Колко щастлив може да бъде ергенлъка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Колко щастлив може да бъде ергенлъка
преди: 1 месец, 6 дни, прочетена 1651 пъти
Ергените са по-щастливи от момите-неоспорим факт. Аз като стар ерген бих си взел някоя стара мома ако се получи, но не какви ги пиша. Животът е песен. Старите моми са проклети и лоши по природа-неоспорим факт от личен опит. За млада трудно, защото не съм чичко-паричко.
Дали съм имал приятелки? Имал съм. Не са се получавали нещата, нищо и даже съм благодарен на Господ, че ме опазил.
Нямало кой да ми се обажда по празници. Познавам толкова хора, за които децата им не се сещат. Нямало кой да ме гледа на старини. Старческите домове са толкова много и пак няма места, пълни с хора изпратени и забравени от техните деца.
Важното е да се чувствате щастливи в кожата си и да не се оплаквате. Живейте си живота и правете това, което ви харесва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 6 дни
hash: f8553a4500
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

1.   Кога си бил мома че знаеш? Както има злобни лелки, така има и злобни чички. Чичкитв понякога са агресивни. Не съм чула лелка да се бие на кръстовище защото някой я е засякъл на светофара. От някои чички буквално ме е страх. Старите моми поне се грижат за котки, което значи че могат да дават любов безусловно. Дъртите ергени кукуват сами и мразят животните.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 38c908746c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ок

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: d1224b5a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Пак тема провокация, пак гроздето възкисело. Статистиката сочи, че всъщност “старите моми” живеят по-дълго от техните семейни посестрими, а пък за ергените е точно обратното. Все пак, животът не е просто статистика и по-важно, поне за мен, е не само колко дълго, а колко щастливо живея. Най-хубав е споделен в задружност и обич живот. Но това човек може да го има само ако остави тънките сметки настрана. Та, не се сравнявай и не прави тънки сметки и може и да си по-добре, независимо сам или с компания.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 6 дни
hash: c537a72bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Има виц за това : Брака е опит на двама човека, да се преборят с проблемите, които нямаше са имат ако бяха поотделно.
Иначе да, като цяло тези отношения станаха бутафорни и смешни. Мъжа често мисли че инвестирайки във всички семейни нужди, автоматично е незаменим и няма са ома рога. Реалността показва обратното.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 01c8162538
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Дрън-дрън ярина, както викаха старите хора :)

 
  ...


...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 0dcdfec626
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

6.   Авторе, и аз като стара мома, не бих си взела застаряващ мрънкач в къщи за да ми вдига нервите ежедневно. Между другото, много съм си добре и щастлива - не мисля, че старите ергените сте "по-щастливи" от нас старите моми, дори напротив.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 6 дни
hash: e1f2ff35b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

7.   Сега много е хубаво, че си щастлив, но генерализираш и гледаш семействата през призмата на нещастните семейства, за да се оправдаваш сам пред себе си, че нямаш семейство. Има и много щастливи семейства. За едно си много прав и това е, че старите моми са такива: винаги егоистични, злобни, да, колкото и да се преструват, са злобни. Ако имат брат или сестра с дете, уж много му се радват (само уж), но винаги мразят жената. Винаги. И подлите номера, често ги правят старите моми. На колко са те? В моите представи се оформят като такива 33 години. Много обичат кученца и котки и често слагат живота им над този на хората. Живота на котка в техните представи седи над живота на едно дете.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 8d7c53d43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

8.   Българинът още живее с илюзията, че някой ще го гледа на старини. Първо, възприехме западната култура на масови разводи за щяло и нещяло. "Докато смъртта ни раздели" беше патриархатът. Днес са женски времената, днес емоциите са едни, утре - други. Когато жената си тръгне, обикновено е с децата, и обикновено ги настройва против мъжа щото като всички знаем за всичко са виновни мъжете... Дори и да сте от малцината с добър брак, тези деца най-вероятно ще им се наложи да бягат в чужбина, или най-малкото в София да си търсят работа. Освен това те си имат собствен живот и гледат собствените си деца. Разбере, че няма кой да ви гледа на старини и егоистичната мотивация да правиш деца за да те гледат, всъщност се обръща срещу теб. Защото си изхарчил маса и пари по тях, особено ако си мъж, и накрая си сам и беден на старини.

Принципно благодарение на технологиите сам човек може да се оправя доста лесно с живота днес, дори в напреднала възраст. Т. н. домакинска работа изисква много малко усилия. Ако не сте забелязали, възрастните хора обикновено правят глупости за да свършат в болницата. Примерно навън 45 градуса, или заледено, те тръгват до другия крайн на града, да се редят на опашка и вземат кофичка кисело мляко. Най-големият проблем като одъртееш е да приемеш, че не можеш да правиш нещата които си правил докато млад. Проблемът е не толкова физическото оцелява, а психическото. Повечето "семейни" хора са неподготвени защото не знаят как да се справят със старостта и смъртта, и като удавник за сламка гледат за какво да се хванат. После са постоянно недоволни, че не се е получило така както са си го представяли.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 8b722baa9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

9.   От името на част от "старите моми" мога да ти кажа, че изобщо не ми е зле. Живея си живота, имам собстен бизнес, пътувам, постояно се срещам с нови хора и с приятели, така че граааам не ми е гадно смея да кажа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 547a59e171
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

10.   Без деца животът е само ядене и сране. Какъв е смисълът от съществуването ти? Представи си клетките в твоето тяло да откажат да се множат. Децата са благословия, а не просто някаква вид допълнителна пенсия или социален патронаж.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 7cc25afa0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Тема-провокация, пусната за да провокира войната между половете :-)

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 2528713374
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   И аз съм ерген, но за разлика от теб никога не съм имал връзка, но и никога не съм и търсил. Мисля че донякъде си прав че ергенски живот е хубав, но като всяко нещо и той си има своите минуси. Но като че ли плюсове, положителните неща са повече и затова съм съгласен с теб. Важното е както казваш да се чувстваш добре и да си щастлив.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 7859868805
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   Животът не е за сам човек човече. Доказано, е че хората, които живеят само и карат два пъти по-рано от тези, които живея заедно. Имам наблюдения на хора, които живеят сами дълги години и всичките са психически изтрещяли.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 983f81b495
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

15.   Хах, еми много ясно, аз си ходя в Азия по няколко месеца и си изкарвам топ без гадже, за кво ми е гадже или жена само да ми пили нервите, чукам си курвите азиатки и си лежа на плажа по цял ден (бачкам си от лаптопа). Правя си всичко каквото искам, когато искам и в която си дупка искам, тройки и тн. Жена - хаха, да не съм тъп, че да слугувам на някаква миризлива путка. Живей си живота и да не ти пука.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: a31aed0abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

16.   Мъж на 43 години съм. Разведен съм, но деца нямам за съжаление. Много исках ме, но сперматозоидите са ми бавни.
Затова ме остави жена ми защото не иска да прави инвитро.
Не бих казал, че съм злобен човек. Нямам домашни животни, но не мразя животните. Просто не ми се полагат грижи за тях тъй, като все съм на работа.
Авторе любовта е много хубава ако е истинска. Относно деца, които не поглеждат родителите си, ами те не са им длъжни всъщност. Знам, че звучи жестоко, но това е суровата истина.
Ако искат могат да се грижат, но не са длъжни.
Такава ние природата. Баща ми все казваше.
Трябва да оставиш нещо скед себе си, да помага на теглилото юСтари български притчи, но е така.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 6d69ddb278
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   16 Не мисля, че не са длъжни. Длъжни да, ако родителят се е грижил и ги е обичал.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: e1f2ff35b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   9, то не става въпрос дали на вас, старите моми ви е зле. Че не ви е зле, никога не ви е, въпросът е дали вие сте зле: като характер и отношение към другите сте зле, със супер редки изключения.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 5782cf4317
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Авторе ти "буташ масло"!

Само голям/а егоист/ка може да си мисли, че сам/а й е по-добре!

Но това е временно, докато не се е сблъскал/а с истинските трудности и проблеми на старостта, когато вече ще е немощен/а и няма сили, и ако е сам/а - няма да има кой и една чаша вода да му/й подаде...

Това важи и за двата пола! Затова съм го написал така.

Така, че търсете си подходящи хора и си създавайте семейства! Или се обръщайте с цялата си душа и сърце към Бога, и който има склонност към монашество - да отива в манастир!

Самотата е страшно нещо! Ще го разберете, но късно!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 7521f09c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   20, а защо искаш специално отношение от момите? Ако се вреш с намерение да им досаждам, а ясно са показали, че им е ок сами и/или поне точно твоята компания и внимание не са желани, а ти пак напираш, много ясно, че не просто ще са зле като карактер към теб, а направо зли.
Не им досаждай!
Те ако искат мъж, им е лесно да си изберат и покажат интерес. Че е сама мома, не значи достъпна, поне не за всеки, изборът винаги е техен, не твой.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: ef772932c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Към 17
И да го е обичал. Ако решат да ни го поглеждат, не може да им се сърдят.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: a62dbb8c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   20, и с какво наличието на мрънкач в къщи ще ме направи по-малко зле бе човек? Характера си е характер - дали е ок няма общо с семейното положение.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: a9aa4fd491
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Децата, та децата. Малко хора си го признават, обаче децата са супер до като не излезнат от вкъщи. После поемат по своя път и със съвременния морал не се обръщат да видят дори какво правят родителите им. Иначе ако децата бяха смисъл, то явно най-щастливи и достойни биха били Айшето и Хасан от Факултето, със своите 14 деца, повечето от които просещи.
Та всеки намира смисъл където иска. Това да нямаш деца е също толкова важно, колкото и да имаш. Стига да си направиш добро за някой, да живееш пълноценно и да не ангажираш никой със себе си, е достатъчно благородно.
Най-добрия ми приятел направи дете от възможно най-неподходящата и макар да му намеквахме 5 човека, той си знаеше неговото. Тя хванала се с него за кинти, ама не издържала, раздели се с него. Той спря парите и тя реши са го изнудва, това малко дете стана оръжие в ръцете на майка си. Вместо да си живее живота и детството, това дете беше превърнато в манипулатор, като не вика на баща си тате, защото мама така е казала. Резултатът е плачевен и за тая с тънките сметки, за детето и за въпросния приятел. Всички са нещастни по своему. Той че плащал, направиш дете, ама реално това дете не иска са го вижда. Майка която само парите гледа, скачала тук там, разбита от 100 пишки, вечно с тънки сметки, злоба и прикрити помисли. Дете което нито си е изживяло детството, нито ще стане стойностна заради заложения морал от мама.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: f442e8d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Поне по проститутки ходиш ли?

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 87df4eb3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Към 26
Ходил съм като по-млад 19-20 годишен да се понауча.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 87df4eb3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Към 21 от автора
Да не дава Господ. Чувал съм за жестоко и унизително отношение в манастири към старите монаси, старчески домове.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: f6259ca734
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Да естествено че не е въпросът да се събереш с който и да е. А с някой с когото си щастлив. И така работите в една посока.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c19ea4cf56
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   №3, това, където ти си го написала за момите и ергените е пълна простотия, точно обратното е. Ергените винаги живеят по-дълго и щастливо от женените мъже, без стрес, нерви, скандали, психически тормоз и проблеми със закона, причинени от наглите им жени. Живеят си на макс, чукат различна всяка нощ, пият бира с приятели, забавляват се, не плащат издръжка и животът им не минава по съдилищата. Старите моми са самотни и страдат без мъж и деца, колкото и външно да се правят на щастливи и да се пъчат с безполезните си кариери. Купуват си котки или кучета, за да се утешават от самотата и лъжат колко им е добре, но себе си не могат да излъжат. Никоя женска кариера не може да замести семейното щастие и радост от посрещането на децата! Една жена без мъж и деца е нищо и винаги ще се чувства безполезна и непълноценна, защото не е изпълнила женския си дълг, който й е отреден от природата - да роди децата на някой мъж, за които да се грижи!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: c704523aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   До 30. От ерген:

Ежедневието ми е прекрасно, независимо че чувам някакви подмятания тук там. Мога да се насладя на спокоен и лежерен следобед и вечер, мога и да мина в другата крайност, всичко това когато и където пожелая.
Няколко връзки съм имал, все продължителни, мога да кажа че за мен това си е жив кошмар и адска мъка. Да лъжеш или притъпяваш потребностите си, за да угодиш на жена, която така и така ще намери за какво да е недоволна, колкото и да си направил за нея.
Казал съм че ще влезна във връзка не непременно, чак когато видя че някоя се бори за мен от сърце, има желание и достатъчна чистота в себе си. До тогава ще съм все така, без значение дали това ще ми коства възможността да имам дете и тн, реално не мога да се оплача от нищо, не страдам от липса на женско внимание, не ми пука за хорското мнение, имам достатъчно възможности да живея както пожелая.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 5b3fe5bd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Толкова са щастливи и над нещата някои ергени, че непрекъснато се сравняват с жените, коментират и се чудят защо никоя не ги иска. Те и затова са ергени такива, не по собствено желание. "Не са получавали нещата.. " - ясно защо.

Защото светът се е променил и никоя жена не е длъжна да се примирява с лошо отношение, сексизъм, откровена простотия и опити да я дресират. Свестните мъже си имат жени и си ги пазят и ценят.

Проклети били жените - защото са те сложили на място ли? А може би трябва да се замислиш какво са искали да ти кажат?

И такова понятие като "стара мома" отдавна няма.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 0fe03de021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Войната между половете явно е доста печеливш бизнес. Или просто е изключително лесен начин да си намериш някой, когото да провокраш за да се караш, обиждаш или обвиняваш.
Навсякъде вече я подхванаха тая тенденция и всякакви гурута в областта на взаимоотношениетя мъже-жени се стремят да пуснат поредната провокация. А отдолу коментари, коментари... Лесен начин за трупане на гледания, посещения, лайкове и т. н.
Нищо ново не се казва, все едни и същи заучени глупости....

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 138cf59852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   до 33. от Ергена.
Няма борба мевду половете и никога не е имало. Аз лично не квалифицирам, не казвам кой как може да живее, търя позитивните хора за комуникация. Това което описваш, идва предимно от крайно разочаровани хора, които парадират уж с добри семейства, увъртели се в собствените отговорности, без възможност за удушник.
Попочния кръг в който се въртят хората е, че повечето мислят, че за семейство трябват много пари. Мъжът трябва да плаща за фриволните навици на жената в замяна на секс. Така обаче тази жена хем става зависима от мъжа финансово, хем го тормози невербално за това че е зависима, пък тя искала да е независима. УИли твърди че е супер независима и самостоятелна, пък личи че тя сама не може да си вдигне тоалетната чиния, да не говорим да работи нещо, още по малко говорим да работи нещо което и е кеф, щото по приницп нея всичко я напряга, особено когато трябва да зависи нещо от нея. Реално в България има не повече от 5 000 българки, изучени, с уникални професии и страшно високи заплати, достойни за уважение. Другите са в сферата на услугите, продавачки, маникюристки, сервитьорки, юакйки заради своята невъзможност да изкарват пари, някой принц да се появи и дори за малко да ги излъже, дори да е на кредит. Не коментирам нищожествфата от онлифенс, разни плеймейтки и друга сган, която само по себе си е безсмислено да бъде коментирана.
Страшно много се възхищавам на жени, осъзнаващи че кинтите и бутафорния начин на живот не носят щастие, а предимно проблеми, че където има пари, трябва да има дисциплина и мислене.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 часа
hash: 5aa351bc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Каквито и глупости да говорите тук, жените са с много по-ниска стойност от мъжете, винаги са били и винаги ще бъдат. За това се замислете кой е по-по-най и кой има повече нужда от другия. Жената винаги ще има нужда от мъж, докато мъжът има нужда от нея само за продължаване на рода.

 
  ...
преди: 7 дни, 8 часа
hash: c41e6f06f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Тийнейджърските ми години минаха в скрита самота. Макар в гимназията и навън да имах близки приятели, с които се виждах вдеки ден, вечер почти винаги оставах съвсем сама вкъщи. Майка ми работеше в съседен град, a баща ми, когато се върнеше от работа, си приготвяше нещата и заминаваше при нея. Връщаше се рано сутрин и го виждах за половин час, а майка ми я виждах за на две седмици веднъж - някоя събота и неделя.
Вероятно затова изпитвах страх да остана сама, затова мечтаех да бъда във връзка, да бъда избрана, да бъда обичана. Но много трудно харесвам някой от противоположния пол, затова първата ми връзка беше едва на 21 години. Втората на 24, а третата на 27 и прерастна в брак.
Ако зависеше от мен, щях да се омъжа още за номер 1, но после разбрах, че и номер 1 и номер 2 са заклети женкари, които се ориентираха към създаване на семейства едва сега, когато прехвърлиха 45 години.
Не знам дали, защото имах самотно детство, но да имам дете/деца никога не ми е било цел в живота, нито пък съм смятала, че ще ме направи пълноценен човек.
Напротив!!! Да имаш дете е огромна отговорност, огромно бреме и е свързано с много грижи, тревоги, безсънни нощи и системно недоспиване, себеотрицание, липса на време и окончателен край на всякаква свобода. И често, едва когато се появи детето виждаш истинската същност на човека до себе си.
Ако можех да върна времето назад, никога, никога не бих се омъжила и никога, никога не бих родила дете.
Преди бях щастлив и свободен човек. Сега съм само сянка. Никой. Нищо.
Искам да си тръгна.
Искам да бъда щастлива.
Искам да имам поне малко време за себе си, за здравето си. Не мога все да се грижа за околните и за мен да няма ред.
Не искам повече да бъда част от живота на този егоист и търтей - мъжа ми.

Блажени са всички ергени и моми, и гарантирано в пъри по-щастливи!

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 20 часа
hash: dd402c56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   "Не искам повече да бъда част от живота на този егоист и търтей - мъжа ми. "

Е, те това е! 36, как можа да кажеш такова нещо за мъжа си? Я влез в БГ-мамма за да видиш там жените какви послушни мъже имат, а който от мъжете им не слуша яде женски шамари и стои гладен за наказание, дори и той да е сготвил храната. 36, заплаши мъжа си, че ще го набиеш на публично място и той нищо няма да може да ти направи, защото законите са на твоя страна, а за да бъде шамаросан мъжа на публично място, значи че е виновен за нещо. Тия мъже търтеи и егоисти само женски бой ще ги оправи.

 
  ...
преди: 6 дни, 17 часа
hash: 65183072ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Към 36. Защо не вземеш живота си в твои ръце, и не го заживееш, както искаш? Грижи се за себе си, прави нещата, които обичаш. Проблема е в търтея. Ми кой от къде е, има и други мъже, които не са търтеи. Надявам се, не вярваш, че с дете си пета ръка, както те плашат в България. Плашат те за да те мачкат, да си удобна и да си траеш. Не съжалявай, че имаш дете, ще порасне и ще си хване пътя. По - добре стани щастлива, да видиш, как ще успееш да се зарадваш на детето.

 
  ...

...
преди: 6 дни, 8 часа
hash: 27985d0abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ергенлъка не е хубаво нещо, но за онези, които имат щастието да имат любящ партньор до себе си. Аз така и не успявам да намеря такава жена. Давал съм всичко от себе си във връзките си, а насреща само мрънкане и скандали. Върша домакинска работа, чисто мъжките неща също, правя подаръци, не пия, не играя хазарт, не изневерявам, старая се винаги всичко да е наред, а накрая получавам заяждания. Един обикновен сандвич не съм получавал за закуска. Имам познати, които нищо не пипват у тях, гледат си хобитата, без да ги интересува нищо и като се приберат само сядат на масата, където им е сготвено от-до. Аз, ако искам да ям, трябва или да си го приготвя, или да направя половината неща. И не това ми тежи, а отношението. Нямам и никаква подкрепа за нищо. Благородно завиждам на двойки, които се радват заедно на простичките неща и са си опора един на друг.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 7 часа
hash: dd402c56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   39, ти не си мъж, а жена представяща се за ерген. Няма такова нещо, което си изприказвала. Мъжът-ерген е свободен от всякакви задължения, прави каквото иска и му харесва без да се съобразява с женска простотия и инат. И, ергените никога не са самотни защото в компанията си винаги имат други ергени и дори женени мъже. Народопсихологията подчертава, че стара мома е унизително, а стар ерген е възхитително. Да ти припомня ли поговорката за мъдреца, ключа и ключалката? Дано имаш достатъчно интелект за да проумееш, това което казвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker