Побърква ли се майка ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123656)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14593)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Побърква ли се майка ми?
преди: 1 месец, 25 дни, прочетена 1046 пъти
Ето положението. Аз съм мъж на 35 г., и както повечето мои връстници не съм семеен. Майка ми е на 55, омъжила се е на 19, родила ме е на 20. Учила е задочно, гледайки мен с помощта на бабите. По професия е строителен инженер, има добра работа и заплата. Според нея аз вече съм стар ерген. Интелигентна жена, а живее с остарели предствави. Непрекъснато ме врънка, че ми е време да се оженя. Татко почина преди 6 години. От 4 години майка има връзка с мъж, също вдовец, който има син, мой набор, но семеен с две деца, когото ми дава за пример. От няколко месеца дори ме заплашва, че един ден щяла да завещае нейното имущество - апартамент в София и къща в Самоков, на внучките на нейния приятел. Имам чувството, че нещо и става, макар да изглежда напълно нормална.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 24 дни
hash: 75a1d10d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Всяка майка мечтае детето й да има щастливо и здраво семейство. На 35 ти е време наистина. С майка си ли живееш? Ако живееш с майка си май на теб нещо ти има

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 412f5a333f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Майка ти има право да взима собствени избори. Ти нямаш отношение с това. Щом те заплашва, ти също имаш право да взимаш избори, примерно да спреш общуване с нея. Очевидно си лошия в нейната история, бъди такъв и прекъсни контакт с нея, по-добре няма да става.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 0e58df0ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Съвсем нормална е. Ти какво правиш, че не си семеен, "търсиш себе си"?
Жената иска внуци и да имаш най-важното, семейство. Ненормални сте всички такива, на които не им пука за тия неща.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: bf7d50e077
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Авторе, аз съм на 34 и при мен проблемът са баща ми и дядо ми. Макар и на 34 имам сравнително млади и активни баби и дядовци, защото те са родили родителите ми на по 22-23г, а и мен само родили на толкова. Само, че при мен всичко започна още на 21-22г. Всичките са родени и израснали в София и въпреки това са с архаично мислене. Още на 22-23г ми се говореше, колко съм смотан и не мога да си намеря жена, как трябва да се женя, как ще си остана стар ерген и т. н. Буквално всяка среща с тях преминаваше в тези разговори. И това продължаваше години на ред. Просто един ден на един празник пред роднини и близки, баща ми направи една простотия и нервите ми не издържаха и повече не смеят да подхващат тази тема. Просто му казвах какви зимни гуми съм си взел и той се изцепи ни в клин, ни в ръкав - "Остави гумите, кажи кога ще се жениш, че до никъде си се докарал". Стигна се до там, че се виждам с тях буквално 3-4 пъти в годината, макар и да живеят на 2-3 км от мен. И всичко това единствено и само заради техните натяквания. А именно тези приказки в по-млада възраст ме сдухваха и още повече се затварях и не смеех да общувам с момичета. Така че най-добре максимално ограничавай контактите с нея и това е.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 2f5b177ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами първото, което и аз си помислих е че трябва да си женен..
Че ти е време време ти е.
Но изборът си е лично твой. Не трябва да ти говори така.
Какво иска тя да й доведеш първата срещната жена ли за снаха.
Ами ако не е стока.
Отговори й, че скоро ще срещнеш своята истинска любов.
Че искаш да сключиш брак с жена, която истински обичаш а не за първата срещната. Тоест още не си открил подходящата.

Но аз първо видях 55 и си помислих, че може да се каже стар ерген но като прочетох внимателно разбрах, че си на 35. Още е рано да се каже но определено е по-добре да се задомиш разбира се за подходящата.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: c6c934b9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не се побърква просто е нормално.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 7a075cb575
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   "Аз съм мъж на 35 г., и както повечето мои връстници не съм семеен. "
Глупости! Повечето ти връстници са със семейства.
А майка ти е права защото на 100% още не искаш да и пуснеш полата, увиснал си в домът и (НЕЙНИЯТ ДОМ) на хранилка.
Естествено, че ще го дари този дом на когото си иска или ще продаде и се отдаде на пътешествия.
Като вижда, че си неспособен да поемеш отговорност за собственият си живот. Жената иска вече да се отърва и да си гледа нейният си живот, а той увиснал като паразит, че и уж другите на неговата невръстни възраст от само 35 годинки също не били семейни...
Алооо, не само са семейни, с деца, а и в собствени жилища- на кредит или на квартира в най-лошият случай, но не на маминка в къщата и увиснали на полата и.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: bf884372ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До коментар 7. Защо реши, че не се пускам от полата и съм на нейна хранилка? Не съм споменал подобно нещо. За протокола - живея отделно в собствено жилище, макар все още да го изплащам. Майка живее с приятеля си, нищо против нямам, дори се радвам, че не е сама. Той наистина е малко лентяй, общо взето и виси на шията, но това не ме интересува. Щом го харесва, да си го носи и на рамо. Нейно право е също така да се разпорежда с имотите си както реши. Да ги дарява на който си иска, имам си жилище, което скоро ще изплатя. Въпроса ми беше дали е нормално една съвременна жена на средна възраст, вишистка, родена в София, работеща в интелектуално обкръжение да разсъждава като старовремска бабичка, която два пъти в живота си е мръдвала от родното си село до панаира в близкия град? С това отговорих и на коментар 1; не живея с майка ми.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2f5b177ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Добре тогава да й доведе за снаха първата срещната жена ли.
Пълна с недостатъци. Такава лесно ще намери.
Не е въпросът да се ожени набързо а да е щастлив в брака си.
Да обича и да бъде обичан.
Все още не е открил подходящата.
Виновен ли е той какво зависи от него.
Тя го манипулира за да му препише апартамента или там каквото има трябва да е женен. Така ли?
Добре нека се ожени за някоя друга, която и да е тя.
След време ако имат дете и не се разбират ще се разделят.
И защо драги е нужно това. Децата страдат най-много.
Нека сам да си намери половина на спокойствие.
Както се казва за всеки влак си има пътници.
По-важното е наистина съгласна съм да си има стабилна работа.
Пък дай боже след време да сключи брак по любов и да има деца.
Някоя за... Лесно ще намери. Така че просто.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: c780a7be68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   "Аз съм мъж на 35 г., и както повечето мои връстници не съм семеен. " - Съпругът ми е на 35 г., чакаме бебе, така че недей слага всички под един знаменател. Това че обкръжението ти е такова, няма общо с реалното.

Стар ерген си си, майка ти е права да мрънка.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: dd765e2f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Е как ще се побърква? Ти наистина си стар ерген! Разбирам да си женен и да нямате деца, но ти нямаш нищо. Нито жена, нито деца. Права е жената. Гониш последния влак вече. За имотите не съм съгласна, но може би това е нейният начин да те сплаши. Днешните млади сте толкова сбъркани, толкова нещастни, изгубени. Мислите си, че като имате добри заплати и сте независими, това е хубаво. Вината не е ваша, така ви внушават, а ви липсва критическо мислене. Високообразовани сте, но глупави. Много ми е мъчно за вас, но никой не ви е виновен, че не осъзнавате в какво са ви превърнали и не се опълчвате.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 0019af2c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Не разсъждава като бабичка, бе, пич. Промиха ви мозъците просто, колкото и "модерни", в 21-ви век да сте и т. н. И както ще остане след теб, освен апартамента ти? Мнозинството започна да мисли така, че деца не трябват, да си "поживее" и подобни. Накрая оставате стари самотници, някои имат по някой приятел, което е богатство, но повечето са "самодостатъчни". Дърти гъзове, саможивляци, без никъв смисъл в живота. Разбирам донякъде да се отдаде човек на професия, ама ако е откривател физик, нещо от сорта. Ако си новият Тесла или нещо от сорта, ако помагаш на останалите хора. А повечето "градят кариери" в международни фирми и си веят гъзовете по екскурзиики, без нищо съществено, като да помагаш на другите да изградиш хубаво и голямо семейсто, да се грижиш за близките си и т. н.
Та, майка ти не е луда, нито е с остарели разбирания. Нещо, че е остаряло, не го праеи невярно. Така са мислели хората хилядолетия и затова и ни има, не сме си "живели живота". Но успяха да ви промият мозъците, пък иначе сте много умни и напредничави. Аз съм на твоята възраст, искам още две деца, освен едното, което имам, обаче според жена ми няма възможност. Разбирай, не и се занимава, че е по-лесно. И не, не ми е "прислужница".. :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 5cfa49976a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Съвсем нормална си е майка ти, не знам защо споменаваш, че е софиянка и интелектуалка. Това не зависи от местоживеене и месторабота, това са си природни, биологични закони, закодирани в нас и по- скоро ти си този, който трябва да се замисли. Ако не си срещнал подходяща- пожелавам ти да срещнеш скоро. Ако пък не искаш потомство- кажи и. Но не я обвинявай, тя си е съвсем в ред, както и предишните поколения, както ще бъдат и бъдещите.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 1974bfd0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Стар ерген не знам, ама определено си закъснял.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 122af0a375
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Живота на всеки човек е изцяло негово решение и той преценява как да си го живее. Независимо дали е майка, баща друг роднина приятел и т. н. Няма право да дава насоки на другите как да го живеят. Няма никакво значение, че е ерген какво от това? Не е срещнал подходящата жена. Дай да ляга и да умира. Другите нямат право да си слагат ръката в чуждата чанта.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 395d64ade8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Истината боли, колкото и да се защитаваш, но да, време ти е.
Нали не искаш да те наричат дядо на детската площадка?

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: b1e2428e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 12. Не слагам всички под общ знаменател. Написах "повечето". Което не значи всички. Като например сина на приятеля на майка ми, мой набор и женен с две дъщери.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: bee34e0a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не се побърква, а е реалистка. Ако имаш приятелка, с която нещата отиват на раждане на деца - добре. Но ако не е, какво очакваш? Мислиш, че на 35 не си стар ерген, може да изчакаш до 39, защото на 40 вече и ти ще приемеш, че си в категория стар ерген. И щом дойде последният момент, изведнъж ще се стегнеш, намираш някоя, уговаряш и се жениш. При явната липса на похват в това отношение просто няма шанс. Така че майка ти ти казва, че навлизаш реално в зоната стар ерген докато има някакъв шанс да влезеш в пътя. Ако чака до момента, в който вече си изтървал всички влакове, тогава за какво да ти говори - само да констатира ли? Помисли малко.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 4314ed218c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Много сте злобни ей. Само помия върху автора. Причини много за това положение, а и аз всъщност не виждам нито една причина един мъж да се жени за съвременната разглезена и развратена жена, да не говорим за деца. Ще си прави автора каквото иска. Всичко е разврат и помия, те му държат сметка що бил ерген. Хем малоумно, хем смешно. Бъдете малко по- разумни.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2f5b177ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не авторе не се побърква наистина просто е нормално да разсъждава върху бъдещето ти..
Но все пак не трябва да си женен за първата срещната.
Трябва да си намериш любима жена. Не става да доведеш, която и да е нали.
Пожелавам ти от сърце ❤️ да си намериш жена, която те обича истински и ти я обичаш. И да бъдете семейство. Щастливи заедно. Много години.
Както се казва за всеки влак си има пътници.
Ще си намериш любима скоро ще се срещнете с нея.
Дори и да не сключите брак.
Важното е да сте щастливи заедно.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2f5b177ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Е какво първата срещната жена ли трябва да доведе за снаха.
Мислете малко. Не е въпросът да се ожениш а да си щастлив наистина с партньора си. Тези, които са сключили брак рано много са прокопсали. Развод след 5-10 години.

Само не му говорете за деца. Не е редно. Айде гледайте си вашия живот и бизнес. А. Става ли.
Такива веднага ги поставям на място. Ясно ли ти е. А.
Авторе моля те постарай се да си намериш любима жена. Която ще ти помогне винаги.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 42a8c496ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Тя наистина не е добре!
На дърти години да стане за резил и да тича по някакъв меркантилен тип с вече мека... , само за да не е сама.
Ясно е като бял ден, че вдовецът-любовник я обработва.
Майка ти е на 55 години, а ти си на 19, следователно те е родила на 34 години!!! А това е разлика близка до 2 пъти по 19!
На 19 години още си дете. Какъв брак, какви деца.
Животът е пред теб!
Как може на собственото си дете да говори, че ще завещае имотите си на чужди хора.
Пълна нещастница!
Защо не отиде да ги завещае на малолетните майки в ромската
махала, само защото имат деца.
Всяка майка първо мисли и се грижи за децата си, и търси начин да спести, за да имат жилище, а тя какво прави?
Близо съм до нейната възраст и всички мои приятелки, вклчително и аз се омъжиха на 30 и след 30, както и родиха след това.
И моето първо дете родих на 34 години. И не съм се хванала за последния влак. 4 години живяхме заедно, преди да сключим брак и 2 години след брака исках да са без да имаме дете.
На 19 години бях твърде наивна и дори не бях имала приятел/гадже.
Вместо да настоява да следваш и да имаш хубава стабилна професия, майка ти те тласка в посока, от която мадово се стига до развод - ранни необмислени бракове и бързо появили се деца, липса на пари и т. н.
Жена на 48 г.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 0aad983bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Благодаря на коментар 21 за разбирането и подкрепата! Истинага е, че повечето съвременни момичета са комерсиални използвачки. Не казвам всички, но по голямата част. Принципно не съм се отказал да създам семейство, но не с някоя лигла, която като разбере, че имам собствено жилище и добър доход, ще ми се съблече на първата среща. Защото я интересува само апартамента и парите. Обяснявам това на майка - пълна стена. Не били всичките такива, макар че съм имал право. Но пак започва своето. Опитвам се да я разбера, тя се омъжила на 19, родила ме е на 20, следвала, а мен ме гледаха основно бабите. Но времената са се променили, за съжаление не към добро.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 5513100da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   До коментар 24. Моля прочете внимателно. Аз съм на 35, майка ми е на 55. Омъжила се е на 19, родила ме е на 20. Не живеем заедно, завършил съм отдавна, електроинженер съм и работя на добра позиция с хубава заплата. Имам собствено жилище, което наистина все още изплащам. Какво ще прави с нейните имоти въобще не ме интересува. Нито с кой живее. Вдовица, е свободна жена. Този какъв тип е също не ме вълнува, още по-малко пък мек ли му е, твърд ли му е. На 58 г е, ама доста запазен, майка също, така че най-вероятно си се чук@т. Нищо лошо, щом го могат да го правят. ):)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 2f5b177ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   А авторе мен няма ли да благодариш. Аз също много те подкрепям. Не мога обаче да ти помогна.
Може би трябва да кажеш на Майка си, че още не си открил любимата си жена, която да стане достойна съпруга за теб така че и нейна снаха.
Много добре те разбирам. Така е.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: e820fa728a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Намирам поведението на майка ти за нормално - кой не иска детето му да има семейство? И да, точно защото е интелигентна ти го е казала така както ще я разбереш - "или - или"

Не мисля, че си стар ерген, ако не си женен на тези години, но след 40 вече със сигурност бих си го помислила, казвам го съвсем откровено. Абсолютно си го мисля същото за необвързаните ми приятели и познати на 40 и над... Независимо как изглеждат, какво работят и колко са постигнали. Няма да им го кажа, но си го мисля! А, същото е и при жените. Това е личното ми мислене по темата, дори да се отличава от твоето.

В последните коментари не можах да разбера какво се опитваш да кажеш с това, че "не можеш" да намериш жена за себе си ли или какво. Въпрос на желание е. И да, жените искат мъжа да е здраво стъпил на земята и нямат против да бъдат женствени в присъствието на такъв мъж. Ако на теб не ти харесва, че една жена иска да бъде с теб, то наистина не те разбирам.

Смятам, че на никой не му е приятно да му опяват родителите му, но питай необвързаните си приятели при тях как е щом смяташ, че е ненормално това поведение. За мен поне би било ненормално ако родителите не се интересуват, защото следвам личния си пример.

Не задължително е лошо, че имаш някаква "котва", защото в днешно време наистина много хора летят в облаците и имат много извратена представа за създаването на семейство. Не е казано да стане с първия срещнат, но в крайна сметка ще стане с последния срещнат, а гаранция никога нямаш за нищо. Така че се замисли какво ти говори човек с много повече житейски опит от теб, който те обича и познава.

Поздрави,
Ж28

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: c2de738851
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Аз съм на 31, дето се вика сме набори. Майка ми също ми пуска тънки майтапи по темата, понякога сериозно, понякога уж на майтап, но е по същия начин. Е, няма заплахи, не ми се бърка, но я виждам, че това иска да се случи, но като цяло никога не са ми се бъркали и така трябва. Аз живея сам от 14 годишен.
Брат ми на мойте години вече имаше дете.
Само че понякога не осъзнават, че всеки има различен живот и не всеки може да създаде семейство на 31 или пък може да не иска.
А това с неискането даже и не могат да го проумеят.
Репликата - "време ти е" на мен лично ми бърка в червата. Един съвет ти давам, който аз лично следвам и никога няма да спра да следвам. Никога не прави нещо, защото така трябва, или защото е време, или защото някой очаква да го направиш. Не живей за хорското мнение, за мнението, мечтите и желанията, на който и да било. Та било то и на майка ти.
Почнеш ли да бързаш за да удовлетвориш нечие желание ще направиш грешка. По добре да си сам, вместо да хванеш първата срещната и да си биеш главата, че си създал семейство с такава жена. Децата не са домашни любимци и трябва да се създадат с човек, с който наистина се обичате или поне имате взаимно уважение и разбирателство. Всичко друго е престъпление срещу тези деца.
Майка ти да дава имотите, на който пожелае щом иска. За интелигентен човек се опитава да те манипулира доста долно. Общо взето ти си на 34 и дума не може да става да ти се бърка в живота. Живей го както намериш за добре. Ако искаш семейство търси си жена, но не се хващай с първатат такава, за да е щастлива мама.

Иначе само като допълнение ще кажа нещо интересно, което винаги съм наблюдавал. Понякога ми се е налагало да гледам или да разхождам нечии деца на познати или на брат ми. Съвсем наскоро бях с две малки деца, момиченце и момченце в мола.
Няма да ти казвам жените как реагират когато си с деца. Буквално ме сваляха и сами идваха постоянно. Уж нещо да питат, уж да се порадват на децата. Никога жените не са ме гледали така, както когато съм с деца навън. Чувствах се супер желан за този 1 час.
Така че май не е толкова лошо... това в кръга на майтапа разбира се.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: bf884372ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторът съм. За да не обяснявам на всеки коментар, въпросът ми и е: редно ли е майка ми да се бърка в личния ми живот и да прибягва до такива заплахи, че ще дари своите имоти на внучките на приятеля си при условие, че:
1. Живеем отделно, аз съм самостоятелен и въобще нямам никакви претенции за нейните. Да ги дарява на, когото си иска.
2. Аз въобще не и се бъркам в нейния личен живот. Само констатирам, че приятелят и си пада лентай, живее при нея като на хотел, а тя му угажда, готви само каквото на него му харесва, поднася му на тепсия (както би се изразила баба ми). Коренна разлика от татко, който помагаше в домакинството. Но въобще не се дразня, щом и харесва така да си го гледа като писано яйце. Дори понякога ми става смешна. Предполагам че (доста запазен, стегнат и жизнен, ) още е добър в кревата, а пък майка ми, макар на 55, все пак си е нормална жена.
3. Имам намерение да създам семейство, но не на всяка цена. Толкова ли е фатално ако остана ерген? За разлика от майка която не може да седи сама, (едва изчака да мине година на татко и започна да си търси мъж), аз предпочитам сам, отколкото в неподходяща компания. Обяснявам и това, а тя ми казва, че съм егоист и мисля само за себе си!

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: bf884372ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   До коментар 30. Една голяма благодарност! :)

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 70abe82a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Абе на тази възраст вече си за последния влак. Мисленето на мъжете (а и на жените), ако след определена възраст останат сами се променя, става по-закостеняло, готовността за компромис, гъвкавостта изчезва и е много по-трудно да си намериш половинка.
Отделно си имаш вече изградени навици, привички, предубедености, свикнал си да си сам - много по-трудно ще ти е да свикнеш с нещо ново и да се напаснеш с някой. А за да има връзка и двете страни трябва да са готови на компромиси и да правят крачка един към друг.
Това е проблема, не друго. Както за мъжете, така и за жените, които минат средата на 30те и са останали самички.

 
  ... горе^

...
преди: 29 дни, 7 часа
hash: 562b9b082c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Скъпо момче, напълно те подкрепям. Аз съм набор на майка ти, наистина трудно е с младите жени в тея времена мматериалистки използвачки. Изобщо не си изтървал последния влак търси си почтенно и добро момиче вярвам че ще намериш имаш време. Успех!

 
  ...
преди: 28 дни, 48 мин.
hash: 6ce78e3ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Остаряла представа е родителят да остави имотите си в наследство на децата си. В този смисъл майка ти е нормална съвременна жена.
По принцип имотите се оставят на децата, за да отгледат те свое поколение.
Като няма да отглеждат родителите също са в правото си да живеят като егоисти и да се разпореждат с имотите си, както сметнат за добре.

 
  ...
преди: 27 дни, 13 часа
hash: 38095ba92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   39, в тази "богата" държава изобщо не си представям да оставя детето ми без имоти, освен да не дава Господ в тези варианти: силна хазартна зависимост, дрога, алкохолизъм, тежки престъпления (убийство и пр. ) В тези случаи е наложително. Във всички други случаи няма да лиша детето си. Изключително глупаво е да оставиш детето си без имот (знам, че не е дете на 5, но пак е дете на родителите си) или цял живот да си лайв из лайв и понеже няма на старини как да се издържаш да продаваш вили и апартаменти. И с един наем на стая от апартамент можеш да се подпомогнеш като пенсионер, но повечето "не им е удобно", но им е удобно нощем да работят пенсионери като пазачи или пенсионерки в магазин за алкохол и цигари.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 5 часа
hash: 26479c46b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Авторът до 39. Аз въобще нямам претенции за нейните имоти – апартамент в София и етаж от къща в Самоков. Обясних вече. Да ги дарява на когото си иска, въобще няма да оспорвам нейната воля.

 
  ...
преди: 26 дни, 30 мин.
hash: 02213461c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Изобщо не се занимавай с българка за семейство, азиатка най-добре доведи. И не, майка ти не е права, защо обръщаш внимание? Тя хубаво е висшистка и от София, но старите поколения макар не толкова "стари" са комунистически деца - всичко за пред хората, като че ли трябва да те интересува какво ще каже простата съседка Пенка? Аз съм жена, деца не искам и си имам сериозен партньор. Не ми пука, не мога да понасям деца.

 
  ...

...
преди: 12 дни, 5 часа
hash: 3cf286b8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Това е отвратително, обаче познавам родители, които постъпиха така с децата си и не само ги лишиха от наследство, но и прекъснаха всякакъв контакт с тях. Децата им бяха млади хора като теб. Моята майка също ме заплашва, при все че аз дори имах дете, но детето ми почина. Не го приемам за нормално, но ако майка ти “изглежда напълно нормална”, не се сещам какво можеш да направиш.

Теб не те виждам да се задомиш скоро. Имаш лошо мнение за жените още преди да ги опознаеш, а с възрастта и ергените, и момите още повече вдигат летвата. Това си е твоя лична работа де, твой личен избор и едва ли ще тръгнеш да създаваш спешно фиктивно семейство, за да получиш имота. Звучи малко безумно наистина. Не знам, прецени си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker