е било просто залитане от нейна страна. Трябваше да и простиш и да опитате отново заедно. Не си прав, ама изобщо

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3a65b41f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вземи си детето, как може тая жена да говори такива неща - и това ми било майка . Бори се за детето .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7ce650ffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За да се научат жените, как трябва да се отнасят към децата си, трябва със закон, да огтлеждат децата само докато дойде време за училище и после само бащите трябва да ги възпитават, само така ще станат хора! Жената е само биоинкубатор, себе си не може да възпита, а камо ли децата. Затова обществото се скапа, защото жената си навири носа и се мисли равна на мъжа, да ама не, всяко второ семейство се разпада и децата остават невъзпитани. Какво може да се очаква от такива деца. Ясен пример с автора, свестен мъж-баща, майката курва, какво дете може да възпита такава жена?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 27 дни
hash: 157b984c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Обърни се към съда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker