Критическа възраст и последствията от нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Критическа възраст и последствията от нея
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1190 пъти
Как да започна.... Стандартно семейство с 25 г. семеен живот. Две деца, синът завършва тази година студенството си, дъщерята започна да учи в чужбина. Нямаме стресови ситуации от сорта на изневери ( поне аз не знам), болести, парите ни стигат за издръжка има малко екстри. Работим много и време за почивка почти няма (събота и неделя не се броят). Не сме ходили на екскурзии. Всеки свободен лев сме го "инвестирали" в образованието на децата и малък селски имот. Не се лишаваме почти от нищо, но и не живеем в лукс.
Та на въпроса.
Съпругата ми мина 50 и дойде възрастта на "топлите вълни", така я преобразяват, че на моменти не мога да я позная. Тръгна на психолог, които явно я посъветва да се отвори за "живота". След като и дъщерята замина да учи, домакинската работа остана на 8-10 позиция, това не ми пречи и готвя и чистя... но отношението към семейния живот тотално се промени. Започна да излиза с нови приятелки, закъснява... темата външен аутфит е издигната в култ.
Критиката от една страна ( трудно приема остаряването и бръчките), децата напуснаха семейството... липсата им, това всичко променя жената. Аз работя здраво, на първо число от месеца сметката трябва да е захранена с достатъчно пари, уморявам се ( 57 г. ) и аз не съм същия от преди 10 години, но не съм дал "отбой" на семейството.
Достатъчно търпелив съм, но ситуацията в мемнта не ми харесва!
Давайте съвети, ... да не развалим дослука!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 76db71eab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не казаш ти как се справяш с андропаузата, нито колко и какви компромиси е правила и прави жена ти.
Докато не се научите да поглеждат себе си първо, няма как да искате разбиране от другите.
Жена ти щом е започнала да прави неща за себе си извън теб след толкова години заедно, само значи, че досега е била отдадена на семейството, децата, ти най- вероятно си вземал без да даваш същото...
И сега ти липсва смирената домакиня, която да не се вълнува от външният си вид, нови запознанства, хобита и т. н а да продължава да обслужва теб и твоите нужди.
Не споменаваш да ти липсва ЖЕНАТА, а домакинята... Еми...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bda9bfdd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами щом толкова години сте инвестирали в образованието на децата и селски имот, не мислиш ли, че е време да отидете на почивка, на екскурзия или просто нещо по-различно? Все пак не сте на 30, предполага се, че вече трябва да берете плодовете от труда си.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 385b438452
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всичко е много просто. Бракът е договор, така се и казва. Жената се грижи за едни неща (домакинство основно), ти за други - осигуряваш парите и ресурсите. Тя нарушава своята част от договора. Ти решаваш какво да правиш със своите задължения. Представи си следната ситуация - ти първи да си нарушил договора. Казваш - не искам повече да работя, ще ловя по цял ден риба и ще ходя на лов. Ние мъжете сме лесни, един чифт гащи, дрехи, можем и само на една манжда да живеем. МИслиш ли че ще търпи изобщо? Точно след 6 месеца си е събрала багажа, ще ти каже че не си никакъв мъж и ще се уреди с друг който да ѝ угажда.

И това е въпроса на въпросите - ти Мъж ли си или мъжле. Казваш ясно какво искаш и какво очакваш от нейна страна. Правиш го веднъж. Ако те чуе, добре, ако ли не при второ нарушение се изнасяш (ако е твое жилището просто сменяваш ключалката и багажа на стълбите) и започваш да гледаш своя живот. Нека тя да си се оправя сама с всичко. Въобще не хващам какъв е смисъла да си с нея, при положение че и работиш, че чистиш и готвиш. Тя точно за какво ти служи? За украса ли? Да не говорим че и секса е отишъл (предполагам) по дяволите, и за последно сте правили нещо по времето когато Орешарски беше премиер.
После защо жените са такива, ами такива са защото има мъжлета които не ги поставят на мястото им, ДОКАТО Е ВРЕМЕ. Ти си изтървал коня.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6b6bd68f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много е важен външния съветник. От там е проблемът. Но абстрахирайки се от всичко, което може да те дразни. Гледай си твоя комфорт. Тя да си гледа нейния. Взимай полагащото ти се... обръщай й внимание и на нея. Не се къхари.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a78c0506d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А ти обръщаш ли достатъчно внимание на жена си, правите ли често секс?
Когато жената започне да остарява и мъжът й не й обръща внимание или достатъчно, започва да се занимава именно с това - разкрасителни процедури, фризьор, козметик, маникюр, нови дрехи. Има жени, които цял живот това правят, а тя не е.
Може й да си дава сметка, че всъщност не е живяла, била е пренебрегвана като жена, била е лишена от ласки или от достатъчно такива, ти знаеш дали е така. Могла е да бъде по-желана, по-щастлива, а сега е свободна от много ангажименти, но вече не е млада...
Поведението й е зов - обърни ми внимание, накарай ме да се почувствам жена. Прави често секс с жена си, прави й комплименти, купи й цвете за 14 февруари, заведи я на ресторант или резервирай хотел за двама на ново място. Промени обстановката, промени отношението.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f722987abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към №5: Кратко и ясно! Човек, който действително иска да помогне! Към №3: Дървен и самонадеян филосов, който не знае, какво е семейство! Типично за един егоист. Авторът не мисля, че търси жена, която ще ограби всичко ценно градено с години. Нито иска да служи за лош пример на децата си. Просто търси решение, защото уважава и е верен на своя избор.
Към Автора: Най-дорото решение е да разговаряте със съпругата си, но изберете подходящият момент, когато тя ще бъде добре предразположена. Гледайте я в очите, когато раговаряте, за да ви разкрие истинските причини. Те са израз на душата в човека.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: be95169e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Благодаря ти за подкрепата, номер 6.
От номер 5

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 60c211c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тоя с младите девойки изобщо не трябва да бъде четен.
Заедно с Кифлоприземителя. Изобщо вече гледам под поста кой се е подписал и чак тогава чета.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 159a0a846e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към №1: Андропаузана.. няма. То сега като децата се изнесоха, секс... където ни е кеф и когато ни е кеф, имаки в предвид и менопаузата на съпругата. Ми то секса е по-хубав от на 20. Вкарвате нещата в крайности, съпругата ми от 25 г. два пъти в месеца е на фризьор и маникюр, просто сега отдава на външният си вид повече от преди.
Към №2: Инвестирали сме в децата и продължаваме... поне още 7 години. Така че пари за почивки по топлите дестинации няма.
Към №3: Краен си в разсъжденията.
Към №4:... и това е моята стратегия.
Към №5:... сексът е пове от... на ред! В останата част и цветя купувам и на ресторанти ходим заедно, не съм я лишил от внимание по никакъв начин.
Към №6: Това с разговора... го направих, отговорът.... "живее ми се", . Тя никога не е била ограничавана от мен, от ангажименти, деца да, но от мен никога. Може да идлезе с когото си иска, когато си иска.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 48ce5177a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Н 9 (автора? ) Нямало андропауза ли? !
С това отговаряш на някои незададени дори въпроси по темата ти.
Ок, твоят си живот- твоите си илюзии, твоите... не на жена ти обаче.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 614ca2b58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами просто е иди и ти на външен съветник и си започни своя живот. Де риболов, де лов (на 20 годишни )живота продължава после "що така ' според коментарите ти си виновен, вземи се промени, не да си забрави оитфита а да влезе в час. Жените много обичат да реват зА внимание без да дават нощо

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 482792c468
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Жена ти не постъпво добре. Какво като е в менопауза това не означава. че трябва да те зареже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker