Брат ми ме дразни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Брат ми ме дразни!
преди: 11 месеца, 11 дни, прочетена 642 пъти
Ние сме голямо семейство, четири деца сме, но от различни майки. Брат ми Г., той е на 33 години й е от първата жена на баща ни, която починала още при раждането, била много млада. Нещо се объркало при родилния процес и починала, но са успели да спасят бебето. Аз и двамата ми по-малки братя, сме от втората жена на татко. Мама прие Г. като свое дете, като негова родна майка. Даже на моменти съм си мислела, че повече го обича, уважава от нас, трите й деца. Аз съм на 23 години и никога не съм харесвала Г., нали, брат ми е, от един баща сме, макар че е с 10 години по-голям от мен, но от малка още съм го гледала с друго око, понеже винаги ме будалкаше, закачаше се с мен, да, имало е и моменти сме се гушкали като брат и сестра, купувал ми е доста подаръци, но просто ме дразнеше това, че мама го съжаляваше, пренебрегваше нас, заради него. Г. успя да омае и братята ми, развежда ги насам-натам, по фитнеси ходят, и те уж много го обичат, чак "бате" му викат, аз пък си го викам по име. Казвам им на двамата ми братя, че са глупаци, щот му вървят по гайдата. А откакто Г. и неговата приятелка се сдобиха и с бебе, миналата година, то за родителите ми това беше един вид Живота, край, ние вече хептен не съществуваме. Постоянно му звънят, да видят бебето, ходят им на гости, не знам какво си. Малкият сополак март месец, тази година, навърши една годинка, празненство, не знам какво си. Нашите, дори и братята ми, накупиха куп подаръци. Аз си измислих претекст, че с моя приятел ще ходим някъде и не отидох на този измислен рожден ден. Просто разкъсвам се отвътре, че пак светът се върти около него и нашите толкова са се прехласнали към тях. Нито искам Г. да виждам, нито жена му, нито бебето им. Още повече, че не знам т'ва бебе как ще се обръща към мен, не искам да бъда леля на тази възраст, виждала съм го само два пъти, нямам и желание, но като гледам... Просто искам да отида при тях и да им кажа да не си мислят, че Светът се върти около тях и бебето им. Понякога си мисля, по-добре и той да беше отишъл, заедно с майка му, А и мама, направо не мога да повярвам, че се държи така, все едно е баба на това бебе. Просто като се сетя и направо ми идва да се пукна от завист, злоба, дори ми се реве. Не знам как да се справя с тези чувства, но цял живот, до сега, е било така... и така ще си бъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 10 дни
hash: a636f97805
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ти си лош човек

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: dd00244439
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ти си една лигла на 23 с разсъждения на 8 годишна.
Какъв ти е проблем, че им му казват бате? .? Завиждаш.
Какъв ти е проблема, че се радват на бебето??? Не, ти искаш около теб да се върти света, това е проблема. Утре ти ще имаш дете и родителите ти на него ще се радват. Голямо хубаво семейство, вместо да отидеш да се радваш на бебето и прозненството. Ти егоистваш защо? Защото не можеш да си надделееш на ината и егоизма. Поклон пред майка ти, че ви е отгледала и, че го е отгледала, като свое дете. Добре, че ти не си била на нейно място, че с този злоба и егоизъм, щеше да съсипеш един човешки живот. И като чуя 23 годишна жена, да казва МАМА проблема е ясен. Порасни!!!

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: dd00244439
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Понякога си мисля, по-добре и той да беше отишъл, заедно с майка му,

Ти си един срам за семейството ти! Как не те е срам!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: f27d3b49b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Заслужаваш да ги гледаш заедно как се радват докато се побъркал.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 56732983e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ще се задавиш от злоба. Той явно е свестен човек и майка ти с основание го обича.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 920152a024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Отдалечи се от тях. Много хора ще те упрекнат, но ти поне си откровена. Такива сестри има, така ревнуват, така завиждат, само че в повечето случаи си кътат братчето и злобните им чувства са насочени към жена му (не към детето) и така увъртат братята си, че жена им е луда, куку и не е разбрала, че имат лошо отношение към нея (или направо никакво, без да я поздравяват). Ти поне си искрена и не се правиш на такава, каквато не си, не целиш да увъртиш брат ти и жена му в интрига, за което евала, защото много на твое място ще създадат интрига. Като имаш такива чувства, отдалечаваш се и това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker