Защо има родови проклятия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123467)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19117)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо има родови проклятия?
преди: 2 месеца, 6 дни, прочетена 755 пъти
Здравейте, редовно гледам "Психологически портрет" с Рени Анастасова, много хора се обаждат с въпроса "Интересува ме дали дъщеря ми/сина ми ще създаде семейство", а Рени им отговаря "Има родово проклятие в рода ви", интересува ме кой и защо го прави? Ако някой е претърпял нещо такова, моля да сподели защо става така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 5 дни
hash: e7eca9aa8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Стига глупости, няма такова нещо. Ако вярваш в такива неща (което за мен за зрял мислещ човек си е на границата на слабоумието), то наистина ще имаш чувството, че привличаш лошото и че имаш проклятие. Това са глупости, не мисли за такива неща и няма да те хващат. А колкото до тия шарлатани в предаванията, това са коравосърдечни изроди без капка съвест, които се възползват и лъжат отчаяните хора за пари, демек ще иска пари после за да й "развали" проклятието..

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d5b696e38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Защото все още има наивници да вярват във вековни проклятия.
На тази буквално и плащат да говори такива неща. Вижда през телевизори, сателити, интернети. Иха! Как пък всеки в тая държава е прокълнат? Как все магьосници в тези родове и все са могъщи?
Несгодите в живота са само ваше дело. Не на някоя могъща магьосница баба, леля, комшийка преди 200-300 години. Човек трябва да поема отговорности за изборите си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 10fa3d3244
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Щото, кат един човек му се късат нервите в продължение на няколко века накрая се изпуска.
И става мазало. Най мощното оръжие.
Здрааааве!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 8f8e8a2010
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И аз мисля, че това са глупости за да печелят пари тия шарлатани. Същото като с магиите. Просто хората не искат да повярват, че са правили грешни избори и това ги е довело до кофти събития. Оттам е много лесно да мислят- ох аз имам магия или родово проклятие, ще отида да ми го изчистят и всичко ще се оправи. Тоест няма да погледнат какво те правят и мислят, ами нещо отвън е направило обстоятелствата такива. Например един човек който не може да се ожени, може да има проблеми с общуването, да смята че не заслужава любов, да се държи така че да отблъсква хората и оттам да му идват проблемите, а не защото има магия. Като бях по-малка имах едни роднини, дето все имаха някакви проблеми - все нещо лошо им се случваше и аз в един момент тогава си мислех да нямат магия направена. Когато обаче порастнах и можех да си правя по-задълбочени изводи осъзнах, че почти всички гадости, които им се случваха бяха заради техни собствени действия. Примерно бяха безотговорни хвърляха се в някакви бизнеси без изобщо да мислят, губеха пари защото се обграждаха с мошенници, не си правеха правилна преценка, живееха ден за ден без да мислят за последствия. Оттам им идваха всичките проблеми, но те не искаха да си го признаят. Така че преди да си обяснявате гадостите в живота ви с магии и проклятия, направете една справка какви сте като хора и как действате в живота. Даже е много по-умно да отидете на терапевт и той отстрани да ви посочи грешките, които правите, отколкото да си давате парите да ви развалят магии и проклятия. Едно че няма нищо да се промени ами ще затънете и с пари и нещата ще станат още по-зле.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: c0da628a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   или послушай 1. или последвай Православната Църква с чисто сърце, но твоето не е живот с тия вярвания. Изборът е изцяло твой!

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: cf43402960
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз това питам. Защо ги има? Баща ми ни изостави и цял живот са ми казвали "копеле".

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 0211d1ed27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   По принцип не знам коя е Рени Анастасова, първото което ми каза за нея гугъл е че преди години е казала в евроком че жена ще бъде премиер, но както знаем не е познала.
По принцип това което наричат "родови проклятия" е нещо което се трупа като карма на поколенията от лошите постъпки на хората в семейството. Примерно дядо ти е измамил или излъгал някого и този някой го е проклел, на теб ти се случват лоши неща за да изтърпиш болката която този дядо е причинил на онзи човек преди десетилетия.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 358127357c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7, и ти го вярваш?
Това са суеверни отживелици, останали от времена, когато хората са били неуки и не са познавали света. Ако се изпълваше всяка дума, казана някога, нямаше да останат живи хора.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: bd3b155692
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Според мен има такова нещо, и даже не само родово проклятие, ами и такова отнасящо се за цял народ, например България! Сега трябва да ме прочетете внимателно, защото материята не е особено лесна за разбиране. Например, аз лично не одобрявам това хората да се занимават да се допитват до разни шарлатани. Но това не означава че няма вещерство и там подобни неща. Според мен има. Никога не съм отваряла сайт, или слушала глупостите, които изричат по разни предавания (само съм попадала на тях, превключвайки каналите). Надявам се схващате разликата?
Едно е да не отричаш нещо, друго е видно да се интересуваш от него. Смятам че е опасно да се захласваш по този тип 'интереси', защото също така смятам че те са истина, и има хора действително вредящи на околните. Далеч от всякакви карти, предсказания и всякакви подобни! Ако досега сте следяли мисълта ми, ще усетите че следващото нещо, което ще кажа е че всъщност християнството дава ясно заявление по този въпрос и то е - далеч от такива неща. Християнството е срещу всякакви суеверия и там подобни, защото всички те идват от дявола.
И ако не сте вярващи и намирате това, което пиша за глупост, ще добавя че всъщност ако детайлно разгледате християнството, ще видите че то дава рационален отговор на абсолютно всички въпроси. Родово проклятие може да се разбие ако сте вярващ човек. Тогава ще сте защитен от всякакви магии и подобни неща. Не е необходимо да правите никакви глупави ритуали и прочие.
За жалост, хората асоциират вярата със суеверието и не разбират че всъщност истинската вяра значи точно обратното, на това, което те си представят.
Истинската вяра е срещу всякакви идоли, срещу ритуали, срещу измислици, срещу предсказания, всякакви глуповати предмети т. е. пак идоли и прочие. Истинската вяра се базира на етика и морал, на рационални преценки в живота, праведен живот, любов и вяра. Но ако не сте се интересували по темата, много трудно ще разберете какво искам да кажа.
А относно България - замислете се колко злоба и престъпност има в този народ, и особено безверие, ами как да не е всичко това част от проклятие поради всеобщи постъпки? Единствено може да се развали с вяра, и то всеки един човек, носещ отговорност за самия себе си, защото всеки, който повярва че Христос е Бог, ще бъде защитен и спасен завинаги.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: ea8e108a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ами има родови проклятия за да може такива като теб да дават десетки хиляди на разни циганки и други измамници. Може даже и расово проклятие да ти измислят и то точно за твоята раса.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 09fde9ba82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами че то и аз не знам коя е тази Рени Атанасова.
Незнам и предаването какво е.

Мисля, че няма родови проклятия. Но за магии не съм много сигурна.
Защото просто съществуват хора, които поне се опитват да се занимават с такива неща.
Абе нещо правят но доколко им се получава е друг въпрос. Измислица.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: e5e022ced2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Пълни измишльотини. Кой вярва в такива неща в 21 век? Животът е низ от върхове и спадове, които не винаги зависят от нас. Важното е като сме долу, да имаме сили и воля, за да станем пак. В повечето случаи това, което ни се случва, си е по наше участие. Но ние хората рядко търсим причините в нас. По-лесно ни е да вярваме в проклятия, магии и всякакви бабини деветини.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: e4432ed553
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Няма родови проклятия. Всичките "магии" са ни на нас самите в главата. Човек няма по-голям враг от себе си, но някои хора са толкова зли и проклети, че действията им резонират напред в поколенията, все едно върват с ДНКто им. Но това не идва отвън, бъдете сигурни :)))

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 2468796157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе/ке недей да гледаш такива предавания, защото тези хора(врачки, екстрасенси... ) са два вида:
1. Измамници и шарлатани, които само лъжат и мамят, и вземат парите на лекомислените хора
2. такива, които контактуват с демонски(дяволски), зли сили

И двата случая - е вредно за душите на хората да гледат такива предавания, и да ходят на живо при такива хора!

Така или иначе такива неща като проклятия, магии - са свързани с злите дяволски(демонски) сили и не ти трябва да знаеш за тях!

Вярвай в Бога и участвай в църковния и духовния живот на православната църква - и няма да те достигат такива неща!

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 88c32b4112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 11 от автора: Рени Анастасова, води предаването "Психологически портрет" по "ЕВРОКОМ"!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 6de5a2080e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Че откога несъздаването на семейство се счита за родово проклятие? По-скоро е обратното защото само човек с напълно замъглен ум би създал семейство в условия и среда като България-в училище наркоманска среда тормоз и деградация излиза осакатено и функционално неграмотно детето им от там, а след това се бухва в кочината на двата глигана.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 358127357c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   9, за същата религия ли говориш, заради която са избити хиляди жени, уж вещици? Заради която са водени толкова войни и са извършени зверства? И то векове наред, че и досега?
Да се вярва в нещо е едно. Но да се използва като повод да убиваш хора е извращение. Това си е масова психоза.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 391f2d2c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не знам коя е въпросната госпожа, но родови проклятия се изчистват само когато се "платят" или който е кодирал насочена енергия в това (винаги пострадал) оттегли. Често става дори в момент на огромна болка без реално човека да си ава сметка, че кодира и насочва потентна енергия.
Няколко лекарски фамилии мрат млади (м/у 50 и 60г) почти всички от канцлер и/или им се раждат болни деца, вкл. десятка парализа.
И така ще бъде докато нямат повече потомци.
Същите някога предпочетоха да правят бизнес с органи от рядка кръвна група вместо да спасят живота на пострадалият.
Буквално... купуват свещи с тези пари!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: a94022bccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Направо не мога да поврявам, че чета за проклятия в 21 век в развито общество. Хора, моля ви, ако имате негативна енергия в живота си ходете на църква

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 1b641a5214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Щото има кой да се връзва.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 137c9402a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Виж сега, ако аз съм някакъв безчовечен "гадател" а ти филмиран и отчаян дойдеш при мен с торба пари, за да ти "развалям" проклятието, какво мислиш, че ще направя. Ще ти кажа, че ти няма нищо, или ще те вкарам яко във филма с тези измишльотини за магии.
Няма такива неща като родови проклятия. Просто на всеки човек живота му се развива по различен начин. Някои са по-вървежни, женят се, създават семейства, други не могат да намерят сериозен партньор, трети работят по-доходна работа, четвърти ги мързи да работят.
Но често повтаряме грешките на родителите си, защото освен, че сме им взели гените, също така сме възпитани от тях. Например често децата на разведени родители се развеждат също.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: c93dddad25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До номер 8.
Аз знам, че думите и действията са енергия. А енергията се натрупва някъде или циркулира. Вземи за пример третият закон на Нютон: „Всяко действие има еднакво по големина и обратно по сила противодействие. ”
Това е закона на Вселената.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker