Как да си тръгна от агресивен и безразличен мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да си тръгна от агресивен и безразличен мъж?
преди: 2 месеца, 10 дни, прочетена 738 пъти
Накратко, заедно сме от 12г, имаме дете на 6г, но не се разбираме от вече година. Нямам си друг, той си няма друга, но не мога повече да търпя характера му. Не ме бие, не ме обижда, но когато плача ми казва да спра, да не се правя. Когато искам да си ида, заключва и ми крие ключовете. Напоследък ми купува скъпи подаръци, а нямаме толкова много пари и след това ми натяква, че той ми ги е купил. Нервен е просто, всеки звук, всичко го дразни. Ще ме питате не съм ли забелязала това преди. Забелязала съм го, просто бях малка и глупава, но вече ми тежи. Получавам паник атаки от него от нерви, а той най-нагло се смее, че съм луда. Как да си тръгна от него след като имаме общо дете, ипотека, още 3 кредита и като цяло съм пораснала с него. Страх ме е, че няма да ме пусне да си ида, а аз вече не издържам. Писна ми да плача от нерви, не съм себе си. Преди бях винаги усмихната, позитивна, сега се чувствам като пенсионер без никакъв стимул...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 9 дни
hash: b975220f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Трябва да намериш начин да се спасиш от него.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 62ae98e493
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не е човека, който ще те "пуска" или не. Ти му даваш това право. Защо?
Просто си тръгваш без да казваш нищо. Искаш да те спира, за това казваш и чакаш да ти скрие ключовете като да ти е тъмничарят в затвора...

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 5e16837999
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И от какво са тия нерви? Също, ако не се разбирате от година, а преди това сте, си готова да метнеш 12 години, семейството си и всичко останало в кофата?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: b0a699c4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Значи го подкрепи да теглите ипотека, беше до него да похарчите три кредита, а сега когато вече няма как той да тегли друг заем искаш да си ходиш?
Казвал бил да не се правиш, ами не мислиш ли че ти е време след дете и 12 години семейство да пораснеш и да се държиш като пълнолетен възрастен човек? С реване кой от проблемите ще оправиш?
Кусура му който изтъкваш е че когато ревеш той действа неправилно според теб. Как според теб трябва да постъпи мъжът ти, да седне и да покаже е може да реве по силно и да се надвиквате с рев или да не ти обръща внимание да те подминава, когато ревеш и да си усилва музика/телевизия за да не слуша ревовете ти? Или може би искаш да седне до теб и да те лъже че нещата ще се оправят от самосебе си? Как е правилно да постъпи?
Това с криенето на ключове е твоя игра, защото си седнала да си "тръгваш" пред него да му правиш театър, церемонялно заминаване. Ако наистина искаше да си тръгнеш щеше да тръгнеш докато той е на работа без да му казваш. Като му казваш и правиш циркове пред него да си тръгваш е нормално и той да прави цирк и да крие ключове, за да покаже че иска да останеш.
Напълно нормално е един мъж с ипотека три кредита и семейство с дете да е нервен как ще изплува. Ти си тази която трябва да го успокоява, неговата нервност е неговия плач, че не се чувства спокойно с такава натовареност, та той е изморен и трябва да се справи с покриването финансово на всичко как да стане?

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 407f4e9552
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Посъветвай се с адвокат. Ще ти каже как се процедира с кредити. Ако името ти не фигурира в документите да си ги изплаща той. Детето ще е при теб, то няма нужда от подобен "баща". Тази история няма да свърши добре за теб ако не го оставиш. Очевидно е че се опитва да те побърка. Мъжът на една съседка я докара до шизофрения от психически тормоз. Бягай докато е време. Мисли за детето - ако нещо стане с теб тоя бунак ще прехвърли всичко върху детето ви. Мъж не може сам да се грижи за себе си, камоли за дете
ж, 27

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: c9b82fa21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не му казваш, че си тръгваш. Просто бявно и методично се подготвяш да този момент. Работиш ли? Ако да, супер. Ако не, намери си работа. Почни да събираш пари, потърси си жилище, ако имаш роднини на които можеш да разчиташ, още по-добре. И когато си готова, издебваш момента, когато не е вкъщи, събираш в есин куфар най-важните неща, документи, пари, няколко дрешки и се махаш. После подоваш молба за развод. Въпросите са общото имущество и ипотеката ще ги решавате после по време на делото.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 407f4e9552
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   3. - Не, ще стой и ще търпи психически тормоз от някакъв комплексар. Щом на тоя бунак не му пука защо на жената трябва да й пука. Мъжете в реме да се научат какво е позволено и какво не, да се научат да е държат като хора. Не живеем в 15век и разводът вече не е нещо срамно. Нито една жена трябва да търпи насилник в дома си. Държиш се неуважително, крещиш, малтретираш психически или физически - отиваш на бунището. Стига толериранне на психопати. Веднъж започнал ли е, няма да спре.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 6569cb499e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Заитригуваме със заглавието си - "агресивен и безразличен". Интересна комбнация. По-нататък разбираме дефиницията ти на "агресивен"

"Не ме бие, не ме обижда, но когато плача ми казва да спра, да не се правя"

Принципно повечето мъже не разбират как една жена... предполагам си над 30, може продължава да се държи като дете и да иска постоянно внимание и утешаване. Това естествено е страничен ефект от очакванията на повечето жени - мъжът да ги "направи щастливи". Естествено има го и обратното очакване на мъжете - жена да ги направи щастливи. Реалността е, че ако ти не знаеш как да водиш пълноценен и щастлив живот, друг няма как да го направи. И да ти сваля звезди първите няколко години, няма как да продължава 12...

2, лелке, прочети какво е написала жената. Не става дума за "пускане". Имат дете, кредити и т. н., то не е толкова лесно... Затова са измислили брака, щото едно семейство става като малка фирма. Принципно за такива жени наистина е по-добре да останат сами, защото те не знаят как да живеят и функционират като самостоятелен човек. И от там имат нереалистични очаквания към други. Някаква алтернатива е да отидете на семейно консултиране, защото все пак не сте си развалили отношенията фатално.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 46efbd637c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вземи си детето и докато мъжа ти е извън дома, тръгваш си.
Ако искаш след време да съжаляваш че не си рискувала, остани и го търпи.
И на детето ти му е зле.
Ако искаш поне детето да е добре, тръгни си.
Ако продължиш да търпиш, ще се съглася, че си луда.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: d131ee3d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Наши съседи, купиха къщата преди 18-20 г. Той като твоя, че и по лош. Започна психически и физически тормоз върху нея и децата, а тя лека полека започна скришно да си изнася багажа, злато, документи, докато една вечер през зимата той ги изгони и нея, и децата само с ръчната и чанта... тя се прибра при майка си и подаде молба за развод... когато дойде да си изкара останалия багаж, когато той е на работа, намери теста за бременност на любовницата му в спалнята... И така, съда го задължи да продаде къщата и да раздели парите на две, той я мота няколко години, продаде къщата и след един месец почина от рак в болницата, познай го гледа през този месец, бившата му жена... затова помисли добре и вземи правилно решение....

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 0bf5a0bafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   На първо време намери някой друг да те чука. После нещата ще потръгнат сами. Само да не е същия като тоя.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 8fa0a084ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тръгни си от този мъж не е твоят, започни живот на чисто, така ще си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 6bfbe9476f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Колкото и да ти е трудно трябва да си тръгнеш от този мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker