Разделихме се с жена ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разделихме се с жена ми
преди: 2 месеца, 10 дни, прочетена 1654 пъти
Здравейте! Преди 6месеца се разделихме с жена ми след като ми каза, че вече не ме обича и иска да се разделим имаме дъщеричка на 3 г. И половина. Понеже няма каде да отиде, а на квартира не може да излезе защото и е непосилно и казах да остане във вкъщи аз заминах да работяжв чужбина и покривам сметките. Когато се прибрах след третия месец все едно не сме били разделени, но когато стане на въпрос да се съберем отговорът и е свикваи, че сме разделени. Така искам да вметна, че след като се роди малката започнахме да се караме и то за битовизми помагал съм с каквото мога (чистех, готвех, пазарувах, а тя се грижеше за детето) Просто незнам какво да правя, а сърце ми не дава да ги оставя защото няма да се справят сами. Никога не съм я удрял, не пия, не играя комар. Винаги съм гледал да има за семеиството. Моля за съвет. A и да добавя трети човек няма и от двете страни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 10 дни
hash: e4c869ad60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Хаха кое не разбираш в ситуацията?
Дори да си перфектния, няма да е достатъчно. Защо те е избрала за баща на детето си? Защото ще си дадеш двата бъбрека със сърцето ако се наложи, ще дадеш последния си лев за нея. Добър си, отговорен, покриваш всички сметки, нямаш пороци, евала! И кво? Ти си поредното доказателство че жените правят най-важните си избори от отчаяние и криви сметки.
Нямала лев да е самостоятелна, нямала къде да отиде, сама не може да сготви вероятно, но иска развод, иска всичко, по възможност сега веднага.
Защо го иска? Защото е с някой без да се усетиш или защото някога е имало някой, който е бил много важен за нея, обаче пак така лековерно е махнала с ръка.
Не те обича, освен удобствата си и мега неприятен и не може да те гледа.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: dafced37f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Сложно е да ти се даде съвет, защото това решение трябва да го вземеш ти!

Аз мога само да ти кажа, че трябва добре да прецениш дали има смисъл да поддържаш такива отношения, или да й кажеш да си търси квартира и всеки да започне начисто!

Аз също направих много компромиси и опити, за да запазя брака си, но не успях, защото за да се получи това - трябва и двамата да го искат и да положат усилия.

А при теб - щом ти казала, че не те обича - според мен вече няма смисъл!

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 8ea7165d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Питай я кога и защо се е пречупи Ла към теб. Любовта не си отива просто ей така, имало е натрупване на неща. Вероятно и сам знаеш.
Но ако искаш да пробвате някой ден пак, дай и пространство, трябва да знаеш причините и чак тогава да мислиш как и дали.
Това "никога не съм удрял" свикнахте да го казвате като услуга... Ако така и казваш и на нея, само да ти кажа, че изглеждаш обикновен примат.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: f87594edaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ами справят се както виждаш. Приеми, че не те обича вече и си гледай живота.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: a86a0d1590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се занимавай с нея, щом ти е казала, това е положението.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 63224af785
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   е ЩО ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТЕ. Имате малка дъщеричка. Това дете най-добре да живее с двамата си родители. Щом нямате сериозни проблеми не ви трябва да се разделяте.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 131fcbcbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Като те чета, само жена ти иска раздяла. Ти не.
Вариант 1 - Разговор
Вариант 2 - накарай я да ревнува, да излизаш уж по срещи, да не й показваш, че ти пука за нея. И така виж накъде отиват нещата, ако тя не те спре, тръгни си. Дай й ултиматум да си намери жилище и се грижи за детето, плащай издръжка, взимай го при теб.
Вариант 3 - семейна терапия.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Каза, че отношението ми кам нея се е променило след като малката се е родила, то ноистина се промени, но в смисъл, че бях погълнат от мисълта да не им липсва нищо и обръщах мн малко внимание на нея. Карахме се да, но в буквалния смисъл за глупости.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Чесно да кажа казва, че ме обича като част от семеиството, но не е влюбена в мене като я питам да опитаме тя ми казва, че сега съм различен и няма караници и за това неиска. Не го разбирам това. Аз я накарах да не излиза на квартира защото знам, че няма да се справя, а и искам да се съберем отново.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 5d7860eb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Единственият съвет за днешните бракове, е да не ги сключваш изобщо... След това, каквото и да направиш ще е грешно. Както и да се държиш, пипирудуте изчезват, и повечето жени са нещастни.

До кога смяташ, че можеш да търпиш това положение? Ще ти кажа - докато не надушиш, че си е водила любовника вкъщи. Или пък ти не тръгнеш по жени. Няма как дългосрочно да работи това положение. Хващай и задвижвай нещата по реда, докато още не сте се изпокарали фатално... Това е положението с днешните жени, но повечето мъже не искат да го приемат.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 72df9bae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Е, хайде стига, нямало да се оправи жената сама! Коя жена не се справя сама? Преди да се запознаете и съберете, как се е справяла с живота?

Детето е вече 3-годишно, просто започва пак работа (ако още не е) и така. Както правят всички жени. Да не е първата с дете, или първата разделена с бащата на детето си?

Не, че няма жени, чиято "кариера" е от мъж на мъж. Но и някои мъже малко пресилвате нещата и звучи доста обидно за качествата ни като жени. Нито сме по-глупави, нито по-некадърни, нито по-неспособни. Желание да има, даже често сме и по-оправни. Иначе браво, че се стараеш да ги осигуряваш, а не си като "мъжете", за които след раздялата и детето става бивше. Има такива, които напук на бившата ще я оставят и на улицата, ще направят чудеса да не плащат и смешните издръжки, даже и когато съдът постанови една наистина смешна за скъпия живот сума.

И, ако ще остава в твоя апартамент, ще е добре да поставиш някои ограничения. Поне да не води там други мъже, да е по-дискретна пред детето, защото е още малко. Така е честно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: dd5490fa8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Дори и да се справи защо да се разделят. Това дете има нужда от двамата си родители. Щом нямат сериозни проблеми защо е нужно да се разделят.
Всички хора се карат за глупости. Във всяко семейство има проблеми.
Според мен изобщо не си струва да си разбиват хубавата връзка.
А и появата на дете променя наистина много неща.

Да какво от това че съм жена не бих казала, че съм оправна. Дори изобщо.


Разбирам да има насилие в семейството. Да. Ама заради дребни кавги.
Не си струва.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Тя работи, мъже не води или пише и се чува, интересното е, че като се прибрах даже и в момента се държи всеж едно сме заедно. Целуваме се прегръщаме само секса липсва. Това ме обърква защото намекна ли да се съберем тя казва, че неиска, а фактически сме заедно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 65c7e9bb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   А защо то не излезеш на квартира? Така е редно - детето и майката остават в семейното жилище. Така присъжда съдът при развод. Напоследък мъжете се изхитриха и не сключват брак. И накрая жената с малкото дете на улицата. Неслучайно жената остава с детето в семейния дом - те са в уязвимо положение. Пробвай да работиш пълноценно с малко дете, че и квартира да плащаш. Затова винаги казвам, че е крайно време да се регулира законово съвместното съжителство. Така ще се защитят интересите на майките и децата

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: f80e4a91f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не знам защо всички си мислят, че жените използват някой само за парите. И аз съм жена и си хванах гадже без любов. И той има пари. Основната причина да съм с него е, че той предложи сериозна връзка. Аз харесвам други мъже повече, но те не искаха връзка. Това отчаяние ли е или здрав разум? Какъв избор имам? Да стоя сама до края на живота си и да чакам принца на бял кон ли? Еми някой път сме принудени от обстоятелствата и това е. За мене такива избори не са лесни… и за другите не са. Обаче такъв е животът. Никога не получаваме това, което искаме на 100%

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 97842029c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не поддържай такива половинчати решения. Ако ще сте семейство, ще сте в пълния смисъл, ако ще сте разделени, значи се разделяте и всеки по пътя си.
Какво значи, че няма да се справи? Не знам някоя жена и дете да са умрели от глад на улицата. Ще работи като всички други, ще плаща наем, щом няма собствено жилище, ти ще плащаш издръжка и толкова. Нито ще е първата, нито ще е последната. Дай й разумен срок да се изнесе и прекрати тези половинчати отношения.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: e52408924b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Защо тя да се изнесе. Мъжът е редно да се изнесе като предостави жилището си за отглеждане на детето.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 695e0f1caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе, влизате в един порочен кръг, който ще ограничи и двама ви от възможност за здравословни връзки за напред.
Ти си предложил да останат в жилището, но не излизаш на квартира, стоиш си с тях.
Тя пък като котките "кокал не яде, ама и на друга няма да го даде".
От една страна може да е добре за вас това чувство за собственост към другият и егоистично пазене на другият, дори маскирано като "невъзможност за квартира, обичам, ама не съм влюбена"...
Може би иска да я влюбиш в себе си отново. Да види промяната в теб, да се върне мъжът, който е бил влюбен в жената, а не само майка на детето ти.
Но може и да е "ти си моя собственост и няма да допусна друга да се намеси макар, че и за мен не те искам".
Разбираш ли? !
Мисля, че е време да започнеш да поставяш граници и да покажеш движение в живота си.
Щом трябва да свикваш, че не сте заедно:
Излизай някой път вечер без да и казваш къде и с кого- как ще реагира тя? Дали като да си нейна собственост или ще я бодне истински, че може да те загуби окончателно?
Върви някой уикенд някъде дори сам, само и кажи, че ще отсъства два дни-информация дотолкова, до колкото да не се притеснява, че нещо лошо ти се е случило. Няма право на повече въпроси, да свиква и тя, че. не сте заедно.
Започни и да говориш, че си в търсене на квартира за себе си.
Ако се увери, че просто те маркира като собственост, но без намерения за друго... Излиза на квартира и очертай ясни лимити в отношенията си с нея, защото ще останеш затворник на нейните нужди. Без връзка, без любов, без елементарни радости извън детенцето ви.
И не позволявай толкова гушкания и целувки без продължение... Звучи като гадна игра на нерви и манипулация. Малко по-сериозно вече, да си знае и тя, че си започнал да свикваш, че не сте заедно и ако иска нещо... Да действа или да се отдръпне.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До номер 20. Аз съм и предлагал да се изнеса отговорът и е защо като жилището е твое, еми не е само мое това, че е на мое име не означава, че е мое се пак и двамата се лишаваме да го изплащаме защото го езехме след като се събрахме, а за излиьането като излизам до магазина напримерно и не кажа звани веднага, като и кажа също, че след като замина пак на работа и няма да се върна доста време и се насълзяват очите и пита защо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 0def9432ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Добре защо не опитате да оправят отношенията си заради детето.
Щом нямат сериозни проблеми. То е още малко. Най-добре за него е да живее с мама и татко. Които се разбират. Да.
За други любовни връзки ще мислят като поотрасне малко детето.
Номер 20 прав си но хората имат дете.
Трябва да мислят и за него неговите нужди и желания са най-важни.
Другите неща може да почакат.
Най-добре да се съберат.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: f9bf84d257
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Предупреди я, че това те кара да търсиш друг партньор. Попитай я какво смята да прави в момента, в който нещата с новата жена станат сериозни. Трима ли ще бъдете в къщи, как ще понесе да правите секс в другата стая и т. н.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 1b8cd60af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Опс... Автор е, двамата изплащат жилище, което е САМО на твое име? !
Нямате брак, но имате дете и жилището, за което се лишава и тя е само на твое име? !
Ок, сега вече е по-ясна картината. Вече разбирам жена ти и какво се е случило. Вероятно още много неща около това "двамата се лишава е в моя полза. Тя се лишава в моя полза".
Ами... Ти си знаеш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 25 жилището го изплащам аз, не тя, но се пак ако се замислиш пак е от семеиния бюджет, когато двама човека са заедно няма мое твое, поне така мисля аз.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 1b67e30141
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Колкото и странно да ти звучи, не те иска, защото си добър, защото помагаш и не пиеш. С една дума, смотан си. Ако хойкаше по чужди, ако се държеше като съвременен мачо, нямаше да иска да те напуска. Запомни нещо много важно! Отнася се за всички жени. Щом иска да се мести, със сигурност има друг мъж. Какво те лъже и как се крие, е друг въпрос. Не се хващай на тази въдица, че само защото не те обича, затова иска раздяла. Всичко това си има предизвестие. То се състои в това, че започва да търси кал под ноктите ти и вдига скандал за всяка дреболия. Това което си сгрешил няма никакво значение, но като се съберат много караници, тя тогава казва, че повече така не може да продължава и иска да се разделите. Изкарва теб виновен, а всъщност караниците почти винаги са нейна инициатива. Този метод не го е измислила тя, а се ползва от всички. Нали не искаш да ми кажеш, че жена с тригодишно дете, сама ще се обрече да ходи без пари на квартира? Ако другият мъж се осъзнае, че трябва да се грижи за все още ревливо дете, много бързо ще я разкара. Тогава тя ще забрави да говори, че иска раздяла, защото вече не те обича. Поне 25% от двойките са минавали през това. Ти спестяваш някои неща, защото никой не иска да се рисува в черни краски. Има връзка със сексуалният ви живот. Новият мъж, винаги кара непозната жена да е на седмото небе в леглото. Но ако заживеят заедно, пак ще търси друг, за друго седмо небе. Не, не казвам, че жена ти е разпоретина, която лети от цвете на цвете. Рано или късно ще разбереш истината и е добре да пишеш има ли такова нещо. И после ще ми казват, че мъжете не можели да бъдат само с една жена и само те изневеряват. Глупости на търкалета!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: a2d0bcfe4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Да не би да е бременна от друг и затова да не ти пуска?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: c355b3bdd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   До 26 автора
Щото мислиш така, за това си на това дередже, балък отвсякъде. Кво семейство кат ти е казала някви неща?

До 27
Ей така някой безмозъчен кат почне да мисли на глас и направо ми се досира. Пък чак някак уверено ми звучиш с примерите с изводите, брей, при това само до третия ред съм чел, натам немаше нужда.
Чудех се дали да вметна нещо, ма си мисля че по-скоро няма смисъл. Някак личи че тая твоята схема благо я разказваш, защото виждаш някак твой побратим в нужда, като теб, само че тук е по-прясно, твоето изглежда някак по от преди и за това трябва автора да ти се довери. И всичко ти се върти около добротата, пък то немало нужда да си такъв, щото чак знаеш кой кво търси, макар да звучиш толкова объркано, сякаш никога нищо не си намирал.
Пък то можело да се опише далеч по-кратко с три реда:
Не ви обичат и никога не са ви обичали, без значение дали ще и се мазниш, дали ще и говориш сладки приказки и дали ще се молиш.

Ама некак е по-лесно да търсиш тва дето го нема, от колкото да си честен със себе си, ама като се замисля то това последното се постига кога станеш мъж, пък то не е като да сте баш такиви като гледам. Пък после като станеш мъж, няма да се питаш тя кво прави, а просто ще знаеш щото ще гледаш, а не да си фантазираш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: ed2b155bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   до 22: авторе, няма смисъл да поддържаш такива отношения. Ама така звъннала, ама иначе погледнала, ама й се насълзили очите... зарежи тая история, седнете на масата и постави нещата на ясна основа. Спокойно й разумно й кажи, че такива отношения не те устройват, или ще сте семейство, или не. Щом не сте заедно, да се изнася и всеки да започне начисто. В момента явно положението я устройва, колкото и да е малоумно, но теб - не.
Номер 20 ти е дал доста разумни съвети. А може и след като види, че нещата отиват към истинска раздяла, да й светне и да размисли. Във всеки случай няма смисъл от сегашното положение - само се чудиш и маеш всъщност имаш ли семейство или не.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: bb4331c3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Автор е (26) да, така е. Живеете заедно, но не сте женени. Тя е родила на приятел, а не от съпруг. Ресурсите, които трябва да са за семейство, ги влагаш само за твой дом, но не неин, тя ти е само приятелката, която е родила от теб.
2 такъв случай има пълното право като свободна жена, каквато е била през цялото време, без общ семеен дом, да не ти дължи нищо. Даже е дала/се е съгласила на повече от колкото е трябвало.
Не е влюбена вече в теб, защото е загубила доверие, което значи сигурност. Загуби ли човек доверие във връзката си, губи се и любовта, проглежда. И тя е прогледнала- вече е наясно, че е само приятелката, която живее в твоят дом, не вашият, лишава се и тя, за да имаш ти свой дом, но не и тя. Каква сигурност и спокойствие за дом и семейство може да има тя? !
Казваш, че ТИ плащаш жилището? И? Ето, че го казваш като самостоятелен човек, не в семейство. Защо тогава искаш тя да се бута насила там където човекът показва и действа като сам и свободен от ангажименти, жена, семейство.
Пак казвам: ти си знаеш и ковеш живота си както искаш, но не можеш да очакваш друг свободен човек да допълва твоето удобство без да мисли за себе си и бъдещето си.
Ще се намери някой, който ще я иска за съпруга, ще формира с нея именно семейство, ще иска да са екип, партньори, а не приятелка, която живее около него докато му е удобно и без опции за принадлежност и сигурност, зависима.
По поведението и се подразбира, че все още имаш опцията да бъдеш неин съпруг и да сте равноправни в ТВОЕТО жилище.
Защо не и предлагаш брак и защо това жилище е само на твое име?
Искаш да е зависима? Оглеждаш се за други възможности/жени? Не си сигурен в любовта си? Тези въпроси са теб, но от отговори има нужда приятелката ти, не аз.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: bb4331c3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Н 27, а към теб и подобни:
Нито е добър автора - баш си е егоист, нито без "кал под ноктите".
За да отиде за 3 месеца в чужбина да изкарва пари (само толкова е издържал) ще рече, че парите им са кът. Как тогава изплаща жилище, ако не е тя да поема домашните разходи, а? !
Тоест, нейната заплата отива за храна и други нужди, докато му помага той да изпща жилище само за себе си. Пък и дете му е родила.
Каква любов, какво пет лева? ! Какви любовници си измисли и ти? !
Просто е прогледнала и вече реалността натежава над "сляпата неделя".
Шикалкави авторът дори тук в анонимния сайт и пуска малко по малко информация, смятай колко дълго и как е шикалкавил с нея.
Накрая ще си остане сам в празното жилище да му се радва като собственик, но без нея.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: ae61a1d748
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   В поста на номер 27 има някаква истина, а тя, че ако си прекалено добър с жените, те започват да губят уважение. Но не трябва и да си голямо леке, защото ще ти избяга. И аз понякога правя тая грешка да съм прекалено добър с жена ми и усещам как започва да преминава границата на неуважение и като обърна другия лист, строгия лош мъж и да видиш как трепери като дафинов лист и си знае мястото. Абе авторе ти си голяма шматка бе! Тая се шиба с друг, ония може би живее още при майка си или в някое таванче утрепка някаква и и обещава да намери читаво място, а до тогава ти ще приютяваш принцеса, , Деана, , После ще вземи детето ще отиде при ония, ти ще го виждаш на две седмици един път, и ще плащаш издръжка за да си живучкат те с мистър, , Принц на бял кон, , Я се дръж като мъж, изхвърли я на момента, ама детето да остане при теб. Да видиш как след два дена като кученце с изплезено езиче ще дойде дв скимти и моли за прошка пред вратата ти.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 306bcfcc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Как изплащаш жилище с тоя правопис не знам??

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: c9ea431dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Зашо ще се разделят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 32 не си прав и в момента съм в чужбина. Жилището го изплащам то ще остане за малката, разходите съм ги поел аз (битови сметки ) неината заплата е да имат за храна, ако се наложи, а то се е налагало съм пращал и за лекарства и доктори защото малката боледува често от тия ясли. Ако съм бил Егоист друго шеше да е в момента и да обичам я и искам нещата да се оправят

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Преди моята заплата ходеше за сметки, с неината за прехрана. И никога не съм казал че жилището е мое да на мое име е, но смятам, че е и на двамата карал съм я да и го прехвърля, но тя неиска както съм искал да ислезя на квартира, но тя пак не е била съгласна

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: de4ba00629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   37, авторе- лесно е ако искаше, включваш я в нотариален акт и предлагаш брак както е редно. Или поне предлагаш брак!
Пак излизаш с "колко съм добър" че пращам пари за лекарства за СОБСТВЕНОТО ми дете".

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 10c21886cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   До 37 автора.

Малко ти е, продължавай в същия дух. Накрая хем ще живее у вас, хем там ще се нанесе някой друг, а ти ще плащаш на всички сметката.
Тази жена не те е обичала никога и никога няма да те заобича. Видяла е че си страшен балък, готов да и покрие капризите и явно е била дяволски права в избора си.
Ти и пращаш кинти, нашата си го слага някъде, звучи супер. Обичал я и искал нещата да се оправят, а даже не си даваш сметка в какви циркове влизаш. Един мъж ще предпочете края с ясното съзнание че после не следва нищо, от колкото този кошмар в който си се вкарал. Да заспиваш с мисълта че жената която обичаш мачка нечии други чаршафи, че всеки момент може да ти тегли една, да знаеш че не и пука за теб е нещо кошмарно. Жена която би ти казала подобни неща в очите освен глупава, е и ужасно незаинтересована и това не са от нещата които могат да претърпят обрат.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: f0bec57f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Аман от балъци. Родила едно дете, и сега иска тиквен медал за цял живот. Като сте разделени - да си намери жилище и да се изнася - детето ще си го виждаш, ако ли пък не - пусни едно дело за родителски права - ако тя няма работа и дом - може и да ти го присъдят. Такива меки Марии като теб са джакпот за жените. Проблемът е, че какъвто и ход да направиш ще има болка за теб, ама затова ми се родил мъж /май!? /... Стегни се и вземи живота си в ръце - само един ти е и децата са неблагодарни - един ден ще ти каже “ ами да не си правил тия компромиси“. И за теб има краен срок - в зряла възраст е много по- трудно да започнеш отначало.. Разкарай я тая, започни на чисто, отделяй време но само САМО за детето и това е... Егати мишоците сте станали това поколение!

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 часа
hash: 98ba71debd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Как някои стигнахте до извода, че имала любовник?
И как не ви стигна... За да включите и, че не му е жена, а приятелка?
Родила е на приятел! Живеещят заедно, лишават е заедно, работят и двамата за да изплащат жилище за НЕГО само!
Тя е само приятелката, която е родила от него и му помага да си купи ТОЙ жилище!

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 06437d15af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Авторе, жилището сте го взели след като сте се събрали, но е записано само на твое име. Тя участва в плащането, но ако нещо стане и се разделите, то си остава за теб, а за нея остават само разходите, Брак не си ѝ предложил. Тя просто вече не ти вярва, разбрала е, че мислиш само за себе си. Според мен, тази връзка е обречена!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 481703a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   До 43:аз не живея там за нея е и малката, неискам да ходят по квартири, но тя неиска и помощ за ипотеката иска да продължи да си я плаща тя, жилището е на неино име вече, иначе бях съгласен да го изплатя защото неискам да има заеми, ако тя е добре и детето ще е добре, а и я обичам

 
  ...

...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 216a6b8f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Автор е (44) ако е вярно, каквото пишеш в този коментар, гледай задължително филма "Fireproof" може да ти помогне да възродиш връзката си и любовта. Може след това и брак да сключите... Което е трябвало да се случи преди раждането на детето, но... Виж филма.
Аз съм, която те "погна" с липсата на брак и жилището само за теб.
Ако е верен коментарът ти (44) е вярно и, че наистина има отговорност все пак и любов в теб макар, наложило ти се е да се бориш със собственият си егоизъм, но си направил огромна крачка.
За нея обаче са неща натрупани във времето. Вероятно разочарованието и, недоверието и потиска любовта, а не че вече я няма.
Можеш да си имаш семейството ако искаш. Щом си преборил в себе си може би най-важната "дрога" - егоизмът, другото ще е като "по вода" но с време и действия.
Успех от сърце ви пожелавам и на тримата, ти, тя и детето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker