Откакто жена ми роди, не ме привлича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Откакто жена ми роди, не ме привлича
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 4050 пъти
Привет. Моля, не ме нападайте. Жена ми ми роди две деца, за които съм благодарен на Господ и на цялата вселена. Обичам ги, живи и здрави са, щастливи, правим всичко по силите си, за да живеят добре. Но жена ми доста напълня след раждането, едни 20 килограма със сигурност. И не е от хормони или нещо подобно, просто не спира да яде. Понякога се е случвало като тръгваме за работа тя да закуси вкъщи, говорим за обилна закуска от сорта на две филии с масло, домат, краставица, варено яйце, шунка и айрян, след което ме кара да спирам на нон-стоп и оттам си купува чипс, вафла, кола. И ви говоря за 6-7 часа сутринта. Като направя иронична забележка, уж на шега, се сърди много. Като се приберем вечер опостушава всичко. Като децата не си изядат храната.. познайте кой омита допълнителни две порции. Казва, че храната щяла да се развали. После шоколади, пак чипсове.. не е здравословно за самата нея. А иначе не е нещастна. Ходим с децата назад-напред, излизаме, не се лишаваме от основни потребности, ходим си на почивки, разбираме се. Не е на база депресия този зверски апетит. И много често се оправдава с децата. Уж на децата да вземе пица, те искали, пък тя се натъпква. После ги питам защо не хапват пица, като те сами са поискали, те отговарят, че изобщо не са споменавали пица. И има още стотици такива примери.
Не знам дали от естественото раждане, или от това, че много напълня, но отдолу е много широка. Наистина много. Преди като свършваше усещах как се стяга и пулсира зверски, чак понякога ме болеше, а сега почти нищо не усещам в такива ситуации. Не знам как да го обясня, повечето мъже ще ме разберат. Отделно е и пълна и просто не ме привлича. Тя иска да правим анален понякога, но аз съм леко гнуслив. Не мога да си представя да си го вкарам там, откъдето излизат изпражнения. Не знам, гнусно ми е. Сигурно ще е по-тясно, но не мога да си представя да го правя. Не ми харесва идеята.
Чудя се как да ѝ споделя всички тези неща без да я обиждам.. и исках да попитам дали и други мъже са се сблъсквали с това. Мои приятели казват, че вагината на жените им никога не е същата след естествено раждане, но пък не е чак толкова осезаема разликата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 66

преди: 1 година, 5 месеца
hash: f79f8b9a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Нали знаеш, че ти си причината за нейното напълняване? Особено, ако не е била така преди. И много жени са напълнели заради раждането.
А за аналния секс, ме учуди, не знаех че има такива мъже. Които не харесват това. Явно си някакъв рядък. Именно това харесват почти всички мъже, отзад и френска. Тя просто е спряла да те привлича, и е нормално нищо да не искаш да правиш с нея. Тя е по-добре да отслабне, заради себе си, не заради теб. Дай й стимул, помогни й. С нападки, нищо няма да стане, даже повече ще се отчай. Вероятно и тя би била, щастлива да отслабне. Но съм чувала, че не всички жени могат да си върнат старата фигура. Но преди да си разбиеш сърцето заради това, опитай се да оправиш нещата. На чуждо, всеки може.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d54b3b370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От автора до номер 1, защо аз да съм виновен, че тя се тъпче? Бихте ли обяснила? И няма никакво чуждо, не съм ѝ изневерявал. Нито искам да се разделям с нея. А относно другото- да, обичам френска, но анален не обичам. И с приятели съм си говорил- и тях не ги влече. Така че не знам какво наблюдения имате.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 24a839dee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Помагай й с децата. Започнете заедно за ходите заедно на преходи в планината, на танци, да тичате в парка... Деликатно й помогни да се втали. Никоя жена не е същата след две раждания. Тези, дето ги гледаш по телевизията си правят пластични опЕрации и липосукция. Скоро четох в медиите, че жената на един известен музикант си е правила операции за 20 000 лв, за да се оправи след ражданията. За ширината отдолу си говори с гениколог. Има пластични операции и отдолу, както и физически упражнения. Може да й купиш еротично бельо, също.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56467ade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Като прочетох заглавието, реших да ти се скарам, но като прочетох по същество, направо те съжалих. Съжалявам да ти го кажа, но такива неща се променят само и единствено с желание от страна на човека. На нея явно не и пречи. И с добро, и с лошо, и както и да пробваш да и го кажеш, ако не и пречи, няма да се промени. Има един лаф, че на сила можеш да вземеш, но не можеш да дадеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4f476302ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Не се притеснявай, ти също едва ли си какъвто си бил преди. Я си оплешивял, я шкембе си пуснал, я си станал мързелив в леглото. Едва ли и тя те желае както преди.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9bf2310e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Абе жена съм и тоя път ще кажа, че това си е просто нагла, противна свиня. Много свине се чудят как да го извъртат ама сори- от хормони и заболявания се вдигат малко килограми, които се свалят, ако свинете си спазват режима даден от лекаря. Ама те не го и го знаят. И се мъчат зорлем да се изкарат горките изстрадали жертви. Запознах се с не една жена в отделението по ендокринология, все на по 30 , 50 и доста от тях го потвърждават... Че повечето свине, са чисто и просто свине. Това с раждането и апетита "за двама" също е мизерно оправдание на свине. Отново обяснено ми от не един лекар. Изобщо, когато има наддаване на килограми поради причина различна от мизерен свински ангон, то това наддаване е в рамките 7-10 килограма и се сваля за нула време при спазване на режима, който са им дали. Енд ъф стори свинЕ. Изобщо в 99% от случаите се слушат нелепи и изсмукани от свинските пръсти, жалки оправдания, наглеене и злобеене, че нормалните хора видиш ли не ги приемали и дискриминирали.

ж26

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 30b9da5bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   Жена ти е преуморена. Работа грижи за 2 деца, дом и съпруг винаги изморяват неимоверно. Представи си телефон, който винаги е на 13-16% всеки ден. Много жени ги избива на хранене за да си набавят енергията, която нямат, за да функционират през деня. Това да не спиш здрав сън и непрекъснато да си на крака и да нямаш минута спокойствие, дори когато спиш, естествено, че ще избие някъде. Жена ти се е изпуснала. Ти не й помагаш по никакъв начин да се съвземе освен с иронични забележки и идиотски коментари, че жена ти не била стегната. Роди 2 деца, нека две 3-4кг. бебета преминат през 2 см канал да видим дали ще си тесен. Пък и сметка държи за това. Как ще имаш 2 деца иначе ако не забременее и не роди. Това са 9 месеца х2. Давай й подкрепа и добро отношение независимо, че сега е пълна и вагината й не е по твоите стандарти и ще видиш как с времето нещата ще се нормализират. Или бъди като всички останали идиоти. Развали си семейството заради едната тясна вагина и слаби жени и си живей живота на неудачник. За пореден път се убеждавам, че за мъжа е важен само външния вид и тясната вагина и нищо друго.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 07ff10455d
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   В България мъжът може да се освини с 20- 30 килограма, че и повече, даже мъжките шкембета са нещо като национална гордост за нашите така наречени мъже, но ако жената качи килограми, то той вече не е привлечен от нея. Така стоят нещата тук. Мъжете ни са изключително повърхностни. Вероятно на база хормони е нейният апетит. Трябва да отиде на изследвания и да си наложи граници, че с това ядене... мани, мани.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1a4f73b3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Според мен този зверски глад не е нормален, именно хормона от нарушение или депресия - депресията не винаги е затваряне, рев т н Но по- вероятно е да е постоянно гладна заради някакви хормонални нарушения. Това обаче може да се установи с изследвания и при предварителните обяснения пред лекар трябва да се обясни и постоянното търсене и тъпчене с храна.
Сега са 20 кг ако продължава така, ще станат и 50 кг отгоре.
Някъде в неутрална зона, говори с нея. Кажи и, че се притесняваш най- вече за здравето и, смяташ, че има някакъв хормоните проблем и за това е постоянно гладна. След това предложи да отидете на лекар заедно (важно е да усети подкрепа) и също може да вметнеш, че е добре да започнете да готовите здравословно дори заради децата.
Иначе да те питам: ти дебел ли си?
Питам защото има и вариант ти да си дебел, тя да се е примирила и отдала на същото. Познавам такава двойка, но интересното е, че мъжът се оплаква, че тя напълняла, а той е доста повече от нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 55a0fd32ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Виж, не твърдя, че жена ти е депресирана, нещастна или нещо такова, но да ходиш на работа и да гледаш две деца паралелно с това не е лесно и изисква доста енергия, а най-лесният и бърз начин да се заредиш е чрез храната. Не и се сърди и не я съди. С времето децата ще стана по-самостоятелни, жена ти ще има повече време за себе си и като нищо ще се вземе в ръце и сама ще реши, че е време да отслабне. В момента просто и е доста трудно и едва ли ходенето на фитнес и е на първо място в списъка със задачите за деня.
Колкото до това, че е широка долу, е това се оправя само с пластична операция. Няма как, хем масово плюете жените, че раждали със секцио, че били глезли, кифли и т. н. и не искали да ги боли (а всъщност когато упойката спре да действа болката е жестока), хем когато раждат нормално следва мрънкане, че били широки. Две деца са минали от там, ти да не искаш да е като 15 годишна от долу? !
А и не знам ти как изглеждаш, но на бас, че и ти не си със същото тяло, като това, което си имал на 20.
Така, че можеш просто да помагаш на жена си с каквото можеш, така че да не супер уморена в края на деня и рано или късно тя сама ще се вземе в ръце и ще потърси варианти за отслабване.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 672cacaf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   В случая жена ти се е разпуснала и ти ако продължаваш да не правиш нищо все по-зле ще става. Съветвам те да й се развикаш и да й кажеш да спре да се тъпче като слон щото първо, че не е полезно са самата нея второ, че си разваля тялото. Ако трябва ще й забраняваш да яде па нека се сърди. Бъде малко по твърд с нея какво я лигавиш. Номер 1, точно тя си е виновна за напълняването й, разбирам да беше на хормонална основа ама тя просто се тъпче от лакомия.



Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 497239ae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Привет брат....
1. Аз имам 4 деца от 3 жени.... аз не обичам и не харесвам децата.. те искаха деца и се случиха.. но на всички изневерявах..
Хиперсексуален съм...
Кофа не ти трябва, да си направи операция или я разкарай.. ьени милиарди по света... те са повече от нас мъжете..
Сега живея с една фоилипинка, казвам ти.. това е най горещия и прекрасен секс в живота ми...
Смени жена и плащай издръжка.... аз плащам към 1500 евро за всички парчета, като 70 "% са от дътьавата, където живея, другото от мен, да не се чувстват жените използвани..
жиовотът е кратък да го живееем нещастно...
Анален секс и аз мразя и никога не съм го правил, някой са искали, но съм й казвал да си намерят друг... свирки също на харесвам, аккто и аз да правя шпакли..
Нормален секс с много пози и 1 яас клатене.. това е..

М 32

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 77601524b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Не яде качествена, пълноценна храна, която да я нахрани, това са празни калории затова е гладна, тялото й е гладно за витамини и минерали.

След две деца искаш да е топ модел, няма как. Любовта е принцип, а не днес ме привлича утре не ще я изхвърлим на боклука.

Може да си пусне едни изследвания ПКК и за щитовидната жлеза.

С говорене и разбиране всичко се постига, говорете, споделяйте.
Любовта ще победи :-)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 463f4153a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

14.   Обилна закуска от 2 филии... Нормалната закуска 3 хапки ли е? Много сте забавен. Искрено ми е жал за жена Ви и грешния й избор.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: badd5634fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Зарязвай я. С парите, които даваш за храна за нея и грижи за децата може да си цъкаш по платени мацки.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5dbbb4d8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Говори с нея. Кажи й, че се притесняваш за здравето й. Подари й карта за фитнес и гледай децата, докато тя тренира. За долния проблем не знам как може да се оправи. Чувала съм, че има някаква гимнастика за вагона.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 23e3af73bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

17.   Станала е шопар, понеже вече е сигурна че всичко и е вързано и и дреме за шкембето и паласките. Ако имаш позиция и добри доходи си хвани някое парче за забавление. Живота е кратък за да го пропилеем зад желулитения гъз на жените си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4f476302ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

18.   После защо жените не искат да раждат. Минаваш през 2 бременности, първите месеци непрестанно повръщане и гадене, последните месеци див непрестанна глад, буквално си сцепваш оная работа 2 пъти, за да изтласкаш от там дете, шият те там долу, не спиш сума ти време и го кърмиш това дете през 2. часа, тръгваш пак на работа, вадиш колкото мъжа ти че гледаш 2 малки деца, а накрая идва съпругът ти - типичен Ганьо и ти обяснява, че не си каквато си била преди.
А какво е направил той в цялата схема? Изхвърлил 2 жалки сперматозоида докато се кефел.
Ми която се прецакала - прецакала, ама все по-малко жени се прецакват и влизат във връзки и раждат деца на подобни индивиди.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56467ade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   2, защото се припознах и обидиих.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56467ade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Баш си е хормони. Подобен апетит не е нормален за човек в добро здраве. Най-малкото е психично разстройство.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56467ade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   14, човека обясни, че не е само две филии, но ти се хвана само за тях и удобно пропусна останалите 15 неща, които яде покрай филиите. Май някой се припозна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 09e47350bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   2 филии с масло и домати... обилно? Явно преди това е гладувала? Чипсовете и шоколадите - ок, празни калории и мазнини. Като си загрижен да й беше казал по-рано, минало е доста време, след като двцата са достатъчно големи да ядат пица. Не е родила скоро. Навиците са лошо нещо когато са лоши. Само с желание и воля ще се оправи.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6f0d0b698c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   Номер 8, понякога пишеш правилни неща, но не си безпристрастна в случая. Ще ти дам лесни за доказване примери, които бързо може да се установят в истинския живот. Премери се колко си висока, каква широчина е ханшът ти (от ляво до дясно, по права линия), колко тежиш, обиколката на бедрото ти, обиколката на прасеца ти и обиколката на крака ти около глезена. За сравнение, аз съм висок точно 171, 6 см (измерен това лято без чорапи и с нула номер прическа поради жегите), най-голяма широчина в ханша 41 см, тегло около 92 кг, обиколка на бедрото 59 см, обиколка на прасеца 39 см, обиколка около глезена 23 см. Състоянието на кожата ми, бидейки на 42 години, е подобно на твоето; доколкото си споменавала из темите тук, би трябвало да си на 24 години и следва да имаш предимство в това отношение. Като бях на твоите години, имах съвършено гладка и чиста кожа, но пораженията на времето си казват думата. Извървяваме пеша кажи-речи същите разстояния дневно. Пия газирани напитки 1-2-3 пъти годишно, когато е Коледа или по изключение - ако сме излезли с приятел и реша да си припомня вкуса им. Ти би трябвало да знаеш какви и какво количество напитки изпиваш. Знаеш и как влияят на черния дроб и на храносмилателната система. Смея да твърдя, че черният ми дроб не е в по-лошо състояние от твоя такъв, въпреки моята възраст. Дори и сега, като е студено, редовно проветрявам жилището сутрин и вечер и дишам свеж въздух. Пушил съм половин цигара през живота си. Предвид разликата в ръст, тегло, години и прочее, ти сама реши дали думата "освини" касае жените и мъжете с 20-30 кг наднормено тегло, или всъщност при различните хора килограмите изглеждат различно. Аз съм над нормата, но досега не съм виждал жена с моите ръст и килограми, която да не е поне с 20 см по-широка от мен. Би следвало да знаеш колко разплути изглеждат жените с тегло 92 кг. Ти си доста по-лека от мен, затова би било показателно какви са твоите мерки и ще сравним.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2fab219315
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Има си просто лакоми хора, за които е важно да ядат колкото могат, без да мислят за последствията. Дори когато виждат, че вредят на здравето си, продължават да го правят и отричат връзката с килограмите.
За съжаление няма как да й повлияеш, ако я не иска. Нещата ще стават и по-зле като чета за какво става дума.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d54b3b370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

25.   От автора. Това не са проблеми с хормоните. От работата я задължават веднъж годишно да си прави пълни изследвания, рентгенови снимки, мамолог, щитовидна жлеза, невролог и т. н.
Извинете, но аз също работя и гледам две деца. Колкото ги гледа тя- толкова и аз. Даже може би аз повече се занимавам с тях. Тя излиза с приятелки много често, има свободно време. Почти всеки петък или събота тя излиза, а аз се грижа за децата. И стига с това “няма как тялото ѝ да е като на 20”. Еми, има. Нито съм пуснал шкембе, нито съм оплешивял. Тялото ми е каквото си беше като бях на 20, единствено може да е по-хубаво.
А и това след две раждания няма как да е като преди. Хора, нали имам приятели, на които жените са раждали. Еми те са си като преди. На един приятел жена му роди трето дете, същата си е и то два месеца след раждането. Общо взето жена ми е единствената, която познавам, която се запусна толкова след като роди. Защо ме нападнахте мен без да знаете? Работя колкото нея, грижа се за децата колкото нея, и аз чистя, и аз готвя!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 52a5fe778d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

26.   Авторе, много си нагъл. Защо създаде тези деца? Хайде развеждай се и почвай с издръжката, както мъжете те съветват. И без това жена ти, каквато и да е тя, ще загуби много малко от раздялата.
Да ти кажа аз родих две деца, но тялото и влагалището ми са запазили добрата си форма. Обаче моят мъж надебеля с 25 кг, после ги свали, после ги качи, и така до безкрай. Обаче никога заради теглото му не съм се замисляла за раздяла. Замисляла съм се, защото е нагъл като теб, ама по други теми. Та външният вид не е всичко. Жена ти не е твоя собственост и ти нямаш думата за външността й. Щом не ти харесва ходи се свирай някъде и не тормози жената с глупостите си. Или, ако чувстваш, че можеш да претендираш- подсигури й фитнес, време да го посещава, процедури за разкрасяване, пари за диетолог, пари за естетична медицина и хирургични интервенции, с които да постигне физическите данни, които ти желаеш.
А ако си тръгнал напред само с един гол х*й не можеш да имаш претенции.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4f476302ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

27.   Авторе, гнусна картинка си.
Да сравняваш себе си, с жена, която е родила 2 деца с всички произтичащи от това минуси - ами нищо общо няма едното с другото.
Като не си искал да напълнее да се беше бръкнал едни 70 бона за сурогатно майчинство (на дете) и жена ти нямаше да напълнее, нито пък да е широка долу.
Хем си нагъл, хем си беден, хем си с огромните претенции.
Дано жената се усети и ти бие шута, та като постоиш сам 20тина години да ти дойде акъла.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 30b9da5bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

28.   До автора, може ли да кажеш колко кг и см е жена ти в момента? Ако е 70 кг и 168-172 висока, то тя изобщо не е дебела, просто не е кльощата от преди да роди. Другото, което е много смешно е как мъжете казват, и аз готвя и чистя, и аз гледам децата... Майчинството е много повече от това да гледаш децата и да чистиш работа на пълен работен ден. Децата нон-стоп са закачени за майка си предимно, няма да изпадам в подробности. Някой от по-горните коментари каза, че това при жена ти е станало навик да се храни с junk food. Трябвало е това да се парира в първата 1 година след последната бременност както от теб така и от нея. Излизането от тази спирала е много трудно. Никой не те напада теб, просто ти сравняваш твоята жена с тези на приятелите ти. Това е грешно, всеки човек е индивидуален. Гледай си твоята жена и и намери цаката да отслабне и да се стегне без обиди и коментарчета. Ако не-напусни я и я остави, обикновено жените винаги отслабват като се разделят с токсичния си партньор. Ако искаш да работиш за връзката ви първо научи какво означава уважение във връзката и брака и тогава подхождай както намериш за добре.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56467ade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   25, подобни хормони не се хващат на обикновени изследвания. Казвам го с най-добри чувства. Понеже дъщеря ми имаше подбни проблеми и изследвахме хормони и тем подобни и всичко си беше в норма. Докато в крайна сметка един лекар съвсем случайно по друг повод не ни обърна внимание и ни посъветва да отидем точно на ендокринолог. Жената и пусна точни и конкретни изследвания на точно определени щитовидни и други хромони. Оказа се, че детето е с инсулинова резистентност и е на ръба на диабета. Ако се бяхме забавили още малко, щеше да го обърне на диабет и да стане необратимо. Със специална диета нещата се оправиха във времето и сега е добре и теглото се нормализира.

Разказвам всичко това, за да разбереш, че не трябва да изключваш хормонални проблеми, само защото видиш ли и правели някакви общи изследвания. Така както го разказваш, на мен ми прилича точно на такова. Реално може и да е на ръба на диабета или да има сериозни проблеми със щитовидната жлеза.

Трябва да се обърнете към ендокринолог, докато може би още не е късно. Не искам да те плаша, но аз съм благодарен, че имаше кой да ми го каже за дъщеря ми, иначе сега щеше да е диабетичка за цял живот. Но как ще я убедиш, не знам. Няма да ти е лесно.

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ae49b0a789
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Н 25 (авторе) тогава какъв е проблемът да говориш спокойно с нея и кажеш какво чувстваш и мислиш?
Тя проявява ли иначе сексуален интерес към теб?
Ако си напълно сигурен, че няма медицински проблем, нито психически, то е редно да говориш с нея, възрастни хора сте, семейство.
Ние не познаваме жена ти и няма как да знаем защо и какво и се случва, че дебелее.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 463f4153a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

32.   21, на мен никой не ми брои филиите и не бих допуснала подобно отношение към мен. Отделно, че не бих родила дете на подобен, да не говорим за две. Ако не дай си боже имаха болно дете за обгрижване, килограмите й щяха да са му последната грижа. Всъщност е толкова повърхностен, че щеше да си е бил камшика.

А онази хубавица 26 годишна я чакам тук като е в менопауза да ни покаже пак колко е стройна.

Винаги много ме забавляват тия "щастливи и реализирани хора", които нон-стоп си врат муцуните в чуждата паница и чуждия гъ*.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56467ade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

33.   32, роди на когото искаш, нито ще те взема, нито те познавам. Просто казвам, че изопачаваш думи. Не съм те питал на кого и колко ще раждаш, а и не ме интересува, честно казано.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b035244261
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   Нямам, какво да кажа повече в темата. Искам да изкажа искреното си възхищение към повечето комемтиращи тук. Карате ме да си възвърна вярата в хората. Бъдете все така и отварайте очите на хората.
Ледената кралица.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 71993af09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   Ако жена ти е здрава, e дебела, защото много яде, при това некачествена храна. Запуснала се е. Това е причината. Човек може да изглежда добре на всяка възраст, а жените и след раждането. Трябват само малко усилия. Другото са просто оправдания.
Жена на 50г., родила също две деца

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f00c6d8763
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   Айде спрете се бе. Изядохте го автора. Да не я угоява той? Да се тъпче и дебелее си е неин избор. Кви хормони, кви пет лева? Видимо човека страда. Това, че му е родила две деца (все едно му е направила лична услуга) не е оправдание. Ако ти самият не искаш да изглеждаш добре за човека до теб, значи изобщо не ти пука за него. Колкото и да подскача женската аудитория, истината е една: Не си крив Авторе, жена Ти е крива. Според мен не се кахъри, ами направо и кажи какво мислиш. От нежелание много скоро ще преминеш към отвращение, може и да почне и да не ти става брат. Даже си закъснял. Да знаеш, не всички жени са такива. Ако погледнеш от смешната страна, поне няма да я мислиш като излиза с приятелки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d64b8fee0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

38.   Кифлоприземител, при 171, ако тежиш, 92 кг си дебел! Не знам на какво отгоре са безумните ти претенции към жените.
Трябва да тежиш 70-72 кг, за да си строен, но при 92 си с наднормено тегло цели 20 кг. По-зле си и от току-що родила жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d64b8fee0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

39.   Авторът е брутален тип. Пожелавам му съдбата да му поднесе изпитание, което да го изтърси на земята и да престане да гледа все в чуждата паница.
Ей, заради такива като него жените не искат да раждат деца.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56467ade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

40.   39 сериозно ли кълнеш, само защото на човека жена му решила да се превърне добровлно в прасе? Жена му станала прасе и пак той виновен, че и да съдбата да му поднесяла не знам си какво. Ужас. Страшна злоба. Вместо да кълнете, че не ви обичат като прасета, вземете отслабнете.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6f0d0b698c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

42.   Номер 38, я разкажи какви са "безумните изисквания на Кифлоприземител", че май-май те са само в умните главици на такива като теб. Как пък веднъж никой не успя да прочете за тези изисквания, писани от Кифлоприземител, а са споменавани само от себеподобните ти? ! :)

След като съм висок 171 см, естествено, че ми подхожда по-ниска от това жена (средната разлика между двата пола е 12, 9 см в полза на мъжете). Аз обаче не бих пренебрегнал жена заради това, че не се побира в такива рамки, например ако е 175-180 см или 150-155 см. И след като ханшът ми е с широчина 41 см, нормално е да ми подхожда по-тясна от това жена (точно тази широчина спрямо ръста повечето жени умишлено избягват да я споменават, защото ги удря в слабото място). Коя жена с тегло 92 кг е широка само 41 см? Отлично знаеш, че при такова тегло представителките на по-хитрия пол са доста по-раздути, без значение дали са раждали или са все още ученички. Знаеш и как изглеждат гърдите им тогава и как още по-кофти става положението, ако после отслабнат. Истина, която е неудобна, но не можеш да я отречеш. Затова и жените с широчина 60-70 см следва да си търсят не по-малко широки от тях мъже, с които да си подхождат по отношение на килограмите и начина на живот (количества храна, движение и спорт). А след като не съм състарен за възрастта си и нямам ракообразуващи пороци като пушене и наливане с промишлени количества кафета и/или безалкохолни напитки, не ми подхожда състарена жена пушачка. Предвид това, че съм искрен, отговорен и на думата ми винаги може да се разчита, няма как да се хвана с неискрена, безотговорна и отмятаща се от думата си жена. Нещата са лесни за разбиране, само трябва да четеш с разбиране, а не да си измисляш твои самовтълпявания и после да се опитваш да ги пробутваш пред другите тук като уж "думи на Кифлоприземител".

Да ти напомня ли и преобладаващата част от кой пол са лицемерни при избора си на човек и не си търсят някой себеподобен от отсрещния пол, а искат да е много повече от тях по отношение на пари, постижения, предлагани условия на живот, плащане, ръст, коли, спортна форма и т. н.? :) Затова виждаш тъпчещи се дебели и ниски жени редом до високи и стройни мъже, бедни или безработни жени редом до работещи или заможни мъже, жени с увиснали гърди редом до мъже със стегнати тела, некрасиви жени с неестествено много грим редом до нормални естествени мъже, устатници и истерички редом до уравновесени мъже и т. н. Обратното се случва десетки пъти по-рядко.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 27dce1c915
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

43.   До 22 - Ами обилно си е. Все пак е само закуска. 1200 калорио на ден - то тея филийки, масленца и домартки... То какво остава за после, а и някое десертче ако искаш малееее...

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c68cab0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Ох ми хапва и се, колко килограма е, да не е била 45 и да е станала 65 след раждането.
Ами познай и лицето се сбръчква, кожата увисва. Всичко търпи промени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c68cab0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   Еми и аз родих две, корема ми е отпуснат и спаднал и няма как да съм същата. И гърдите ми поувиснаха, така че ако не си направя корекция, няма как да съм същата, макар че съм само с 5 кг от преди ражданията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d64b8fee0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

46.   При 20 кг над нормата КифПри още се мисли за фиданка. Ще падна от стола от смях.
Съжалявам, драги, но първо ти се вземи в ръце, а после раздавай съвети кой-колко да сваля. 171/71кг

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d64b8fee0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

47.   Ханш се мери в обиколка, а дължина 41 см само в права линия е сериозна цифра.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e1ceb5580b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

49.   КП "Да ти напомня ли и преобладаващата част от кой пол са лицемерни при избора си на човек и не си търсят някой себеподобен от отсрещния пол, а искат да е много повече от тях по отношение на пари, постижения, предлагани условия на живот, плащане, ръст, коли, спортна форма и т. н.? "
Не сме лицемерни, казваме си го съвсем откровено. Ти и още няколко сте, които виете, че не трябвало да искаме каквото искаме, а каквото на вас ви е нужно.
Ето ти: искаме да е ПО от нас!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2dd001787d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

50.   Авторе тва ти е грешката, че и ти готвиш и чистиш. Остави я нея всичко да прави и без тва има нужда а и попринцип жените трябва да се занимават с децата главно и с домакинските неща.



Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6f0d0b698c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

51.   Номер 47, естествено, че съм с наднормено тегло и съм го заявявал неведнъж. :) Пропускаш обаче значимостта на това как човек изглежда за килограмите и годините си. Е, и в двете отношения явно имам късмет, защото нито изглеждам разплут като всички жени (и част от мъжете) със сходни ръст и килограми, нито изглеждам състарен за моята възраст. Което не мога да кажа за мнозина други, особено от женски пол. Както споменах и преди, почти всички жени на моята възраст изглеждат с 10 години по-възрастни от мен. И при колите е така: ако без задръжки е джаскана наляво и надясно от различни собственици и е с голям навъртян километраж, преждевременно ще се превърне в развалина; ако обаче е грижливо обслужена от единствения си собственик, ще е съхранена и след десетилетия. Разликата при колите и жените е, че първите зависят от това как собственикът им ще се отнася с тях, а вторите сами решават как да се представят, колко мъже да сменят и кои точно да са те. Решенията винаги вървят ръка за ръка и с поемането на лична отговорност. Не може все да поемаш пишки, а не да не искаш да поемаш и отговорност за избора си.

Съгласен съм с теб, че широчина 41 см е сериозна стойност (цифра е отделният знак, съставляващ числото/стойността) и тук си права, затова би било добре 80% от жените над 25-годишна възраст да се замислят защо я превишават значително, въпреки с 12, 9 см по-ниския си среден ръст спрямо този на мъжете. Най-малко 1/3 от завършващите училище момичета също са по-широки от тази стойност и тресат отпуснати сланини. Можеш лесно да го установиш, като присъстваш на живо или гледаш на снимки/видеа как празнуват завършването на средното си образование, докато повечето са се побрали някак във възможно по-разголени рокли и са пияни-заляни пред всички (пиенето, в частност, се отнася и за доста техни връстници момчета). При тях дори не са намесени бременности и раждане, а всичко е поради мързел да се движат, целодневна лакомия (като при жената на автора) и поемане на най-вредните храни и напитки, въпреки огромното предимство да са във възрастта, в която обмяната на веществата е най-бърза. При повечето хора тя рязко се забавя след прехвърляне на 25-30 години и част от същите тези "хубавици" ще са двойни дотогава.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 872b47d841
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

52.   до номер 47
Кое е сериозна цифра, бе? За мъжете, които НЕ предпочитат жени ли? Или за някоя нечела и проста женица, ако си от тоя пол? !

Защото хубавата жена има достатъчно обемни и красиви форми, че да си личи отдалеч, че е зряла жена, а не момченце! Или теб те е гнус от малко сланина и мускули? Ти от "естетите", които предпочитат пластмаса и торба кокаляви, криви крака? Има ги много като теб ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, но това е предимно тук, в България.... Ако излезнаш или се опиташ да погледнеш как е навън, ще се шокираш, че е ТОЧНО ОБРАТНОТО! ...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1618ea6f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

53.   Гърди, талия и ханш се мерят в обиколка, но на когото мерките не му изнасят, си ги мери както си иска. КП, измери се правилно.
От 172 см., 53 кг.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: a81de80bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   Абе вие добре ли сте. Майната му на външния вид но като се тъпче тя вреди най-вече на нейното здраве. Знаете ли колко болести има заради наднормено тегло може да има проблеми със сърцето и др.
Прочетете малко за наднорменото тегло па после към кълнете автора.
Та тя има две деца за които трябва да се грижи. Ако се разболее кой ще се грижи за тези деца. Точно защото му пука за нейното здраве пише в анонимен форум за съвет. Ако не му пукаше нямаше да мисли за неговото здраве.
Ако е само външния вид добре но щом става въпрос за здравето на човек компромис не бива да се прави.

 
  ...

1-50 от 66
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker