Объркана съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм!
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 767 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм и от месец си имам приятел на 16.
Проблемът ми е, че откакто влязох във връзката, от седмица примерно не се чувствам добре. Примерно си говорим (всеки ден) по телефона и той ми казва някакви неща и сега ще иска да ме запознае с техните, а на мен ми е рано (и се притеснявам), но неговата причина е, че не иска да ги кара нарочно да се бавят, само за да имаме повече време у тях. Напълно разбираемо е, но аз това не го знаех, но поне само 2 пъти съм ходила, не е много. И той ми го съобщи това по телефона и един вид ме поставя пред свършен факт, а мразя да ме притискат! Аз му отговорих защо трябва да е у вас, като това ще е за 3 път (нямам против, но може и навън, все пак). В нас засега не може(а и сме различни смени в дск), той знае, но това е до време, той предпочита у тях, в това не е въпроса. Ние ппц ходим в парка и се разхождаме, в мола той не обича, а и намя много какво да се прави там. Ходим в заведения (сладкарници/ресторанти) понякога, но и това ще му писне и на мен, а и от финансова гледна точка... все пак не работим. А той ми съобщи, че му писна в парка. Все пак ние искаме и време за нашите си неща, а за това се иска да сме вътре(не говоря за секс). Аз го приех, въпреки че за мен не е много важно мястото, а той да е там! Оттам се зачудих: Добре, ако някой ден всичко му писне, тогава значи ли че и аз ще му омръзна? Много ме напряга това, а и понякога така прави, че да се случват нещата по неговия начин. Не ме притиска за секс, разбира се, но тези неща ме изнервят. И отделно като включим, че имам страх от изоставяне или по-скоро да не омръзна на някого, откачам, защото не знам какво да правя. С една дума, той иска у тях, ама мен ми е рано да се запазнавам с техните! Дори и да стане това, ако в някой момент му писна, какво да правя? Не се филмирам, объркана съм! Изобщо влюбена ли съм в него, как да разбера? Не е ли прекалено рано, че да съм и както той твърди и той в мен? Според близък човек, това с парка е намек и може да има задна мисъл, но надали, защото така или иначе съм ходила 2 пъти в тях. Всичко, което ви разказах с цел секс ли е? Какво да си мисля? И също така приятелите ми ми казват, че прибързваме с някои неща.

Давайте идея, съвети, мнения, каквото ви дойде на ум!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3b8bb90380
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Оставяй го, това е най-доброто, което можеш да направиш! Отделно се вижда, че нито ти, нито той е влюбен. По-добре ще е да се разделите. Ние с приятеля ми се влюбихме още преди да тръгнем заедно, така стават нещата, а по твоя разказ изглежда не се харесвате много. Мисля, че иска да правите секс затова настоява да ходите вкъщи постоянно. Ти си малка и животът ти е пред теб, а трябва да се осъзнаеш, но това ще стане след още няколко години.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9f566fcaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей! Разбирам и теб и него. Сега ще ти обясня какво може да се има предвид. Може той да иска просто да сте у тях, защото можете да правите много повече неща, няма хората по учиците да ви зяпат, можете да си говорите насаме... разбираш. Не се тревожи, че ще му омръзнеш. Изживей щастието и не го мисил толкова. А това, че се притесняваш от родителите му - спокойно, така или иначе някой ден и това трябва да се случи. Също щом иска да те запознае с тях, значи държи на теб! И искам да те попитам само, твоите родители знаят ли, че сте заедно? Защото ако толкова много се притесняваш, може да ходите у вас. Айде пожелавам ти късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2589722b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторката
Благодаря за бързите отговори, не знам честно казано, не мисля да късам, то даже няма основателна причина, за да. Ще изчакам, времето ще покаже.
До номер 2: Те знаят, ама не е проблем да ходим у нас, просто като сме различни смени през седмицата дори няма как да се виждаме където и да е, а събота и неделя тате е вкъщи, а още ми е рано да ги запознавам (и то с тате), но до месец ще може. Те нашите дори не знаят че 2 пъти съм ходила у тях. За този уикенд се разбрахме да ходим навън и няма да е тази седмица запознанството. Просто писах темата, защото ми дойде всичко изведнъж и всичко стана много бързо и съм объркана.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9f566fcaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От номер 2:
Добре, само не бързай, ако не ти е удобно сега, изчакай. За всичко има време. Може също ако още се притесняваш да пробваш да говориш с него по тази тема. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker