Побой над дядо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Побой над дядо...
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 833 пъти
Здравейте на всички! Моят дядо е възрастен човек, вдовец е от няколко години, след два месеца ще навърши 82 г., като цяло в последно време не е особено добре със здравето, високо кръвно има, краката го болят, кръста, типични старчески болежки, но се държи общо взето. Скромен и добър човек е, винаги гледа да помага. Цял живот се е трудил като грешен дявол, бил е миньор, има две деца, мама и вуйчо. След като почина баба, предложихме му, ако смята, че сам няма да може да се гледа и справя, да дойде у нас, или при вуйчо, ще му помагаме, гледаме, но той отказа, каза, че не иска да е в тежест на децата си, и че сам ще си се гледа, и наистина сам си живее, дори и си готви, справя се, не се е оплаквал. Обаче в последно време, с майка ми, когато ходим да го видим преди няколко седмици, не изглеждаше особено добре, лявата ръка му беше насинена, имаше кръвонасядане, той каза, че се е подхлъзнал и паднал в банята, но впоследствие ни излъга…питахме го дали нещо го боли, има ли нужда от нещо, каза, че е наред всичко. Обаче сега последния път, когато отидохме да го видим, беше още по-зле…и значи повярвайте за първи път в живота си го видях да плаче, може би вече му е прикипяло и ни сподели, че вуйчо и вуйна идват и му нанасяли системно побой! Каза - “пребиват ме, не мога вече да търпя! ” Беше си съблякъл блузата и то целият гръб му беше в синини, лявата ръка цялата в синини, майка се хвана за главата. Разказа ни, че идват при него и му искат пенсията, взели му всички спестявания, той взима миньорска пенсия, над 1000 лв. му е, не е стиснат, на всички дава, но вуйчо и вуйна започнали да го тормозят за пари.. Те са особени, по живота си са, деца нямат, особено вуйна е ужасен характер! Дядо ни се оплака, че вуйна го биела с бастунчето му по гърба, а вуйчо го блъснал, паднал и си ударил ръката в шкафчето, та оттам му е кръвонасядането на ръката. И съседи го питали защо е така, и на тях не е казал. Сподели ни, че от болки не може да спи нощем. Питахме го защо не ни е осведомил досега, той просто отвърна, че го е бил страх, не искал да създава проблеми, но това е системен тормоз…на другото са му взели всички пари. Те го пребиват. Майка ми звънна на вуйчо, каза им, че ще подаде жалба в полицията, той отрече да са го биели Не знам, ужас е! Аз просто не мога да повярвам, че са способни на такова нещо. Вие, ако видите само какви синини, какво нещо. Много ми стана жал, защото плачеше, всички спестявания са му взели + пенсията. Но и майка ми, понеже й е брат вуйчо, се чуди дали да подаде сигнал в полицията, дори в прокуратурата. От доста време е този тормоз, явно просто дядо е криел, не каза, но честно казано не знаем какво да правим. Ситуацията е много зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: e9a4799190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Много гадно за горкия човечец... не знам дали си мъж или жена, понеже е анонимно, но ако си мъж или момче, аз бих отишъл при тия двамата и бих им потрошил кокалите и покъщнината или поне под някаква форма да им покажа, че още веднъж чуя ли нещо такова ще гисмеля от бой. Такива роднини не ти трябват.
А с дядо ти после му кажи, че си им взел страха и повече няма да се появят. Също така с майка ти трябва да убедите дядото да ви продаде апартамента си, защото ония гниди в първия ден когато почине ще започнат да правят планове как да се разпореждат с имуществото, защото ще имат 1/2
Най-доброто би било да ти го продаде фиктивно по най-ниската цена възможна, данъците ще се платят на данъчната оценка, така че няма да са много. това е единствения 100% сигурен начин, защото с дарение срещу гледане може да се оспорва от ония, като кажат, че не сте го гледали и става дълга и кървава.
Тоочно преди 2-3 години имах подобна ситуация с едни такива "роднини"

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 672d3fa04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Глупави ли сте или безотговорни? Майка ти какво чака да уморят баща й ли? Още един удар в главата и той ще получи инсулт, или ще умре на място или ще остане в инвалидна количка. Заведи дядо си в полицията. Издайте ги тези долни, алчни твари и да влизат в затвора, където им е мястото.
Заведете го на съдебен лекар за побоя.
На хора, които чакат наследство и тормозят наследодателя не се полага наследство.
Случаят може да прерастне в убийство, а майка ти да се яви съучастник, защото знае за деянията на вуйчо ти и вуйна ти
Прикривайки ги, вие сте съучастници!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 83fce6bb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много добре е направила майка ти, че им се е обадила да ги пита. Сега веднага ще спрат и ше му се извинят. Пилешки мозъци...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bf8fde2178
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жалбата я завежда майка ти и това е. Да си извади медицинско човека и да не им оставя и стотинка наследство на тия боклуци - да си заработват сами. Ще се опитат и това да му отнемат. Потърсете нотариус по въпроса, но на първо време го вземете с вас. Той сигурно не може да спи и от страх, че пак ще го посетят... Не знам от къде се намират такива уродливи роднини - и аз имам такива. Докато не ги намачкате чрез полиция и/или съдилища, няма да си седнат на гъза.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3eae4d172d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това не са хора, а животни. Щом могат да бият човек на 80 години, изобщо не ги жалете, мръсни изроди. В България не им се работи на паразитите, баба ми на 80 години плаща тока на вуйчо ми, аз пък имах късмет и ги изгоних и тях като кучета, проиграли семейната къща. Казах им, че 2 години им стигат аванта и имат 24 часа да се изнесат, иначе идват качулките. Тия вашите не ги бавете, медицинско и полиция с ограничителна заповед. Ти нали си наясно, че са могли да го убият. Проявите ли милост, гаранция давам, че ще съжалите после 1000 пъти. Хора, които са прекрачили толкова границата ще създават само проблеми. Тези са готови да убият за пари, но дойде ли полицията, ще пият яко успокоителни с години. Защитете човека, много Ви моля.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bf2271d8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Изкарайте медицинско на дядото и директно в полицията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 75040ab500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Обезателно жалба в полицията и дядо ти да свидетелства и да даде показания. Да си извади и медицинско. Никакво жалене, брат не брат, майка ти да не се колебае въобще. Това тяхното е нечовешко. Да го осъдят, да си върне човека парите и да си изживее остатъка от живота спокойно и достойно. Никой не заслужава такава съдба! Пиши после какво е станало.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 89412f9a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Как ще се чудите какво да правите, бе, мишки такива? !
Ако това беше моя дядо или моя баща щях да викна полиция НА СЕКУНДАТА да го прегледа лекар и да идат да задържат боклуците, които имаш за вуйчо и вуйна.
Какво очаквате от една такава утайка? Да ви признае ли?
Сега му уредихте благодарение на това обаждане още по-голям побой и скандали.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fc0b5937ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Бог да ги накаже. Това не са хора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fc0b5937ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Полицията е нищо за такава постъпка. Заслужават някой да ги спука от бой та да видят как ще бият горкия старец.
Трябва някой да ги сплаши.
И да ги задържат най–вероятно след два часа ще ги пуснат.
Тъпо е било да звъните е да ги питате кой би си признал ако го е направил.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fc0b5937ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   тОВА не са хора а животни.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0a60346a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Веднага жалби и спасявайте човека оттам освен ако не искате историята на дядо Стефан, убит от дъщеря си и зет си сектанти да се повтори! Човекът тогава прибегна до "Съдебен спор ", за да спаси внучките си от ада, но загуби живота си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cd0b861c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз пък ви казвам че това е една измислена история на една луда брънтия. Тя освен глупави истории друго не знае да съчинява. А вие които и вярвате продължавайте в същия дух.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 136d72b638
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   При 1000 лв пенсия и да мизерува!? Защо не му намерите луксозен старчески дом, пенсията му позволява това да стане. Ще има винаги храна и грижа, ще общува с хора на негова възраст и ще се чувства добре и няма да е в тежещ на никого. И да се жалвате от вучо си, никой няма да ви повярва, и мизерията на дядо ви ще продължи. Спасението му е в цивилизован старчески дом!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker