Отдалечих се от семейството си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отдалечих се от семейството си
преди: 11 месеца, 2 дни, прочетена 560 пъти
Здравейте,
С баба ми (живее в друг град) винаги съм била много близка. Тя ме е отгледала и ми е помагала много. До скоро (преди да получа паник атака) бях близка с нея, търпях дори да ме дразни с нещо и като цяло си товарих моята психика угаждайки на всеки за всичко. След като получих паник атаки преди година, това рязко се промени и за да се излекувам трябваше да отстоявам себе си и да казвам не, когато аз не искам нещо. Научих се да го правя, но сега виждам как й липсвам звъни ми, търси ме, но същевременно с това ме и обижда доста грозно с някакви нейни безпочвени изказвания. Това ме накара доста да се отдръпна от нея и някак цялата близост, която имахме изчезна. И то защото реших аз да управлявам живота си изцяло - например с кой да живея, как да се казва детето ми, как да се облича, кога да каня някой на гости и да каня ли изобщо.. майка ми също ме обижда, че съм станала едва ли не сама да си живея, с никой не поддържам контакт (което не е точно така) и тн… а с мъжа ми си живеем перфектно… просто те ме товарят с това, че са много негативни винаги.. и някак създадох дистанция …. Извинявам се, че стана дълго и объркано, но ми се иска да чуя още мнения и дали аз прекалявам …

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 701e210dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И на двете казваш, че искаш по-спокоен живот, за да се стабилизираш психически и че въпросите, които касаят твоято семейство, е само ваша работа. Моята рода е същата и ми отне години да се дистанцирам. Някои хора не разбират какво значи лично пространство, само дават акъли и са силно склонни съм клюкарстване.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: befefdd1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   А ми те са били и преди токсични, но ти не си ги осъзнаваш. Гледай напред, не угаждай и не им слушай глупостите. Това не е вярно, а проекция на техния акъл. Аз затова отидох още по-далеч, в чужбина. Съсипаха ми здравето.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: b0f1889cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Лошо е, че баба ти с която сте близки се държи така.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 6e215e957f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Призив за масова дискусия по темата! Това е реален обществен БИЧ! Засрамете се хора! Докато теми свързани с болежи и сърбежи, пръскат от активност, изразяваща се в ""Сейр, осъждане и даване на Акъл", А такива с подобна важност биват прескачани, никога няма да имаме общество и нацията ни ще е Нисша!
Сега по темата :)
Давам пример с заметения под килима факт гласящ : "В миналото е имало ДУШЕВНО БОЛНИ, ХОРАА не Луди Хора! което се подразбира, че на някого му се е разболяла душата! Как може да се разболее нечия душа?? Ами чрез Най-близките хора, които са доверени познават ни по-добре от самите нас, не са опасност за нас, а поткрепа и закрила държащи ножа зад гърба! Кой подкрепя нуждата да се криминализират тези деяния? Държавата, ако преследва тези деяния като престъпност, би било пример за защита на човешките права! Жалко че сега имаме човешки права, като право на живот, дали след като няколцина души наречени общество ни подхлъзнат набутат и "наредят" в криминализирана ситуация (след сговор)или преди да ни убие някой Луд, който не е душевно болен и близките и обществото не са го побъркали, ТО ИМАМЕ ПРАВО НА ЖИВОТ! Масово се говори за висока обществена опасност съдейки жертвите и все това болно общество съди един човек! НЕ ЧУХ ТРИ ИМЕНА ОТ КВАРТАЛА ДА СА С ПРОБАЦИЯ ЗАЩОТО ПУСНАЛИ СЛУХ ЗА ЖЕНА ТИ, ПАК СА ТЕ ПРОВОКИРАЛИ И СА ТЕ ПОСТОВИЛИ В СИТУАЦИЯ НА СГОВОР ИЛИ ПОСТАНОВКА, КОЯТО НЕ Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ТЕБ С ЯСЕН ИЗХОД ЗА ДРУГИТЕ И СИ С ПРОБАЦИЯ СУПЕР ОПАСЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО СЪСТОЯЩО СЕ ОТ ТРИМА ИЗПАДАЩИ В СЪЩАТА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ ВСЕКИ МЕСЕЦ, ЖАЛВАЙКИ СЕ ОТ ПОРЕДНИЯ НАСИЛНИК, КОЙТО Е ОБЩЕСТВЕНО ОПАСЕН ЗАЩО НЕ И В ТАКЪВ РЕЦИДИВ! Като малък мечтаех да стана полицай, като голям мечтая да съм малък и да не срещам полицаи И Системата, ааа Относно правописа ще ви кажа, че не съм на изпит по бел, не пиша на системата, и определено полицаите са доста по зле, така, че марш да критикуваш куките за правопис, а не бъди компютърен гангстер хахах Тоя сайт е супер сеирджиййски и ще се извиня, ако се получи стойностна обществено полезна дискусия! ТИ СИ ОБЩЕСТВОТО!!

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: a08f216fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че е за добро иначе оставиш Конго да продължават да те потискат никога няма да може да изживееш живота си както ти искаш, нищо чудно и паник атаките ти да са всичкия тоя стрес, който непрекъснато са ти образували. Живей си живота и ги дръж на дистанция!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker