Правете по едно дете, като не може да гледате две. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Правете по едно дете, като не може да гледате две.
преди: 16 дни, 37 мин., прочетена 1057 пъти
Правете по едно дете, като не може да гледате по две или въобще не правете деца!!!

Това каза свекърва ми в отговор на това, че ми е много трудно с децата и работата.

Предистория
Работя за себе си, нямам работници. Дъщеря ми няма 4 години, но не спи следобед. Мъжът ми е в процес на напускане на работа (в двумесечно предизвестие), за да ми помага, а и не е удовлетворен там, не е повишен, не получава хубава заплата след 10 години там. Много скоро ще разчитаме само на моите доходи и на моите клиенти, на които всякак се опитвам да угодя, за да запазя. Моите родители са далече. Тук имаме една баба- свекито, която работи в детската градина, в която ходи дъщеря ми. Друга група.
Та, дъщеря ми беше кисела, без сополи, кашлица или температура.
А брат й го болеше главата, вчера в понеделник реших да я оставя вкъщи, за да я наблюдавам. Брат й получи лека кашлица, но тя беше добре. Днес я изпратих на градина, коментарът на баба й беше: Тук една учителка коментира, че децата са приоритет. Работата е на второ място. Като не можете да гледате по две деца, правете по едно. И който не е карал варицела (като дъщеря ми) да не идва на градина, защото са в карантина през следващия половин месец.

Полудях, но замълчах. Защото съм доста по-умна от нея. Не искам да падам на нивото й.
Тя не знае, че в момента синът й е в предизвестие, защото на мен няма кой да ми помага, вместо да потъне в земята от срам, че с нищо не ни помагат - нито финансово, нито с децата. Не казвам, че е длъжна, но самочувствието й е до небето. Коментарите тъпи.
Разчитат на нас за частично закупуване на жилище, а ние хем да работим, хем да изкарваме и даваме пари, хем децата да си гледаме.

Моля ви, кажете как да постъпя. Май трябва да преустановя контакти с нея, но дъщеря ми ходи в градината, в която е. А тук няма много избор...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 дни, 2 часа
hash: 4185c0a284
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Как за не ви помагат- нали ти гледат децата? ! Това какво е?
Ми запиши я в друга градина, няма ли в тоя град? Бизнесменка си, а нямаш избор за градина.
Че и си си помъкнала детето да се зарази? В карантина са, защо я водиш?

 
  ...
преди: 15 дни, 8 мин.
hash: 5a0dc1a398
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ми права е жената, истината боли...

 
  ...
преди: 15 дни
hash: 13fd813dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ваксиниеайте децата против варицела, поне този дерт ще ви се махне от главата. Колкото до свекървата - след като не е в групата на дъщеря ви, наистина првкратете или ограничете до минимум контактите си с нея

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 23 часа
hash: a96b0f45e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да сте живи и здрави вие и децата!
Пращай ги на градина, по- добре да изкарат варицела в детска възраст.
Иначе тая кокошка нека кудкудяка, не го приемай лично и не обръщай внимание. Гледай мъжо да е до теб.
Съвет- никакви, ама никакви финансови взаимоотношения с тях! Гледайте си децата, вашите пари са за вашето семейство.

 
  ...
преди: 14 дни, 23 часа
hash: c4af4b7e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не казваш, че ти е длъжна, но се държиш точно сякаш ти е длъжна.
И си е много права свекърва ти.
Който си има деца си ги гледа и не очаква помощ от Х, Y или Z. Когато на мен някой ми предложи да ми погледа детето на мен ми е добре дошло, но нито го изисквам от когото и да е, нито го очаквам.
Преосмисли вижданията си!

 
  ...


...
преди: 14 дни, 22 часа
hash: 2b90450bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А, тя колко деца има?
Две не са много, да си мълчи.
Моята е същата. Викаше ми, що раждаш второ, като не гледаш първото( защото съм я пуснала на градина). Ами улеснявам се, децата се разболяват, дори и да не са на градина.
Не и обръщам внимание.
Пази си нервите и гледай да си спокойна. Това е най- важното, те все си мислят, че могат всичко и никой не е като тях.

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 21 часа
hash: f167f85087
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Казали са ви истината като нямате възможност да гледате едно дете не правете друго, не винаги максимата колкото повече толкова повече е вярна. Децата не са предмети, те са живи същества, на които трябва да им се обръща изключително внимание, за да се чувстват добре и обичани. Родителите, които правят деца просто за спорта или да удовлетворят нечии чужди възгледи не са пример и никога няма да бъдат. А и също така никой не ви е длъжен да ви гледа децата като не можете да смогнете, наемете детегледачка, за часовете, в които ви е най-натоварено.

 
  ...
преди: 14 дни, 20 часа
hash: 5a817f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До номер 1 - не е гледала децата ми един ден, детето ми й вика не баба, а леля Х от градината. Не я познава, вижда я извън градината по 2 пъти в месеца за 1 час, когато идва на гости. НЕ НЕ МИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА! Живея в населено място с една единствена детска градина. Когато децата са в карантина, здравите се отделят в отделна група. Карантина означава, че тя вече е имала досег с тези деца, но децата, които са имали досег, са отделени от другите деца. Варицела кара мъжът ми на 30 години и му беше много по тежко от на детето ми (синът), който беше на 2 години. Няма да кара варицела на дърти години. Дъщеря ми е НАПЪЛНО ЗДРАВА, това, че съм я пуснала в работен ден на градина НАПЪЛНО ЗДРАВА, не означава, ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМ ДВЕ ДЕЦА.

До номер 7 Това, че детето ми здраво отива на градина в работен ден, не означава, че съм некадърна да си гледам децата. За детегледачка няма да дадем, но мъжът ми затова напуска работа - ДА МИ ПОМАГА. В същото време СВЕКЪРВАТА ИСКА НИЕ ДА ТЕГЛИМ КРЕДИТ (като напусне, ще е невъзможно), за да купим АПАРТАМЕНТ НА НЕЯ И НОВИЯ Й МЪЖ. Как да стане? С лежане ли ДА ИЗКАРАМЕ ПАРИ?

До номер 5! А аз длъжна ли съм ДА ПЛАЩАМ ОТДЕЛЕН АПАРТАМЕНТ ЗА НЕЯ И МЪЖА Й, НОВИЯТ? защото живея с децата в апартамента на сина й? Така говори сякаш аз съм нищожество, неспособно да отглежда деца, само защото съм пуснала дъщеря си НАПЪЛНО ЗДРАВА НА ГРАДИНА, В РАБОТЕН ДЕН, ДОКАТО АЗ СЪМ НА РАБОТА. ВСЕКИ ПЪТ ПРИ ВСЯКО РАЗБОЛЯВАНЕ, ПРИ ВСЯКА ВАКАНЦИЯ, ПРИ ВСЯКО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ АЗ ЕДИНСТВЕНО САМОСТОЯТЕЛНО САМО АЗ ВИНАГИ ОСТАВАМ ВКЪЩИ ДА ГИ ГЛЕДАМ. НЯМА БАБИ, НЯМА ДЯДОВЦИ.


На всички останали благодаря за разбирането.

 
  ...
преди: 14 дни, 16 часа
hash: 897cb6c7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мислиш за преустановяване на отношения защото ти е разказала какво е казала една учителка??? Къде е логиката да се сърдиш на някого че ти е разказал какво е казал някой друг или защото те информира за карантината???
Искаш жена която по 8 часа на ден работи с деца да гледа твоите в свободното си време а не ти ли идва на акъла, че й е писнало да тича по деца по цял ден? То дадена дейност човек като я върши на работното си място, после в свободното си време иска да си почине а не да се занимава със същата дейност!
Добре знаеш че след като свекървата работи в градина, то тя е на близка до минималната заплата, ти като бизнесменка искаш тя да ти помага финансово??? Осъзнаваш ли как хората на минимална заплата оцеляват? Плюс това тя си е отгледала децата сега й е време да погледне малко себе си, тя душа няма ли не й ли се иска да си направи някакво удоволствие?
Това че свекървата иска от теб да й купуваш апартамент на нея не го разбрах, затова е без коментар? Някак си не си представям свекървата, да е цял живот на квартира и да чака да се сдобие с снаха бизнесменка за да си поиска снаха й да й купи жилище.
А мисълта че не можеш сама да си гледаш децата и мъжът ти да напуска работа за да гледа малки деца направо ми описа що за жена и майка си. По света има много детни майки които се оправят с по 5-10 деца ти с две ходещи на градина не можеш.

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 14 часа
hash: ddd0443f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Не виждам логика да сте с две деца, а мъжът ти да напуска работа. Да напуска работа, за да ти помага би следвало да значи, че ти помага с децата, а те и двете са на градини. Да е била груба или не, но в детските градини има карантини и на всички родители им е ясно, че трябва да ги спазват.

 
  ...

...
преди: 14 дни, 13 часа
hash: fc606dad1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сериозно ли. Мъжът ти ще си напусне сигурната работа за дя ти помага.
И ще карате само на твоите детск и доходи.
При това положение наистина не се справяш.
Не искам да съм груба но май наестина е така. Трябва да намериш начин да се справиш поне с едното дете.
Децата са си твоя и на мъжа ти отговорност. Гледай си децата.
Мэжът нека работи за да не мизерствате само на твоите доходи.

 
  ...
преди: 14 дни, 13 часа
hash: 817808a168
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Децата са голямо богатство. Ще видиш, че като станат по-големи ще е по-лесно за теб и като са повече, големите гледат по-малките.

Само не им мятай таблет или телефон поне докато не станат на 12.

Като станеш свекърва се грижи за внуците си.

Не влизай в излишни конфликти със свекървата и не се ядосвай. Няма смисъл, остави я да си говори каквото иска, нали ти си по-умна от нея! Сама го казваш, добре е, че се владееш!

Проблемът е в липсата на достатъчно средства, но и това ще се оправи!

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 12 часа
hash: 042f3e85cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Напълно права е. Тук вирее грешното схващане, че щом се роди дете цялата рода трябва да се юрне да помага. Ако не помага почват злобни подмятания и гледане на кръв. Изпитвала съм го и знам. Даваш ли си изобщо сметка че твоите деца рискуват здравето на други 20? "... "вместо да потъне в земята от срам, че с нищо не ни помагат - нито финансово, нито с децата. " За какво да се срамува? Никой не ви е длъжен. Да сте си правили сметката.

 
  ...
преди: 14 дни, 12 часа
hash: 042f3e85cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Е кой да остане, бе авторке с децата ти като са болни. Нали ти си МАЙКАТА. Съседът ли да дойде да ти гледа болнавите деца. Винаги само аз, вика, че и натъртва. Такова чудо не бях срещала. Който има деца да си ги гледа.

 
  ...
преди: 14 дни, 12 часа
hash: 4185c0a284
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   8, авторке, баба свекърва ти е най-малкият проблем. Тоя мъж е търтей. Скоро безработен, ще го наобикаляш. Стоял 10 години във фирма, в която заплатата не мърда и е зле. Сега пък ти ще го храниш. Напуска, а нова работа търси ли? Като жената ли ще се изявява? Това не е мъж.
Наемаш бавачка и така. А мъжът да бачка. Не се справяш. Две деца са наистина голяма отговорност и човек трябва да мисли дали може да си ги позволи и да се справи.

 
  ... горе^

...
преди: 14 дни, 5 часа
hash: 27c7399341
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Свекито и новия и мъж да си теглят заеми, мъжът ти твърдо да откаже и да си гледа интересите на вашето семейство. Не обръщай внимание на неадекватни коментари, такова им е нивото. Браво за куража да раждате българчета в България, гледайте си ги. Контакти с читави хора като вас, мъжът ти е на твоя страна, бъдете спокойни. Живи и здрави!

 
  ...
преди: 14 дни, 3 часа
hash: 130534cb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Доста едностранчиво си представила историята и после се налага да дообясняваш. Принципно е права, макар и груба: децата са отговорност на родителите. Другите евентуално могат да помагат при възможност и желание, но не са длъжни.
Да купувате апартамент на нея и мъжа й? Това пък е пълна фантастика, не знам тя ли си го е втълпила или вие по някакъв начин сте й го подсказали, но й обяснете в прав текст че няма как да стане.
За предизвестието на мъжа ти: не изглежда добре отсртани здрав прав мъж да стои вкъщи и да "помага" на жена си. Изглежда като да е претекст да се мотае и да чака на теб. Дано не е така на практика.
Като цяло: по-спокойно я карай, само по 1 реплика, макар и груба, не скачай на бой.

 
  ...
преди: 14 дни, 2 часа
hash: 5a817f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ee, номер 14, децата ми не са болни, а напълно здрави, както споменах. Жената си втори мъж, не е живяла по квартири цял живот, в жилище без наем и сега ги гонят. Цял живот пиене и ядене, ресторанти и ол инклузиви, а сега изведнъж с 5000 лева скътани от цял живот. И ИСКАТ ОТ МЕН ПАРИ.
НИКЪДЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАЛА, ЧЕ МЪЖЪТ МИ ЩЕ МИ ПОМАГА С ДЕЦАТА!!! А С РАБОТАТА!! Предоставям професионална услуга, лично от мое име. Използвам и подизпълнители, които се наси*ат. Мъжът ми ми помага с работата през уикендите, груба обработка, аз довършвам фините детайли.

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 2 часа
hash: 5a817f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 15, преди да се появи второто дете, не ми вървеше бизнесът. Имах свободно време, изкарахме месеци ковид вкъщи само с голямото дете, то е на 10 години. Имах възможност. Сега тръгна рабоатата. Доволна съм, . защото искам да обуча децата си с тези пари, доволна съм, защото им купих жилище. Не искам да са като баба им на пътя на 60 години. Мъжът ми не е търтей, работи наравно с мен пом моите проекти след работа и през уикендите. Но вече не се издържа. Изморени сме. Дори да сме уикенд, аз довършвам проектите, той разхожда децата, или обратното!!! Наравно сме, партньори сме, родители сме. Ползвала съм помощници, които само ми ос*рат работата и се излагам пред клиентите. И на тях плащам. Така че най-добре да плащам на човек, на който наистина му пука.

 
  ...
преди: 14 дни, 1 час
hash: 0fb5d3152e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Мъжа да взима болнични, когато има нужда. Да си търси работа. Сега лятото ще се разболяват по- малко.

 
  ...

...
преди: 13 дни, 23 часа
hash: ac40cf65e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   "Правете по едно дете, като не може да гледате по две или въобще не правете деца!!! " - Прието е, да се слагат по две удивителни. Всичко над две говори за неуравновесен човек с дълбоки ментални проблеми. Само казвам.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 16 часа
hash: 5a817f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 21, с езици се занимвам и за това ми плащат. Това за удивилнителнте е пълна простотия. Моля те. Полагане на две или повече удивителни, без значение колко, предполага възклицание, очудване и т. н. Смесването НС удивителни и въпросителни над 10 говори за ментални проблеми.

 
  ...
преди: 13 дни, 16 часа
hash: 4185c0a284
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   19, работил. 10 години стои във фирма, в която няма повишение, нито добро заплащане. Вместо да си търси друга работа, или фирма, той кисне там. Това е мързел. Няма амбиции. Сега пък ще е безработна домакиня. Ми направи го съдружник.

 
  ...
преди: 13 дни, 14 часа
hash: 1adf027533
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Откъде-накъде ще купувате жилище на дъртите? Мъжът ти сигурно има брат или сестра и после те ще са наследнициСинът им работа няма, жилище ще им купува.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 14 часа
hash: 4b334ea3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не се ядосвай, тази усойница ти трови живота. Манипулира те, като ти вменява чувство на вина, не й се връзвай. Имаш две деца, които са малки, и човекът, който трябва да бъде финансова опора на семейството, е мъжът ти, нейният син. Той, нейният син, осигурява ли семейството, за да можеш да си гледаш децата? Не. Камъните са в нейната градина, гадината. Помисли от тази гледна точка - нека попита сина си защо е създал семейство, щом не може да го гледа

 
  ...

...
преди: 13 дни, 14 часа
hash: 4b334ea3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Напълно неадекватни коментари. Човек живее, за да продължи рода си, да си остави гените на тази земя. Естествено, че баба, дядо, всички трябва да помагат. Внуците продължават рода им. Те са децата на техните деца. А децата се грижат за старите родители. Бабата като поостарее още, кой ще я гледа?

 
  ...
преди: 13 дни, 12 часа
hash: 5a817f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Номер 23, защото 7 години прекара, за да вземе специалността във всички степени и беше работа, за която е учил и която харесва и обича. Всички колеги напуснаха. След това се родиха децата. Все някой трябваше да има сигурна работа. След това чакаме 10 месеца, защото взехме апартамент на зелено с кредит. Одобряват само такива на трудови договори. Имахме кеша, но не искахме да го изпукваме. Да, той е съдружник и повече.
Аз се чудя защо ходя на почивка на Карибите докато Ганьо плюе по другия, че мъжът му бил търтей без да го познава или че ме си правя сметка на броя на децата. Ами злобен си е българинът, кофти и добре че работя с чужденци.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 11 часа
hash: 1dfd5e5f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Любимо ми е да чувам как новоизлюпени родители коментират как никой не им помага. Обикновено майките постоянно го разправят. Как видиш ли бабите и дядовците не помагат.
Алооооу, някой длъжен ли ти е за нещо? Откъде накъде и с какви очи изобщо ще искаш помощ на всяка цена, сякаш им влиза в задълженията. Когато е трябвало да гледат деца са гледали, всичко останало е на добра воля. Не били длъжни, ама нашата се държи все едно са и прислуги.
Буквално всяка втора майка говори по същия начин. Родите по едно дете и някаква абсолютна наглост и арогантност придобивате и си мислите, че света ви е длъжен за нещо.
Права е, като не можете да гледате деца няма да ги правите, а не да държиш сметка

 
  ...
преди: 13 дни, 7 часа
hash: ddd0443f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Това е просто едно подмятане. Както казаха по-горе, проблемът е мъжът ти. Не си го осъзнала, но е мързелив. С 2 деца, напуска работа, без да има друга, децата са на градина, не виждам какво помага с тях, с домакинството се съмнявам да помага.

 
  ...
преди: 13 дни, 6 часа
hash: 5a817f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Номер 28, много си зле. Не съм новоизлщпен родеител, а с дете на 9 и 4 години. ти баба ти като леля от детската градина ли я приемаше?

 
  ... горе^

...
преди: 13 дни, 1 час
hash: 5a817f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Алоууу, интелигентната, обръщай се така към каруцаря. Не съм казала, че някой ми е длъжен. След като те изискват да им купя апратамент, аз ще изисквам от тях децата ми поне да ги почустват като баби, а не лелки в градината.
Интересно е, че никъде не съм писала, че са ми длъжни, а се хвърляте като гниди, явно не можете да практикувате четене с разбиране.

 
  ...
преди: 12 дни, 21 часа
hash: 4185c0a284
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   27, ОК, ама като фирмата е кофти, каква полза да седи? Стаж, опит може да добие навсякъде.
Ходи и на Марс, или Сатурн, но това не променя факта, че мъжа ти е безработен. Както и, че ще изявява като домакинята.
Като не можете да отгледате две деца, защо ги мъчите?

 
  ...
преди: 12 дни, 16 часа
hash: 13977c4663
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Гледах тези дни едно видео на Карбовски, в което говореше за падащата раждаемост и че сме се топели като народ. Не е като да не съм съгласен, но тук искам да кажа нещо, което звучи цинично, когато говорим за човешки животи и все пак - не е толкова важно количеството, а качеството! Все тая каква е раждаемостта, ако ще и по 5 деца да раждат жените, ако не си вършат отговорно родителските задължения и не възпитават правилно децата си... нищо по-хубаво няма да ни се случи, оттова което е сега.

Искам само да добавя, че не го пиша лично към авторката, заглавието ме предизвика да си нахвърлям мислите. :)

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 14 часа
hash: 73b06c4d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Вие сте като един кран, в който се набива и набива.
Мъжът ми не ми помага само с децата, а с работата.
Изприщих се да обяснявам в 20 коментара едно и също.

 
  ...
преди: 12 дни, 2 часа
hash: 130534cb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Авторке, ако така скачаш и на свекърва си, напълно разбирам защо сте в конфликт. Хората тук ти обясниха как изглеждат нещата отстрани, а ти си прави каквото искаш. Това обаче няма да подобри отношенията в семейството ти.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 22 часа
hash: 852ae473a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Ясно бе. За да й помага с работата. На мен ми е все тая тяхна работа как ще се издържат.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 20 часа
hash: d295528adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Госпожо, като не искате да приемете фактите, поне не обиждайте коментиращите. Явно вие доброволно искате да носите панталоните в семейството. Тогав нека мъжът яи поне да мие чиниите

 
  ...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: 9adb9209fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Родителите трябва сами да отглеждат децата си. Никой не е длъжен да съобразява живота си със снахата, която родила две деца, пък не можела да се грижи за тях!

 
  ...
преди: 8 дни, 13 часа
hash: b8a672339e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Май си прав номер 38.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 23 часа
hash: 62be458a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Занимавате се с езици, а не знаете как се пише "учудване", защото сте го написала с "о". Научете се да приемате критика, както и хората такива, каквито са и ще сте много по-щастлива.

 
  ...

...
преди: 7 дни, 19 часа
hash: 04172cfd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   В миналото са имали по пет и са се включвали всички в отглеждането, а тук едва ли не излиза, че е нормално баба хич да я няма в живота на внучето. Много приятелки цяло лято изкарваха при бабите.

 
  ...
преди: 7 дни, 2 часа
hash: 31a9cc08bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ами, права е, едно дете да отгледаш, но като хората, а не да народиш няколко и после да се оплакваш и хленчиш колко ти е трудно. Аман от хора, които не съобразяват докъде са им възможностите. Децата не са предмети, че да ги събираш, а живи същества. Повдига ми се от егоизма, с който някои хора пръкват деца.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker