Обичам го безкрайно много, но... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го безкрайно много, но...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2874 пъти
Здравейте! На 18 години съм и ми предстои завършване. С приятеля ми сме заедно повече от година. Първите 4 месеца бяха перфектни! После около празниците от едно събиране с класа ми си направих и снимки с момчета от класа. Приятелят ми започна да ревнува понеже съм ги била прегърнала. За мен това нищо не означаваше. Той видя снимките чак 3 месеца по-късно. От тогава в продължение на около 5-6 месеца постоянно се карахме, той ме ревнуваше от най-малкото!

Постепенно приятелският ми кръг се стесняваше повече и повече, докато накрая не прекарах цялото лято вкъщи, освен когато не съм с него! 2 пъти изпадах в нервни кризи, от които не можех да дишам. От тогава нервите ми са много отслабнали. Още повече го измъчва това, че не ми е първи (аз на него съм). Най-голямата грешка в живота ми, беше тази че когато бях на 15 - малка, наивна и безкрайно глупава се поддадох на първия, който ми се врече във вярност "завинаги". И аз му повярвах. Дадох му всичко!

Сега ужасно много съжалявам. Преди месец, приятелят ми ходи на море, че майка му работеше там и той отиде за 1 седмица. Там се запознал с колежка на майка му, която е колкото нас (той също е на 18). Ставаха разни неща, дреболии, от които обаче аз ужасно много ревнувах. Когато си беше дошъл вече от морето, аз продължих да ревнувам! С една дума сега ревнувам толкова, колкото и той мен. Но след това море почти си разменихме ролите.

Сега той ми имаше доверие, а аз на него не. Но все пак той продължава да ревнува и от време на време не се издържа! В къщи имам проблеми с родителите ми (връзката им се е изчерпала, нещо с което вече свикнах, свикнах и на вечните им караници).

Питам се, дали и нашата връзка не се е изчерпала?! :S Обичам го прекалено много! Сигурна съм че и той мен, но понякога с мисля че трябва да си починем един от друг. Но се страхувам тази почивка да не се окаже вечна! Дълго време няма на кого да споделя... дълго време и се чудех дали да ви пиша. Ще се радвам ако ми дадете съвет :S

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: db1b5553a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ревност, ревност, ревност... Нямаш какво да направиш, миличка. Не искам да те отчайвам, но някои хора просто са такива. Дори да си най-голямата светица, пак ще те ревнува. Той просто си е такъв. Моят е същият и също често ми прави някакви сцени на ревност, но вече не им обръщам толкова внимание, защото знам, че му минава. Номерът е да свикнеш с ревността. Ако мислиш, че можеш да си с такъв човек и да го обичаш въпреки това, остани с него. А и винаги има възможност да го опитомиш. В крайна сметка, всеки се променя.

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a9497540ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега видя ли кво е да те провокират ти що ревнуваш че се запознал на морето с неква по същата причина по която и тои че ти си се снимала
Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6ea5e632db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кажи му "Нека не се ревнуваме и просто да си имаме доверие" и така си обещайте, че няма да си изневерявате и никога да не се питате един друг с кой сте били с кой сте се виждали и т. н.

И това е, толкова ли е трудно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c2eb179487
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли, аз си задавах същият въпрос- за изчерпването на връзката, малко преди да се разделим с бившият ми. Не мога да ти кажа, че нещата са същите като при мен, защото не те познавам. Но, аз съм от момичетата, които непонасят да бъдат едва ли не задушавани от ревност, а на мен ми беще "забранено" дори да общувам с приятелите ми, които ги познавам от малки. Може би сте на този етап да си дадете малка почивка и да си сигурна в чувствата си, защото може да не са толкова силни вече, но сама да не го осъзнаваш. Късмет, мила!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cffb39f4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   просто това е труден момент. Нормално е, любовта не е само радост и усмивки и цветя и т.н.
Просто това е тест за вашата любов, дали е истинска.
Поговорете си, не мисля че заради такова нещо трябва да се разделяте.

Всякаш той не е прегръщал други момичета. Или пък не е склонен на това. В живота може всичко да се случи.
Това за мен е една дреболия, нормално е да има ревност, но просто трябва да поговорите сериозно върху това че просто това което е видял не е нищо.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e0ec96daf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм момче на 21 години, имам горе долу подобна история, само че моята връзка е над 3 години, ще ти дам съвета си и той е бягай далеч... първите 1-2 години при мен беше всичко наред... никога не съм ревнувал а и можеби не ми е пукало до сега толкова за момиче (да отбележа че тя ме ревнуваше супер много и от всичко живо кое е до мен) вскючайки и мъжете с които излизах и си прекарвах времето....

Малко по малко почнах да пренебрегвам приятелите си заради нея... в един момент почнах да я ревнувам супер много мислех си, че във всеки един момент тя е готова да си легне с някой друг да ме пренебрегне заради всеки... и за това стигнах до крайности реших да преспа с някой (да не казвам че беше най-добрата и приятелка), че когато разбера истината и да не ме заболи толкова... толкова съжалявам и искам да върна назад времето... не искам да ревнувам искам да съм си същия бездушен олигофрен от преди!!!

С приказки не става да говорите да обмисляте просто няма смисъл! Така че давай напред млада си и връзката Ви е още в началото търси човек който наистина да те Обича и да иска да е с теб! Без доверие връзка няма!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker