Възможно ли е НАТО да изпрати войски в Украйна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възможно ли е НАТО да изпрати войски в Украйна?
преди: 10 месеца, 21 дни, прочетена 3139 пъти
За година и половина война Русия и Украйна понесоха сериозни загуби, а Западът наля десетки, ако не и стотици милиарди в полза на Украйна под формата на директна помощ, заеми и т. н. Ако Украйна загуби войната тези "инвестиции" няма как да бъдат възстановени, а може би дори по-лошото ще бъде, че Китай също може да реши да опита някоя инвазия срещу Тайван.

Залозите като цяло доста се вдигат и за двете страни и се чудя дали НАТО може да реши да вкара на терен редовни военни части, като за начало от Полша, Румъния, България...? Според вас дали такова нещо би могло да се случи? Как може да се осъществи на практика?
Все пак няма механизъм, с който да ни задължат нас примерно да пратим военни в Украйна, може само да вербуват срещу пари някой, които иска да отиде и да се сражава под украинското знаме. То и в момента има такива чуждестранни батальони там, но ако не са достатъчни?

И в Русия на теория няма обявена война, уж в началото само професионални военни и доброволци участваха в "СВО", но след като положението се закучи, първо пращаха само призовки на запасняците, а после директно започнаха да забират всякакви мъже от улиците, домовете и местоработата им, малко тренировки после и хайде на фронта!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 81

преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 6a0d2c0913
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Възможно е... Войната в Украйна все пак е прокси война на НАТО срещу Русия.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 9fd67a7c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Личи си, че образованието ти идва от телевизора, но да ти отговоря на въпросът - не, НАТО няма да изпрати официално войски, защото това би значело ядрена война, и тогава даже хора като теб ще разберат какво е наистина война в днешно време...

Целта на цялото нещо е проста - да накарат страни сателити (като нас, Румънъния, Полша) да изпратят уж на своя глава въоръжение и даже войници там. Т. е. извън от НАТО, и без защита на НАТО. Подобно на тактиката да хвърлят Украйна на Русия... Нарича се прокси война, и активно се води след втората световна война. Страните които биват използвани по тоя начин, обикновено свършват разцепени на две.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 5988a1f494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, възможно е!!! Ноооо, по-лошото е, че това може да доведе до сериозна причина за ескалация на конфликта и влизане на съответните страни от НАТО директно във войната!!! Ааааа, това, ако се случи, възможно е да се премине към разгара с други (това включва И НЕКОНВЕНЦИОНАЛНИ) средства!!!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 8ae77c488b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Нато не иска да се забърква директно, ако зависи от нея. Русия също. Всички осъзнават последиците.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: ebbc03f841
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Кирчо довчера щеше да арестува Боко, днеска го пере, утре св*рки ще му прави... Въпросът ти не трябва изобщо да се формулира като сериозен, защото отговорът е пределно ясен - да, ще се пращат и то яко, защото Западът ни възприема за същите като Руснаците и Украинците (ние и сме, славяни). Ще е интересно само как ще ни обедят, че едва ли не и ние сме застрашени ако не отидем, но със сигурност ще се намерят лумпени (предимно психо-десни избиратели), които да се наемат със задачата (или най-малко да облъчват по жалките медии).

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 12ec092e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако не беше ядреното оръжия на Русия, то да - отдавна щяха да са изпратили. Много им се искан, но НАТО никога няма да го направи, защото това ще значи ядрена война.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: a440eabd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Че то НАТО си изпраща войски от месеци насам, украинците вече не искат да воюват? !

Авторе, сега ли го разбираш? В Украйна е пълно с чуждестранни войски, които са уж там като доброволци, но реално това не са някакви случайни хора от улицата ванати инженери, гинеколози и т. н. това са професионални военни, които са отишли да се бият за по-голяма заплата и/или от някакви техни подбуди и омраза срещу Русия.

В Украйна е пълно с поляци, има и много британци и французи и т. н. Даже началото на войната някъде четох, че и не са никак зле платени нещо от сорта на 1500 долара на ден, пак повтарям това не са случайни хора, а са си военни писани като доброволци.

Сам си написал, че са хвърлени стотици милиарди вече като помощ, мислиш ли, че им е проблем да заделят и няколко милиона дневно за заплати на наемниците? !

Мен ме притеснява друго. В момента нищо почти не говорят по нашите новини, а в момента войната особено се изостри. По главните медии - пълно мълчание.

Дано не готвят нещо.

Между другото Сорос каза, че по-добре да умирали източноевропейци и да се пращали войски от Източна Европа, за да не умирали хората на Запад..

Нагло, брутално, цинично! за тях сме подчовеци!

На 18 юни има 'Поход за мир' в много големи градове в страната - борим се за неутралитет и ненамеса във войната в Украйна.

Вместо да лежите по диваните и да пиете ракия се ВДИГАЙТЕ, защото опасността е реална а не имагрена и е на под 1000 километра по права линия от вас!

Т. Т.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 20c4e72a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Не, не е възможно, стига сте слушали глупостите на копейкин.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 768c4e3031
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Ако НАТО посмее да прати официално войски в Украйна, това ще е краят на ерата на НАТО и те го знаят. Русия е най-могъщата страна в света и може да воюва срещу целия свят и да го затрие, ако идиотите и посегнат. Официално война в Украйна още не е обявена от никоя от страните. Западът газ пикае, защото Русия показа на света, че не се страхува нито от НАТО нито от САЩ. На фронта се бият само опълченията от ДНР и ЛНР плюс ЧВК Вагнер и попиляха над 900 000 украински войници, подпомагани с оръжия и боеприпаси от Русия. Редовната руска армия си стои в казармите, провежда си ученията дори с Китай и чака идиотите да стъпят на криво и да я нападнат. Тогава всички ще разберат какво е война и какво може Русия. Два Посейдона чакат на дъното на океана САЩ да направят грешката, но явно и там имало не само луди, а и нормални люде. Колкото до Тойван, то той си е китайски и американците нямат работа там, както и по целия свят. Свърши се с тяхната хегемония, а и доларът в скоро време няма да е разменна валута както до сега и гадовете да санкционират този или онзи, като му запорират валутата. Светът се променя и САЩ започнаха да губят влиянието си както до сега. Европа е окупирана от САЩ след ВСВ и е в подчинено положение, при което американците я грабят и тормозят населението. А можеше да промени положението, като поиска помощ от Русия и да сложи край на американското иго. За съжаление и ние сме в кюпа и едва ли ще има измъкване. Както се казва "прости народи, слуги на САЩ, слаба Европа"!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 80cb8e9cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Почнаха се абсурдните копекаджииски коментари. Вие нали бяхте първа политическа сила? И оня ден ви видяхме смешните протести.

Недейте да умувате над тия неща. Не ви се отдава да мислите.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 9521888db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Дано НАТО да изпрати войски, за да свърши войната. Москалите ще бъдат пометени за две седмици, а Украйна ще започне да се възстановява и да се превърне в нормална европейска страна, която ще бъде отделена веднъж завинаги от алкохолизираните ушанки.
И не се бой. НАТО няма да прати никой българин срещу москалите. На всички е ясно, че българите са бъзльовци и особено много ги е страх от москалите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 9521888db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Гледам, че много копейки са се изходили по въпроса с опорната точка, че ако НАТО се намеси видиш ли това ще означава ядрена война.
Не копейки, това няма да значи ядрена война. Мокшите са официално предупреди, че употребата на ядрено оръжие ще значи официален край на руската кочина. При взривяване само на една ядрена бойна глава, САЩ ще смажат алкохолиците за няколко дни БЕЗ ДА УПОТРЕБЯТ И ЕДНО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. Ще ги пометат само с безпилотните си летателни апарати които са хиляди и изтребители 5-то поколение, които са над 500 и първобитното ПВО на алкохолиците е сляпо за тях. 18 комплекса Химарс и двайсетина дрона Байрактар отблъснаха москалите в първите седмици на войната, а само Полша има 220 комплекса Химарс. Война все още има заради лигавите западни политици, които не искат да дадат по-сериозно оръжие на Украйна.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 10ab80023c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Щом я докарахме до графата "Любов и изневяра" с историите за Украйна, смятай докъде сме стигнали...

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: e33f0c2840
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Със сигурност ще изпрати войски, но чак когато Украйна бъде приета в НАТО. Това е доста далече напред във времето.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: c02902cc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   След като гледам как немските танкове горят в Южна Русия, не си го представям НАТО да са такива самоубийци.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: c02902cc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   11, какви Химарс, какви Байрактари си фантазираш. Руснаците им унищожиха всичките дронове за 20 дена, затова сега не чуваш нищо за тях. Същото каквото стана и с прехвалените ти Пейтриат. 1 милиард отидоха в канала за 1 месец. Те хубаво ще им пратят още оръжие, ама никой не може да им възстановяви човешкият ресурс. Утре жените ли ще почнат да пращат на фронта, ти как си го представяш? Виждам, че интересуваш. Прочети ли какво стана с украинската велика контраофанзива? Нито едно село дори не превзеха, а им унищожиха половината немски танкове Леопард за ЕДНА седмица. Най-елитната дивизия подготвяла се във Великобритания беше разгромена. Ама ти продължавай да си фантазираш. НАТО никога няма да стъпи в Русия защото знае какво ще бъде съдбата му (справка Хитлер и Наполеон).

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: d3d4040035
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Авторе това си го сънувал ли, Русия събирала войници от улицата!? Тази опорка кой ти я спуска, някоя българска продажна подлога, или и ти самият си от тях? Не гледай събитията само от една точка, следи и анализирай всичко и тогава си прави заклйчения. Първо, помисли защо изобщо Русая нахлу в Украйна, как се разпали огъня. Ако ти имаш някой съсед, с който сте се разбирали и сте живели в мир, би ли решил да го нападаш и да му правиш мръсотии? Не нали? А какво направи Украйна, краварите и бутнаха фитила и го запалиха, там вместо пролетна революция, каквато правиха на други места, краварите създадоха Майдана, демек-краварска "демокрация". Смениха редовно избрано с избори правителство и си сложиха марионетно, както и при нас сега такова си сложиха. И какво направи това марионетно правителство начело със Зеленски, показаха среден пръст на Русия и запонаха да трепят рускоговорящи граждани в Източна Украйна, искаха да влизат в НАТО и да си дадат територията за краварски бази, каквото направиха нашите продажници. Че кой съсед ще търпи такива гаври, ти ще търпиш ли, ако съседа ти започне да ти прави номера и да опитва да ти прави мръсотии, ще чакаш да ти счупи главата ли, или ще вземеш навреме мерки да го сложиш да си седне на задника? Това прави Русия, иска Украйна да си седне на задника и да спре да играе с краварити. Никой не ги ограничава да си търгуват с кокото и да е, но не и да правят военни бази под носа на Москва, това никой няма да го допусне, и краварите добре го знаят, но опитват почвата, тесгват Русия дали ще подаде. Да ама тя не отстъпи и сега ще стане мазало и за краварите. Запада разбра, че с плашене няма да постигнат нищо, но разбраха, че и Украйна няма да постигне нищо, сега им остават само предизвикателствата към Русия. Ето започнаха уж учения в Германия, по същото време играят по малки учения каквото ще е и в България. Искат да видят дали ще са способни да се стиковат, защото до сега НАТО е съюз на книга, а иначе са сбирщина, даже оръжията не са стиковане, различни стандарти са, несъвместиме за общ бой, какво ти говори това? Ако НАТО имаха сила да се противопоставят на Русия, досега да са го направили, но те сами си признават(генерали от САЩ), че не са способни за пълномащабна война, а сега съвсем им се объркаха сметките, защото срещу тях се опълчи целият свят и те кротнаха, не смеят вече да участват лично във войни, а търсят будали като Украйна и такива палета като България. Ако войната излезе изнън Украйна, бъди сигурен, и ти ще се в окопа!

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: d3d4040035
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   №12, на колко ракии си? Утре друга песен ще пееш, по бетер си от Зеленски, добре шмъркате!?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 768c4e3031
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   12, вижда се колко "компетентно" се изказваш по въпроса. Ако можеха до сега НАТО да са го направили, само че не могат, а и нямат прехвалената им мощ, с която се пъчат, пък и страх лозе пази. Хаймарси, маймарси и останалото им оръжие за над 65 милиарда не стува, и по-голямата част вече е за скрап. Войната я започна Украйна по заповед на САЩ и направеният от тях преврат. Само че, криви им излязоха сметките и ще дойде ред да плащат за мръсотията, която направиха по целия свят. Пейтриътите и останалото им ПВО вече е компрометирано в Украйна и не напразно Турция, дори като член на НАТО си купи С 400 вместо пейтриът. Русия още не е започнала да воюва и все още се въздържа да избива простите цивилни украинци масово, при които войниците им се хвърлят като слама в огъня. Обясни ми как НАТО и гадовете от САЩ ще победят Русия само с конвенционалните си оръжия? Руското оръжие е световно известно, като най-добро в света, а и Русия произвежда много повече за единица време от целия колективен запад плюс САЩ! Дано не се наложи за Русия да обяви отново Вставай страна огромная!! Тогаз жална им майка на запада и САЩ, защото руският народ знае как да защитава страната си от световните агресори-хегемонисти и този път (ако бъде предизвикан не дай Боже) няма да се спре само до Берлин. През сто години западът все напада Русия за да я ограби и все изяжда шамарите. От световните природни богатства над 60% са на руска територия, а целта на САЩ и запада е от лакомия да сложи ръка на тях. Е, няма да стане! Жалко за Украйна, която винаги си е била исконно руска територия, подарена за стопанисване на живеещите там, в знак на благодарност за участието на народа през ВСВ-отечествената война за Русия!

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: d1294b9573
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   1. НАТО не е спирало да вкарва войски и оръжие от началото. Офицерския състав в Украйна е натовски още от февруари 2022.
2. НАТО никога няма да се включи официално, тъй като няма ВОЙНА. Няма подписани актове за война, нито от Русия, нито от Украйна. Това продължава да бъде МЕСТЕН КОНФЛИКТ! Според международното право и според дефиницята на ООН.
3. В този конфликт участват само и единствено доброволци от двете страни, тъй като е противоконситуционна пълна мобилизация от двете страни (точка 2 - няма война).
4. Украинците вече не воюват. Т. е. техните доброволци се изчерпаха. В момента бавно се заменят от натовски личен състав. Даже ако не се лъжа на 100% са такива.
5. Няма какво да се печели или губи. Този конфликт ще продължава, докато НАТО се откаже да налива пари. Или докато Русия го направи. Второто никога няма да се случи, тъй като за Русия е твърде евтино, в сравнение с ресурсите които имат. Фабриките им за амуниции изобщо не са пълен капацитет, а доброволците са 1-5% от цялата им армия. Те дори не са започнали да вкарват доброволци от други държави.
Сравнете загубите и от двете страни и статистически вижте, в какво съотношение може да издържи Русия.
Русанците реално имат интерес този конфликт да продължава.
НАТО няма никакъв. Особено пагубно е за членките на НАТО в източна Европа. Които американците на драго сърце ще хвърлят в огъня първи (то и за това влязохме... без да сме питани)

Моля ви - първо се ограмотете юридически, после елате тук с логически съждения. Имам чувството че аудиторията на този сайт са само тийнове, дето гледат тик-ток и редит.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: e33f0c2840
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Искам само да напомня на подвизаващите се тук русофили, че в последните 300 години няма нито една война, с който и да е, която Русия да е спечелила без да си осигури ако не подкрепата, то поне неутралитета на Запада.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: cc6ba81c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Аз съм 20. Само една корекция. НАТО няма интерес от този конфликт, само че не НАТО ами американските оръжейни компании имат. На които средностатистическия европейски и американски данъкоплатец плаща яко.
Другото в случай, че не знаете в момента тези оръжия Украйна усвоява на заем. Повечето от тях изобщо не са подарък.
Зеленски реално загробва цялата държава за поколения наред, докато ние с вас тук си говорим.
Нещо което американците направиха с руснаците през ВСВ и оръжието, което руснаците успяха да изплатят едва преди няколко години.

Честито на гласувалите за американския оръжеен капитализъм!

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 950a8c7a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Абе 17 никой не е трепал ушанки и никой не е бомбардирал ни Донбабве, ни Луганска. Алкохолизираните ушанки ви пробутват все едни и същи тъпотии и вие русоробите им вярвате. В Украйна няма фашизъм бе русоробе. Украинците поискаха ограбването на страната им от москалите да спре и от братя станаха фашаги и укри.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e037ec9831
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Така е, в Украйна няма фашизъм и в България няма цигани, сигурни сме в това! Само дето някои хора познаваме пребивавали в Украйна, и няма как да се вържем на алабализми. В Украйна могат да те изкъртят от бой, ако говориш на руски, а за Бандера всички начетени хора знаят достатъчно. Да, в Украйна има по-тежък фашизъм и лт режима на Франко.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: ad232a4796
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   В Украйна има фашисти и това са москалите. Даже си имат свой вариант вместо свастика - Z.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: e037ec9831
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   24, по-скоро ти си жертва на пропаганда и вероятно на ментални проблеми по рождение и в следствие на нещо преживяно. В Украйна има десетки доказателства и видео материали, в които ясно се вижда от отношението на украинци към българите и руснаците. Всички гледахме онзи клип, в който ритаха рускиня и я съблякоха гола, а и се чуваше какво точно говоря бандерките. Има само едно мнение и то е абсолютната истина, че Путин не атакува без причина и друга версия няма, защото не можем да изкривим истината. Хората трябва да коментират каквото виждат, а не каквото им е угодно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 71eeb93b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   25, тръгнал си го обясняваш на хора, които не само не са стъпвали там, ами и до преди една година думата Украйна изобщо не я бяха чували

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 106073fb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   28, разбира се че Путин атакува с причина и тя е в имперските му апетити. Не му стигна Крим, а Западът погрешно го остави да го завладее, за да кротува и да търгува с тях. Само че когато не само си диктатор, но и без връзка с действителността, в крайна сметка губиш реална преценка и се прецакваш като опиташ да отхапеш по-голяма хапка, отколкото можеш да сдъвчеш

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 26056cf503
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   30, от кога западът ще решава коя руска територия Русия ще си вземе обратно? Край с хегемонията на САЩ, край с лакомията на запада да граби безплатно руските богатстгва. Скоро ще изчезне и зависимостта от долара, чрез който хегемонистите налагат санкции на този или онзи. Крайно време е на тях светът да им наложи санкции и да си платят с лихвите безнаказаното крадене от целия свят. Китай ги отряза и ще си вземе обратно Тайван, които си е китайски, а не американски. Нека да ги видим как ще спрат китайците, ако им е мил животът. Русия бавно и методично ликвидира военната мощ на Киевската хунта, което е и целта на демилитаризацията в Украйна, която си е руска територия и САЩ нямат място на нея. Путин изобщо не бърза, а стратегически унищожава по над 600 украински войници на ден, много от тях чуждестранни наемници, докато се изчерпи живата им сила. В Брюксел признаха, че НАТО е изчерпало запасите си от снаряди, а и не може да произведе оръжие и муниции колкото Русия, поради липса на суровини. Сам се сещай чии суровини са използвали до сега за производството на оръжия. Путин обеща да увеличи разходите за военните нужди на армията на международния икономически форум в Санкт Петербург, на който присъстваха над 130 държави със своите представители. Никоя страна от колективния запад не беше поканена, което е ясен признак, че западът скоро ще яде шамарите (яде ги през сто години) заради наглостта да се изживява, като съдник на руската култура, и да налага педерастията чрез НПО-тата на Сорос. Русия е най-мощната страна на планетата и може да унищожи света 10 пъти, ако бъде предизвикана от гадовете, които винаги са искали да я ограбят, защото не било справедливо тя да притежава повече от 60% от световните богатства на планетата. Много обичали руската страна, само че без руснаците. Дано не направят простотията, която са замислили, че тогаз Господ да им е на помощ. От САЩ нищо няма да остане, но от Русия все нещо ще остани, там няма небостъргачи и равни полета, а светът ще се възроди отново.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: a820f2f129
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   31 ти въобще нямаш връзка с реалността. Ама въобще! Калибрите на НАТО и тези, които ползват украинците са несъвместими. Ние, Полша и джуджетата като Литва захранваме Украйна със снаряди, а великата руска промишленост едва смогва да се оправя. САЩ тепърва набират скорост за производство на снаряди за гаубиците, които са дали на Украйна. Нямаш никаква представа какъв е мащаба на производство в САЩ. Следващите месеци американския ВПК се очаква да произведе 15 милиона снаряда. Великите руснаци си правят планове да произвеждат 1200танка на година, което НИКОГА няма да постигнат. За сравнение САЩ имат готови поточни линии за производство на 400 танка МЕСЕЧНО. И между другото москалите са официално предупредени, че ако изстрелят само една ядрена бойна глава с Русийката е свършено. Нямаш идея с какви дронове разполагат САЩ и колко е безпомощно руското ПВО срещу американските самолети. Смотаните руснаци не унищожават нищо, а в момента едва успяват да се БРАНЯТ. Самия факт, че са в защита трябва да ти говори, че са головодници. Едва се оправят с някакви си 100 западни танка, които ги натискат едва, едва. Света се оправяше без руските ресурси до 1990-та година, оправя се и сега и ще продължи да се оправя, а смотаните алкохолици ще си седят в кочината и ще си мизерстват с невероятните ресурси, с които нищо не правят. За 20 години управление на тоя палячо Путин не можаха да организират производство на дори един продукт, който да стане разпознаваем по света. По-жалки са от всякога и ще загубят, а цял свят ще им се присмива.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 930c9cfe9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Другари, следите ли новините?
Май ще трябва НАТО да вкара войски ама не в Украйна а в Русийката, за да пази ядрения арсенал.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 4ce30e231d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Войната беше започната от НАТО против Русия!! НАТО е инициатора!!

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: e74e23d9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   32, явно ти нямаш връзка с реалността. Ако НАТО можеше да се разправи с Русия по военен път, вече да са го направили. Не забравяй, че Русия търси повод от страна на НАТО за да изпържи колективния запад заедно със САЩ. Няма такава друга държава на планетата, като Русия, която може да воюва с целия свят и да го изгори до основи.
Другарю 33, добре следим новините. Пригожин се отказа от намеренията си, а може всичко да е било театър за украинците, за да предприемат най-после контранастъплението си, и руснаците да ги избият до последния украинец, каквато е и заръката на САЩ!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 411c8b6522
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Пригожин е точно театъра. Хитро и умело си преправи път до полската граница, с ядрено оръжие на разположение. А Путин излезе от отговорност пред международната общност, международното право и отчет пред ООН.
Руснаците също почнаха да играят прокси игрички. Айде да видим сега кой кого?
Нацисти вече в Украйна няма. Има само натовци дето си играят на кънтър страйк, с разход на оръжие. От друга страна Вагнер, само да поискат имат тактическо ядрено оръжие и съм убеден че Лукашенко вече си е написал речта в която казва как тия изроди са неконтролируеми и бил неспособен да се справи с тях. Също както Путин го играе слаб.

Американците водят война с тероризма? Ето ви истинска такава война. Да, само дето поляците и немците вече насират гащите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 736e499e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   НАТО няма за какво да се разправя с тъпата Русия. Русопатите не можете да асимилирате, че това ще стане само ако москалите нападнат страна от НАТО.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: a440eabd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   Абе хора. На топ богатите политици и шефовете на BlackRock и Vayngard, които реално държат огромен % от акциите на ПОЧТИ ВСИЧКО в целия свят - от кока кола, през майкрософт и епъл, до самсунг, найк и петролните рафинерии - на тези хора и шефовете на банките ИМ ДРЕМЕ за НАТО, ЕС, Русия, русофили, русофоби и т. н.

На русофили и русофоби се делим ние. Раята. За тях е все едно. Те искат само едно. Още пари и власт. Пълен контрол. Медиен. Финансов. Те са господарите. Вие сте раята дето изплаща кредити и тича да си купува нови смартфони.

Вече са постигнали почти всичко. Ограбили са Африка още по времето на Британската империя. Ошушкали са сребърните и златните мини в Северна и Южна Америка. Секат горите в Амазония, не допускат технологиите за екологично гориво(на водород) и за безжичен ток(измислен още от Никола Тесла), само и само за да ви държат под тяна власт.

Та, те вече имат всичко. Или почти всичко. Остава им само Русия. Русия е последния стожер на свободния свят.

Там където банкерите и техните корпорации все още не са сложили ръка. Там където е ПЪЛНО с диаманти, злато, дървесина, нефт, газ, ПРЯСНА ВОДА, кобалт, титан, литии и други ценни неща, за които сигурно не сте чували, но които са в основата на бъдещата им нова, вече 4та технологична терволюция и изкуствен интелект.

Те искат или всичко или нищо. Остава им Русия. Вие и без това сте им слуги. Русия е все още неразработената, девствена земя. 1/8 от земната суша, към която топ-милиардерите гледат с лъсналу от алчност отиччички и запенени усти.

Глупкаът казва - в Сибир няма асфалт, няма канализация, живеят в 18 век, не искам руската мизерия.

Милиардерът казва - мамка му, там има скрити диаманти, платина и злато, все още недокоснати това искам, това ми липсва, имам хиляди работници, милиарди долари, имам машините, имам технологиите, ИСКАМ руските ресурси.

Всичко опира до пари. До страшно много пари, за които дори не може ума да ви го побере.

Русия има х2 повече ресурси от втората държава с най-много такива и да кажем повече от Китай, от ЕС, от сумати други държави!

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 081dc091f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   НАТО няма как да нападне Русия, защото ще се разпадне на съставни части. Зад Русия са Китай, КНДР и още няколко силни държави. Русия и Китай може да дадат такъв брутален отпор на НАТО, че всичките психично болни дараскачи на укрите ще се закопаят на три метра под земята.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: afff77bb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Русия е последния стожер на олигархията и мизерията. Олигарха взима всичко а народа тъне в мизерия. Питах те и пак те питам. Какво произвежда великата Русия с колосалните си ресурси? Как тая велика държава с тези ресурси прави живота на хората в нея по-добър? Защо олигарсите взимат всичко и за хората не остава нищо? Защо няма организирано нито едно производство на някаква стока, която да е позната в бита на хората по света?

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 1835dfd177
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Вижда се, че доста служители и кандидат-служители на посолствоТО все още не са си изпили Фентанила за лека нощ...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 413e62319f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   Какъв отпор ще даде Расията на НАТО бе ало? Украинците направиха за смях Расията с няколко дрона и ръчно преносими гранатомети като Джавелин, Панцерфауст и ракети Стингър, които се изстрелват от рамо като РПГ. Руснаците са головодници, слабаци и некадърници. Китай няма да харчи колосални средства и да поема тежестта на войната заради смотаните руснаци. Кимчо дебелака няма пари за да ангажира толкова хора с чужда война.
И друго се сетих. Руснаците са толкова смотани, че опряха до Иран да купуват дронове. Какъв отпор ще дават на супер технологичните армии на НАТО? С какво? С ръждясали АК и карабини Мусин образец 1918г? Те горките нямат свястни бронежилетки дори, нямат турникети а ползват дамски превръзки, които си носят от дома.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 84c99cba79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Русия разполага с ядрено оръжие
Няма как да загуби....

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 1b8dce31a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   44 Ядреното оръжие не помогна на Расията нито в Афганистан, нито в Чечня. Няма да ѝ помогне и сега.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 84c99cba79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Както казват в Одеса:
Авганистан и Русия са две големи разлики...

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: ddc6f11ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Войната е започната от нато срещу Русия!!! Воюват Натовски генерали срещу Руски!!!

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: c4e3068331
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Расията нахлу в съседна държава, но видиш ли НАТО започнало вайната срещу магучая кочина. Все едно слушам брътвежите на оная алкохоличка Захарова.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: c4e3068331
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Абе 48, щом Русийката воюва с НАТО, какво стана? Нали великата руска армия щеше да стигне до Ламанша за две седмици? Нещо мина година и половина и москвичите още не са стигнали до Киев. Защо така? Къде са им безаналоговите оръжия, от които НАТО трепери? Къде са им танковете, които щяха да прегазят Европа за нула време? Къде им е страховитата авиация?

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 5e483b381d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   До кога ще се надлъгвате тука бе? Русия си кара по план. Не е искала не е стигнала до Ламанша, още не са я ядосали достатълно западните педали, но и това може да стане. 50, ти по добре си задай въпроса къде са им смразяващите западни оръжия на украинците, с които щяха да боядисат Кремъл в жълто и синьо? Всеки ден украинци мрат, като мухи на фронта, а руснаците са се били окопали и ги чакат на гюме. Чети военните новини с Павел Иванов, той коректно съобщава ситуацията на фронта и съобщава за руските "загуби" като не спестява нищо. Контраофанзивата на украинците май секна внезапно. Нито тигри, леопарди, джавелини и останалите западни тенекии ще помогнат на бандитите от Украйна да тормозят повече руско население на тази земя, която си е исконно руска. А, планът на Путин си върви успешно. Като ги изтрепе до последния прост украинец воюващ за САЩ ще е постигнал денацификацията, а демилитаризацията я виждаме всеки ден, оръжия за на САЩ и запада отиват всеки ден за скрап в руските леярни, за производство на руски оръжия избиващи простаците от Украйна! Молете се да не дойде някой друг на мястото на Путин, че тогаз жална им майка на западняците.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: f059c71a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Войната е инициирана от нато!!! Русия никога не е започвала първа война!!!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: f0b757c5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Прав си 52, Русия никога не започва първа война, но винаги я завършва! През 100 години западът напада Русия за да я ограби и винаги яде шамарите и. Много им харесвала Русия, само че без руснаците. Този път наред са САЩ. Само че за тях шамарите ще са като галене. За тях ще играе балтията. Ще видим (ако някой от нас остане жив) кой ще остане след това, САЩ или Русия.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 353dbdec18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Видя се и във Вилнюс, че тая война започна да дотяга на ЕС. Американците и НАТО се чудят как да се извъртят и вече да зарежат Украйна. Те знаят, че сега не могат да ги приемат за член на НАТО, защото това значи война с тях. Но дори и след това не искат, защото руснаците имат условие Украйна да са неутрални.... Голяма каша стана заради алчните американци и продажния украински елит. Сега се опитват да завлекат и страните от източна Европа.
Прав беше Радев като каза, че конфликта няма военно решение.

 
  ...

1-50 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker