Може ли да наваксам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Може ли да наваксам?
преди: 1 месец, 25 дни, прочетена 1680 пъти
Здравейте, пише ви мъж на 30 години. Истината е че през годините не съм правил секс, все още съм девствен и това е гадно. Другите вече си имат приятелки или са имали 2-3 приятелки, а аз нямам. Имам си хубава работа, живея сам, имам приятели, но ми липсват жените и това не ми харесва. Чувствам се гадно от това че не съм правил секс или не съм имал връзка.

Въпросът ми е може ли да наваксам пропуснатото време, да натрупам опит сексуален и бройки и връзки, за да може после да не се чувствам зле че не съм бил с жени когато съм бил млад.

Все пак трябва да се създава семейство, не че мисля за семейство. Още съм млад, но явно няма време да имам сексуални отношения, може и да е арогантно но не мисля и да се женя за първата която ми се предложи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 24 дни
hash: 8416c10155
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   "но не мисля и да се женя за първата която ми се предложи"
Кефи ме оптимизма ти, но разбирам и зящо си в тази ситуация :)))

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 0c86e4a665
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Единственото решение е да се нацепиш във фитнеса, да си вземеш яки дрехи, да пуснеш брада, направи и някой татус.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: b5cb40569f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Това да не е урок по математика, че да наваксаш, сякаш си пропуснал нещо. Какво повече би желала една жена, която е стойностна търсеща нещо сериозно за създаване на семейство, виж казваш че не си имал връзка е това знаеш ли колко ще е ценно в очите на дамата, която ще се хване с теб, казваш че не си правил секс, значи ще опиташ всичко с нея, девствените ХОРА независимо дали е мъж или жена са ценни и рядко срещани, казва ти го момиче на 20 години, която също е девствена и знам как се чувстваш. Така че, не бързай намери си добро момиче, с която ще прекараш прекрасни моменти, остави модата за нещо за една вечер на хора, които нямат уважение към себе си и телата си.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 480d8ee0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ходи на платено. После в по-долната тема един намила как по проститутки не ходили предимно изпадняци.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: b8f304cb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз направих сефтето на 28, на 29 срещнах сегашната си приятелка и така вече 4 години. Истината е, че самочувствието е основният проблем при мъжете.

Дали от липсата на добро професионално развитие, лош/занемарен външен вид или липса на социални контакти - ниското самочувствие винаги играе значима роля, що се отнася до любовния живот на един мъж. Нещо ти липсва (освен женското внимание)- нещо което не ти дава да си напълно уверен. Лично при мен беше външният вид - акне по лицето/тялото и слаба физика. Оттам нямах самочувствие и така до 28, докато не си промених диетата и не тръгнах на фитнес.

Не ми харесва начинът ти на изразяване - "наваксване". Нямаш брояч на лицето, който да показва 0 бройки в сравнения с някой по-опитен. Ако целта е само секс, то има доста жени около твоята възраст, които са сами/ самотни майки и вероятно биха свалили критериите. Но за по-сериозни отношения ще ти е нужно да се напаснеш с една жена, да свикнеш да мислиш в множествено число (нас, а не аз).

Погледни социалните си умения - притесняваш ли се в компанията на жени (не само на красивите, но и на по-скромни), става ли разговор, успяваш ли да вкараш по някоя шега (а и флирт на моменти)? Това са началните стъпки.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 4c4118efe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Хах, номер 2 донякъде е прав. :D

Естествено, че има време момче. Млад си още. Прочети книгите на Rollo Tomassi "Рационалният мъж" и ще разбереш как да бъдеш мъж.

Та ти тепърва навлизаш в разцвета на мъжеството си - над 36-38 години един мъж е най-вървежен. Все още е млад, развил се е кариерийно, социално, може сам да се грижи за себе си и за жената до него и изобщо ако е ерген може да си прави кефа, поне още 10 години.

Един куп 20-годишни са ми казвали, че са спали с 40-годишни чичаци. Можеш да наваксаш и да надминеш приятелите си, дето може да са сглупили и да са се оженили вече.

Само се пази от 30-и-нагоре годишните, че токувиж ти се лепнат.

На жените до 29 години им е силата и привлекателността, после залязват бързо (и чисто биологически много трудно могат да имат деца).

Та с 30-и-нагоре годишни и семейство да искаш, ще ти е трудно.

А ще ти се лепят. Направих си профили в Tinder и Badoo да ги видя тея сайтове - яко ми налитат 30-40 годишни, ама им давам "хикс".

Но да - номер 2 е прав. Стегни се, стани як и нацепен, яки дрехи.

Брадата те прави да изглеждаш по-възрастен (по-привлекателен за жените), макар че бизнес мъжете са повечето "бръснати" и изглежаш по-професионален и би изглеждал, като човек дето се грижи за хигиената си, а не поредния назобен наркоман с турска брада.

За брадата - ти си избери.

Татусите привличат жените на подсъзнателно ниво, понеже показват, че "носиш на болка и си издражлив", т. е. си "по-мъжествен", а пък доста мъже се плашат като видят някой с татуси (т. е. допълнително всяваш респект сред мъже и жени), ама пак си прецени.

Аз догодина ще си сложа яко татуси, просто щото ме кефи и искам да символизират едни неща. Не заради женско внимание.

Но да - можеш не само да наваксаш, а и да задминеш аверите си.

А на жени над 30 - никакво внимание не обръщай. Да са мислили с главата на млади години, а не с оная си работа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: e9c1691be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Накратко: спящия красавец чака некоя да му се предложи та да я отреже аристократично. Приоритети: бройки, опит, как се чувства.
С такова отношение нема никакъв шанс да наваксаш.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2e61416f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хем искаш да правиш секс, хем пробираш и не искаш за първата срещната, хем се терзаеш от мисълта, че губиш години а не трупаш опит. Спокойно, секса не е като трудов стаж. Аз го правих за първи път на 20, имал съм доста гаджета. Сега съм щастливо разведен на 53, с два брака зад гърба си, и макар все още да го мога (е, не както преди), не ми се започва нова връзка и повече няма да се занимавам с този спорт.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 197bae04bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Те жените ти се предлагат и ги връщаш. На 30 вече не си млад и тепърва да живееш. На каква възраст искаш да станеш и да ставаш баща. Още си девствен и си мислеше, че имаш голям избор на жени.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 853a7efc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   На 50 ли ще правиш семейство. Дай си срок 2 м. и прави секс, дали случайна връзка, дали проститутка живота ти след това ще са промени. Няма какво да наваксам, обясняваш на когото и да било.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 3b4e9053d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Значи авторът до 30г е нямал никакви отношения с жени, обаче ще трупа бройки и връзки? ! И вярва, че някоя ще му се предлага за брак? ! Голям оптимист и веселяк!

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 8416c10155
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Н 7 "А на жени над 30 - никакво внимание не обръщай. Да са мислили с главата на млади години, а не с оная си работа"
На вица на автора се смях от сърце, но с твоят се сгънах от смях :))))))))))
Досега никоя не го дупуснала, ама сега да завръща даже жени на НЕГОВАТА възраст хаххаххахаха и при това девствен
На какви хапчета те, че такива" щастливи" оптимисти, на дъното, ама оптимист.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 536e07eddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не съм автора, но бих искал да кажа на коментиращите, че го гледате от една закостеняла гледна точка. Вие примирихте ли се с първият срещнат мъж или жена? Нали разбирате, че няма ли привличане, нищо не става.

Бил съм в такава връзка и в един момент, когато обичта изчезне, се ядосваш, ставаш изнервен, защото ще лъжеш половинката, че е красива или много я обичаш, когато това не е така, защото не е твоя човек.

Кое е по-добре? Да е сам човека или да бъде с някой, към който няма чувства? Не е ли по-добре истински да обича човека отсреща, и не само душевно ами и физически?

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: b9912733ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А защо си мислиш, че имаш нужда да наваксваш. На времето са живели религиозно и са чакали за след брак, само една жена-партньор са имали в живота си. Един път да си намериш приятелка, цял живот ще правите секс. С този твой манталитет единствено ще отблъснеш свестните и лоялни и ще си намираш само еднодневки (което ще ти е проблем), а на 50 ще си на сухо както сега, тъй като най-вероятно нямаш и естествена харизма и хубав вид, че да можеш спокойно да привличаш жените

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: c745ce4577
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Търси платена, ходи през ден ако трябва, да се обиграеш и тогава вече се регистрирай в тиндър. Поработи върху физика и финанси. Не чайкай че, ще стане късно. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 8620161a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   На 30 и не е ходил на проститутка, ама само изпадняци отивали там. Щом не са събрали кураж до 30 години, значи супер малко от тях се престрашават да го направят, тоест не ходят изпадняци, а решителност момчета, знаещи какво искат и след това масово желани и търсени от жени. Идеята на ходенето по проститутки е да те желаят и да имаш самочувствие. Научи си урочето вече, истината е една за всички, не ни интересува твоята истина. :)
Иначе на автора препоръчвам проститутка, ако иска някоя жена да му върже в следващите години. Това е инвестиция в безплатен секс, повярвай. От опит знам как се лепят после.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 480d8ee0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, не ходи, защото е стиснат. :)

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 480d8ee0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   18, пращаш девствен мъж на 30, изпаднал, при жрица. Това доказва тезата ми.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: a19f9b92bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хаха ми те ме ти се предлагат. Има много двойки, запознали се в тийн годините и изградили семейство, за тях не е проблем че са имали един партньор. А тези дето искат много, не могат да изградят нищо, дори с един.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 9f99935df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   до 2 - само забрави да добавиш - ако искаш някоя неадекватна която върти няколко с бради и татуси и я вълнува само магазини и други меркантилни неща. Много искам да ми покажеш свястна стойностна жена с описания от теб тип.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 0362e73c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   " Значи авторът до 30г е нямал никакви отношения с жени, обаче ще трупа бройки и връзки? ! И вярва, че някоя ще му се предлага за брак? ! Голям оптимист и веселяк! "

Той ако изглежда добре и си върне самочувствието след няколко посещения при хубавици, доста бързо ще направи три-четири бройки. И жените се лепят повече на мъже приближаващи 40-те. Щом един луд от моя квартал направи сефтето на 28 и на 31 си хвана гадже, значи има как. Просто ти си прекалено ограничен.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 4ee153341c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Много грешно мислене имаш. Давам ти пример със себе си аз съм на 30 и съм с човек до себе си от 16 годишен с една жена и ми е супер и сме си двамата нямаме деца все още може скоро и да имаме, не изпитвам желание и нужда да наваксвам, не е важна бройката важно е кво имаш в главата. Всичките ми приятели имат по около 10 до 20 бройки и имат и не малък опит с лекарите и болестите предавани по полов път е аз нямам този проблем. Нямам и бройки, но и не съжалявам.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 64d677c91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Разбира се, че можеш.

Но - разбира се - не с проститутки.

Усещането да свалиш жена няма нищо общо с усещането да платиш на жена да те изпразни.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 0c86e4a665
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Номер 18
Млади, а и не толкова млади необвързани мъже, които ходят по проститутки са такива, които не могат да общуват с жени или имат някакъв друг проблем. Такива не са желани и никога няма да бъдат желани. Това са смотани мъже.
За едно си прав. За да отидеш на проститутка трябва все пак малко да си смел и решителен, защото отиването при такава не е отиване на среща, а попадане на място, където може да бъдеш нападнат от сводници, пребит, ограбен, измамен, задържан от полицията и т. н. Но нали знаеш, човек като е на зор и да не е от най-смелите пак рискува. Да поемеш риска, да отидеш на проститутка, няма нищо общо с това да можеш да общуваш с жени.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: cdc9f25dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторе, формулирал си темата неправилно.
Трябва да кажеш:
"Мога ли на тази възраст (30) да натрупам опит с жените и по този начин да успея да намеря и сваля подходящата и харесвана от мен жена с която да изградя семейство? "
Доколкото разбирам, това искаш да направиш. Никъде не си написал "целта ми е да наеба 100 (или друга бройка) жени. "
До 26
"които ходят по проститутки са такива, които не могат да общуват с жени или имат някакъв друг проблем. Такива не са желани и никога няма да бъдат желани. "
Ми не е баш тъй. По проститутки ходят всякакви, вкл. богати, успели, известни и желани от жените мъже.
То даже и Тръмп го бяха съдили че дал 150к долара на някаква проститутка да не казва че я ебал.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 0362e73c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   , , Млади, а и не толкова млади необвързани мъже, които ходят по проститутки са такива, които не могат да общуват с жени или имат някакъв друг проблем. Такива не са желани и никога няма да бъдат желани. Това са смотани мъже.
За едно си прав "

Тъжната новина за теб и другите в самозаблуда е, че всъщност са доооста желани и обвързани с деца. Но как да ти го разбере това кухата тиква, ако си от някой 100 хиляден град и нямаш 25г. И общуването им става много приятно и лесно. Всъщност, който не
може да общува с жени ще изкара дълги години без да се реши да отиде на проститутка, а и вероятно няма да му помогне. Който повтаря и потретва при проститутки с повече потенциал. И в другата тема ти обясних, че ти е ограничено светогледчето. Ти си ограничено създание със стереотипен поглед, а това е жалко за човешко същество. Това означава, че ти нямаш поглед отвъд матрицата и смяташ, че ако едно нещо е прието в обществото за лошо или добро, то няма никакви отклонения или разминавания с всеобщото осъждане. Глупните за проститутките И аз си ги мислех и даже съм спорил с приятел, ама знаеш ли какво се оказа? Аз разбрах как да извличам ползата от ходенето при тях. Много полезни разговори съм провел с тях и ми внушиха това, което и преди си мислех че мога, а именно да накарам жена да се почувства добре по време на секс. Добре че ми се случи без да си плащам, та след това да се върна да ги черпя тия на които съм ходил за по час. Да, освен да преглъщаш смирено и да проумееш, че мъжете ще ходят по проститутки жените ще въздишат по тях, без дори да предполагат че ходят по такива места и да ги мислят за обвързани, друго не ти остава. Поемай с голямата лъжица и коментирай само каквото разбираш.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 0362e73c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Изпадняците не ходят по проститутки, защото проститутките си имат критерии. Те не искат там да ходят болни, кривогледи, аутисти, окосмени по цялото тяло и с миризливи усти. При проститутките ходят средностатистически мъже - обикновени и по-привлекателни, на които проститутките правят отстъпки, ако им са симпатични. Проститутките гледат да ти вземат всички пари и да не се раздават, а когато някой повтори често при някоя платена и тя му прави отстъпка, това означава че тя не бърза да го изпрати и че е доволна

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 0362e73c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Да не можеш да общуваш жени, а да можеш да общуваш с проститутки си е чист оксиморон(невъзможно) и за жалост историята го потвърждава. Авторе, поне 80% от клиентите на проститутките са изневеряващи мъже, а останалите са такива дето не им се занимава с жени и нямат пари да правят семейство. По-добре е да кажеш, че не си доволен връзката си, но ако не можеш да гледаш жени в очите и да вържеш няколко изречение уверено, може би проститутката ще те отреже. Тука вече много индивидуално Как тя ще приеме твоя случай. Просто много малко изпадняци ходят при проститутките, а пропагандата на бабичките е точно че те най-много ходят.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 480d8ee0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   30, какво толкова се общува с проститутка? ! Разбирате се за цената и услугата. Не си разказвате нищо за себе си, нито се опознавате. Две-три думи на кръст. За свалки се иска речник и чар, които масово ви липсват. Затова ходят предимно изпадняци.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 480d8ee0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   28, черпиш проститутка? Да не си се влюбил нещо? Да не си повярвал, че те желае наистина? Или си мислиш, че ти е гадже? По-заблуден си, отколкото предполагах.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker