Тайна връзка и финансови проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121264)
 Любов и изневяра (29728)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18546)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тайна връзка и финансови проблеми
преди: 22 дни, 21 часа, прочетена 616 пъти
Здравейте, аз съм жена на 27 години. Живея с майка си и брат ми, който е на 32. Винаги съм живяла под напрежение, в страх от майка ми, винаги ми е създавала проблеми ако искам да изляза, особено пък вечерта, крещи ми, обижда ме не желае да ме разбере, не и пука аз какво искам. Те двамата са затънали в бързи кредити надвишаващи доходите им. Аз също имам кредити, но тяхните вноски не надвишават доходите ми. Всъщност 95 процента от моите кредити са изтеглени, за да им помогна на тях, но те не се вразумиха никога, най вероятно и аз нямам разум след като съм им се вързала.
Има и друго, от 2 години имам приятел който обичам и той ме обича, но не желая да им казвам, крия го. Имам чувството, че ако майка ми разбере тази връзка няма да просъществува. Когато излизам след работа да се видя с него, казвам че излизам с приятелки на кафе, когато ходим на почивка казвам че съм на семинар в командировка. Майка ми всеки път ме тормози, казва ми да внимавам кога ще се прибера, вдига ми скандали. Иска да и давам пари, а аз нямам възможност, работя на минимална работна заплата и трябва да си покривам разходите за кредитите, за гориво за да ходя на работа и да спестявам по мъничко за да си оправя финансовото положение. И когато излизам ми повтаря все същото - нали нямаш пари. Имам чувството че иска да ме повлече да затъна. Че за нея няма по важно на този свят от парите.
Приятелят ми знае за тормоза на майка ми, но не знае за финансовите ни проблеми. Не смея да му кажа, мисля си за каква ще ме помисли, че съм се докарала до там едвам да изкарвам месеца, Ами за близките ми. А това ми тежи, много ми тежи, нямам други тайни от него, и тази тайна я чувствам като лъжа и това ме убива. Не искам да го загубя. Той ме приема въпреки отношението на майка. Какво да правя, как да оправя живота сию

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 22 дни, 4 часа
hash: 167ba9f3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Абе жена, ти си се оплела в лъжи като пиле в кълчища!

Аз не мога да разбера хора като теб!

Аз съм добър, честен, открит и искрен човек и се стремя винаги да говоря истината!
И благодарение на това - всичко в живота ми е чисто, просто и ясно!
Вярващ човек съм и се уповавам на Бога!

Ще ти кажа следното:
Каквото човек сам си направи - и най-големият му враг не може да му го направи!

Ето аз какво бих направил на твое място:

1. Ще кажа веднага цялата истина на приятеля си и ще се постарая, ако той е Човекът - да го подтикна по най-бързия начин да създадем семейство с него: да сключим брак и да се изнесем да живеем самостоятелно, или ти да отидеш при него(ако той има жилище)

2. Ще кажа за него и на близките си и ще се постарая да се махна от тях, дори и да не се получи с приятеля ти!

 
  ...
преди: 22 дни, 4 часа
hash: 8ae64ef146
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Разкажи на приятеля ти всичко както е. Майка ти е токсична и най-вероятно хазартно зависима. Отдалечи се колкото се можеш от нея и брат ти. НЕ си им длъжна с НИЩО. Тези хора те дърпат назад. Повярвай ми ще можеш с помощта на приятеля ти да избягаш от този ад. Обясни му всичко и той ще те подкрепи. Защото така само ще се изяждаш вътрешно а той е човека на когото му пука за теб.


Успех!

 
  ...
преди: 22 дни, 4 часа
hash: ace7cab753
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сигурна ли си, че не си на 10 години? Отдели се от полата на майка си някак.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 4 часа
hash: e6723f0097
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Решението да си оправиш живота и да се измъкнеш от блатото, в което са те вкарали майка ти и брат ти е да се откъснеш от тях и да заживееш самостоятелно. Щом от 2 години си имаш приятел, значи връзката е сериозна и можеш да му споделиш за проблемите си. А може би е време да заживеете заедно.
Да, майка ти и брат ти сигурно ще вдигнат врява до небесата, но бъде твърда. На 27 си, крайно време е да имаш свой живот.

 
  ...
преди: 22 дни, 4 часа
hash: 5a8b4906d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Що щеш но тия години с майка ти? !!! Изнасяй се и си живей с приятеля, примерно, или сама и прекъсни контакт с близките.

 
  ...


...
преди: 21 дни, 22 часа
hash: edb47bfaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Как може майка да държи сметка на 27-годишната си дъщеря. Аз съм мъж на 23 години, и на мен ми се месят много майка ми и баща ми. Скоро обаче ще ги отрежат. Заеби и ти майка ти и брат ти, и по добре се изнесе.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 21 часа
hash: f6b798812e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Замини в чужбина, да работиш, това е решението, вземи и приятеля ти, устрой си живота там.

 
  ...
преди: 21 дни, 20 часа
hash: 789c0f5892
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   На 27 си и живееш с майка си. Която те и тормози. И питаш какво да правиш, сякаш си на 10. Е, не е ли очевидно? Още повече че и Ал приятел от 2 г. Ами изнесете двамата на квартира, елементарно, Уотсън. Разкажи ми всичко и ако е мъж на място, ще ти помогне. Колкото до финансовото положение не гледай как да мизерстваш още повече, за да. песриш, Ами вземи се квалифицирай и си намери работа за повече от минимална заплата. Срамота е човек на 27 в разцвета на силите си да работи на МРЗ. Точно сега си най-енергична и оправна, можеш да изкараш курс, да работиш нормална работа. На МРЗ ще работиш като се пенсионираш.

 
  ...
преди: 21 дни, 19 часа
hash: 6dabd7d1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мяхай се от вашите докато, не може на 27 да се оправдаваш, никаква помощ на такива хора, те не помагаш, ти потъваш, ако ще хиляди да изсипвеш, няма смисъл, майка ти е луда, но ти с какъв акъл стоиш и какво чакаш. На 27 трябва да мислиш за деца и семейство. Горния ти брат също. Пример как родител съсипва децата си.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 7 часа
hash: 532b4abb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Като млада модерна независима жена, е пределно ясно какво трябваше да направиш. Не на 27, а още на 18. Да си намериш работа която да те издържа и да се отделиш от родителите си. Особено като са такива токсични и задушаващи. Обаче и нарочно си търсите лесна работа, на минимална заплата, и после - wage gap, жертви...

 
  ...

...
преди: 18 дни, 1 час
hash: 135354725d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По-добре кажи на приятеля си. Може да ти помогне с нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker