Работата или семейството? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Работата или семейството?
преди: 3 месеца, 6 дни, прочетена 942 пъти
Здравейте,

Започвам направо. Женен съм и с жена ми имаме две деца. Живеем в чужбина, заради моята работа основно. В последно време, с жена ми започнахме да се караме постоянно и основната тема е, че няма кой да ни помага с децата. Обвинява ме, каквото и да стане и не се минава и ден, без да крещи по мен. Разбирам я, децата са малки, буйни, тя не работи за да се грижи за тях, тегаво и е знам.
Всичко това го търпя, но сега иска да се преместим в малък град или село в България. Категорично отказва да сме в голям град. Според нея, било по-добре за децата. Проблемът е, че професията ми е доста специфична и мога да я практикувам само на определени места. Работя това повече от двадесет години и реално съм посветил живота си на тази работа още от университета. Върша си работата с удоволствие и изкарвам прилични пари. Никога през живота си не съм работил друго, вече съм ръководител на отдел и скоро мога да се боря за мениджърска позиция. Работата ми е и хоби. Нямам други хобита.
На въпросът, какво ще работя, когато се преместим в село или малък град, отговорът е, че ще си намеря нещо, каквото и да е. Продавач, хамалин, таксиметров шофьор или нещо такова. Дори не мога да си го представя, как ще стане а за разликата в заплащането и емоционалния стрес, дори няма да говоря. Не ми се иска да изоставям семейството си и да ги виждам няколко пъти в месеца, но и не искам да захвърля всичко градено с години. А жена ми е непреклонна, дори вече е събрала повечето от багажа на децата. Предложих и да се преместим в друг просто по-голям град, не иска и да чуе. Единственото, което се сещам е да се преместя по-близко до тях и събота и неделя да прекарваме заедно, но някак си не знам, дали след няколко месеца за децата няма да съм баща а чичкото, който идва събота сутрин и си тръгва неделя следобед. Иска ми се да се съгласи да сменим града и дано на новото място и хареса, но за сега не ми дава никакъв шанс за нормален разговор. Обикновено приключваме с викане и това, как не се ангажира да води децата на училище, докато аз съм на работа.
Какво бихте направили на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 43bd9042d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Купувате къща близо до голям град и ти пэтуваш всеки ден. Винаги съм ЗА завръщане в България, но другите искания на жена ти са странни, да не кажа глупави.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 41f8e41835
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Според мен тя е егоистка. С какво ще се издържате в малкия град.
Каквото и да е става да ако нямахте две деца.
Та тези неща имат нужда от издръжка.
Трябва разумно да се мисли.
А защо и тя не подпомогне семейния бюджет. Тези деца не ходят ли на градина, училище. А.
С твоята заплата се издържате. Няма как да си зарежеш работата.
С какво ще се издържате тогава.
При положение, че с нищо не подпомага семейния бюджет няма право на претенции.
Луда ли е. При положение, че имате две деца какво ще правите в някое забутано село.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: f84ca9924f
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   "Какво бихте направили на мое място? "

Ами не бих се женил... В днешно време жената ти се качва на главата ако не си забелязал. Всичко им тежи на днешните жени, да натиснат едно копче на машината им тежи. Децата разбира се са много работа, но са ТЕХНИТЕ деца. Аз като мъж, ако имах деца, щях с радост да си ги гледам, колкото и да са палави, а някоя да ме издържа, да бачка за шеф, да се разправя с колеги, да се моли за заплата, да трепери да не я уволнят... Нямам нищо против аз да върша нейната работа, а тя моята. Ама те и това не искат естествено...

Но ще ти го кажа принципно за твоята ситуация. АКО ти издържаш това семейство, а тя не работи или не е 50/50, ТВОЯТА работа е пъростепенна, не нейните лични предпочитания. Всяка вменяема жена щеше да се съгласи поне някакъв компромис. Да ги съчетаете нещата, ако трябва да изчакате по-добър момент. В днешно време да губиш добра работа е БЕЗУМИЕ. Ти обаче нямаш "парньор", имаш господарка вкъщи. Твой е изборът, дали ще си съсипеш живота с тая, или ще живееш без децата си, защото тя ще ти ги вземе и настрои срещу теб. Ще им каже - баща ви ви изостави. Затова и като се ожениш и особено - направиш и деца, нямаш вече правилен ход. Каквото и да избереш в тая ситуация ще сгрешиш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 5867c4ddb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И като си дойде в България и се забие в някое село какво ще прави пак по цял ден? Нима грижите по децата и домакинската работа рязко ще се изпарят, тя пак няма да работи, а ти ще работиш какво да е, за да избутате месеца? Уверявам те, тогава пак ще мрънка, но тогава и ти ще си с опънати нерви, защото няма да работиш, онова, което ти доставя удоволствие и прилични доходи.
При така поднесената информация, оставам с впечатление, че не е само умората покрай децата. В крайна сметка щом ходят на училище, не са чак толкова малки. Доста хора сме в това положение - живот в чужбина, деца, няма баби и дядовци на разположение, а и работим и то яко. Жена ти все пак има някакво свободно време, докато децата ги няма. И си мисля, че това е разковничето. Тя си е основно вкъщи, предполагам липсват социални контакти, дотегнало и е от еднообразното ежедневие на домакиня и е започнала да си идеализира някакъв друг начин на живот. Излишно е да казвам, че като се сблъска с реалността пак ще е недоволна.
Това с живеенето на отделни места не е решение, даже ми звучи абсурдно.
Да си намери някаква работа пък било то и на непълен работен ден, някакво хоби, да учи езици, да си отделя повече време за себе си - фитнес, плуване, спорт. Да има какво да и уплътнява времето, защото не е нормално такова поведение.
Това с живеенето на отделни места няма да го коментирам.
Имам доста познати, които се завърнаха в България след години живот навън. Но при всички решението е искано и от двете страни.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 977f78c883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Преместете се в село близо до голям град и пътувай?

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 515049dba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Трябва да се разберете, явно жената е по- властна и държи нейната дума да бъде. Малките населени места са добре, но не всеки иска да работи каквото и да е. На колко са децата?
Тежко е и я разбирам, аз щях да съм луднала ако децата не ходят на градина. Няма ли място близо до голям град, в който да пътуваш и да бъде наблизо.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: dd2d4584bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Значи разсъждавала съм много над такива човешки казуси. Първо ще ти кажа че за всяко си има -, и тайната е хората да решат кое им е приоритетно. Също така, освен приоритетите, го има и това какво реално ти носи плюсчето?
При теб веднага виждам нещо съмнително в цялата история. Казваш че скоро имаш и шанс за мениджърска позиция. Живеете в чужбина. Тогава какво прави жена ти, аджеба, да седи и по цял ден да се чуди как да строява децата ви? !? За бавачки не сте ли чували? Колко са малки тези деца? Защо жена ти не се връща на работа, детски градини нямате ли там?

Изпадате в някакви крайности, а и от личен опит го казвам, че крайностите хич не са добре и не предвещават нищо добро. Това човек с професия да се отказва за да става таксиметров шофьор.... Ами не го разбирам, съжалявам. Мисля че жена ти е изморена, и взима крайни, нелогични, емоционални решения, но мисля че и ти не изглежда да си сетил да си отделите внимание един на друг без децата (за бавачки явно не сте и чували).
Ако обаче отговорът ти е че не може да си позволите бавачка, значи тогава за какъв стандарт говорим, и за каква ръководна позиция, ако те не ти дават комфорта да може да си позволите нормален живот. Ако е така действително, тогава идеята за Бг не би била лоша, но отново трябва да сте в ниша, в която има все пак развитие и в Бг.
Единственото, в което жена ти има резон е че най-вероятно живеете в някакъв пренаселен и голям град и това я е изтощило. Обаче не виждам как от едната крайност ще идете в другата, ти имаш професия, какво че ставаш изведнъж фермер ли? Ти имаш ли такова желание? Тя има ли? Малко ми напомняте на предаването по нова, където разни хора се завръщат от чужбина и изведнъж почват да се занимават с някаква земеделска дейност. Обаче на тях им е дошло естествено това желание, и са си сбъднали мечтите. При теб не звучи да е това, което искаш. Мисля че ще трябва да стигнете до някакъв компромис тип: по-малък град, помощ за децата (ясла, детска, бавачка) и вие двамата да прекарвате повече време заедно насаме.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: fc1c616c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да се забиеш в малкия град след като си работил добра работа в чужбина е професионално самоубийство. А и така като чета, няма никаква гаранция, че жена ти ще е доволна и щастлива там и ще се държи добре с теб. От историята оставам с впечатление, че има по-сериозни проблеми между вас и местенето няма да ги реши.
Защо не помислите за друг вариант, например за детегледачка, а тя да започне работа? Така ще се занимава и с друго, освен с децата

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: d63704ccf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Интуицията и фактите, които излага ми подсказват, че има повече, което или не казваш или тя не ти казва. Както и да е.
Предложи и да плащаш почасово на някоя жена да ги води на училище и после взема, като събереш да речем около 3 часа.
Като сложим и времето, в което те са на училище, тя има достатъчно време за себе си, да работи ако желае или да се занимава с хобита също ако има такива.
Не знам защо, при положение че децата ходят и на училище, не прави нещо приятно за нея през това време.
Поведението и е крайно, манипулатиено, изнудващо, в ущърб на цялото семейство, напълно неадекватно според мен. Има нещо друго там...
Ако не се съгласи на този вариант, предложи и ти да останеш да работиш още поне година за да спестиш, виж и реакцията.
Това с намерение сама да се замисли и евентуално съгласи на варианта местене в по-голям град.
При всички положения (жена съм и съм майка, също сме в чужбина) аз не бих се съгласила в никакъв случай да слизам не 1-2 стъпала надолу и ощетя всички, а то направо си е да се изтърбушите по цялото стълбище в пропаст...
Пак настоявам, има нещо друго! Децата не са причина, а повод!
Ако сте в Германия имайки предвид събитията напоследък (отнемане на деца, заличаване на самоличност.. ) донякъде бих разбрала истеричното и поведение, но защо настоява непременно да сте в България в малък град или село, ти да си хамалин, да те смъкне, да отнеме добрият стандарт на семейството ви дори.
Помисли си дали имаш нещо, което си мислиш, че тя не знае...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: feb0c63632
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Парата брат! Ша фанеш някоя яка разплодна после и ше ти народи 5-6 чаавя!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 67f24e91da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Работата, естесвено. Жена ти е някаква ненормалница, която пак няма да има угодия. И тя не знае какво ще търси в някакво забито спряло село забравено от света. Тия деца като пораснат училища, университети? Ще трябва да плащате квартири в големия град. И да се чудите кое по-напред да платите. Бий й шута и да си ходи по селата. А децата сами ще дойдат при теб след време.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 9a964a1252
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторе, решението е просто.

Купувате си къща в село(или малък град), което се намира близо до голям град!

Ти си работиш по специалността в големия град и пътуваш сутрин до работа, а вечер обратно до селото при семейството си.

Аз съм от голям град и на работа имаме колеги, които са от близки села(на 10-20 км. ) и всеки ден пътуват с колите си до селата. А даже имаме колеги, които пътуват и с автобус.

Така, че по този начин: "и вълкът сит и агнето цяло"!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 6e5b3f5e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Като си на село е добре за малки деца, като станат тинейджъри какво ще правят на село?

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 24295936d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не разбрах в чужбина ли да смените?
Коя е тази чужбина.
И аз живея в чужбина, работя в голяма фирма, живея да село, пътувам 10 мин.
Жена ти да почва работа да се разсейва. Ти гледаш децата от време на време, вечер... събота, тя отива да се социализра.
Емоционални и неосъзнати решения.
Там си където има работа това е правилото.
Защо децата не са градина, ясла.
Дай повече информация. за адекватен отговор.
В чужбина градините може до обяд, цял ден, 3 пъти в седмицата.
Асоциални българина с лош език, защото се гледат в ще, мястото на детето е сред деца, да се социализра.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 22b124690b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Здравей, ние сме в същото положение. От 5 години сме в чужбина и сме с две деца на 4 и 8г. Аз като майка съм се посветила на гледането на децата въпреки, че преди имах стабилна професия, а сега съм домакиня. Мъжът ми има специфична професия за която няма поле за развитие в Бг. Живеем на село и ежедневието ми от 5 години е да водя децата на училище, да им приготвям обяди, да чистя и да пера. За капак на всичко сме на село и съм без кола, защото така и така съм ангажирана с децата и не мога да си позволя да мръдна някъде през деня.
Отглеждаме си ги без помощ от баби. Като цяло смятам, че помощта от бабите с едно помага с друго вреди ине съжалявам за това. Вярно е, не мога да мръдна никъде да се разсея, компаноя имам рядко, а мъжа ми е изцяло посветен на работата и се развива. Аз на тоя етап не виждам рязвитие за мен, което ми тежи. Не съм щастлива от една страна за себе си, но от друга на децата им е добре. В бг няма да имат това, което имат тук. За мъ а ми също е добре. Аз съм единствената, която от време на време се оплаква. Мислила съм какво ще стане ако се върнем в бг, как ще гледам сама децата, ако и той дойде каквп ще ряботи? Не ми се иска да напуска престижна професия за да работи като такси. Той също е против да се връщаме в бг. За това си стискам зъби в името на семейството.
Пусни й на жена ти новини, аз така правя като ми залипсва българия.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 41f8e41835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   При положение, че имате две може би малки деца не е много разумно да се местите на село.
Нали тези деца трябва да се издържат.
Ако сте си само двамата може да рискувате както си искате.
Да работите и нископлатена работа ако щете и дори да започнете от нулата.
Но трябва да се мисли за децата Ви в този случай.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 41f8e41835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 8 приоритет трябва да са децата им. По-точно издръжката им.
А това не става с каква да е работа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: eb5996be66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не разбирам - изкарваш пари, а жена ти гледа децата без помощ? Нямаш ли пари за ясла, градина, гледачка? И аз бих луднал 24 часа всеки ден с децата.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: be323a9e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Върнете се в България. Семейството е най- важното.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 4444c95c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Ти, ако си мъж.. няма да се се съобразяваш с тази прислужница..

Ти си срам за мъжете.

Моята дума е закон..

Който нямабщ пари, не може да решава нищо.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 676e9b2379
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Кажи на жена ти да слезе на земята, 1000 лв. заплата в малкия град. Ще харчите готови пари. Наема нещо в България и я изпрати зя лятото, да и дойде акъла как се живее. Деца в училищна възраст, въобще не са малки. Какво прави половин ден вкъщи? Жена съм и аз съм в чужбина, пълно е с такива лиги, като жена ти, цял ден висят на Фейсбука и мрънкат. Пак питам защо жена ти не работи? Да нямате бебе та да си седи вкъщи. И никакви оправдания ваканция, болни другите как работят. Връщай я сама в България в нашето жилище, дано и дойде акъла след 3 месеца и ти ще си починеш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 9c97bdab5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Познавам хора, които пътуваха по 50км в едната посока всеки ден до работа с години. От един град до друг. Ако не можеш да намериш село в радиус от 30км до голям град за професията ти, значи не се стараш. Намираш близко село, живеете там, пътуваш до работа и готово.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: feb0c63632
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 14 - Аз ще ти кажа, какви НЯМА да оравят:
- Секс - било то с "любимия", било то с някаква LGBTQ групича, дето си думкат оргии и да - има такива и в България.
- Да се друса.
- Да се качва в коли с пияндурници.
- Да ходи по барове, кафенета, клубове и прочие.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: a35b7110ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Какво значи, , Няма кой да ни помага с децата, ,


Тази жена не работи и си е в къщи. Какво друго ще прави, освен да се занимава с децата? Не стига, че не изкарва пари, че и условия ще поставя. Никой не и длъжен да и гледа децата. Като не може да се справя няма да ражда. Стъпила ти е на врата и те командори. Влез си в ролята на мъж и постави ти условия, като не и изнася да се изнася ама без децата. Намирай си друга жена до като е време.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 2b2bd091ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Естествено, че ще избереш работата си. Съпругата ти няма да е доволна, дори да изпълниш желанието й да се върнете и да живеете на село - идиличната й представа бързо ще се изпари - днес във всички села около В. Търново няма ток след градушката, която удари.
Да, изнервящо е с малки деца, но много жени, освен да си ги гледат, ходят и на работа. Аз си прекъснах майчинството, когато дъщеря ми беше на 10 месеца и започнах нова работа. Не всички сме имали привилегията да не работим, а съпругът ни да издържа семейството. Съпругата ти е разглезена и реагира емоционално и мисли ирационално.

Ж 46

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 2525798f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Също живея в Чужбина. Имам привилегията да работя само по 3-4 часа на ден. Мъжът ми издържа голямото ни семейство. Имах точно такъв период като жена ти. Не знаех защо, но не бях доволна. Стоях на едно място и вече не ми беше интересно да съм добра домакиня. Постепенно си намерих среда, хора, с които да излизам. Понякога ходя на мачове, играя кегли, танци в дискотеката или някое парти, кратки екскурзии(също и с децата). Винаги мъжът ми гледа децата, когато го помоля. Животът ми е разнообразен и интересен.

Такива мисли като на жена ти и на мен са ми идвали, когато прекалиха с ковид мерките. Исках да отида в Южна Америка, в някое забутано село, където никой няма да се интересува от нас. Почти бяхме решили да заминем. Но останахме тук...

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: b7fe2e3984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Как семейството бе.
За се върнат в България и онази да му се налага. Да бе да.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: b7fe2e3984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Работата естествено. Щом имат две малки деца.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: ccf899c795
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Ами, разбирам я и жената. "Тя не работи", да, но се грижи за децата, които явно не са много леки като характери, а и гледането на деца (без значение от мама, татко, баби, дядовци и т. н. ) е много по-тежко от каквато и да е друга работа, където и да е. Няма и сравнение. Пък и е някак обидно в наши дни жената да се затваря само вкъщи, само в тази роля и да не постигне нищо друго. Децата ще пораснат бързо. И после?

От друга страна, най-доброто за съвременните условия е и двамата да работят, но докато в България е сравнително уреден въпросът с детските ясли и грани, то как е в чужбина? Ще почне работа и тя, но къде, какво, с какво работно време и за какви пари, като трябва да взема всеки делничен ден децата от градина? Да не се окаже, че ще работи само за това, пътните, обяда на работа и т. н.?

В България, пък особено на село да се връщате, не мисля, че има смисъл. Да, изглежда идилично, спокойно и... до там. Ниски заплати обичайно, но даже и да намерите по-платена работа, какво образование и здравеопазване ще имате? За съжаление, съсипаха българската провинция. И като тираджия ще "цъфнеш", така стават нещата... Явно няма представа жената как с мъж с такава професия вкъщи ще е и баща, и майка.

Не мисля, че от разстояние се поддържа семейство. Не е само до страх от изневяра. Трябва да се живее под един покрив, поне през повечето време, това е.

Според мен, седнете и спокойно, без викове и тръшкане, обсъдете плюсовете и минусите на горните положения. Помислете, попитайте за възможности за работа, курсове, преквалификация.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 2610fdd6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Решение на проблема в едно изречение - купуващ къща в малко населено място близо до София и всеки ден пътуваш до работа, нито ще си първия, нито последния.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: ed5d1f7778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Защо само и само да се угоди на каприза на една жена, която не може да мисли трезво.
Жената на автора задължително трябва да посочи поне една логична причина да се върнат на село.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: c086bf0b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   16 какъв ти е проблема да работиш? Какъв ти е проблема да излезеш с влак, автобус? Голяма драма и без кола съм била, хващам си млада, излизам, пазарувам, работила съм на 2, 5 часа дневно, но не съм се забила вкъщи и за се оправдавам. Това е изцяло твой избор. Кйк другите работят?

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: 869e56a33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Работа до мястото където живееш е точното решение.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: ed5d1f7778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Не не е точното решение. Точното решение е онази майка да посочи поне една логична причина за да се върнат може би в България не е уточнено.
Защо не разбирам.

Как да се откаже от хубавата си работа и сигурна за да работи какви да е работа при положение, че имат две деца.
Като чистачка ли да работи. А.
Ако й е мъчно за България да отиде тя на почивка в България. За ден два да види роднините си селото си.
Но да се налага не съм съгласна. ясно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 9a62a25f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Мисля, че автора знае точната причина за поведението и изискването на жена си, просто не я е посочил тук.
Само по логика по казаното от него, извода и решението са ясни, но не знаем причината... той трябва да разсъждава и върху нея, чак тогава да реши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker