Относно автора на статитията за отказ от бащинство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Относно автора на статитията за отказ от бащинство
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1539 пъти
Относно автора на статията за отказване от бащинство в раздел Семейство. Въпросният господин написа едни неща относно това да се откаже един мъж от бащинство и даже после детето да няма права да го търси. Сега ще разкажа моята история накратко, но първо ще кажа : автора ги ръсти едни, колкото да не заспи и сега ще кажа защо. Първо закона в България за доказване на бащинство, който е вписан в Семейния кодекс е дискриминация спрямо детето. Къде го има това по света срок за майката да съди бащата до навършване на детето три годишна възраст, а после детето от 18 до 21 год. Даже в съседна Турция ексхумираха един спортист, за да се докаже дали той е баща на извънбрачното си дете. Майка ми ме отгледа без баща, защото той ерген поиска дете от нея и после заради майка му се отрече от мен и заряза мен и мама и й посягаше на мама да я удря бременна. И му звънят от родилното и той казал на мама да ме остави в дом, че ще му залепи ПЕТНО. Когато аз съм се родила нямаше ДНК те се въведоха 1994г. И ето срока изтърван да го осъдя, защото той ни заплашваше да не го съдим. Както майка ми каза какви деца вижте първо този закон, който е дискриминация спрямо детето и жените. А, автора запитва ли се като дава акъл много какво нанасят на собствените си деца върху психиката им като ги изоставят? ! И аз съм една от тях. После елате Няма раждаемост. Вижте си първо закона и тази статия на него. Какви деца? ! Никоя жена не е длъжна да бъде самотна майка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9e7702c68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Авторке, нещо кашичка ти е в главата... Става дума за нещо съвсем различно от дискриминация, ама май не си дорасла за тия неща. Една жена си ляга с когото реши и ражда от когото реши, не можеш да я накараш насила, поне при вас не е било така. Много често жената под влиянието на хормоните или филма в главата си взема грешно решение, за което после съжалява, но това е все още Нейно решение. Само ще кажа, че жените трябва доста да мислят преди да вземат такова решение, а те често не го правят...

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 0897d7b2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   има логика в това. което пише автора.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 65244886c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Българските голчовци и в огън ще влязат само и само да оттърват "голямата" издръжка от 200лв. Предпочитат да са дърти ергени или дори 40 годишни девственици, само да нямат ангажименти. Ако случайно се прежалят да направят дете си плюят на петите, крият се като мишоци че едно дете ще му изяде парите-200лв. Той голчо дава 300 за цигари и 300 за лочене, но за собственото си дете се цънцари.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker