Проститутка на пълна програма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проститутка на пълна програма
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 4149 пъти
Здравейте, чувствам се като проститутка на пълна програма
Омъжена съм и имаме прекрасно дете
Мъжа ми ме натоварва много. Мисля че проститутки те имат повече права от мен
Готвя, къща въртя, понасям му настроенията, заедно му плащаме глобите (защото се мисли за Шумахер) и можем да не си платим за месеци наема и след това да плащаме дори и разходите по съдилищата, нервите ми трови аи децата му гледам. Вечер се прибира къпе се, яде, свирка и някакъв секс за 2 минути, ляга и заспива. Само неговия интерес си гони. Говоря с него, че иска да имаме разговори, да помага за детето, да е отговорен а той ми заявява че "се трепе за мене" "работил като луд да изплаща дълговете". Когато му кажа, че е без отговорен и съм гневна и му държа конско за поредната глоба, той ми казва "вече се е случило какво да направя" нямало смисал да му мрънкам.
Нямам близки роднини. Сирак съм и няма каде да отида с детето. Заплатата ми няма да стига да се издържам с детето . Налага ми се да търпя.
Не знам как да го игнорирам и да съм като него непукист
Завиждам му, аз само си тровя нервите. Не спя, дори и мее страх да общувам с хора. Само за проблемите си мисля и не знам вече, как да започна разговор без да се оплаквам.
Мислех и за изневяра. Малко да изпитам някаква тръпка
Има един комшия, който не съм му дала повод да си мисли, че може да има нещо между нас ама веднъж му пойсках цигара. Беше пиян и ме прегърна и искаше да ме целуне, аз избягах.
Отказах се от изневери, още един да се държи с мен сякаш съм му предмет. Повечето мъже (като моя) си мислят че жената е нищо.
Когато бях малка изглеждах, като по голяма и съм имала опити за изнасилване и гаври с мен. Съученици, гаджето на сестра ми. РаХождахме се всички заедно. Мама (тя почина), сестра ми и той. Дръпна ме назад и си вкара езика в ухото ми и ме държеше за задника. Питах го какво правиш?, какво е това? Беше лято и беше с джапанки и почна да си ги подхвърля и да се прави на шут. Тогава бях около 12 годишна,той беше на 22. Сестра ми е по-голяма от мен. Имаше и още такива случаи. На никого не съм споделяла освен с мъжа ми. Чувствах че това ме унижава и просто мозъка ми го изключваше. Играех с кучето си навън и забравя.
Мъжа ми също иска само секс от мен.Дори ми натискаш главата към члена му да му правя свирки, заплашва че като няма секс от мен имало и други жени и излиза. Бях забравила за старите си травми докато мъжа ми не искаше само секс от мен
Не знам как да отстоявам себеси. Чувствам се толкова слаба
Още травми си повлякох. Си горно от самолет се вижда, че съм няква слабо характерна. Страх ме е от всичко. Имам някакъв гняв вътре в мен. Пречи ми да живея. Дните, годините ми минават в хабенв на енергия за ядове. Вечер не мога да спя и мисля и се насъхвам, че ще живея и сутрин се събуждам жива-умряла.. Никой не ми е виновен. Аз сама се докараха до тук. Съжалявам, че тази защитна реакция на ума ми не работи вече както преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: e6c1982b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Сама си го казала - нямаш избор. Кой те е карал да раждаш дете на такъв човек? Едва ли е станал безотговорен Шумахер вчера или оня ден. Той също знае, че нямаш избор и се възползва. Всъщност имаш два избора.
1. Налягаш си парцалите и търпиш, докато детето ви не порасне.
2. Изнасяш се и си скъсваш гъза от бачкане в името на детето.
Обаче и това, и душата в рая не може.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5be8ad52fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ми просто спри да му слугуваш. А иначе заплатата ти защо да не стига? Ако се разведете, ще получиш право да живееш в жилището, дори да е негово и придобито преди брака. В краен случай ще ви дадат и общинско жилище със симовличен наем. Отделно ще взимаш издръжка и детски, не че са кой знае колко, но все пак са едни 200 лв. Ако ще и 800 лв да взимаш, пак стават 1000 и като не плащате наем или плащате символичен такъв, 1000 лв защо да не ви стигат? Е, с тях няма да живеете в лукс, разбира се, но ако харчите разумно, ще стигат. Ако наистина го искаш, не виждам проблем. Ако трябва ще се хванеш втора работа временно и пак ще се справиш. Сигурно няма да е лесно в началото, но въпроса е дали наистина го искаш достатъчно или не чак толкова, че да си струва да излезеш от зоната си на комфорт за известен период.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката
Еми сега стана "Шумахер", защото сега взе книжка. Преди да се оженим нямаше. Аз откаде да знам как ще шофира? Заедно сабираме пари за книжката докаго съжителствахме заедно. Уж да ни е лесно и удобно с автомобил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 568a9dac85
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Поредното доказателство, че Бракът е просто една сделка.
Жената освен секс нищо друго не може да предложи на мъжа. Той те използва, за да си доставя неограничен секс, а ти го използваш, за да те издържа.
Както ти самата каза, няма как да се справяш с живота.
А аз като мъж, съм се нагледал на такива като тебе, които боготворят "лошите момчета".
А съм сигурен, че още го обичаш, въпреки че се държи като магаре.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8a8a3282aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Някакъв план направи за себе си.Виж колко изкарваш,къде ще идеш да живееш,детео кой ще взима и ще води на градина.Трудни неща са ти се случвали в живота,спор няма.вуж телефоните на асоциация Анимус,кризисния център за жени пострадали от насилие се казва "св.петка"там работи,свържи се,там ще могат да ви подслонят. Не се отказвай, пребори се този път.Пусни този гняв да излезе,не го дръж в себе си.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6acd765ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си любовник.
Когато един мъж работи много, то той няма, как да задоволи една жена сексуално и емоционално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 14563dee43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Раздели се с него.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4f979b9439
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Очевидно е - намери си по-добре платена работа. Не мога да си представя колко трябва да взимаш, че да не можеш един наем да платиш. Развод и издръжка ще има минимум 150 лв. Като ти каже, че има и други жени - ми да ходи, кво ти пука, ти така или иначе не го искаш. Почвай да къташ някви пари. За развода ще ти трябва малък кредит. После той ще покрие разходите. Виж някой курс за личностно развитие или за лечение на любовна зависимост. Психолозите само те мотаят за пари и не ти дават почти никаква информация и помощ. Така, че най-добре си купи някой курс и така. Прави чудеса.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 171f362045
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   За пореден път се убеждавам в две неща:
1. жените не знаят или не искат да знаят какво е да си проститутка. Една проститутка не готви за клиента си, не върти къщата на клиента си, не понася настроенията на клиента /освен, докато мине времето, за което си е платил/. Тя му дава секс срещу пари - с други думи съвременната представа за семейство според прочетеното тук. И срещу това никой не се противи, даже се очаква мъжа да... си плати най-накрая, какво се бави пък тоя тулуп?

2. жените имат навика да изберат пълен идиот /като описания, не го защитавам, за мен и авторката, и той нямат нужда от защита/ и после да хвърлят вината върху него. Да, той е пълен идиот, но освен ако някакси не е успял да те вземе за робиня или вашите са уредили брака в 21-ви век, значи гафът си е само твой! Той винаги си е бил такъв тутманик, но ти си го избрала с тези му недостатъци, че и дете си му родила! И сега се оплакваш на нас сякаш ние сме виновни за лошия ти избор.

Търпи си го със здраве! Само така жените ще започнат да избират сериозно - знаейки, че няма отърване. Иначе избирате някакъв идиот, писва ви, той се оказва виновен, отивате на друг идиот, и той ви омръзва, пак се оказва виновен и така до края. Само дето те не се вмъкват сами в живота ви - вие ги каните! Такъв си го избрала, такъв идиот си имаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 68f8b4eb9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Колкото повече му угаждаш толкова повече ще страдаш. Гледай видеата Стояна от академия Щастлив живот, осъзнай си грешките и как се държиш. Прави само това, което ти харесва и искаш. Винаги има изход, ако го осъзнаеш. Започни да заделя пари без той да знае и търси изход.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   От авторката
Специално за коментар 5
Да! Аз още го обичам. Живяла съм с него. Не знам как просто така можеш да спреш да обичаш някой. Дори и да се разделим окончателно аз пак няма да го забравя. Това е част от моя живот. Макар и зле протекла.
И аз съм му родила дете. Оставих, семейство, работа, приятели дори и държавата, в която съм отраснала, заради него.
Обеща ми че ще започна курсове и работа, но после ми говори и ме обеждаваше да си имаме бебе.
Съгласих се, не мислех, че не трябва да имам едно на ум
Казах си ние сме семейство. Как ще мее страх да родя от мъжа си и си казах мъж е той разбира повече от мен. Имах му 100 %доверие. Ако не бях бързала да родя и първо се установя нямаше да имам нужда от финансова подкрепа. Обаче за да го направя баща се Съгласих. Това не ме прави използвала. Трябва взайно да се подкрепяме, когато имаме нужда. Сега разбирам, защо жените не искат деца. Мъжете се държат лошо с тях, когато са най уязвими (финансово и психически) когато са бременни или в майчинство. Според мен точно тогава един мъж трябва да обгрижва жена си. Тогава се проличава дали е мъж или мухльо. Нали за това са силния пол. Нещо мъжете не знаете, защо имате пенис. Само ми изяснсте каква е Разликата между мъж и гей?Дори и гей може да ме лашка и дете да ми направи? Каква е разликата?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката
Детенцето ми ходи на градина. Обаче сега покрай ковид и снеговалежа не ходи. Следователно съм си вкъщи. Заплатата ми е ниска и съм без договор. Помагам в един български магазин за няколко часа докато е на градина детето, за да не съм тежест обаче мисля че трябва да ни има уважение аз съм ризкувала всичко заради него. Здраве, тяло, работа и живота си дори а той... Имам една приятелка.. Беше на 23 когато забременя и била при паднала в 8 месец отключили някакво заболяване. Мъжа и я намерил и за карал в болница. Последвало цезарово и била е кома 20 дена. Не е дърта да кажеш не е издържала. Млада, здрава беше сега е на хапчета и редовни прегледи и качени 30 кила. Мъжете пак нямате уважение, а ако майка ви нее била съгласна да ви роди? Как щяхте да сте такива дръвници мили мой индивиди с пениси?
Нищо не съм предлагала друго? Ай сиктир
Предлагам :храна, секс, чистота, раждането на деца, разбиране подкрепа давам му и да излиза по мъжки. Давам му да се изявява като лидер за семейството Какво повече да дам?
В началото когато се пребираше от работа го посреща с вечеря и по ризка без бельо. Правихме квот правихме и после ги питам как му мина деня а той ми казва. Работих много изморен съм. Взима телефона и почва се Фифа. На мен ми се излизаше обаче не исках да го натоварвам, че уж изморен та и аз киснвх на телефона. Като цяло той не говори много. Иначе като говори се прави на философ. Скучен. Повече аз се щегувам с него. Закачам го а неговите мисли са само за коли и работа

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От авторката
Преди 2 дена му Казах ако иска да живеем заедно и секс първо трябва да си оправи отношението към мен. Снощи идва при мен а аз бях много изморена и ме дърпаше да правим секс аз го бутах а той пак избутах го по силно а той ми каза ей свали ми гащите напюнчи си пръста и сльнката си в сложи на онази ми работа и си го вкара. Оставих се. Това нее за 1 път. Веднъж ми каза., че мн искал секс обаче пак му отказах и той каза ти ако беше нямаше да ме оставиш на мира, защото веднъж му казах, че бързо свърши и искам още а той ми каза, че сега веднага не може и така с чувство за дълг правихме секс.. Това за мен е унижение. Тази вечер му казах че е свободен да ходи на проститутки или каквото желае. Нямам претенции към него, но да се грижи за детето. Той каза само добре и това е. Никаква реакция нищо.
Имам момиче. Много мисля да не има като моята съдба. Искам да кажа, че не съм някаква красавица 1,58 съм висока, зъбите са ми криви и имам много бенки по лицето. Единствено едни жици и това е. Обаче си горно излъчвам някакво слабохарактвство и се личи . Предполагам за това толкова сексуален тормоз съм понасяла. Като по малка. Се облича с широки дрехи да не се виждат гърди те ми. Имах само 3и 2-ки по физическо. Не исках да се движа, че се почва ха коментари. Вече в 9/10 клас момичета ми се смееха, заради дрехите ми а други се заяждаха, защото гаджетата им ме зяпаха и закачаха. Почнах да се обличам като момиче и веднъж бях с потник и тичах за автобуса и един чичка ми говореше за циците Презз целия път пред мен. Много хубаво било, като Памела нямал да го забрави дъра, бъра и никой не му направи забележка а се хилеха. Ужас. Наскоро се постеигах гола глава е така да не ме иска мъжа ми. Явно нуждичката е по силна и му е все тая какво ебе. Пуша много и вечер си позволявам да пия вино, че да заспя. Иначе до сутринта го откарвам.Самонаказвам се. Не знам как да почна да обичам себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 553d1a2a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Имате едно общо дете и други деца, коити са негови и ти му ги гледаш?
Най големия проблем свирката ли е? Остави въртенето на тая къща, какво толкова да я въртиш? И не му плащай глобите.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5be8ad52fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   5, ми то доказателства има и в двете посоки. Ако искаш да виждаш само едната, за да убедиш сам себе си, е друг въпрос.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторката
Номер 5
Докажи, че аз греша!
Да направих грешка, че се омъжих за говедо. Обаче повечето мъже се държат, като животни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5b8613893b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   От номер 5 до Авторката.

Самият факт, че си тръгнала да създаваш семейство с такъв мъж, доста добре ми говори, че Вие сте повече от наивна. Вие какво си мислихте? Че мъжът Ви е принц ? То за това трябва да се обмисли много добре създаването на деца. Това да не Ви е компютърна игра?
Вие сте си виновна, че сте се омъжила за "животно".
Както казах, жените си падат по такива мъже, имам доста приятели, които вървят по 5-такива като Вас и то на веднъж.

На Вас в главата ви е, че може да укротите такъв тип мъже, но хората не се променят. За развод недейте и да мислите ,както Ви съветват в повечето коментари. Това ще е пагубно за детето, което няма никаква вина!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d378eeb656
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Психолог, скъпа моя. Ти имаш детска травма, а травмата така работи-доказва се цял живот, докато не се изцели. Един човек с травма от Унижение, носи маска на мазохист. Животът му е низ от доказателства за травмата, избира партньор, който да я провокира, избира ситуации, в които да си доказва вярванията породени от травмата, като вярването, че "всички мъже са лоши и искат само секс". Това, разбира се не е реалността, хора- всякакви, включително асексуални. Това е реалността на човека с травма, той има очи само за тази реалност. Както ако ти е черно бял телевизорът, няма как да гледаш цветна телевизия, въпреки, че тя със сигурност съществува.
Най-просто казано, мъже всякакви, но ти имаш очи само за тези, които ще доказват вярванията на травмата. Ситуации в живота и избори безброй, но ти виждаш само тези, които ще докажат вярванията.
За да ме разбереш, ще ти кажа, че аз и повечето жени, не бихме доближили сами пиян мъж. Ако мъжът ми е съсед и го познавам и знам, че е напълно безопасен, пак няма да го доближа. Не искам да попадам в никакво взаимодействие с пиян мъж, защото е норма пияният човек да е по-опасен от трезвия и това ми е достатъчно. Ще ми стане неприятно дори ако ме заговори, ако трябва да му отключа. Ще гледам по най-бързия начин да приключа това взаимодействие и да се отдалечава от пияния човек. Нищо не може да ме накара доброволно да отида близо до пиян мъж и да започна комуникация с него. За протокола, пушач съм.
Защо съм убедена, че имаш травма? Защото след като си била на 12 и си нямала избора, с кой да комуникираш натрапник си е пъхнал езика в ухото ти. Години след това вече можеш да решаваш с кого да комуникираш, но травмата повтаря "нямаш избор", а организма ти я подкрепя сякаш наистина е така, просто ще умреш без тази цигара. По-безопасно е да се доближиш до пиян мъж, отколкото да останеш без цигара. Дали, това реално е така, или това е субективната реалност на травмата, която те тика към тази деструктивна близост с потенциално опасен човек за да се докаже? За да докаже за пореден път, че нямаш избор, всички мъже са опасни и искат само секс... И този път няма натрапник, ти отиваш близо, ти се пъхаш в ситуацията да си притисната и унижена отново. Както, когато мъжът ти натиска главата и се чувстваш сякаш нямаш избор, притисната и унижена. Това една и съща ситуация, това прави детската травма, човек е като хамстер в колело, всичко се повтаря, всички са еднакви, целия живот е едно голямо доказателство за травмата. Целият ни живот може да се опише с вярването на травмата-родих се, никога нямах избор, всички мъже бяха лоши и искаха само секс, всичките ми години само това ми показаха.
Осъзнаването на травмата е да спреш да въртиш колелото. Да си кажеш "чакай малко, чакай да направя една крачка в страни от тази въртележка, да погледна от друг ъгъл, за малко да спра да въртя едно и също. За малко да спра да го правя, колкото да видя къде стигнах по този познатия начин. Писна ми да се чувствам като 12 годишна, писна ми да нямам избор толкова много време. Струва ми, че това повече не е валидно за мен, че все пак се промених от тогава, научих разни други неща от тогава, просто не съм същият човек, който бях на 12. Защо продължавам да вярвам в същите неща. Всъщност като погледна назад, имала съм избор, като че ли не съм го виждала, с моя 12 годишен телевизор сме гледали черно-бяло, май не съм виждала пълната картина всички цветове и възможности, които другите хора край мен виждаха. Най вероятно и сега имам избор, но с този телевизор не мога да го видя. Толкова много хора ми казват, че имам избор, има цветна телевизия, а аз просто не я виждам, няма, няма такава, дори не мога да си представя за какво говорят тия хора и къде го виждат този избор. Чувала съм за самотни майки, които не са умряли от глад и са отглеждали децата си качествено, или поне без насилие, даже някои са били и истински щастливи. Ето, те са направили избор, значи са имали цветна телевизия. Защо на мен това да направиш избор ми изглежда толкова невъзможно и невероятно, колкото черно бял телевизизор да покаже цветна картина? Има хора, картината им оживявала, ужким хора като мен, други виждали цветове, имало чудесни мъже, имало щастливи втори бракове, имало самостоятелни жени, някои гении били отгледани от самотни майки, имало жени, които записват висше на 50... Направо се чудя аз и тия хора една и съща телевизия ли гледаме, един въздух ли дишаме, по една земя ли ходим, как е възможно?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b046d5e402
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Мила, ти не се държиш добре със себе си и не се обичаш.
Той усеща, че не си защитаваш интересите и се възползва от добротата ти.
Спести 100-200-300 лева. За 2 месеца колкото можеш и виж как сама да се отделиш. Никой няма право да прави секс с теб ако ти не искаш дори и да си омъжена. Той не прави нищо за теб, защо ти всичко да правиш? Няма смисъл.
Всеки човек заслужава сигурност. Минимални условия, за да живее и да се чувства добре. Научи се да избираш себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5c14da9b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторке, не всички мъже сме говеда, вие си търсите такива. Аз като не съм говедо жена ми си хвана любовник говедо. Бих и шута огорчен. Сега е оревала орталъка, че оня за нищо не става. Аз си взех детето тя да си търпи последиците.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ce3bd645cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   "Мислех и за изневяра. Малко да изпитам някаква тръпка", "Пуша много и вечер си позволявам да пия вино, че да заспя. " -защо не се описа още в темата, а лееш логореи? Туй което човек съм си прави, никой друг те може да му го направи! Няма по отвратително същество от глупава жена, колкото и красива да е тя!? На каквото си постелиш, на това лягаш, такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5434f67733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не съм съгласна, че мъжете се държат като говеда. Аз не бих избрала такъв мъж. Събере пари и се махни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 16e3d154f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Повечето? С колко мъже си живяла/излизала през живота си? Нали знаеш, че мъжете само в България са над милион и половина /не ми се ровеше за точна бройка, а и тази става за нуждите на този коментар/? Да не ти разказвам каква е бройката в света. Та държиш ли на "повечето" мъже или ще стигнем до съгласие, че "част от мъжете" се държат като животни? Защото за "повечето" трябва да имаш такъв богат опит с мъже, че да си минала 70-те си години /целта е да ги опознаеш, не става само с една среща да ги определиш като животни - като знаем каква супер интуиция имат и двата пола и колко кофти са на първо впечатление/. А като допълним естествения прираст и миграциите на населението, твърдението ти ще има нужда от препотвърждаване... Ох, болезнено е само да си го помислиш, какво остава да го направиш?

Наистина държиш ли на думичката "повечето", която докато си жива няма как да докажеш и си остава единствено твое мнение? Защото хората се умориха от тези обобщения - видяла 3 говеда и заявява, че повечето мъже са говеда. Ние да не сме четирима общо, девойко? Нагледал съм се на подобни недомислени изказвания, които от научна гледна точка са смешни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7731ed3f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Авторке, та ти просто не обичаш този мъж! Ако го обичаше, всички тези прояви на "тормоз", както ги определяш, за теб щяха да бъдат просто забавни случки. И аз съм жена, но дълбоко влюбена в съпруга си и затова ще се опитам да ти представя как изглеждат тези ситуации в моите очи.
Съпругът ми се прибира с глоба за превишена скорост. Тревогата ми не е за някакви пикливи 400 лв., а за това, че е рискувал да се пребие някъде. Слава Богу, той е внимателен шофьр и това се е случвало само един-два пъти.
От 10 дни не сме правили секс. И как да правим? Аз работя у дома чисто творческа работа и управлявам времето си. Но той е технически ръководител в голяма строителна компания. В момета закъсняват със срока, в който трябва да завършат една сграда, за да вземат акт 15 (каквото и да значи това). Фирмата я грози сериозна неустойка, мъжът ми се опитва свръх силите си да спаси положението и е на строежа по 16 часа заедно с работниците... Нали се сещаш как на този човек вечер му е до секс, когато в 6 сутринта става и залита от умора. "Гък" не казва, той ненавижда мъж да се оплаква, особено пък от работа, но аз виждам, а сърцето ми не е от камък. И гледам поне у дома да не го натоварвам. Щом се прибере, масата е сложена, от него се иска само да си вземе душ, да изпие едно питие за отпускане, да си хапне и да легне да спи. Приготвен му е и обяд в кутия за следващия ден, защото зная, че няма да има време да си поръча храна.
Не винаги е така, разбира се. Когато ни е по-широко около врата прекарваме по цели нощи в разговори и слушане на музика, посрещаме много гости, ние излизаме винаги при възможност. Но във всяка семейство има периоди, в които романтиката и светският живот отиват на заден план в името на оцеляването.
Относно секса. Не зная защо се чувстваш като проститутка! Повечето жени са поласкани, че съпругът им непрекъснато ги желае, дори да е мъничко по-настойчив на моменти - и това си има своя чар. Признавам си, че не обичам да правя секс сутрин, не ми е неприятно, но тялото ми още не се е събудило. Точно тогава пък мъжът ми има най-голямо желание. Така че обикновено се оставям в ръцете му и в половината от случаите след пет минути и аз започвам да мъркам като котенце. И той обича свирки, както повечето мъже. Приемам това като доверие и най-висша форма на физическа близост. Няма милиметър от тялото на любимия ми, която да не обожавам и да не желая да целувам. Но пак казвам: аз обичам съпруга си! Женени сме от 10 години и още му се хвърлям на врата, когато се прибере. Това, че той ще влезе в чист и подреден дом, ще си облече удобни дрехи, ще си почине, ще се нахрани и ще си легне в ароматни чаршафи, за мен не е "слугинаж", а награда. Щастлива съм, че усилията ми са направили по-добър деня на човека, когото обичам.
Но съм съгласна и с това, че когато дълго не срещаме отговор на своите старания, губим самочувствие и смисъл. Умните мъже знаят това. Тази вечер съпругът ми ме изненада с невероятен подарък без повод. Направило му впечатление, че често отскачам до един копирен център във връзка с работата ми и взел, че ми купил лазерен принтер с всякакви функции. Не попитах за цената, но не съм паднала от Марс и съм наясно колко скъп е този подарък. Е, как да не направя утре любимата му торта с шооколадв мус и вишни? !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a4d7f818b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   31 "Ако го обичаше, всички тези прояви на "тормоз", както ги определяш, за теб щяха да бъдат просто забавни случки. "
... Ти друга тема ли четеш? Или се залиса да се рекламираш и забрави за обидите, задушаването с пенис в устата, насилието? Само ти си знаеш къде се намери в тази история, че личният ти пример да ти се стори на място... Мисля, че рецептата за тортата щеше да по-уместна от всичко, което каза.
Съжалявам за възмущението си, наистина. Но торти и чисти чаршафи.. Не обича достатъчно и не се грижи достатъчно, щом намира насилието над себе си за тормоз..? Ако Авторката обичаше достатъчно, за да не вижда тормоза, щях да й предложа психиатър, а не психолог.
Моят мъж не е служител, а собственик на 2 строителни компании, едната в Белгия, другата в България. Имаме 2 деца, аз също работя, от вкъщи и същевременно уча, не бих спряла да надграждам и след докторската степен. Тази пандемия ми сложи такава Корона на главата, толкова много работа ми се отвори, че се чудя кога ще ги харча тия пари и за какво. Не съм направила и една торта в живота си, не харесвам домакинската работа, но и за 10 години не се случвало да не правим секс повече от 2, 3 дни, освен около ражданията. Всъщност мъжът ми предпочита да викаме помощница, отколкото да прекарам ден в чистене вместо с него и децата. Това ми говори, че твоят мъж просто не те желае сексуално, а те използва за нова майка. Да му е сложено, изпрано, тортичката, комплект чисти дрешки, нали? Така се грижа за 4 годишния си син и за стария си баща, а всъщност се оказа, че тия неща може да ги върши и друга жена срещу съответното заплащане, не по-зле. Представяш ли си, някак си тя може да напазарува същите неща като мен, може да изчисти тоалетната по същия начин, може да глади дрехи, да сменя чаршафи, да мие прозорци и то не по-зле от мен. Представям си ако тая грижа, дето струва има - няма 30-50лв. ме правеше ценна за мъжа ми и ако по половин месец не ме желаеше сексуално, точно като майка. Аз не искам да съм му майка, искам да съм жена му - искам да ме желае, да съм му добра компания, да имаме време и енергия за интимност. Ти щом искаш прави торти и го играй майка на голям човек, вместо да си интимна с него. Те мъжете това искат след напрегнат ден - торта, като 4 годишните.
Не жена му да му завърже очичките и да му каже " забрави всичко, няма нищо друго освен мен, теб и удоволствието"... Не, той сексът не отпуска напрегнатите хора, след торта се спи по-сладко. Дано да съм ти помогнала, както ти на Авторката.

От един друг Аз пълен с газ.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От авторката
До номер 25
Живеем в голям блок 8 етажа.
Ние живеем на 6 етаж. Този комшия живееше на 4, а майка му на 1 етаж. Аз отидох на 1 етаж при майка му. Понякога си говорихме. Тя изкарваше внуците си а аз детето си.
Не съм знаела кой е вътре, пияни ли са или глупост. Аз бягам когато видя някой дори и не пиян а просто по - силен, даже и от жени. Да не ме набият. Да и аз си мисля, че имам травма и трудно се боря с нея.

До номер 25
И аз не го мисля за прислугване а за савсем нормално, но обаче трябва да има взаймно уважение. Нали?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От авторката
Номер 32
Когато не знаеш е по-добре нали?
Ама аз малко ще те светна, въпреки че нямам книжка
Имаси правилник и трябва да се спазва! Отнемат или взимат точка (зависи в коя държава си) и те не са вечни. Моят човек е с поредната глоба от 160 Евро, една точка и ивзета книжка за един месец. Мойчкият работи понякога и на 100/200 километра далеч от нас. Така че книжката си ни трябва. И да в такива случай 200 Евро балха ме е ухапала. Най малката ми грижа. Имаме наем, деца, ток, Интернет, заеми и бля, бля

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 787acba66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От авторката
Номер 32
Когато не знаеш е по-добре нали?
Ама аз малко ще те светна, въпреки че нямам книжка
Имаси правилник и трябва да се спазва! Отнемат или взимат точка (зависи в коя държава си) и те не са вечни. Моят човек е с поредната глоба от 160 Евро, една точка и ивзета книжка за един месец. Мойчкият работи понякога и на 100/200 километра далеч от нас. Така че книжката си ни трябва. И да в такива случай 200 Евро балха ме е ухапала. Най малката ми грижа. Имаме наем, деца, ток, Интернет, заеми и бля, бля

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a4d7f818b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Номер 25/32 съм. Това, което мога да направя тук за теб е да ти предложа 2 книги. Едната е "Отровните родители" глава "Липсващият родител" и "Отсъстващият родител" - чети казусите на други изоставени хора, как се е доказвала травмата им, какъв е бил животът им, какъв тип хора са привлякли, как са я изцелили, как живеят след травмата. Безплатно се сваля книгата. Виж, дали няма да откриеш и глава за хората, които са те отглеждали.
Другата е аудиокнига, има я в Ютуб, за няколко дни ще я чуеш цялата" Петте травми, които ти пречат да бъдеш себе си" Л. Бурбо. Слушай всички травми, защото няма как да знам без да сме се виждали кои са травмите ти. Те са общо казано 5 - изоставяне, отхвърляне, унижение, предателство и несправедливост. Но всеки човек, всяко дете може да преживее едно изоставяне и като унивение, и като предателство и т. н. Спрямо физическото тяло и поведението си ще можеш да откриеш точно къде са травмите и как да започнеш да ги лекуваш, за да промениш живота си. Искам да чуеш цялата книга, но понеже се съмнявам, че вярваш, че заслужаваш толкова време за себе си, ще те насоча - ако си слаба, грацилна, без мускулен тонус, ако се свиваш, когато стоиш или лежиш, сякаш за да вземеш малко пространство. Тогава обърни внимание първо на травмите от изоставяне и отхвърляне.
Ако трупаш- килограми, вещи, неизказани неща, сещаш се - потискаш и трупаш всичко в себе си-това говори за травма от унижение. Ако травмите са комплексни имаме човек, който в едни периоди е много слаб, после качва голямо тегло, или има хранителни разстройства ту гладува, ту се тъпче, може да развие булимия. Хората с травма от предателство са най-често едри и силни, също може да нямат мускулен тонус, но не изглеждат така отпуснати, както другите травми. Тези хора са издръжливи, но нервни, вместо енергия имат нервност, обичат да контролират. А хората с травма от несправедливост имат набито, твърдо тяло, нямат гъвкавост, изглеждат като сковани, обичат реда и правилата, всичко да има структура. Виждат несправедливост навсякъде, оплакват се, философстват. Не могат да се забавляват, ако танцуват, или рисуват мислят, дали го правят правилно, дали са в ритъм, това ли са стъпките, по скоро ще разпуснат с пъзел, гоблен нещо, което има ясни правила и цел.
Лекуването на травма е дълъг процес на развитие първо на приемане и после на любов към себе си. Любов, която никой не може да ни отнеме щом веднъж култивираме в себе си. Доверието, сигурността, които винаги сме търсили отвън - можем да развием в себе си, така че света вече да не ни се трува опасен, самотен и труден. Защото очевидно има хора, за които не е такъв. В момента чета книга за хора, които са подобрили живота си в концлагер. Кой написал книга, кой направил откритие, кой измислил бизнес, кой развил талант... В концлагер, човече. Как едни хора рухват, а други се извисяват? Това описва авторът в "Човекът в търсене на смисъл". Как хората, които вярват, че животът им има смисъл и са ценни успяват не просто да преживяват по-леко всичко, защото все пак говорим за хора в еднакви условия, а и да извлекат ползи и да култивират жизнената си енергия като я фокусират не върху трудността, а върху малкото зрънце потенциал, което мислене в последствие ги прави свободни и успешни хора. Този фокус е личен избор. Дали животът ти има смисъл и дали си ценна също е въпрос на личен избор. Това са лични, интимни представи, които ние изграждаме цял живот. Не можем да ги оставим компрометирани от детски травми, от едни призраци от миналото, просто е твърде безотговорно. Ти знаейки вече някои неща няма как да не преместиш фокуса от мъжа си върху себе си, поне за малко. Ти ще решиш колко си си ценна, колко има смисъл да промениш живота си и колко ще дадеш от себе си за този процес. Защото това е нещо, което никой не може да направи за теб, вместо теб. Точно, както никой не може да се нахрани, да се изкъпе и да се погрижи за теб, вместо теб. Това означава приемане да признаеш, че имаш отговорност към себе си и да признаеш, че не Вселената, Бог, мъжът, майка ти, или детето ще ти дадат усещането за сигурност, ценност и смисъл, а единствено ти, когато решиш, че си заслужаваш известни усилия и грижа за да съществуваш по-качествено.
Ако решиш виж книгите, после по-конкретно травмите, методите за справяне. Те са много от самоосъзнаване, психотерапия, до всякакви техники за работа с тялото на физическо ниво. Човек като добие информираност от сам усеща кое е неговото, следвай вътрешния ентусиазъм, без насилие над себе си. Правилната терапия и само терапия е тази, която се чувства добре, която е близка и лесно ще допуснем в рутината си, не която някой казва, че е най-доброто.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7b417d12ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Разведи се с него.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 10 часа
hash: 6823c48e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Проститутка на пълна програма е съвсем различно нещо. Ти си роб на пълна програма и за разлика от други поне не те бие или да те е изгонил, но е въпрос на време ако ти първа не си тръгнеш! Търпи те само за да гледаш детето и за безплатния секс, иначе трабва да плаща издръжка и ще му е по-скъпо. Последното изречение звучи потресаващо, но в повечето случей само това е причината мъжете да не те сменят, дори свестните такива с които поради други приблеми трябва да се разделите не го правят, защото тогава те ще трябва да плащат квартира, а да отстъпят семейното жилище, и отделно издръжка да дават! Просто и ясно, с твоя или без твоя секс ще отиде някъде дори да не е често, просто ти си длъжна като ти каже защото си в такава позиция. Той е в правото си да ти каже всичко, дори жилището да не е лично негово. Или намираш начин да заживееш сама, или ще си пропилееш живота. Да не говорим че с годините няма да станеш по-млада и сега е момента да потърсиш друг стабилен мъж и да се изнесеш, а ти споменаваш да му изневериш и то с комшията хахаха Тогава и боя и еднопосочния ти билет преди да си стъпила на краката е сигурен. За закъсали жени това е начина ако нямат пари само да живеят-намират си друг мъж, а не тръгват както повечето пт липса на секс или скука с всеки срещнат и после твърдят че са използвани и че никой не иска сериозна връзка хаха Оплакват се от семейния си живот и вместо да търсят нов мъж за финансова стабилност и любов те търсят секс човек. За това и мъжете само ги използват такива я за секс, я да заживее с тях и да ползва да не плаща наем временно и така. Последно да допълня и че не малко мъже също са в твоята ситуация, живота стана непосилно труден и колкото повече чакаш става по-трудно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: d5423c072b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Нормално е мъжа ти да иска секс от теб. От кого да иска?
Нормално е щом работиш само за по няколко часа - да поемаш повече отговорности в къщи. Особено - щом той работи много. Не знам колко е много - съдя само по това, което си написала.

Нормално е понякога да не ти се прави секс и да му отказваш. Ако те насилва не е нормално - ти си знаеш дали има насилие или просто мъжа ти е малко по-груб.

Ако му завиждаш - подготвяй се да започнеш по-добра работа и тогава в семейството нещата ще се променят.
Не се самонавивай по женски - нито си проститутка, нито си слугиня.
Баба ти вероятно въобще не е "работила", а е въртяла няколко пъти по-голямо домакинство и е била щастлива - замисли се над това за секунда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker