Съкрушена съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Съкрушена съм
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1543 пъти
Пиша това с огромна мъка и моля за съвет!С мъжът ми сме от 9 години заедно!Преместихме се в друг град,аз родих!Майка ми беше при нас,когато родих за да ми е от помощ понеже той работи!След това и баща ми до дойде,все пак да види внучето си!Седяха две седмици!Моят мъж никога не е показвал,че е имал нещо против родители ми,държал се е винаги добре!Но след като баща ми дойде нещо се промени!Излизахме няколко пъти на разходка да им покажем забележителностите на града,той постоянно мрънкаше че не бил екскурзовод,били му нацапали колата!Аз си замълчах и нищо не казах,докато една вечер той просто не ми каза че този дом бил само за нас тримата,не сме били дядовата ръкавичка и че не се чувствал на правилното място и се скарахме какво има против нашите,с нищо не са го обидили,какво му пречат!Просто не знам какво да правя?!Това не е мъжът в който се влюбих!Майка и татко имат навика да пийват вечер!За това ли е??Попитах го!Той нищо не отговори!Какво толкова дошли са да видят внучето си!Нормално като всяко българско семейство сядат вечер пред телевизора пийват и хапват!Може би,понякога прекаляват и аз съм го забелязала че пият малко повече но вечерят и кротичко си лягат,не са го обидили с нищо!Постаянно някакви упреци чувам!Той не живеел така!Хладилника били разбутвали,разваляли му режима?!Просто не зная какво му става!Дайте съвет,как бихте постъпили!Те си тръгнаха,но ще дойде момент в който ще искат отново да видят внучето си!А не са лоши хора,просто ми е болно от държанието му!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9c484e2810
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Другия път им отидете вие на гости. Всеки си има лично пространство. Няма лошо за няколко дена да дойдат, но две седмици са доста и явно той се напряга, че трябва да се съобразява и с трети хора. Не че има нещо против родителите ти, а има нужда да си живеете само тримата. Аз го разбирам, въпреки че съм жена. Влез му в положение и на него. Прибира се уморен от работа, иска да си почине, а трябва да се съобразява и с други хора. Напрягащо е. Не си разваляйте отношенията за подобно нещо. Опитай се да го разбереш и избягвайте дълги гостувания. Представи си неговите родители да живеят с вас две седмици плътно... Тогава ще разбереш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c264100546
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Прав е мъжът ти.
Ние вкъщи сме се разбрали- баба и дядо идват и ако навън не е -20, снежна буря, не падат камъни, не обикалят бели мечки или не вали пороен дъжд, си заминават без никакви уговорки. Не, че не сме ги канили примерно, обаче с предварителна уговорка...елате, ще спите у нас. Това примерно на рождени дни, Нова година и т.н. 5-6 пъти в годината общо!
Две седмици са много време, ей. Много време е това! Съответно те са си пренесли у вас техните си семейни навици- да си пийнат вечер, да разбъркат хладилника и т.н. Докато е бил само майка ти, тя се е съобразявала с вас. Като е дошъл и баща ти, са го подкарали както си знаят. Особено ако сте в малко жилище, проблемът е сигурен. Не го прави това. Ясно е, че обичаш родителите си, мъжът ти също обича своите, но не ги викайте за повече от няколко дни. Същото важи и ако вие им ходите на гости.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 45e7b0a6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ПРАВ Е!
Вие сте семейство и присъствието на които ѝ да е, внася смут. Ако живеят на две крачки от вас, ще е различно.
Аз съм силно привързана към нашите. Но никога не си позволих да ги поканя да живеят с нас, та дори и временно.Осъзнавах, че присъствието им, ще провокира проблеми, колкото и съпругът ми да е в час. Винаги са на линия и помагат, докато един ден съпругът ми каза:
- Майка ти е готина!
- Да, тъщите са добри към зетьовете си, за ралика от свекървите.
После разбрах, че причината. Майак ми и съпругът ми се оказаха много гъсти... Но дори и при тази ситуация, мъз ми каза, че е по- добре да са на дистанция един кур място. Прав е, така и повече се обичаме с нашите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8aa801bd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами такъв мухльо си си взела за мъж. Мъжете си показват същността чак след раждането на дете. Не стига, че ви помагат хората, ми той се прави на пикльо. Нека вика неговите родители, после си викни и ти твоите и така да няма сърдити.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f8722403f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Трудно е да се повярва, че не разбираш гледната точка на мъжа ти. Прав е човекът! Той и детето са твоето семейство, внимавай да не го развалиш. Бабите и дядовците са хубаво нещо, но всеки да си знае къщата. Помощ- ок, но без да се прекалява. Я си представи да ти се треснат свекърите, за две седмици?!, как ще се чувстваш? Осъзнай се по-бързо, без драматизиране, живейте си тримката без чужди намеси в личното ви пространство. Успех!

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 115ddb6a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ,,Мъжът,, ти се държи като вкисната свекърва! Къде ги намирате тия ,,мъже,, ? После ревете по форумите, от собствения си избор направен напълно съзнателно.Тия неща се проверяват предварително. Че после човек каквото си направи и цяло село не може да му го направи. Голям праз, че му изцапали предполагам 20 годишната скраб, и че му разбутали хладилника. Мъжът ти явно трудно търпи други хора, включително теб и детето ви. Но това е го разбереш на по-късен етап. Предполагам, че няма и приятели и даже със собствените роднини не може да се понася. Няма какво да направиш, вече си надула стомаха от него и с това извънбрачно дете трудно ще те вземе някой, освен ако не си със зашеметяващ външен вид тип Моника Белучи.












Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5d9c4fc292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   В ситуацията мъжит ти е прав! Да видиш внучето се идва за ден, най много два дни с едно преспиване. Когато детето поотрасне ще го водиш при тях за по две седмици, но само детето, не става и вие да им се натресете у тях за толкова дълго време.
Особенно лошо впечатление прави как нормално приемате че трябвало бабата да помагала на майката и да стои у тях седмици. Какво да й помага? Да сте две и още от началото да научите бебето на двоино внимание, че после да се побъркаш когато вниманието намалее а детето си го иска с рев ли?
На сестра ми свекърва й така отиде да помага, научи бебето да заспива само със здраво люлеене на ръце, сега детето е на 2,5 години и майка му реве от болки в ръцете, за тези две години детето не е заспивало нито веднъж без люшкане на ръце, какво ли не опитаха не става и нестава. А люлеенето на ръце е зверско наказание те люлеят със засилка с приклякване за да заспи детето им, направо мозъка му се мъти, нещо като люлките гондола по лунапарковете, не им е нужен ни фитнес, ни гимнастика, детето ги подържа във физическата форма на културисти. И всичко това заради едноседмичната помощ на свекървата.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fc956c2717
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами и аз не обичам да ми се задържат дълго гости, да ми се разбиват нещата, да трябва толкова време да се съобразявам с чуждо присъствие. Най- много обаче не ми понася на всичкото отгоре и да пият, особено "малко в повече" точно при първото "малко в повече" са си тръгнали доброволно или не!
В моят дом- моите правила!

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 55e5307809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първо ти попита ли този мъж дали е съгласен родителите ти да ви гостуват гостуват две седмици.
Ако си го попитала и той се е съгласил няма право да роптае какво родителите ти правят.
Ако не си го попитала лошо.

Много са си две седмици. Променил се е начина му на живот.
Не е свикнал да се съобразява с други хора. За това е прав.
Но все пак ми се струва, че той не уважава родителите ти.
Би трябвало по тактичен начин да ти каже, че гостите са се задържали прекалено дълго и е време да си тръгнат.
А не да се цупи като малко дете.


И той не ми харесва много.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: d1df04cb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Просто той не ги уважава по друга причина а не. че са се пренесли за малко в дома ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker