Изграждане на истински отношения с момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Изграждане на истински отношения с момиче
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1305 пъти
Привет на всички,
бих искал основно да споделя грижата си и да разбера как изглежда ситуацията ми отстрани.
На 25 съм, следвам в Германия и в обозримо бъдеще завършвам. Живея и винаги съм живял досега в споделена квартира с други студенти, като в началото бях в студентско общежитие, след което в частно жилище. Може би повечето от вас знаят какво се има предвид :)
От есента имам две нови съквартирантки, които тепърва започваха следването си. Затова от самото начало полагам усилия да изградя нормални приятелски отношения с тях, както съм правил и в предишни случаи (и не, не с цел креватен бенефит). Това се изразява най-вече във всекидневните разговори, споделяне на интересни неща за университета и града, лични истории, заедно хранене, излизания до интересни места etc. Правя всичко възможно да им помагам, с каквото мога, защото са свестни и мога да водя страхотни разговори с тях в продължение на часове (не, не на тема в коя дискотека да се отиде и как да се напие човек). Имал съм вече доста съквартиранти и съквартирантки, с които е било подобно, но не винаги толкова, така да кажем, интензивно като сега и все пак си беше всичко наред.
Но тъй като все още съм си вчерашен хлапак, израснал в по-голяма част от времето с баба си и дядо си в провинцията, и нямам никакъв опит в любовните връзки, забелязах, че от известно време изпитвам определени емоции и привързаност към една от съквартирантките ми, че постоянно ми е в главата и се радвам като малко дете, когато я видя или просто я чуя да се смее наоколо. Още по-сериозно ме озадачава чувството на спокойствие, уютност и тихо, дълбоко умиление в момента, когато се прибира "вкъщи". Да, все едно жена ми си е дошла и всичко останало е безкрайно несъществено.
Разбира се сдържам всичко това тайно за себе си, доколкото мога, защото знам с колко стрес и тревоги се сблъсква човек в първи семестър и може би да я натоваря с някакви очаквания би било най-безумното.
Тя(22) е първоначално интровертирано, затворено, самостоятелно момиче, което след малко време сваля стената и разлива радостта си. Винаги ми е много специално с нея, можем да стоим заедно до безкрай (или докато не ни прекъсне нещо или някой). Няма много приятели, а и действително не търси нови, защото поддържа връзка с тези от родното и място.
По принцип мисля, че изобщо не се вълнува от "по-специални" отношения, защото си е привидно самодостатъчна, щастлива, напълно доволна от личната си свобода и необвързаност. Доста е избирателна в някои отношения. Някак си, когато усетя, че някоя нейна черта или виждане не ми харесва, просто веднга я приемам с лек смут, каквато е. И мога наистина да си представя да изживея живота си с нея!
И така моята "концепция" за нея е бавно и полека да работя за доверието и, да я подкрепям в това, което прави и се интересува, доколкото ми позволи разбира се, да изграждам някаква нормална човешка връзка с нея, да прекарваме приятно време заедно, да предприемем някога по-специални неща като пътуване или посещение на определен обект и не на последно място по важност да споделям това, което се случва в моя живот, да разбера някак си дали иска да е "съпричастна" или пък не.
Затова бих се радвал и ще съм благодарен за всеки разумен съвет, наставление или поучение, което би могло да ми помогне с времето, един ден да я "спечеля".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9f260c3021
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ще градил отношения... алооо, на каква основа. Ти не знаеш още дали тя не е защита отдолу, нито дори ще ти побере оная работа в хралупата си, ти си градил отношения.

Изглеждаш ужасно смотано. Точно като девственик...
Няма смисъл да повтарям по 100 пъти висчко, използвай търсчката тук в сподели и прочети теми където млади мъже се влюбват, колко специална е жената и т. н. Нищо по-различно или специално от другите младежи. Едно и също, ден след ден. ТОй е влюбен, тя отива с друг. История стара колкото света. Една жена на име Мария, изневерила на един мъж на име Йосиф и чудо се случило. Божествено зачатие!

Време е да пораснеш, да си извадиш пишката и да я подадеш в ръката ѝ. Ако избяга - супер, тя и без това няма да спи с тебе. Коя жена спи с приятелКИТЕ си. Ако я вземе да си поиграе - пак супер - ти печелиш и виждаш накъде духа вятъра, дали изобщо е способна тя на такива неща. Спри да си ѝ приятелка и се дръж като Мъж. Покажи ЯСНО намеренията си. Не играй като жените, плахо, за да не се прецакаш. Така или иначе вече си прецакан!

Няма как да ги знаеш тия неща, баща ти в живота липсва, той трябва да е тоя дето да ти набие канчето ако му кажеш подобни щуротии и детски приказки.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8ff8d7ef1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ох, че красиво когато се говори с такава чиста емоция, с трепет и любов за някого. Включвай съвсем невинни и "случайни" физически контакти. Примерно навън нещо те впечатлява "виж това" с лек допир за ръката/дланта, като да и привлечеш вниманието.
Слушане заедно на музика, която ви харесва и на двамата и дори да пеете и се смеете заедно. Много е важно да се смеете заедно ;)
Задушевни разговори или задушевно мълчание на място с красива гледка, дискретно и тактично да я наметнеш с твоята връхна дреха- не натрапчиво, но да се усеща по дрехата парфюмът ти.
Подобни неща посяват семенцето.
Аз пиша някакви неща, но съм убедена, че ти сам ще знаеш какво и как, просто те води съвсем чисто чувство, няма как да сбъркаш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0633f93f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тя българка ли е? Ти си свястно момче, но нямаш опит и е добре ако не си имал досега сексуален контакт, просто го направи за да си по-уверен. Живеем в други времена. Много чисти и позитивни чувства. Сподели как научи езика?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9bc059a655
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторе-прекрасен пост и съм съгласна с номер 2, наистина много нежно и красиво, си описал всичко:)
Авторе-НЕ се впечатлявай от простотиите на н. 1, очевидно стария ерген-има тотална омраза към жените и никоя жена не му е обърнала внимание, през цялото му злобно съществуване, затова и е толкова груб, рязък и отвратително злобен-в изказванията си, но негов проблем. В тази държава-България, има МНОГО селски типове-Бай Ганьовци, които само за секс мислят, държат се долно, просташки и гадно с жените и после, когато бъдат отрязани, леят кървави, горчиви сълзи и се жалват по сайтовете, показвайки кифленската си злоба и огорчение.

Авторе-личи си по поста ти, че си свястно момче, доста от т. нар. мъже в тая държава, трябва да вземат пример от хора, като теб.
Моят съвет към теб е-да следваш Сърцето си и нещата ще се получат естествено, ако момичето е свястно, като теб-няма да има нужда да я впечатляваш с нещо конкретно. Просто бъди себе си! Който те харесва и цени истински, ще те приеме какъвто си и няма да има нужда от това да се доказваш за каквото и да било!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dcbba87e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Номер 1 е мъж едва завършил средно образование, озлобен бачкатор. Не е на твоето ниво, за да те съветва.
Малко са чистите души сред мъжете. Убедена съм, че между теб и това момиче нещата ще се получат. Избрал си правилния подход, нез излишно бързане. Мъжете, които имат сериозни намерения, действат така.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8da9404919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От написания текст и изразните средства които си употребил е очевидно, че си доста интелигентно момче но също така изглеждаш доста женствен и несигурен и извинявай, че го казвам така но звучиш точно като някой девственик. А с подхода с който плануваш да я спечелиш шанса да се получи е доста малък. Защото ако и се правиш на приятел без да и показваш, че гледаш на нея не само като на приятел но и като на жена. То е почти сигурно, че ще вкара във френд зоната от което измъкването е доста трудно. Затова моя съвет е действай по-уверено с нея и и покажи ясно какво чувстваш към нея, пък ако ме стане майната му винаги има следваща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 393d519614
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С времето жени не се печелят, заявяваш ясно директно желанията си и я натискаш, ако те отхвърли ще си наясно, че нямаш шанс с нея (по-вероятния сценарий защото вече ми се струваш френдзоннат) и ще си свободен емоционално да се насочиш към друга жена, а ако пък вземе, че отговори на чувствата ти какво по-хубаво от това. Успех/

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9bc059a655
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   До н. 9 от н. 6, натиска я и получава як шамар, то вие Бай-Ганьовците-не се научихте, че не става така...
Отношенията трябва да се развиват плавно и естествено, а не веднага да се скача в леглото, както си мечтаят селските пръчове в тая държава.
И за протокола, понеже изчетох няколко такива коментара, няма нищо лошо в това- човек досега да не е правил секс. Какво нападате автора на поста, не мога да разбера.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 53de2cdabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сам се вкарваш във френд зоната, както описваш намеренията си. Ще бъдеш добра дружка, услужлив съквартирант, но няма да станеш любимият мъж.
Но не изпадай и в другата крайност- много не се навирай в личното ѝ пространство, не пускай ръце, не се прави на шут, просто всичко има мярка.
В крайна сметка и да я обичаш много, нищо няма да се получи ако не те обикне тя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 86ee9d5afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Продължавай в същия дух…. И после ще чуеш от нея: Ама ние може да сме само приятели.
Колкото и да го плюят 1, накрая пак добрите момичета си го слагат с лошите, а добрите момчета минават на ръчка.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bdd2dd1590
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Благодаря на всички за отговорите до тук! Ще се радвам и на следващите ви постове :)

До 1: това може би е най-неадекватното за моята ситуация, но ти благодаря все пак за приноса

2: Благодаря много, всъщност тези "невинни" докосвания вече са се случвали по спонтанен начин, например по време на разходка :) ще се радвам определено и на други твои предложения!

5: Тя си е германка. Не, не ме вълнува просто да имам полов контакт с нея, а искам да бъде "дългосрочно" част от живота ми във всякакво отношение. Колкото до езика, бях в една Немска гимназия в България и през първите две години целият ми фокус беше в него, защото бях решил да уча навън. Ако слъчайно учиш сега някакъв език -> упражняване по всякакъв начин, тоест използване на макс в ежедневието и "живеене" на него :)

6: "Много пътища водят до Рим" и "за всеки влак си има пътници". Толкова за първия пост :)
Оценявам думите ти! Но едва ли съм най-добрият пример за свяст, имам си и аз своите проблеми.
Как според се изразява това приемане и харесване?
Не искам и не изпитвам нужда да доказвам нещо, а просто да бъда на висотата на собствените си очаквания и да направя в случая най-доброто, на което съм способен, следователно и да потърся съвет по всеки възможен начин.
П. П. Следвам го това сърце, иначе нямаше да пиша тук :)

7: Благодаря много! Определено не ми е лесно.

8: Няма за какво да се извиняваш, защото съм готов да чуя всичко нужно.
Мисля, че тя самата в известна степен знае, че "искам повече" от това, да и бъда обикновен приятел, но се стремя да не прекалявам.
Може ли да онагледиш какво си представяш пид увереността в моето положение? Наистина не искам да я стресирам в момента, затова ще се радвам, ако ми подскажеш какво мога да направя, за да има тя самата чувства към мен (колкото и зле сега да звучи и въпреки че мисля, че не мога да предизвикам насила същото в друг човек)

9: Благодаря ти

10: Всичко си е наред, влизал съм и друг път в сайта.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8da9404919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От номер 8
Ами първо трябва да се приготвиш психически, че има доста голяма вероятност нещата между вас да не се получат. Но може да си увеличиш шансовете като например да я гледаш в очите и да и се усмихваш докато говорите, когато ситуацията е подходяща се опитай да я докоснеш разбира се без да нахалстваш, да излизате по-често двамата и неща от този род като цяло не се страхувай да и покажеш намеренията си, сега ако е наистина толкова стресирана колкото казваш по-добре изчакай малко, но не чакай много защото винаги има вероятност да се хване с друг. И според мен номер 1, 11 и 12 са най-прави и това го имай предвид. И един личен съвет избягвай съвети от жени особено за любовните взаимоотношения, правел съм го и въобще не е добра идея, просто мислят по съвсем различен от нас и няма много с какво да ни помогнат. И ако има напредък в историята ще се радвам да коментираш понеже ми стана интересно как ще се развият нещата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8ea87fe44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Явно си читав човек. Но е явно и че нямаш никакъв опит с жените. Не бих ти препоръчал изобщо да се занимаваш с нея. Нито да се опитваш, да а натискаш, защото ще стане доста нескопосано и както ти, така и тя след това ще се чувствате доста тъпо. Нито пък да се излагаш, като изведнъж решиш да и се обясниш в любов, на което тя ще отговори, че те харесва като приятел. По-добре си го карай с нея чисто приятелски и толкова и си търси навън други момичета.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d85bbc5424
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От мъжка страна историята звучи като вече да си просто приятел или резервен план за след 10 години. Намери някое видео за поведението на жените към теб когато си им просто приятел или имат реален интерес към теб. Разговорите също говорят. Ако не те е бъзикала и разпитвала за бивши гаджета/влюбвания и секс досега, вероятно няма интерес. Интересно ми е, коментиращите романтички, да споделят техните подобни романтични истории на живота им. Дали имат такива.
Може да си по-директен, няма от какво да се пазиш. Или опитай да флиртуваш няколко пъти. В компания с момчета обърни внимание дали няма да флиртува с някой. Ако те отреже, гледай в друга посока.
Ще сме благодарни да споделиш как са се развили нещата. Поне да решим споровете тук :)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b216dad93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Леле каква рядкост е да има момчета като теб. И аз следвам в Германия и буквално с когото се запозная, каквато и националност да е, мисълта за "креватния бенефит" винаги изплува рано или късно. Успех и да знаеш, че има и читави момичета, нищо че са рядкост.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d629fb7a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей, авторе, темата ти ме впечатли, може би защото разпознах отчасти себе си в нея. По-голям съм от теб, но на твоята възраст съм разсъждавал по сходен начин. Личи си, че си искрен в думите си и изпитваш силна привъзраност към това момиче, опасявам се обаче, че може да изпуснеш момента, тя да срещне друг мъж и после ти да се обвиняваш дълго време, че нищо не си предприел.
Коментарът на номер 1 може да е написан на вулгарен език, но ако се опитаме да се замислим над същността му, без да се фокусираме върху изразните средства, според мен не е лишен от смисъл. Няма как между теб и това момиче да се получи нещо, различно от приятелство, ако ти не покажеш интерес, различен от приятелския. Ти разбира се ще го покажеш по твоя си начин - не просташки, а възпитано и с уважение към нея, но е наложително да го покажеш, ако искаш нещо да се развие. Тя със сигурност има добри качества и т. н., но ми се струва, че ти толкова милееш за нея и я слагаш на пиедестал, че може дори да смяташ, че си един вид недостоен за нея, което е огромна спирачка за развитие на нещо между вас.
Би ли разказал малко повече за динимиката на отношенията ви - разговаряли ли сте някога на по-лични теми, споделяла ли е дали е имала приятел, дали търси връзка? Също така, излизали ли сте само двамата? Защо не я поканиш например на разходка само ти и тя в някой парк, съчетано с кафе, или на еднодневна екскурзия на някое близко място? Или пък да споменеш, че ще дават интересен филм и си търсиш компания?
Виждам, че историята ти е впечатлила и други хора тук. Всички ние бихме са радвали да ни кажеш как се развива. Искрено ти желая успех и дори да сбъркаш, сега ти е времето да правиш и грешки! Дори грешното или не на 100% обмислено действие в случая за мен е по-добро от липсата на такова, така че - действай!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 730bbec7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Момичето е на 22 години и тепърва започва университет 5 години. Доколкото разбрах ти завършваш. Това момиче - германка едва ли ще се съгласи на сериозна връзка с мъж преди да завърши на 27 години. Според мен няма да излезе нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b2724660b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Благодаря за вниманието на всички, следя темата.

11: В този ред на мисли, както и по първия коментар към момента не съм ѝ нито добра дружка, нито любимият мъж.

12: Въпросът е защо трябва да се уеднаквяват по подразбиране всички просто като добри момичета, след като всяко едно от тях има своята специфичност и за изненада подобна тема не доминира мислите на всички.
Между другото има също и хора, които надрасват себе си и не се нуждаят от "ръчка"

14: Благодаря за съветите! Ако ти хрумне още нещо специално, ще се радвам да го науча.
Имах предвид, че не искам да я "натоварвам" да прави нещо извънредно заради мен, защото наистина следването ѝ е най-важно, виждам колко усилия полага, следователно аз самият се стремя да се съобразявам с това, защото напълно я разбирам.

15: Вярно е, нямам такъв опит. Затова и не спирам да мисля какво може да се последва във всеки един вариант.
В никакъв случай не смятам да насилвам нещата.
Да, също мисля, че признаването на някакви чувства ей така, от нищото би предизвикало в една жена, която не търси и не е готова за това, предимно отблъскване и презрение.
Сложността на ситуацията се състои именно в това, че живеем практически "заедно" и се стремя внимателно да предвидя възможните последствия. Още по-голямо значение за мен има това, че тя се отличава със своята своенравност, самодостатъчност и избирателност, тоест има си доста специфичен характер и не всичко, което в общия случай е приемливо, ще се получи така.
Имаш право и все пак да се откажа е най-лесното решение.

16: Ами не, мисля вече, че донякъде се усеща и разбира, че проявявам различно внимание към нея в сравнение с другите.
Колкото до флиртуване с други: миналия месец един доста добър приятел-колега (германец) ми беше на гости и тя си беше затворена към него.

17: Благодаря, не знам какво да кажа. Има всякакви хора. Например докато живеех преди в общежитие, имах и една доста настоятелна съквартирантка, която искаше точно такива неща.

18: Благодаря за отзива ти, разбирам и съм съгласен с теб!
Може би има нещо вярно за пиедестала, но просто гледам да стоя на земята в преценката за себе си. В много малко моменти и то само в мислите ми се е стигало дотам, да смятам, че не заслужавам вниманието ѝ.
Най-често аз инициирам разговорите, защото както вече казах е интровертиран човек. Разказвала ми е редица лични неща за себе си, за семейството, приятелите и живота си, както се е интересувала от мен реципрочно за същото. Веднъж ми предложи да отида с нея и майка ѝ на един концерт тази година в Будапеща
Излизали сме 3 пъти заедно навън. Първия път ѝ предложих да се разходи с мен из града, тъй като имах да подавам документи за един държавен изпит - беше страхотно, още тогава преди да се приберем усетих нещо, но го пренебрегнах. После отидохме за един малък "фестивал на магията" в съседното градче, получи се отново интересна разходка, слушахме нейната музика, научих нови неща за нея (например самоволно ми каза как иска да се казва синът ѝ, ако има някой ден такъв), въпреки че хванахме само края на февривала. И последно миналия месец ходихме следобед заедно до един магазин в съседен град и после бяхме до полунощ заедно. Бях я поканил да излезем (сладкарница, откъдето веднъж ѝ бях донесъл нещо) последния ден преди да замине за Коледа и тя самата беше до последно съгласна, но аз предложих да го отложим, защото имаше семинари и ми изглеждаше доста притеснена, а на другия ден ѝ помогнах с багажа и я изпратих с известна мъка на сърце.
Общо взето се старах досега да създавам известно вълнение, когато говорим, за да бъде истински живо общуване, а не рутинно и може би затова аз самият съм толкова емоционално обвързан/увлечен.
Ще направя всичко възможно (в рамките на разумното въпреки цялата лудост) да развия тези отношения и тя да се чувства наистина добре.


Ако някой иска да допринесе с някакво хрумване, идея, мисъл, ще се радвам действително много, ако просто я сподели

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6ca2b74261
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторе, н 2 съм.
Погали я по косата около лицето, като палеца ти се пусне по бузата надолу до ъгълчето на устните. В подходящ момент, но да, скоро. В очите и ще видиш отговора на действието си, а то ще бъде разбрано безпогрешно. Ако все пак очите и казват "не" ще се измъкнеш с наместване на кичур коса зад ухото и, и приятелска усмивка. Просто я гледай в очите.
Ще се радвам много ако това действие доведе до първата ви целувка.
Успех! :)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7e27db2550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Според мен не трябва толкова да се бавиш а по скоро да й признаеш чувствата си. Представи си, че тя срещне някой, който е по-настоятелен и тя го хареса. Може някой да ти я отмъкне.
Не е задължително да си груб и да я притискаш, споделяш чувствата си и малко изчакваш да видиш как ще се развият нещата. Може после да я поканиш на кино или вечеря и тя може да иска да е с теб. Не е казано, че щом й признаеш чувствата си ще искаш от нея секс веднага. Както когато е дошъл приятеля й на гости ами ако се бяха харесали.
Но дори и да ти откаже пак е по-добре веднага да разбереш отколкото да се надяваш и тя да ти откаже впоследствие, тогава ще си много по-разочарован. Не се страхувай да бъдеш отхвърлен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7e27db2550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 1 се изказва просташки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7e27db2550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Защо няма да се получат шансовете с това момиче. Не мисля, че трябва да се откаже от нея.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7e27db2550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Тя говори ли ти за някакви чувства.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7e27db2550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Ще е страхотно след време да си имате син.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker