Баща ми ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми ме тормози
преди: 10 месеца, 27 дни, прочетена 548 пъти
Здравейте, на 15, почти 16 години съм и от определено време баща ми не спира да ме тормози. Откакто се помня винаги, когато направя някаква беля като малка ме е биел. Но мисля, че вече съм достатъчно голяма да не го прави. От може би 2 години всеки божи ден за мен е ад. Няма ден, в който той да не ми крещи, че съм курва, проститутка, че съм теле, овца, че съм боклук, псува ме на майка, че единственото нещо, което ще стане от мен е хероинова наркоманка. Почти всеки ден ми крещи, че ще е по-добре да умра, да се наръгам с нож или да се хвърля през терасата. Почти не ми дава да излизам с приятели, и ако евентуално ми даде, защото майка ми го е убедила, след това ми крещи, че нищо не съм помагала в къщи и че съм ходила по момчета. А това изобщо не е вярно, защото аз през живота ми съм нямала абсолютно нищо любовно с момче. Нон-стоп ми взима телефона. Крещи ми дори за начина, по който гледам, за начина по който ям. Последният път, който ми посегна физически бе невероятен ужас. Държа да отбележа, че това се служи, защото не съм му казала здравей с правилната интунация. Та заради това, освен че ми каза типичните думи курва, проститутка, боклук и т. н. , накара ме да си донеса всички дрехи и обувки, и каза, че без него съм нищо и всичко, което имам е благодарение на него. След това дойде в стаята ми започна да ме влачи по пода, като ми дърпаше косата и започна да ми дърпа дрехите, с които бях облечена. Каза да си сваля дори бельото и сутиена, защото те били купени с негови пари. Удари ме няколко пъти, но не се стигна до голям бой, защото майка ми и брат ми се намесиха. Да не говорим баща ми как е бил големият ми брат, завирал му е обувка в устата, блъскал му е главата в чиния, разбивал му е устата и го е пребивал до синини, когато беше на 17. Да не говорим, че баща ми всеки божи ден ме заплашва, че скоро ще ми се случи ужасяваща случка. Говори ми и как щял да ме изгони от нас в най-скоро време. Да не говорим, че един път опря нож до гърлото ми. А искам да уточня, че аз изобщо не мисля, че съм лошо момиче. Не знам с какво заслужавам всичко това. Нищо лошо, не съм направила на никому. Нито пуша цигари, нито излизам с момчета, нито ходя по дискотеки, купони и така нататък. Мразя баща си с цялата си душа. Не мога да ви опиша цялата мъка, която изпитвам благодарение на него. В училище си слагам маска на много щастлива, но в момента, когато се прибера тя пада и започвам да плача. Ей така от нищото. Единственото, което ме спира да отнема живота си е майка ми, защото тя изпитва достатъчна болка и не искам да и го причинявам, но вече не виждам друг изход от ситуацията. Просто не мога да ви опиша през какво преживявам, а имайте предвид, че не съм разказала абсолютно всичко. Твърдо решена съм лятото да отнема живота си. И без това той каза, че цяло лято ще готвя в къщи манджи, без да излизам. Не знам какво да правя наистина. Не мисля, че има изход от ситуацията, освен смъртта. Може би така ще разбере що за изрод е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 1c89345f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   При такива истории се чудя къде са институциите, къде е закрила на детето, къде са съседите да подадат сигнал. Всичко, което описваш авторке е психическо, физическо и емоционално насилие. Каква е и тази майка, която позволява бащата да се отнася така с децата си. Отиваш при директора, училищен психолог или учител, разказваш всичко и ги молиш да подадете сигнал в закрила на детето и полицията. Ако моя партньор се държи така с децата ми досега или да е в затвора или трайно осакатен. На баща ти му трябва як бой, присъда и затвор.

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 592636521d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Точно майка ти е за бой! Къде го е намерила този изрод и защо не си е тръгнала навреме? ! Тя дава ли си сметка какво ви причинява, стоейки с този ненормалния? ! Егоистка! Просто родителите ви са ви увредили психиката до живот! Махайте се с брат ти колкото се може по надалеч!

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 6577c66b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Може би има основание да те защитава от момчетата по улицата и гадните момичета, които могат да ти донесат много мъка. Имай предвид, че не е нормално на някаква много незряла възраст да се занимаваш с момчета. Освен това голяма част от тях наистина могат да ти навредят. Има много наркомани, дилъри на дрога, побойници. Нищо добро няма да видиш от 80% от момчетата.
Може би с основание те нарича к*рва и проститутка, защото е видял неща, които са нередни в поведението ти. Започни да се държиш уважително спрямо него и ще видиш друг баща.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 686c5b3c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Защо ще си губиш живота заради човек, който не те чувства достатъчно близка, за да се държи човешки с теб?
В училище има ли психолог? Сподели с него.
Или с учител, който прецениш, че ще ти обърне внимание.

Помисли за майка си, тя ще страда ако теб те няма.
Баща ти.... на него ще му е все едно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 1c89345f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И на такива изроди им се раждат деца, а на добри хора не се. Не е ли несправедлив живота...

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 86d82030fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, мило момиче!
Не знам майка ти как е още с баща ти, но на всяка цена говори с нея да намерите начин да се изнесете в друго жилище ако може и в друг град, но не трябва да живее под един покрив с вас. Ако имате някакви роднини да ви помогнат по някакъв начин да напуснете този човек. Защо не съобщите на полицията за случващото се в вкъщи? Не си отнемай живота заради такива човеци, защото всякакви гадове ще срещнеш и ще видиш, но не трябва да се отказваш от живота. Такива хора са комплексари, които мачкат по-слабите защото знаят, че не могат да им отвърнат. Докажи пред себе си, че няма да се предадеш толкова лесно и няма да дадеш никой комплексар да те мачка и да те откаже от живота, напротив това трябва да ти даде амбиция да се бориш за това да имаш един по-добър живот за теб и за близките ти, които те ценят и уважават!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker