Мъжът ми ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми ме тормози
преди: 3 месеца, 28 дни, прочетена 999 пъти
Здравейте на 28 години съм живея със мъжа ми насемейни начела от 10 г. имам син на 8 г. И когато се напие ме бие пред детето, обижда ме. Но нямам къде да отида. Моля ви дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 2fd780f602
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Подай сигнал до някакви институции тип "горещ телефон" и разни подобни. Това първо. Второ, планирай си как и къде да се преместиш, те ще ти помогнат. Трето, работиш ли? Ако не, търси си работа и да се отделиш от него. Това не си е работа. От 18 годишна си с него, а от кога те бие? Ако това продължава с години, виновна си си и ти, че търпиш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 443419fbab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Отиваш полиция те ще те насочат в общежитие за бити жени, там ще ти дадат покрив, храна за теб и детето за 6 месеца, ще ти отпуснат психолог да ти помогне за да се научиш да се грижиш сама за себе си и детето

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 7dedba95d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Направи това което казват коментар 1и 2, но в никакъв случай не давай индикации за намеренията, които имаш на "мъжа" си! Просто един ден вземи детето и тръгни, например докато е на работа.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 1b480a1584
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   6, при положение, че детето е признато от него, това си е отвличане!

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 5b3f27a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Отиди в закрила на детето. Може да те насочат към някое защитено жилище.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 0bac633ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трябва да го изриташ от там, където живеете. Трябва да се спре с това - жената с детето с един куфар да остават на улицата. Мисли как да го направиш. По принцип можеш да подадеш сигнал в полицията, но те ще разпитват и детето. Може да образуват досъдебно производство и то не толкова за насилието над теб, а над детето, защото побой над майката пред очите на детето, дори само обидите, това е равно на насилие над детето. Ние стигнахме само до досъдебно производство, което беше прекратено, самата аз не исках да го съдят, защото виновен беше най-вече алкохолът. В крайна сметка той доброволно се изнесе, за съжаление има последствия над психиката на детето, това е неизбежно. По принцип, ако се стигне до дело, съдът може да постанови да се изнесе от дома за до година и половина мисля. Тоест, това е временно решение. Отделно, аз лично бях против такова нещо, защото никога не знаеш този човек какво може да ти направи, като се напие - на теб и детето. Ограничителна заповед няма да спре луд или алкохолик. Социалната служба към общината също може да работи с детето. Може да му назначи посещения при психолог, има разни такива организации. Безплатно е. А ти задължително се свържи със служба за борба със зависимости. Има такива общински, също е безплатно. Ще ти дам телефон, ако си от София. Изпбщо, работи се по няколко направления. Крайния резултат трябва са бъде той сам да се осъзнае и да освободи доброволно жилището. И да скъсате като двойка доброволно. Имай предвид, че полицията много здраво пипат, хич не се интересуват как това влияе на детето. Така че с тях внимавай. Обърнеш ли се обаче към някоя държавна служба, бъди готова да те викат в полицията

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 293ef85af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това не ти е мъж, а съжител.
Не вдявам как жени търпят с години от някакво извратено робско чувство и странна любов. И си седят най-спокойно, и детето си тормозят така.
Родители нямаш ли? Приятелки? Финансова независимост?

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 6b0b1a61de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Работиш ли? Ако не, намери си работа и бавно започни да се приготваш за самостоятелен живот с детето. И когато съберишдостатъчно пари за 1 наем, наемаш си квартира, изчакваш момента, когато мъжът ти е на работа или не е вкъщи, слагаш в една чанта документи и пари, взимаш детето и се махате. Най-добре квартирата да е далеко от досегашния ти дом и мъжът ти да не знае къде работиш, за да не ви намери. А можеш да потърсиш помощ и от някоя организация, но не разчитай на 100 % на тях. Основното ще трябва да го свършиш сама.
Важно е! Не искаш детето ти да расте така, нали?

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 63c0e9c0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Напълно си прав номер 11.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: f20b69cd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   На 28 не знаеш ли какво се прави? Ако аз дойда вкъщи да те набия какво ще направиш? Е същото се прави и за "съжителят" ти. За такива като теб специални закони ли трябва да се пишат? И вместо да има горещи телефони за децата които са истинските потърпевши на тези ситуации, с пораснали деца да се занимават и да занимават обществото... Същото като с гейовете.. да им мислим и техните драми и специалните закони. Аман от "жертви" в днешно време.

И дано за разлика от други жени, си накарала "съжителят" си, да припознае детето, иначе лев няма да видиш...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: e91e1e733a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Подай сигнал в полицията какъв мъж е това- пълен боклук и отрепка- Мацка, сменяй го докато е време. Мъж съм и знам какво е мъж да бие жена, това поведене не е мъжко а на престъпник.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 7aa6086189
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   За съжаление има вярно в коментара на 13. Масово подобни жертви са женици, на които най-висшата цел в живота им е да се оженят и раждат като мангалестете. Няма значение тя може ли някога да се оправи сама в тоя живот, ако се наложи, нито подбират мъжете. Лазят в краката и най-изпадналите утрепки само и само да се отчетат, че са семейни и като стане редовния цирк: нямам умения, нямам опит, нямам елементарни обноски и работна етика, не мога да се издържам сама, двете ми мозъчни гънки не могат да вържат две и две от къде да започна със справянето на проблема... Еми сори. Писнало ми е да ги слушам такива клошарки и все да ми искат някаква помощ.

Жена на 27

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: f283b284c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке как си след една седмица.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 час
hash: bf075fad3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Под въпросният 13 , като не ти харесва подмини не е нужно да има излишен коментар. И второто е , че не съм циганка и е припознал детето
Не е нужно да коментирваш с дразнещите си коментари . Няма как да съдите хората , като не ги познавате . Хубава вечер !

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 3fd004003a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Така е бе. 13 ти не си никой. Коментарът ти е абсолютно излишен.
С кое право съдил жената бе.
Хайде пиши нещо бе. Можеш да съдиш невинната жена но изведнъж млъкна.
Хайде защити се.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: b9f5575d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   М31
Номер 11 го каза перфектно!

Това което мога да добавя аз като дете на такова семейство е следното. Ще го синтезирам!

1. Ако нямаш работа си намери и започни да изкарваш пари и да заделяш за квартира, но внимателно без да даваш признаци! Намираш си адвокат и му казваш всичко, има адвокати които се занимават с такива случаи и те много добре знаят, че в началото докато не си стъпиш на краката няма да имаш парички...!

2. Търпиш още малко, търпяла си години, ще изтраеш няколко месеца! Записваш всичко което се случва на телефона, но бъди изключително внимателна, най-вероятно тоя боклук е хитър, ще трябва да си по-хитра от него!!! Гледаш да разкажеш на колкото се може повече хора, колеги, роднини и приятели през какво минаваш, все някой може да ти помогне с нещо, а и ще имаш свидетели! На общите ви познати, по-добре не казвай нищо! Срам тука няма, много жени са били като теб и са в момента. Става въпрос за рожбата ти!

3. Намираш квартира, но чакаш удобен момент в който да вземеш дедето и да се преместите там. Трябват ти само пари документи и дрехи. Останалото ще се справиш. В момента в който ще се преместиш на квартира, ще трябва да смениш и работата, това го плануваш предварително! Сменяш училището на детето. Говориш с директорката да ви даде 1-2 седмици отсрочка детето да не ходи на училище и да не му се водят отсъствия!
4. Пускаш жалба в полицията и на прокурор! Отиваш в закрила на дедето. Пускаш документи за развод според юридическата консултация която получиш там и според това което те посъветва адвоката.
5. Пазиш в тайна локацията на която сте с детето от общи познати на семейството, защото някой уж може да ви направи "добро" на семейството и да вкара вълка в кошарата!
6. Ако имаш мъже приятели, роднини или колеги ги активизирай да ти помогнат и да те защитат! Не е изключено да се запознаеш с нов мъж в живота си, но бъди изключително внимателна и не разчитай, защото има много путьотвци!
В ТАЯ ДЪРЖАВА ИМА ЛИ МЪЖЕ НА МЕСТО!!!??

Най-тънкия момент е да плануваш квартирата, смяната на работата и училището на детето ти. Трабва да бъде отиграно в главата ти, как, кога и по какъв начин! Направиш ли го, събери и концентрирай цялата си ненавист към него и я използвай за да не погледнеш НИКОГА ПОВЕЧЕ НАЗАД!!!

Ако не успееш с плана, намираш адвоката и при първа възможност отивай в закрила на дедето и в полицията. Ревеш на умрело, пускаш жалби, обикаляш институции, има адвокати които се занимават точно с това и не взимат пари в началото. Даже те съветвем да си намериш първо адвокат и обсъдете какви са ти опциите! Има съвестни хора. Намери ги!

Ще има щастие за вас мадам! Но ви предстои война! Наспете се, починете си... защото ще трябва да отключите лъвското си сърце, което знам, че е там! Една жена реши ли да спаси детето си НИЩО, НИКОЙ, НИКЪДЕ И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ!
БОГ ДА Е С ВАС МАДАМ!
Помолете се...

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 28ab74bf5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   А това ми хареса една жена реши ли да спаси детето си никой и нищо не може да я спре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker