Има ли повод за съмнение според Вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли повод за съмнение според Вас?
преди: 1 година, 6 дни, прочетена 1270 пъти
Здравейте.
Мъжът ми ще ходи на тиймбилдинг през край на май за три дни. Имаме бебе на 8 месеца. Мъжът ми доста ми помага с отглеждането на малкия, понеже аз имам проблеми с ръцете (няма да навлизам в подробности) и не се чувствам много сигурна в себе си, когато го държа, къпя, храня. За първи път ще ни оставя сами, а аз много се притеснявам, защото дори няма кого да повикам да ми помага или дори за компания. Помолих го да отида с него, защото ще се чувствам спокойно да знам, че той е наоколо. Първо ми каза, че няма как, след това ми каза, че ако дойдем той нямало цял ден да е с нас, защото имат програма. Моята най-добра приятелка живее в града, в който ще ходят и му казах, че ще бъда с нея през деня. Той ми каза защо не спим в друг хотел аз, бебето и моята приятелка. После ми каза, че той щял да пътува с колата на шефа си, бил казал вече.
Заради детето се разбрахме да дойдем и ние. Най-странното беше, че казах, че вечерта ще бъдем заедно в хотела, той ми каза, че имало програма за вечерта нямало да сме заедно. Той много искаше да купим камера с уай-фай връзка, за да може като ходим по хотели на почивки да гледаме бебока на камерата, а сега като му казах, че като приспя бебока и сляза в ресторанта да вечерям при тях, той ми каза защо ще оставям бебето само, на съседна маса да съм и т. н. Като пиша не звучи нищо подозрително, но като го чух как се обяснява и за всяко нещо има отговор и особено като ми каза, че не иска да го злепоставям, ми стана най-тъпо … Притеснява се от моя проблем ли, не разбирам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 дни
hash: 27243696a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Това е нереално и ако е истина си за пребиване. Ще приспи 8 месечно дете, ще го остави само, за да ходи някъде. Не е възможно някоя майка да мисли така.
Имах един познат навремето, направи дете от една мацка. Ревнуваше я толкова, че като и звънне, я караше да щипе или да буди детето, за да е сигурен че е с него, а не си го завира някъде.

Боже колко мъка по този свят, колко здрави и щастливи семейства има, не е истина.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 2953ad7d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ако вие сте единствената половинка от цялата им фирма как бихте се почувствали вие самата, а и той? Понякога човек има нужда да отиде на такова място сам и да разпусне, а не да мисли за всичко битово и ежедневно дори и там. Сега, упоритостта му да ви откаже наистина може да изглежда някак си подозрително, но може и да го прави по-горната причина... Просто да иска малко въздух и лично време.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 66432c9d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Принципно не е мъжко поведение, но първо... кой в днешно време се държи още като мъж, и второ - не е търсено от самите жени...

Определено иска да си гледа кефа на тоя тиймбилдинг, и не ви иска наоколо. За мен самото това си е червена лампа, че не се чувства наистина горд в ролята си на баща, особено на тоя ранен етап. Докъде му стигат точно идеяте за добро прекарване... само ти си го познаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 9b404701b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Жена съм, съпруга и майка... задушаваш. Едва ли другите съпруги/съпрузи ще са там да контролират половинката си, ти защо? Да, ще го изложил така, и аз ти го казвам.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 2065808f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Винаги може да има притеснение с един мъж. С мъж съм, с който няколко години всеки божи ден бяхме заедно и след бебето се разкри изневяра. Тъпото тук е, че е казал да не го злепоставяш... Дори да няма нищо притеснително, що за думи са това, че ще те злепоставя жената до теб, майката на детето ти? Доста тъпо. Не знам какво сте решили, вероятно да отиде. В такъв случай, нищо не можеш да направиш освен да отпуснеш ситуацията, и на Вайбър да ти се показва пак може да е с друга. Толкова ли няма кой да ти помага с детето? Твоята майка, неговата майка? В краен случай приятелка? Бебето наистина в стая няма как да го оставиш само и да слезеш в ресторанта, до магазина няма право човек да отиде и да остави бебе само, по закон, тук е прав.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 63a2352d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Как ще оставяш бебе на 8 месеца само? Майка на годината.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 1bf3ede4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Да, ще го злепоставиш, това е фирмено парти, а не семейни сбирки! Остани си вкъщи, стига се излага да мислиш глупости! Прав е човекът с коментара по- горе- задушаваща и обсебваща си, къде си тръгнала да се буташ с бебето във фирмата му? ! Жена съм, но това твоето е крайно егоистично, съжалявам!

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 3f9610c610
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   На фирмени събития се ходи или семейно (за всички) или индивидуално. По принцип семейно ходят на банкети в малки фирми, където хората се познават.
Този случай не е такъв. На тиймбилдинга идеята е служителите да се опознаят в неформална среда, извънслужебно. На такова събитие половинки нямат място. Вероятно мъжът ти не иска да те отреже съвсем и чака ти да се усетиш, че не е удобно да отидеш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: f495ba9414
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Сигурно иска да спи с други жени затова не те иска там.
Ситуацията е по-особена ти се нуждаеш от помощ защото имаш проблем с ръцете. Какво по-важно може да има от това да е до теб и да ти помага.
Безотговорно е от негова страна да те оставя сама.
Как ще се грижиш за бебето ако ръцете ти треперят непрекъснато.
Задължително трябва някой да ти помага.
А и може би казва, че ще го злепоставиш заради проблема с ръцете, който имаш.

Авторката не е оставила бебето си само какво й се нахвърлихте.
в
Авторке дори бебето да спи то може да се обърне неправилно и се задави или пък да се разплаче всичко може да стане.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: f495ba9414
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Никакъв тим билдинг не може да е по-важен от съпругата и от детето му.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 39d86ea2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката до номер 5: Първо - не, точно в тези дни нито една приятелка няма да е в града, родителите ни са в други градове. Второ - това за камерата беше негова идея. Той иска такава камера, за да може като сме на почивка да гледаме бебето на нея, но изведнъж като му казах да отидем да купим за тиймбилдинга - отказа, не иска.
Иначе вече е решено де, ще отидем с него. Съгласи се

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 29d9efd71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Ще се съгласи къде ще ходи. Той има отговорността към теб и детето.
Разбирам те имаш здравословен проблем. Какво по-важно може да има от здравето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 29d9efd71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе вие изобщо четете ли какво пише авторката тя има проблем с ръцете. Тя трепери ами ако предизвика инцидент с бебето докато бащата си прави кефа на тимбилдинг.
Какво по важно може да има от здравето на човек.
Или сте толкова злобни, че човешкият живот за вас няма никакво значение.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 0a64be1185
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Айде сега, за 2-3 дни не можеш да идеш при родителите си като го няма мъжа ти или някой родител да дойде при теб. Целта ти е да не оставиш мъжа си сам на тимбилдинга, чак бебето ще оставиш само, че да го пазиш него в ресторанта. Можеш да ползваш рум сървиз и да си стоиш при детето. Ако го пратят в командировка сигурно пак ще тръгнете с него. Има да му се смеят колегите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: f16cbe6004
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Щом се е съгласил, може просто да не е бил наясно дали е подходящо. При някои фирми е подходящо, но при други - не. Част от думите му не са за пренебрегване като негатив, но важното е, че сте екип в живота и се е съгласил. Пожелавам всичко хубаво!
Ж

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 451ba0cc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   A, ти защо си мислиш, че непременно иска да е с друга?
Остави го да диша. Лошо е това с ръцете, трябва да помислиш за детето, ще става по- голямо, как го гледаш, когато мъжа го няма?

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: d48e9d748f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Според разказа ти авторке, мъжът ти е майка и баща на бебето, но и ти се правиш на негова 5 годишна дъщеря. Каквото и да ти има на ръцете, все ще се справиш три дни с бебето си, та ти си пълнолетен човек, по света хора без ръце правят всичко с другите си крайници. Твоето е една голяма ревност, искаш да не изпуснеш мъжа си от очи за да не избяга, но точно такова женско поведение кара мъжете да бягат. Осъзнай се той ако иска да изневери ще го направи в работно време, остави го да си гради име сред колегите, тиймбилдинга е затова да си намери работника положението сред колегите. Ти там работа нямаш. А като не мжеш да изкъпеш бебето повярвай то ще оживее три дни изтрито с мокра кърпа, без да е къпано.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 3c5d5c0758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Потресена съм от коментарите. Здравето на майката и детето не е важно.
По-важно е някой да си прави кефа на тимбилдинг.
За мен тимбилдингът е една голяма глупост. Именно от там започват някои изневери.
Щом има отговорност към жена си и детето си трябва да намери заместник и тогава да отиде на тимбилдинг. Редно е да намери болногледачка ако няма кой друг да се погрижи.
Аз съм професионална болногледачка. С удоволствие бих се погрижила за вас но за съжаление няма как да помогна бих останала колкото е нужно дори и без заплащане защото съм ЧОВЕК а не съм като коментиращите тук. На никого не му прави впечатление, че жената има здравословен проблем.
Само номер 17 написа, че жената има здравословен проблем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: 3c5d5c0758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 18 на чужд гръб и сто тояги са малко.
Дано не ти се наложи да си на мястото на авторката тогава друга песен щеше да пееш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 3c5d5c0758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Да ако може да отиде при родителите си за няколко дни добре е. Все ще й помогнат с нещо. Няма да е сама.
На мен ми стана жал за жената. Но като гледам коментарите май само на мен.

Грижила съм се за инвалиди в една болница и знам за какво става въпрос.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 дни
hash: c93a37f998
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ох, не мога! Достатъчно абсурдно е когато някоя се помъкне по мъжа си на фирмено събитие ако не са поканени и партньорите, ама да си замъкне и детето. Да не можеш да се погрижиш за собственото си дете за 3 дни - извинявай, ама... Искаш да оставиш бебе да спи да ходиш да се чекнеше, не можеш сама да го гледаш - е защо го доведе на този свят изобщо? Стягай се и щом си решила да създаваш семейство се дръж като жена и майка, защото на мъжа ти рано или късно ще му писне да работи, дете да гледа и една нищо не можела глезла да му се мотае в краката и ще си намери равностоен партньор. Евала за търпението, че не го е направил още.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: f8e3015dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не разбирам защо някои мислят, че присъствието на половинките на подобни събития е за смях. В чужбина дори е утвърдена практика. Много фирми у нас също го практикуват. Просто зависи от естеството на даденото събитие, за да се знае дали в конкретния случай е подходящо или не.
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 802c50132e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Понякога човек (бил той мъж или жена) има нужда да отиде на фирмен купон, без половинката си, да употреби алкохол и да прави колегиален секс.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: d48e9d748f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23 не правиш разлика между банкет и тиймбилдинг. Тиймбилдинга е събитие, както е точния му превод "строеж на екип" какъв екип ще сплотяват с положинките си.
Утвърдената практика в чужбина е точно за банкети за барбекю или подобно, тиймбилдинга е нещо друго има програма на която шефовете сплотяват екипа си, говорят за работата и целите на фирмата, половинките нямат място на такова събитие.
Друга разлика е че най-често банкетите/барбекюта се правят в празничен ден през уикенда, те отнемат от личното свободно време на семейството на работника затова са поканени и половинките, а тиймбилдинг е в работни дни, за които обикновенно работниците са в неплатен отпуск, или понякога фирмата си им плаща обикновенния надник все едно са на работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: 4b06feac34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Е какво да ти каже, това е служебно събиране и с какъв акъл ще оставиш бебе само в хотелска стая. Както го гледаш през деня, така ще ще избуташ и 3 вечери. Няма да му стане нищо, ако не го къпе, а го забършеш с кърпички. Остави го този мъж на мира. Не ти е мястото на служебно събитие.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 4b06feac34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Работата си работа, жената, децата и така. н. нямат място на такива събития. И тизи тим билдинги са пълна тъпотия, само да гледаш сеир и пиянстване. Работата и личният живот трябва да са ясни разделени, още по-голяма тъпотия да си воде всеки партньора.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: d3d16e8993
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не вие не сте хора.
Дано не ви се наложи никога да сте на мястото на авторката. Да видим тогава как ще се справите за три дни. То така е много лесно. Спокойно да си коментирате как можела и сама да се справи но ако сте на нейно място ще ви е трудно.
Та жената е почти инвалид. Един болен човек няма вина за нищо.
На никой не му пука, че жената е болна.
Пишете без да отчитате факта, че тя е болна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: d3d16e8993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Номер 22 не разбра ли, че тя е болна.
Как може да си толкова жесток човек.
Та един болен човек няма вина.
Това ми звучи като подигравка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 5c9e309e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Тиймбилдинга е най-голямата тъпотия. Фирмата черпи работниците с място за секс. Чудесно. Освен да се пръснат от секс, и да поиграят малко колегиални игри, друго правят ли? Да живее фирмения секс. Трябва да ги прек. ръствт на сексбилдинг

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: d3d16e8993
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Хареса ми само коментар номер 32. Съгласна съм сексбилдинг. Ако един човек няма намерение да изневери на тиймбилдинг под влиянието на алкохола може да го направи. Да си развали семейството заради глупост. По-лошото е, че някои коментиращи не виждат нищо лошо в колегиалния секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker