Зъл чичо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Зъл чичо
преди: 4 месеца, 15 дни, прочетена 480 пъти
Здравейте всички в този сайт. Темата която исках да споделя е за клюкарите които разпрастраняват фалшиви клюки. Изключително съм възмутена от такива долни хора. Като пример ще дам роднините ми. Като моят чичо. Разбрах, че той е разпространявал, абсолютни неверни неща за мен. И те тези неща бяха толкова абсурдни, че не можех да говоря от шок. Всякакви неверни неща като това, че съм взимала дрога. Че съм крала от магазин и, че съм крала цигари от баща ми. После баща ми ме тормозеше за това. Опитвал се е да повлияе на баща ми да ме гони. И баща ми му вярваше защото е глупав. Започна да говори, че съм била мързелива и затова не съм работела и някой хора в града започнаха да ме гледат накриво. А аз не работя защото имам заболяване. После беше разпространил клюки за доведената ми майка че била курва. И после на работата тя е чула как колешките са говорили зад гърба и. И доведената ми майка плачеше много след това и аз знам със сигурност това което казва, че е лъжа. После беше говорил и за баща ми зад гърба. И аз като му кажа баща ми не ми вярва и ме обиждаше, че съм била тъпа и че лъжа, и че ще изгони мен и майка ми. И почваше да ни тормози. Не знам хора този чичо ми не е нормален. Направо съм потресена как такива хора могат да съществуват. Аз нищо не съм му направила не мога да разбера защо прави такива неща. Той се събира с хора и пият до късно. Той е канил много хора на гости на времето и много хора го познават. И понеже живее близо и чух случайно без да искам и ми стана много гадно. А и съм питала хора и те са потвърждавали, че е говорил. Даже чух обиди за себе си а като мине покрай мене ми се мазни. Също го подозираам, че ни правии и магии. Тоя човек нещо му хлопа дъската. Каква е тази обсебеност от мойто семейство не знам.
Ако някаой разпространява клюки за вас как се справяте? Аз мога да се постарая да не ми пука, но хората започват да ме мразят и аз се превръщам в аутсайдерка, а и също и другите роднини почват да странят от нас, защото вярват на лъжливи клюки. Не знам какво да правя ще се радвам да датете мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 15 дни
hash: cc11681828
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Дистанцираи се от подобни хора, води нормален живот, имаи среда, така хората ще знаят истината и на този няма да му обръщат внимание.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 0a04572e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Една приятелка ми се обажда по телефона да пита как съм. Една странно ми говори. Накрая се оказа, че една пача е отишла в бившата ми работа и разправяла, че съм се алкохолизирал. А аз съм почти пълен въздържател. Само на празник си позволявам по половинка вино макс. Беше толкова абсурдно, че ако нямаше и други свидетели, щях да си помисля, че е сън някакъв.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 9eaff1de3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо ги разпространява тези клюки.
Чак магии да ви прави не вярвам.

Нека баща ти поговори с него.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: dddd956434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Магии едва ли ти прави. Но за клюкарстването е напълно възможно. Явно няма личен живот. Насъбрал е някаква завист и злоба и така явно се успокоява. Единствения нормален вариянт е да му кажеш всичко в очите, и да му кажеш да спре да се занимава с теб. Но не е гаранция, че ще спре. Ако не спре, остави го. Не говори с него. Всеки нормален човек може да прецени колко е вярно нещо казано просто от някакъв пияница.

Успех момиче и горе главата! Всичко ще се управи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 4bc316a8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не можеш да спреш хората да говорят, може да промени отношението си към ситуацията. От заболяване до заболяване има разлика и много хора със заболявания, дори нелеки и хронични, работят. Работи и над себе си и кой какво говори да не те вълнува, това с магиите предполагам, че се шегуваш нали? От липса на работа си пълниш главата с глупости.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 3a76c8fce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   клюкарите и интригантите винаги ще си клюкат и интригантстват, няма как да ги спреш. Единственото нещо, което може да направиш е да не обръщаш внимание, тях това най ги мъчи, като другите не се засягат от лъжите им.
А един клюкар и интригант, приказва-прказва известно време и после всички вземат, че го научат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker